3083
Vodafone korlátlan internet HSDPA modemmel.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
-
#2282 E 220 as modemet hasznalok,,,,lakohelyváltozas tortént,,lefedettség maradt jo,,,,de az a gáz,hogy a számitogép a lakas olyan pontján van jo helyen(nekem ahol térerőhiba van,,,,,kb 3,5 méter (más ponton jo volt a modem)..igy azt kérdezem:
-minimum 3,5 vagy hosszabb modemkábel létezik?es ha igen ,,hol?
koszi -
#2281 megnéztem, jútubon fent van az egész. hát egy kicsit lehetetek volna keményebbek. a csaj azvolt! -
#2280 kössz... én a total video convertert, és a super video convertet használom, és mind 2 hibával kilépett a 3GP konvertálásánál. akár mpeg-ba, akár divx-be csináltam. majd leszedem és megnézem hogy mekkora volt a balhé. igaz én a felétől láttam a műsort, de akkor nemvolt semmi. csak a csaj osztotta a voda-t.az jóvolt. jokis csaj -
#2279 AVI-_320-240-HIR TV-Panaszkönyv-Voda.2008.12.08. -
#2278 Simán átkonvertáltam AVI-ba az eredeti felvételből,mérete miatt 320*240-be,most töltöm fel a Megauploadra,majd belinkelem! -
#2277 tudom hogy 320x240, azé nemjácca le a mobil. kivéve a felső kategórások.
átkonvertálni se tuttam. 2 külömböző progival próbáltam, de mind 2 hibát ír ki, és nemtugya...
VLC... hát nemtom. nem akarok feleslegesen telepítgetni lejáccó progikat. még össze akadnak a kódekek. de azé kösz. -
emicica #2276 ok -
#2275 Mobil lejátssza,de csak 320*240-es felbontásu!Konvertáld át!Egyébként én VLC-t használok video fájlokhoz-legjobb,és mindent lejátszik!!! -
#2274 hagyál nekem is... -
emicica #2273 Ennek a örömére csinálok meggyes piskotát. Finom lesz. -
#2272 ja ezt eccer már letöltöttem. csak a világon semmi nem hajlandó lejáccani... se k-lite kodek pakkal bővitett WMP, se Quick time, se mobil. -
#2271 HIR TV élő adásban! 3GP_320-240-HIR_TV-Panaszkonyv-Voda.08.12.08..3GP -
#2270 kivertétek a balhét?! előkerültek az ütők, meg a kések... -
#2269 Amikor a TV-ben kivertük a balhét,akkor 5Gb-nál csúcsidőben,10Gb-nál számlazárásig korlátoztak automatikusan!ASZF-be se akkor,se most nincs benne így konkrétan,részben ezért van jelenleg is eljárás ellenük-GVH-! -
emicica #2268 de jó neked.még egy honapig 3000:d -
#2267 Csak akkor lesz több 6000-nél, ha sms-t is küldesz a voda netről. ami sms-enként 24 ft. ha nemküldesz akkor 6000 lesz.
nekem 5000 ezer -
emicica #2266 1 mb a asztali netem. Vodánál meg megkapom 3 mb. -
emicica #2265 MOst megauplpadon töltök, de néha jó jönn a voda, mert a azstali netem mb sebesség. Torrentél meg várhatok órákat is lejöjön. Egyik filmet 1 óra alatt leszedtem:D Amugy 6000 az fix annál többet nem számlázhatnak ki. ugye? -
#2264 hívd az ügyfélszolgálatot (rögzítik a beszélgetést), kérd el az ügyintéző nevét. majd hívd fel megint és ha mást mondanak szemesítsd őket és jelentsd! -
#2263 hát a voda se tudja most mivan (mondanak minden hülyeséget), vagy ez is valamiféle taktika a részükről... -
#2262 szerintem internet szabadon.... -
#2261 hát nemtudom hogy ez most 3 hónapon kereszül fennálló hálózati hiba, vagy szándékosan így van-e. a voda oldalán, meg csak azt olvasni, hogy 5 giga felett dinamikusan csökkentik a sebességet. nem említík meg a 10 gigát.
