3083
Vodafone korlátlan internet HSDPA modemmel.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
-
#2322 olyan mintha a vidám vasárnapot töltenéd)))) -
#2321 de az érzés akkoris jólesik, amikor elküldöd a jó büdösbe :D
amúgy egyetértek, a te problémádra emlékszem is még -
#2320 Ha lehetne rá lehetőségünk, mentemtünk volna rég a T-mobhoz, vagy máshoz ami mobil net. De hát T-nél nincs korlátlan csomag már, pannonál sincs, de a pannonról neis beszéjünk,az a vodánál is szarabb.
ebben a helyzetben, a jelenlegi voda netünk a jobb (persze nem jó,mert nagy szar ezis, csak ez még mindíg a legésszerűbb, mint bármi más jelenleg kapható mobil net), és nem a T-nek a jelenlegi méreg drága gigakorlátos netei, ami felett már +pénzt fizetünk.
Ha meg azt mondanád, hogy előbb kelett volna észbe kapni, és felmondani a netet, és T-hez menni, akkor arra annyit, hogy valakinek innen csak voda lefedetsége van ahol lakik, nekem meg nemvolt pénzem hogy belevágjak akkor a drágább netbe. meg állítólag itt nincs T- lefedetség, de az a gyakorlatban derüne ki úgyis. nem egy térképről.
amúgy én nemtudok mit kezdeni török péter számával, és mail címével. max elküldeni a picsába, de annak semmi értelme. -
#2319 Ha visszaolvasnál az eleje felé....tudom én,csak mindenkit próbálok rávenni,hogy a vodától szabaduljon meg!
Ezennel nyilvánossá teszem,még ha megütöm a bokámat is:HIR TV adás után adta a névjegykártyáját:
Török Péter /adásban is ott volt/-Voda Szélessáv csop.vez.:
mail:[email protected]
Tel:70/335-4453;70/288-4763
Fax:70/288-3760 -
#2318 ez voda topik! -
merida111222333 #2317 vohányi, tudjuk hogy 5-6 megás neted van, nem kell minden héten mutogatni -
#2316 nekem mag van bő fél évem. de felmondhatom akármikor elvileg kötbér nélkül.csak azon gondolkodok, hogy milyen net lenne jó, ami nem kábeles, mégis nagyából hordozható, azaz költözésnél pl. csak kikell szereni a tetőre azt annyi.
épp most a upc-t környékezem meg, írtam is nekik hogyműködik a dolog náluk.
4 megabites le, és 1megabites feltöltés, havi 4500ft-ért, hát hogyis mongyam, elég jó -
#2315 de azért belinkeli a T-mobilos mérését, hogy idegesícsen minket
látod válság helyzet van most itt. nyomás alatt vagyunk... a mérésedtől meg össze omlunk... -
#2314 Miért nem a speedtestet használod,bár néha ez is kevesebbet mlr.6.5-7Mbit/s.-al jön FlashGettel a cucc,napszaktól függetlenül-T-Mobil:
-
zappo #2313 slayer, létezik 3g-s wifi router is, bár nemtom itthon kapható-e és mennyiért, de ha nem muxik a kábel ennek is utána nézhetsz -
zappo #2312 Nemzeti Hírközlési Hatóság, ők a felügyeleti szerv, ergo, ha nem gazdasági visszaélésröl van szó, akkor - tudtommal - nekik kell intézkedni
nekem még van 1 év és 9 hónapom, így várok egy kicsit az nhh válaszára, aztán személyesen is bemegyek és vsz lemondom, mert ez így nagyon nem pálya -
#2311 aljasok!!! szép lassan lehúzzák a csomagot, a most kapható csomagok szintjére. szal mint ha most fizettem volna elő egy ilyenre, ott vagyunk.
szeretlek vodafon -
#2310 valamit kifogok találni... ezért nem fizetek havi 5 ezret már.
milyen jó hogy korlátlan netet írtam alá másfél éve -
#2309 NHH? Nem jut eszembe hirtelen, de olyan mint a GVH?
