3083
Vodafone korlátlan internet HSDPA modemmel.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
-
zsoltihungary #2242 Miért is? Mert most nem? sokat nem mondtál ezzel.. -
merida111222333 #2241 Jókor jut eszedbe, aki bontani akart az már régen megtette... -
zsoltihungary #2240 ui: 2008. 10. 04.-én fizettem elő.. -
zsoltihungary #2239 Sziasztok! Vodafone "szabadon" mobil netem van... gondolom nem kell ecsetelni, h milyen sza*... Írtam egy reklamációs levelet a vodának, hogy használhatatlan, korlátlan letöltés helyett 5gb-ra tettek át stb, és hogy szeretném, ha felbontattni a szerződést a kötbér, és hűség idő elengedésével.. Pár nap múlva felhívtak, h ez nem lehetséges blabla... Írtam 1 levelet a GVH-nak, hogy mit lehet tenni. Másnap tőlük 1 emailt kaptam, hogy eljárás alatt van a vodafone, és h semmit sem lehet tenni. Ez vicc.. Valakinek van ötlete, hogy tudnék ettől a fostól megszabadlni? Üdv! -
merida111222333 #2238 Ez hajszál pontosan annyi amennyinek lennie kell.
Amugy nekem korlátozásnál is min. 200 kbit/s. 200 alá eddig sose ment. -
#2237 A minimum ígért sebesség korlátozásnál, az 150 kbit/s. A mérésed pedig pontosan annyit mutat... 0.15Mb/s = 150 kbit/s
Szóval sajnos szigorúan tartják az ígért minimum sebességet. -
Jazz77 #2236 Na erre varjatok gombot, ez aztán a sebesség nem? Az eszem megáll, sztem ez messze elmarad az ígért minimum sebességtől... -
Jazz77 #2235 -
#2234 igen igen. ez nem gond. se modem se semilyen! csak ilyen ócskául oldották meg, hogy visza veszi magát takarékra, ha nincs adatforgalom. és hátha van valami progi, ami egyfolytába hsdpa-n tartja. -
speeki89 #2233 nem akarok hülyeséget mondani, de nálam is ha nem töltök visszaáll sötétkékre(nem mindig), de amint töltök be egy oldalt visszaugrik a HSDPA-s jelzésre.
Szóval sztem nálad van valami gond a hálozattal vagy nem tudom.. Mert ilyen programra sztem nincs szükség.. -
#2232 nincs valamilyen olyan kis program, ami az E220-as modemet MINDÍG hsdpa-n tartja? szóval hogy nemvált sose arra a sötétkékre a modem, hanem egyfolytába világoséken világít, még akkor is, ha semmi aktív adatforgalom nincs. mert hogy átvált sötétkékre, és akkor e miatt megőrül néhány oldal, és alig akarnak bejönni. iwiw-re e miatt alig tudok felmenni, és kezdek ideges lenni! köszi, remélem van ilyen progi. -
#2231 csakúgy brahiból -
#2230 miért jó az ha van újabb? -
#2229 nincs újabb VMC , E220-as modemhez? vagy csak ez a V3.2.2.201 van? -
Pyth #2228 Köszönöm! Igy gondoltan én is csak nem voltam biztos benne. -
#2227 hát mivel a vitamaxos karidat teszed a modembe, így a modemben lévő kártyáról a jelenlegi egyenlegedből vonják le, akárcsak egy mobil telóról küldenél, csak itt gépről küldöd. szóval nemjön semmilyen számla, hanem neked kell tölteni a karidat amikor akarod. -
Pyth #2226 Sziasztok! Segítséget kérnék (ha hülye a kérdés előre is bocs)Vennék egy USB modemet amit kizarolag arra használnék hogy az asztali géphez csatlakoztatva sms-t tudjak küldeni és olvasni, tehát netezésre nem.(nem is fizetnék elő semmilyen internet csomagra). Ugy tudom ez lehetséges a mellékelt szofverrel.A kérdésem az lenne hogy hogyan vonjak le az sms díját. A vitamax kártyához tartozó sms tarifa alapján vagy valamiféle internet adatforgalom alapján? -
#2225 lehet valami hálózati gubanc lehet nálad. ha előtte jóvolt, és nemnyúltál semmihez, akkor jólesz ez majd. megjavul szerintem magától. nekem jó a net. igaz néha baszakszik, de normális (leszámítva a korlátozást). -
#2224 egyébként valaki tugya, hogy fire fox-al miért 320ms körüli a pingem, és 1 mbit a letöltés,majd azonnal utána meg explorer 7-esel meg 450 a ping, és 3 mbit a letöltés. miért külömbözik enyire? -
#2223 -
speeki89 #2222 Egész nap fos a netem. A modem a HSDPA hálozatot jelzi. Van hogy néha működik normálisan aztán semmi megint.. hajnalba még semmi baja nem volt. más nem észlelt hasonló problémát? -
#2221 Tiltás már több mint egy hónapja van.
