Vodafone internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi szépen, kipróbálom
vohanyi
E220-hoz legfrissebb firmware : E220Update_11.117.10.00.00.B268
Elötte SIM-et vedd ki!Firmware frissítés voda honlapján leírva!
Voda minden csatlakozásnál más IP-t ad!Tehát dinamikus IP!

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

hali mindenkinek.én az szeretném kérdezni olyantól aki játszik online játékokalhogy neki is e magas a pingje.mert nekem mindig ki baszotul magas hol 300 hol 200 és soha nem megy le 100 alá ,volt egy t-home-os csávó neki 2 mb-el 30 as ping egyfolytába...Ja és hozzá teszem nem vagyok le korlátozva nincs 10 gb adatmennyiségem.ja és még ezeket a frissitéseket szeretném meg kérdezzni hogy mire jok ezek meg stb meg hogy honnan kell beszerezni.ja és még annyit hogy valaki tudja e hogy a voda aktiv netet ad vagy passziv üdv viszlát
vohanyi
Hja,telepíteni nem kell!Nekem pl. 4 USB volt összedugva,ablak közelébe lógott--több,mint egy évig...

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

vohanyi
VMC helyett mindíg az MDMA-t használtuk,meg lehet keresni a modem ideális helyét jelerõsség szempontjából!Használatához elõbb lõdd ki a VMC-t.csak elõbb írd át a hívandó tel.számot *99#-re!!!
Magyarosított letöltés INNEN !

Bocs a tudatlanságomért de mi az az MDMA?<#idiota>
Azt a progit használom a csatlakozáshoz ami a modemen volt alapból. Jelerõsség általában 2-3 pálcika szokott lenni, ennél többet csak panelházban láttam a második emeleten <#vigyor>
USB hosszabbítót használok, azt amit a modemhez kaptam, így most az asztalon van a modem, mert amikor eleinte csak bedugtam a modemet a portba volt hogy fél óráig nem is volt HSDPA kapcsolat csak GPRS. De így általában nincs vele gond, igaz csak 2 pálcika szokott általában lenni. De ez a kapcsolatszakadás csak 3-4 napja jött elõ, elõtte nem volt probléma vele. Ja meg volt olyan is hogy töltöttem valamit és egyszer csak HSDPA-ból át GPRS-re majd vissza HSDPA-ra, utána szakadás, majd teljesen MAGÁTÓL! újracsatlakozott, ismét HSDPA és még a töltés is ment tovább. <#nyes>
Montanosz
nekem mindig megszakad 24 óránként egyszer, gondolom nem akarják hogy szervert üzemeltessenek az emberkék...

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

asiagyuri
igaz volt olyan hogy 10-11 gigáig nemvolt csúcsidõben korlátozás. de utána már igen, és pillanatra megszûnt a korlátozás, 17 gigánál is és max-al jött.de ezis tartott 5-10-15 percig.

asiagyuri
nekem pont ellenkezõleg van minden mint neked. normálisan korlátoz a voda ahogy van, és soha nem szakad meg az ég világon a kapcsolat.

vohanyi
HSDPA jelerõsség?/MDMA/?Ha jó,régen nem volt ilyen jelenség,legfrissebb firmware van a modemen,.akkor hálózati hiba!-pl. átjátszó karbantartás...stb...
ÜSZ jelezd,elvileg intézkednek--szerintem!

Megkaptam tegnap a vodás számlát. Eszerint múlt hónapban 8 giga adatforgalmam volt összesen, ami már csak azért is furcsa mert nem voltam csúcsidõben sem korlátozva egy percre sem. Még egyszer mondom hogy nem én mértem a 8 gigát, hanem ez van a számlán.
Más: Mostanában csinál olyat a modem hogy egy pár pillanatra nem érzékel 3G/HSDPA hálózatot, csak GPRS-est, de egy pár másodperc múlva visszavált HSDPA-ra. Ezzel nem is lenne baj csakhogy azután hogy visszavált, egy pár másodperc múlva megszakad a kapcsolat. Eddig is volt ilyen hálózatok közötti váltogatás néha, de szakadás egyszer sem, csak egy pár napja van így. Van hogy 8-10 órákat stabil a kapcsolat, de van hogy 3-4 óra múlva egy pillanatra GPRS utána át is vált vissza csakhogy rá egy pár másodpercre meg is szakad egybõl. Valakinek nincs valami ötlete hogy mit lehetne ez ellen tenni?
asiagyuri
csajvagy amúgy?