Szemét vodafone! Hogy van bőr a képükön ilyet tenni. MEGINT. lasan már csak kapcsolódni fog a modem a 3G-re, de nemlesz net. odáig jutunk. -
zappo #2308 nem tudok linket, csak napok óta k.lassú a netem, holott csak az 5g-t léptem át és ma nem bírtam tovább és beszéltem az üfszolgával. Ott mondták, hogy ki jött nekik az info, h 6 a limit :(
írtam is gyorsan az nhh-nak, bár nem remélek, de ha kapok választ itt leközlöm. -
merida111222333 #2307 Add már meg a linket ahol ezt olvastad légyszíves. -
#2306 nem módosíthatják már ezt a kibaszott másfél éve vett netet!!! elég volt a korlát bevezetése. mi a faszt képzelek????????????????? -
#2305 Ugye csak viccelsz? -
zappo #2304 máj13tól a "korlátlan" 10Gigás limitjét 6ra csökkentették így most 5/6 Giga a határ
viva 'la voda -
#2303 Egyébkénr valaki megtudja mondani azt, hogy az alábbi képen az ISP-nél nekem miért CentrsvyazCJSC.ru van??? Másnál ott Vodafone Hungary van...
-
#2302 egyébként 3 hónapja szarakodik a voda korlátozó automatája. mert nekem 20 giga után nyomják rá a korlátot, valakinek meg 8 giga után full van.
valamire készül a voda... -
slayerxD #2301 És mennyibe kerül egy 1méteres usb kábel? -
#2300 Ha kell,a 3 méterest toldd meg....
-
slayerxD #2299 Lemértem max 3 méter lenne!!
Most visszaolvastam ha jól értelmezem ne 3 méterest használjak hanem 3 szor 1méterest. Jól gondolom? -
slayerxD #2298 Az segítene hogyha a modem minnél közelebb lenne az ablakhoz??? -
slayerxD #2297 Mi az hogy nem a teljeset kapom meg???!!!! És akkor ezek mit hisznek én honnan szo.om ki ezeket az infokat??? Az eszem megáll!!!
Ez az egész vodafonos csapat nem ér egy kalap sz@rt se!!!
De még mindig azon vagyok kiakadva, hogy valakinek ott a 3Mb-s nete én meg még mielőtt elérném az 5G akkor szarakszom 50Kb/s-mal!!! -
#2296 nem a teljes ÁSZF-t kaptad, meg csak egy részét... A teljes az egy minimum 30 oldalas paksaméta lenne -
slayerxD #2295 Megnéztam a szerződés minden egyes lapját és nincsen benne ez a 2.Y/2 melléklet!!! Egyébként felháborít hogy valakinek 3Mb-es nete van ugyanezzel a szarral én meg itt ba..akszom a szánalmas kib...ott lassú 15kb/s os sebességnek nem nevezhető valamivel!!! És bakker budapesten lakom, még csak nem valami vidéki tanyán!!! Ezt mostmár ku..ára nem értem!!! -
#2294 Koszi a kábelproblemakra adott infokat:)thx. -
#2293 nmetudom azóta még mit kontárkodtak, nekem is volt majd egy évig ilyen előfizetésem, de tavaly szeptemberben felbontottam, mivel lószart nem ért az egész cucc. -
slayerxD #2292 Pillanat, megnézem azt a ku..a szerződést... -
slayerxD #2291 Nem tudom a hajnali 1 óra az mióta csúcsidő (akkor még nem értem el a 10 gigát)......