Akkor kifizetem tartozást amint tudom, és megszüntetem végre. Ha tényleg nem kell fizetni kötbért annak nagyon örülnék. :D
Köszi vohányi. -
#2220 Mivel 20008.08 előtt vetted,az ÁSZF változásra hivatkozva a kötbért elengedik!A tartozást persze ki kell fizetni!Elvben már tiltaniuk kellett volna. -
#2219 igen de ha kifizetem kötbért attól még tartozást is ki kell fizetnem nem? jelen pillanatban meg nincs akkora hátterem hogy annyi pénzt ki tudjak fizetni. :( -
speeki89 #2218 Azt fogják mondani hogy van lehetőség a szerződés felbontására kötbér megfizetése mellett. Egyébként meg ilyen "szünet" véleményem szerint biztos hogy nincs.. -
#2217 Sziasztok. Szükségem lenne a segítségetekre.
2008.06.09-n előfizettem korlátlan voda internetre. Szépen fizetgettem 6000ft-os csekkeket.(most már tudom hülyeség volt előfizetni rá :( késő bánat)
Sajnos munkám megszűnt decemberben,így januártól nem tudtam fizetni csekkeket. (most áprilisi számlával 24000-es minuszban leszek.)
A kérdésem az lenne hogy szerintetek meg lehet azt csinálni, hogy írok egy emailt voda-nak, melyben azt kérvényezem, hogy június végéig szüneteltessék számlázást, addig kifizetem tartozásomat(most lett új fix munkám)majd miután kifizettem hátralékom folytatom a havi csekkek normális fizetését.
Mennyire van esély arra hogy elfogadják kérelmemet?
(mondjuk ötlet is kellene hogy fogalmazzam meg mindezt)
Vagy ha esetleg tudtok valamilyen m ásik megoldást annak nagyon örülnék. :)
Köszi szépen előre is válaszotokat....
ui: Tartozás kifizetése utáni hónapban meg majd arra fogok ráállni hogy megszűntessem vodas netem, lévén egyáltalán nem használom már január óta. -
merida111222333 #2216 küldtem vissza privit -
#2215 kültem privátot merida. -
#2214 nekem már megszűnt, és hozzá se nyúltam semmihez. már 2 napja nem szarakodik. azt lehet elkezdi, de most nem csinálja. -
merida111222333 #2213 Hello! Ugyanaz a problémám van nekem is tegnap délután óta, mint Asiagyurinak. Nevezetesen akkor is folyamatos adatforgalmam van, ha nem használok semmilyen internetet használó progit.
Tegnap délután bolondult meg. Megnéztem a nod32 tűzfalát, és az svchost.exe nyomja az adatot állandóan.Most átmenetileg annyit csináltam már kínomba hogy letiltottam rajta az adatforgalmat, így most jó, de hát ez csak átmeneti megoldás. Már csak azért is mert minden kapcsolódás után meg kell csinálni. Szóval ha valakinek van valami ötlete hogy mi lehet a baj, akkor léci segítsen Köszi előre is! -
#2212 dashboard
Mielőtt feltennéd szedd le a modemedhez az eredetit hogyha gond lenne vissza tudd tenni.
