3083
Vodafone korlátlan internet HSDPA modemmel.

NEM: T-Online
NEM Pannon

ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
  • merida111222333
    Akkor reális a 40 kb/s
  • vohanyi
    Elírtam : korlátozva 2 hétig 360Kbit/s.!
  • vohanyi
    T.Mobil min.let.seb 2Mbit/s!Korlátozva 2 hétig 150Kbit/s.!
  • merida111222333
    A minimális letöltési sebességet biztos nem fogják megemelni 200 kbit/s-ról feljebb, mert ugye így is a minimális érték felett vannak, és ugye "minek adjunk többet a hülye fogyasztónak mint amennyit muszáj" elven működik a dolog sajnos. Bár ugye a T-mobilnál szó volt róla hogy emelik a minimális letöltési sebességet, de nem tudom hogy mi lett belőle. Mondjuk ott azt írta valaki, hogy korlátozva is 40 kb/s a sebessége. Vagy ha olyan korlátozási módszert vezetnének be mint a T-mobilnál az is jó lenne. Oké akkor ne legyen 20 giga/7nap, legyen 10 giga hetente,azzal is nagyon meg lennék elégedve. Vagy korlátozzon 2 hétre, ne számlazárásig. (bár én a múlt hónapba 10 gigán belül voltam) De egy fokkal még mindig jobb mint a Pannon.
  • asiagyuri
    így mindenki jóljárna. a voda is, és a fogyasztó is...
  • asiagyuri
    egyébként heka, ha nemvagy lekorlátozva, és 20-30-al jön a cucc, akkor nagyon rossz helyen lakhacc, ahol sokan használjnak voda netet. nézd meg a sebességedet pl. éjfélkor, vagy hajnali 1-kor, vagy hétköznap kora reggel. tuti többnek kell lennnie jóval. nekem nagyon is megfelel a sebességem (3,5-4 Mbit/s) ha felvan oldva. de amit írtam, lejebb hogy az 5/10 gigát jólnenne ha emelnék kb. 20-ra. az má tökjó lenne. VAGY a korlátozott sebességet emelnék, pl. 512kbit, és 1Mbit közé...
  • asiagyuri
    pfff... számlazárás óta (2 egész napja), 1 gigánál járok. mamár rohattul nem elég 5/10 giga!régen lehet azvolt, mikor nemvolt telebaszva minden oldal flash reklámokkal. siralmas. őszintén remélem, feljebb emelik a rohatt korlátot. 5/10 giga szinte semmire nemjó 1 hónapig.
  • heka
    hali.Én semm vagyok le korlátozva de ugy jön a sebbeség mostanába hogy 20-30k szóval gyötrelem igy netezni egész nap youtuben akadoznaka videok olyan lassan tölt játéknál nagyobb laggom van mint szokott lenni ...áhh gyerekek eza voda gyötrelem mire adtam 1 évig a fejem ,nem ez volt a szerzödésbe le irva....Én már nagyon várom a fejlesztéseket vagy valami eredményt mert ez igy nem mehet!!!!!!!!!korlátoznnak nem jön egyenleteen a sebbeség..bassza szájba a jó kurva anyát A VODAFONE
  • merida111222333
    Itt a megerősítés, hogy nem vagyok lekorlátozva:
  • merida111222333
    100% hogy nem vagyok mert tegnap éjjel csináltam speedtestet éjfél körül 2Mbit-körül volt. Azóta nem szedtem semmit, meg amugy is 3 giga körül járok. Amúgy nem nagyon vagyok meglepődve mert minden hétvégén ez van. Hétköznap elég jó szokott lenni még este is 1,5Mbit körül mindig megvan, de hétvégén annyi...
  • asiagyuri
    egyébként tuti nemvagy lekorlátozva? honnan tod hogy nemvagy?
  • merida111222333
    azért rapidról 60-70 kb/s-mal jön
  • merida111222333
    Ezt most direkt csinálod?
  • asiagyuri
    azigen. akkor elég sokan töltögethetnek ott, amiért igy levan húzva a sebességed.
  • asiagyuri
    ohh :D :

szombat délután 5-kor.
  • merida111222333
    Ezek a hétvégék...