de nekem gyakorlatban, attól függetlenül ki mit mond, 20 gigától kapok full korlátot... majd kidrül kis idővel, hogy mindenkinél így van-e, vagy csak az én előfizetésem hibás...
ahhoz jólenne ha sok vodás belehúzna a letöltésbe, mert akkor kiderül hogy nekik is így van-e mint nekem. húzz bele emicica :D -
emicica #2260 Nekem most bent a csaj azt mondta hogy 10gbnál van lekorlátozás nem 5 gb:d mondanak mindent már. -
#2259 Hát korlátlan. nemtom már mi a neve. olyan mint ami mindenkinek van .csak 1 féle korlátlan net van vodánál :)
és 2008. febr. 02-án kötöttem -
emicica #2258 Milyen neted van a vodánál? -
#2257 egyébként látom hogy töltötek le mint egy őrült mindent a t-nettel, de hova teszitek azt a sok adatot? -
#2256 Azért az túlzás hogy a voda sehol sincs. a T-moblinál rosszabb, de a pannonál jobb. pont a 2 közötti. ebben az esetben a pannon nincs sehol. de az szó szerint. beis csődölt a mobil nete.
egyébként 3 hónapon keresztül azt vettem észere a vodá-val, hogy 20 giga után kapok csak full korlátot előtte még sokszor csúcsidőben is full-al (kb. 3 mbit, este 7-8 kközött is) jött a cucc 17 gigánál is. én nemtöltök sokat már. töltöttem ami kelett mikor nemvolt korlát bevezetve. mamár pár film egy hónapban. nekem megfelel a voda. főleg hogy 20 giga után van full korlát. és kitugya hol áll meg. kezd felzárkózni a T-hez. meg a ping is kezd javulni speedtest szerint. jó a voda. és remélem egyre jobb lesz és okosan olgyák meg a korlátozást.
nektek T-mobilosoknak már 3 megbit is kevés. kezditek megszokni a nagy sebességet. egyre többet akartok. ez olyan mint ha veszel egy 125-ös motort, és az elején hú dejó erős gyors. aztán már nagyobb kell mert kezded megszokni.
-
#2255 -
#2254 -
#2253 Amiben nincs igazad:mésfél év voda után váltottam decemberben T-Mobilra---ég és föld a különbség!!!Márciusig volt akcióban 5Gb+korlátlan opció-5790Ft.Márciusban megszűnt az új előfizetők részére,nekünk utolsó 7 naptári nap/20Gb. a korlát.Let.seb:6-6.5Mbit/s.-a tényleges!!!Tehát a voda sehol sincs!!!Ugye én voltam a HIR TV-ben Geryvel,jóváírtak 40eFt-ot,kötbér nélkül bontottam,még a modem is maradt!
T-M.-Fórum -
emicica #2252 Tényleg egy valamiért boszkodtam azt hogy 3 napra kiküldtek 3870 ft-ot. Azt nem mondták, hogy 3 nap úgyan ugy a havidíj nélkül számlázodik, hanem hogy probáljam ki netet és 3 napon belül vissza lehet adni. Na ez egy nagy átbaszás. Pannon is megcsinálta velem mikor előfizu lettem, de az egy nagy foss. Most is vagyok előfizu ott, de még jó hogy djuce vagyok, mert annyit nem számláz telefonálásra. Így érdekes dolgok vannak. MInd a 3 cég csak versenyezik egymással melyik a jobb. Semelyik se jobb, ha azt nézzük. Jah tényleg amit kaptam sim kártyát ingyen el is lehet dobni mert hibás volt.:D:D:D Röhögtem is nagyokat akkor. Nekem ez a tapasztalatom. Kiváncsi leszek tényleg pesten nekem majd mennyi lesz. Juniusba megyek fel és letesztelem. Annyi biztos, hogy warcraftra nem vissz sokat és semmi olyan pc-s dologra ami a gépen telepítve van és netes játék. -