Sőt még amikor az ötöt se akkor is ilyen kib...ott lassú volt! -
#2290 "2.Y/2 melléklet
Internet szabadon akció
2008.08.08-tól hatályos Részvételi feltételeRészvételi feltételek
17. pontjából:
Hálózat védelme
A szolgáltató jelen szolgáltatása osztott erıforrásokra épül. Ezeknek az erıforrásoknak a túlzott igénybe vétele akár
egy elıfizetı részérıl is, minden más felhasználó számára negatív hatást válthat ki. A hálózati erıforrások fentiek
szerinti használata leronthatja a hálózat teljesítményét.
A fentiek figyelembe vételével az Internet Szolgáltatók Tanácsa által támogatott hálózathasználati irányelvekkel
összhangban (megtekinthetı a http://www.iszt.hu/iszt/aup.html internetes oldalon) a Szolgáltató fenntartja magának a
jogot az adatforgalom idıszakos, vagy állandó - lassítására.
A lassítás nem jelenti, a letölthetı adatforgalom mennyiségének korlátozását.
A számlázási ciklusban elért 5GB-nál nagyobb adatforgalom esetén a szolgáltató rugalmasan, a hálózat aktuális
terheltségétıl függıen lassíthatja az adatforgalmat. A lassítás mértéke nem akadályozhatja a szolgáltatás
rendeltetésszerő használatát, azaz az Álatános Szerzıdési Feltételek 3. számú mellékletben garantált le-és feltöltési
sebességeket.
A számlázási ciklus lezárultával a forgalomlassítás megszőnik." -
#2289 de értem. nekem is ilyen volt. túl sok adatot forgalmaztak a korlátlan csomaggal, ezért találták ki a sávszélesség csökkentését
A csomagod korlátlan maradt, de öt giga után visszaveszik a sebességedet, mert így van beállítva a rendszer, nincs mit tenni. Ha még így sem érthető, olvass vissza, elég sok hasonló példát fogsz találni -
slayerxD #2288 Látom nem érted. Nekem NINCS korlátozás!!! Bementünk a vodafone üzletbe és ott megnézte a kiscsaj a gépen: valami olyan volt odaírva, hogy nem Vodavone 5G, hanem Vodafone Szabadon csomag! Kevesen köthettek ilyet mert ez egy akció volt! Egyébként minden ugyanolyan. Ugyanúgy nem fáljcserélhetek. -
#2287 mert van öt gigás korlátozás.
A "korlátlan" net a vodánál úgy működik, hogy öt giga forgalmazás után csúcsidőben visszaveszik a sebességedet, 10 giga után pedig éjjel nappal a minimumsebességet kapod, a számlazárásig. -
slayerxD #2286 Sziasztok!
Én is Vodafone netet használok, csak én egy olyan csomagot ahol nincsen 5 gigás adatforgalom korlátozás, hanem bármennyit használhatok (csak nem fáljcserélhetek). 5000Ft-ot fizetek érte és nem értem hogy nekem miért csak 10kb/s-os (jó esetbe 15-16kb/s) a letöltési sebességem már vagy 3 hete. (Az előtt kb 50-60kb/s volt) Nem szegtem meg semmilyen szabályt nem is kaptam értesítést, hogy most mi van. Ez most csak ilyen "pillanatnyi" elmezavar? Vagy mi?
Budapesten lakom a 14. kerületben tehát a lefedetséggel sincs gond, és szép világoskéken világít a modem. (a modem: Huawei e220)
Most mit csináljak??? -
#2285 Nem kell hosszabbító kábel.az USB kábelek egymásba dughatóak!!!
E220 -11.117.10.00.00.B268-as firmware-vel 5 métert bírnia kell!!! -
#2284 Hát egyszer énis meghosszabítottam egy 3 méteres USB kábellel a cuccot, de nekem meg-meg szakatt a net... nekem is e220 van. úgyláccik a 3 méteres túl hosszú volt neki.
De attól még kipróbálhatod, lehet neked jólesz. Bármilyen számtek boltba kapsz usb hosszabító kábelt. -
#2283 Ha összedugsz pl.4-szer 1méteres USB-semmi gond nem lesz!