Ja, nem vagyok lekorlátozva
  • asiagyuri
    ahhh viszakaptam a sávszélt.: :D

• vohanyi
    Mondtam,hogy a voda honlapján fent van : ITT !!!
    Gondolom a VMC ugyanaz,úgyhogy azt töltsd le,amit én linkeltem,csak azokat a lépéseket figyeld,egyszerű!!
    VMC bezár alul a tray-ben jobb klikk-bezár.
    SIM ki,belinkelt progi indít,ha kész,modemet lehúzod au USB-ről,SIM vissza.....
  • heka
    Nos nekem ez van e220:D Segitenél nekem vagyis le irnád nekem lépésröl lépésre hogy telepitsem mert még ilyet nem csináltam:P:P
  • vohanyi
    Nem írtad melyik modem--E220,vagy E272?
    E220-legfissebb firmware-t lejjebb belinkeltem!--Stabilabb,megbízhatóbb!Nekem Csepel alatt,Szigethalmon 5,8Mbit/s. a rekordom!Januárban léptem...
  • heka
    Hali.Vohányi mégis igazad van szerintem vmit be nézztem.Gondolom ha "növelik egyszer" a sebbeséget akkor aza 10 giga is fel mehet,vagyis pontosabban fel kell mennie..Nade engem ezek a frissitések érdekelnének mire jó ,valamivel jobban fog vele müködni mivel egész nap a sebbeségem nem megy fel 1MB fölé,és nem vagyok le korlátozva,budapesti vagyok..
  • merida111222333
    Hát igen első "ránézésre" nagyon biztatónak tűnik a 14,4 Mbit-es sebesség. Csak gyakorlatban derül ki az igazság.
  • vohanyi
    Marketing,üzletpolitia,kűlsőség...stb...
    Nem új dolog ez,már tavaly év végén is a T.Mobil,voda is tudja a 14.4Mbit/s-ot.Tesztelik..stb...
    Más még egyszer:minden csatlakozás után más IP-t oszt ki...
    APN:
    80.244.97.30
    80.244.96.1
    APN: standardnet.vodafone.net
    Tárcsázandó szám:
    *99#
    További inicializáló parancsok:
    AT+CGDCONT=1,"IP","standardnet.vodafone.net"
  • merida111222333
    Értelmetlen dolognak tartom a gyorsítást, ha 10 giga után úgyis visszalassítanak...
  • vohanyi
    Mégegyszer?Dinamikus IP!!!
  • heka
    Nekem nem ad más ip-t mindig ugyanaz..Most passzis vagy aktiv a voda válaszoljatok köszi:D:D:D
  • heka
    hali.És várhatólag mikor lesznek fejlesztések a vodafone-nál,mint az msn ping ügyében mint a sebbeségnél mert olvastam egyszer a vodafone magazinjába a one-ba hogy a mostani sebbeség azaz a 7.2 névleges sebbesége duplája lesz majd...Ezek a frissitések jot tesznek a netnek?tudnátok nekem is ajánlani egy pár frissitést hagy legyen nálam is jó a net! nekem eza kerek modemem van nem az usb-s.Ja és arra értem a passziv vagy aktiv netet mert nálam játékba állandoan változik a ping ,gondolom aktiv netnél nem változna még ha szarul is csatlakozik a szervere üdv viszlát
  • emicica
    Igen az vagyok
  • asiagyuri
    én vettem 3 méteres usb kábelt a modemhez. amíg azt használtam, kb. 3 óránként megszakatt a net. és csak akkor. túl hosszú volt neki. azt rátettem a modem dobozába található Y káblet, amivel teljesen jó. előtte digitális fényképező gépét használtam,avval is jóvolt.de valahogy nem szerette a 3 méteres kábelt :) . de nekem a gép tetején van, és ígyis -55 Db a jelerősség.
  • asiagyuri