emicica #2251 Sziasztok! Régen írtam már ide. Kb 2 honapja. Nem tudom mi van a vodával, de én ilyeneket nem tapasztaltam. Amire csak használom, msn, email és a warcraft. Kb 1 honapba elmegy 500mb:D A vicc hogy korlátlan, de nem . Ha valaki tényleg torrentezni akar inkább asztali net. Nekem van az is. Azon megy a torrent. Vodáról meg a warcraft. Kb 8-10 óra 30mb-et vissz el. 3 mb-tel megy a sebességem mindig. Ismerősömnél is normálisan müködőtt. Tegnap volt számlázárás és letöltőttem a torrenten 3 gbtot. Eddig minden normálisan müködik és nem korlátoznak. Egyszer nem müködöt normálisan a net mikor a gépem egyik részen volt a szobámnak. Sokan mondják hogy ablakra tapasztják a netet. Ablaktól távol vagyok és jól müködik. Én csak díjazni tudom a vodát. Pannon egy foss és a t-mobil is. Pannonal már szívtam 140.000ft-ot. 50.000ft a köbbér. Ne is mondva hogy aki kártyás és felmegy egyet wapra fél percre -3000ftnál tart. Fantasztikus. Erre csak azt tudom mondani, hogy átvernek mindenkit. T-mobil 8gb netért elkér majdnem 10.000 ft-ot. Voda meg csak 6.000. Koliba megint költözök vissza Pestre és csak örülni tudok hogy meg van a net, mert már a voda törölte. Már senki se tudja megvásárolni. Azt hittem hogy a warcraft visszi mb-kat, de nem . Mozilla jobban vissza a mb-kat mint a msn és a játék. Ami 1 óra alatt elmegy kb 2mb vagy 1 a böngészövel 10 perc alatt elmegy 30 mb is. Jah csak levelet nézzek. Leakartam mondani a vodát és t-mobilos lenni, de nem ér annyit 8gb net ennyi pénzért. -
#2250 megnyugottam -
#2249 Nyugi tudnak ők mindenről,olvasd el!
HIR TV-ben is szó volt erről..is! -
#2248 ja a piszkok. csak azvan ott hogy 5 giga felett dinamikusan csökkentik a sávszélt. csaló banda.
egyébként a GVH még foglalkozik evvel?
"zsoltihungary: Írtam 1 levelet a GVH-nak, hogy mit lehet tenni. Másnap tőlük 1 emailt kaptam, hogy eljárás alatt van a vodafone, és h semmit sem lehet tenni."
én úgytuttam lezárták. de ha még eljárás alatt van, jólenne ha tudnának arról is, hogy most is tévesen van feltüntetve az internettel kapcsolatos korlátozó tájékoztatás!!! -
#2247 Világos,egyértelmű....,de az ÁSZF a mai napig hiányos a korlátozás tekintetében:nincs leírva az 5/10Gb-nál autómatikus direkt korlát!Ha még félre is tájékoztatták szerződéskötéskor,és van bizonyítéka.... -
#2246 András, a lényeg itt azon van, hogy ő már ismerte a feltételeket a szerződés megkötésekor (októberben mi ugyebár már javában bontottunk), így neki nincs jogalapja az ÁSZF változásra hivatkozva ingyenes bontást kérvényezni. -
zsoltihungary #2245 Kösz szépen! akkor ezt beszoptam -
#2244 Az túlzás,hogy "pontosan belefoglalva mindennel",ez a mai napig nem igaz!!
Egyébként igazad van,de....Azért Zsoltinak segítségképpen,hátha kimagyarázza...Én mailen bontottam,kötbér nélkül,még a modem is maradt!De én 2007 karácsony......Szerződés bontás -
#2243 2008 augusztusa után már új volt az ÁSZF, pontosan belefoglalva mindennel, így neked nincs jogod kötbérmentesen bontani a szerződést, csak azoknak, akik augusztus előtt kötötték, mivel nekik az aláírt szerződésüket módosították egyoldalúan.
Az ÁSZF nem elolvasása nem mentesít a betartása alól, ezt csak magadnak köszönheted