Bocsánat hogy kiírtam, de viccnek írtam ki😄😄😄
Bocs, nem szóltam semmit
asiagyuri
milyen feszültség? 😮

Montanosz
bocsánat, csak hát Emilcica mondta hogy szeret ismerkedni....és viccesnek találtam...

nana... nem kéne csinálni a feszültséget....
vohanyi
Mindig tudtam-vodáéknál meleg a helyzet,húzok vissza a T.M. fórumra...<#wave>

Gery85
<#falbav>

Montanosz
hehe...hát igen, nincs is annál szebb amikor két meztelen, izzadt férfitest egymásnak feszül...<#kocsog><#vigyor>...a fórumon.

szívesen ismerkedek😄
asiagyuri
hagyad õket. itt már igazából nem is a netrõl van szó... 😄 . ismerkednek 😊

Msnre bõven megfelel😄
Gery85
kb arra való a voda net,hogy nézd ahogyan szépen villog a led a modemen...

Nem is arra való. 😊
Én nem nagyon akarok beleszólni az eszmecserébe de az a 1226 kb/s nem inkább kbit/s akart lenni? Mert nagyon nem mindegy...
Pesten is kivi leszek rá, de torrentre meg ilyenekre nem éri meg használni szerintem.
Még jobb. 😊

Bp-n is jó lenne tudni, hogy mi a helyzet.
415 kb/s az nagyon jó. 😊 Mondjuk a névleges 7.2mbithez képest elég jó. 😄
most mértem le és 1226 kb/s a letöltés fel 256 kb/s
nekem most 415 kb/s volt. 200 alatt nagyon nem szokott lenni. Szegeden lakok.
Sehol sincs korlátlan adatforgalom. Ha nem töltesz semmit, csak msn, és böngészel, akkor valószínûleg nem éred el havonta az 5gigát se.

Amúgy megtudnád mondani, hogy mekkora a sebességed? És azt hol éred el? 😊
ÁÁááá én nem fogok ezen tölteni szép is lenne akkor. Invitelel töltök ezen meg msn mikor nem vagyok itthon. Vagy most is vodásról vagyok és böngészek, de nem visz sokat. Csak valaki azt mondja meg nekem, hogy hol itt a korlátlan adatforgalom?
asiagyuri
ja.így már más.ezt nem említetted.akkor persze hogy nemvettél észre lassulást.ha csak msn-re használod, akkor nagyon nemlesz gondod a sebességgel. 😊))

Én amúgy elõször pannonba akartam menni, utána t-mobil, de hogy nincs korlátlanul maradt a voda.
1 hét alatt
Én csak msn-re hazsnálom, de eddig csak 80 mb ment el😄
asiagyuri
majd lesz ha eléred a 10 gigá-t 1 hónapon belül. 😊

Na nekem probaidõm is letelt és semmi baj nincs a sebességel.
Nem volt számlazárás, 25-én van zárásom. Azt a 280 kbits-os sebességet hétvégén mértem, és akkor általában mindig ennyi szokott lenni. Na meg a péntek esténként szokott mélyponton lenni.
a 16 kbits-os feltöltési sebesség az persze hülyeség. Nekem is szokott így lenni, hogy a speedstesten az upload mérés nehezen indul el, és akkor ilyen 10-20 közötti sebességet mér. De ha egybõl megismétlem akkor már háromszáz valamennyiket mér mindig.
asiagyuri
igen. de akkor is jobb a pingem a játékba, letöltés alatt.. az meg nem hazudik.. 😊

vohanyi
Ha a teszt alatt töltöttél le mást is,persze,hogy fals az eredmény,tehát nem reális!!!

asiagyuri
á itt valami nemjó. a feltöltésem, meg letöltésem igazából gyorsabb.fõleg a feltöltés. de amint látod ittis a pinget, elég jó, és a teszt alatt töltöttem le.ezt mondom akkor javul. a voda hálózata is betegeskedik. jobbulást neki minél elõbb:

asiagyuri
egyébként én t-mobile-ra akartam menni.csakhát nemvolt lehetõségem rá. pénz, meg febr. 28-án megszûnt a korlátlan opció. szal ha megint lesz neki korlátlan opciós nete késõbb, akkor átmegyek arra. ha pedig már nem, akkor voda-s maradok.

asiagyuri
hú bazz, azé nevigye túlzásba a voda:

asiagyuri
1,5 mbit? nemrég 280kbit/s volt a sebességed. vagy azóta volt számlazárásod? nekem 14-én van.

képzeld.tegnap éjféltõl jácottam hajnali 2-ig, és nemdobott le. a pingem a határokat súrolta 190-210 között ugrál a játékban, és 200 a max. és ezt úgytörtént hogy közbe töltöttem le rapidról 😄 . kipróbáltam hogy semmitse se töltök le, és úgy mekkora, és hát ledobott úgy 2 perc után. érdekes hogy letöltés közbe kisebb a pingem. de most kora délután is 210-230-as volt a pingem,sajnos lejebb nemment. de ez remény arra, hogy visza áll a voda hálózata a régire. remélem.

ma délelõtti mérés:

persze a ping a fellegekben...
és maradunk is azok <#nevetes1>
én legalábbis még egy jó darabig biztos
asiagyuri
a vodafonnak 2 elõfizetõje van.mi ketten 😄.

asiagyuri
hát ja. 2-en márcsak. 😊