    szia. én jáccom/jácottam online játékkal (swat4). ott a megengedett max. 200ms. pár hónaja lett magas a voda pingje (kb. 300-350), és így nemtok jáccani már vele. de mikor jóvolt, akkor is 160-190 között volt nekem,ami épphogy jó volt. valami baj van a voda-val.remélem megjavul. de mondjuk én már leis szoktam a játékról e-mitt :D . ha jólenne akkor se nyomán nagyon. hogy mit lehetne ellene tenni? hát csörgesd fel a voda-t, és járj utána, hogy mi a baj stb. én nemtettem,mert már nagyon nem érdekel a ping :) . a T-home persze hogy akkora. mivel kábeles. a rádóssal lassab a válasz idő.
  • merida111222333
    köszi szépen, kipróbálom
  • vohanyi
    E220-hoz legfrissebb firmware : E220Update_11.117.10.00.00.B268
    Elötte SIM-et vedd ki!Firmware frissítés voda honlapján leírva!
    Voda minden csatlakozásnál más IP-t ad!Tehát dinamikus IP!
  • heka
    hali mindenkinek.én az szeretném kérdezni olyantól aki játszik online játékokalhogy neki is e magas a pingje.mert nekem mindig ki baszotul magas hol 300 hol 200 és soha nem megy le 100 alá ,volt egy t-home-os csávó neki 2 mb-el 30 as ping egyfolytába...Ja és hozzá teszem nem vagyok le korlátozva nincs 10 gb adatmennyiségem.ja és még ezeket a frissitéseket szeretném meg kérdezzni hogy mire jok ezek meg stb meg hogy honnan kell beszerezni.ja és még annyit hogy valaki tudja e hogy a voda aktiv netet ad vagy passziv üdv viszlát
  • vohanyi
    Hja,telepíteni nem kell!Nekem pl. 4 USB volt összedugva,ablak közelébe lógott--több,mint egy évig...
  • vohanyi
    VMC helyett mindíg az MDMA-t használtuk,meg lehet keresni a modem ideális helyét jelerősség szempontjából!Használatához előbb lődd ki a VMC-t.csak előbb írd át a hívandó tel.számot *99#-re!!!
    Magyarosított letöltés INNEN !
  • merida111222333
    Bocs a tudatlanságomért de mi az az MDMA?
    Azt a progit használom a csatlakozáshoz ami a modemen volt alapból. Jelerősség általában 2-3 pálcika szokott lenni, ennél többet csak panelházban láttam a második emeleten
    USB hosszabbítót használok, azt amit a modemhez kaptam, így most az asztalon van a modem, mert amikor eleinte csak bedugtam a modemet a portba volt hogy fél óráig nem is volt HSDPA kapcsolat csak GPRS. De így általában nincs vele gond, igaz csak 2 pálcika szokott általában lenni. De ez a kapcsolatszakadás csak 3-4 napja jött elő, előtte nem volt probléma vele. Ja meg volt olyan is hogy töltöttem valamit és egyszer csak HSDPA-ból át GPRS-re majd vissza HSDPA-ra, utána szakadás, majd teljesen MAGÁTÓL! újracsatlakozott, ismét HSDPA és még a töltés is ment tovább.
  • Montanosz
    nekem mindig megszakad 24 óránként egyszer, gondolom nem akarják hogy szervert üzemeltessenek az emberkék...
  • asiagyuri
    igaz volt olyan hogy 10-11 gigáig nemvolt csúcsidőben korlátozás. de utána már igen, és pillanatra megszűnt a korlátozás, 17 gigánál is és max-al jött.de ezis tartott 5-10-15 percig.
  • asiagyuri
    nekem pont ellenkezőleg van minden mint neked. normálisan korlátoz a voda ahogy van, és soha nem szakad meg az ég világon a kapcsolat.
  • vohanyi
    HSDPA jelerősség?/MDMA/?Ha jó,régen nem volt ilyen jelenség,legfrissebb firmware van a modemen,.akkor hálózati hiba!-pl. átjátszó karbantartás...stb...
    ÜSZ jelezd,elvileg intézkednek--szerintem!