Ezután mdma-val tudsz majd fellépni,van egy telepítési útmutató is,hogy hogyan csináld meg a kapcsolatot.
Nemtudom,hogy ott lehet e automatikus csatlakozást csinálni,de úgy tudom igen.
Bár én úgy emléxem,hogy a VMC-ben is volt ilyen beállítási lehetőség, kéziről kellett automatikusra állítani valamit,de már nem emléxem hogy hol volt. -
#2211 VMC-t ha uninstallálom, akkor megint nem látja a gép a modemet. Miért van ez ennyire összekötve? Köcsögvodafone?
Le lehet szedni hozzá VMC-mentes firmware-t? -
#2210 Köszönöm!
Automatikus csatlakozásra esetleg nincs ötleted?
Standardnetes paramétereket hova írjam? -
#2209 Magyarba a mappák alatt automatikus lejátszás kikapcsolását kell keresni -
#2208 XP Pro esetében a Startmenü/futtatásra kattintva írjuk be, hogy gpedit.msc és nyomjuk meg az Enter-t.
Az előugró ablak bal oldali részében navigáljunk el a Computer Configuration főcsoporton belül navigáljunk el az Administartive Templates/System (Számítógép konfigurációja/ Felügyeleti sablonok/ Rendszer) részbe és ott keressük meg a Turn off Autoplay részhez, amire kattintsunk kettőt. Itt válasszuk az Enabeld vagyis engedélyesé pontot és a legördülő menüből válasszuk ki, hogy csak a CD meghajtónál vagy mindenhol meg szeretnénk szabadulni az automatikus indítástól.
forrás -
#2207 Üdv!
Próbaképp felraktam a gépemre egy ubuntut, pár dolog miatt megy végülis vissza az XP, viszont meglepődtem, hogy mennyire sima ügy beállítani a 3G-s kapcsolatot. Modemet nem is telepítettem, csak kiválasztottam, hogy melyik hálózat, és ment is, ha bedugtam a Hüvelyt, egyből fel is csatlakozott. Na ez utóbbit nem lehet megoldani XP SP3 alatt? Hogy ne nekem kelljen tárcsázni. Tegnap újra raktam a wint, de hiába csináltam kapcsolat parancsikont, a modemet nem ismerte fel addig, amig fel nem telepítettem a VLC-t, amit amúgy nem akartam. Innentől mi a teendő? Hogy írtsam le, és mit csináljak, hogy ne akarja állandóan telepíteni? (Kompletten az összes meghajtóra nem lehet letiltani az automatikus lejátszást?)
Kösz. -
#2206 "Ha nem tudsz angolul,miért nem raksz fel magyar XP-t????????????????" <<< enyi kérdőjelet azé ne rakj.enyire nemkell letámadni vohányi... :) -
#2205 jaj... tudok angolul. de enyire nem. meghát a megszoktam az xp azon részeit magyarba amit használok, így az angol-ba simán tudom mi mi. mellesleg, az angol xp-m sokal stabilabb mint a magyar. a magyart (nyelvet) amúgyis utálom. :)
SP3-at (-ast) soha nem használok. mert szébasza a rendszert. jó lehet neked nem, ez gép függő olvastam róla. meghát nekem is újra kelett tenni utána a xp-t. SP3-at SOHA. :) -
#2204 Ha nem tudsz angolul,miért nem raksz fel magyar XP-t????????????????
Rengeteg helyről le lehet tölteni SP3-ast is,nekem is olyan van,netről szedtem le,Microsoft is eredetinek érzékeli!!!!
Valamelyik programod frissítette magát!-szerintem.... -
#2203 xp tűzfalat használok. és nem a beépített msn-t, még az automatikus indításból is kivettem a beépített msn-t. avas-tom van fent. ja és az xp-m angol, szal nemjutok el a tűzfal forgalomhoz.nemtom holvan.még magyarba se tudom. nempiszkálom a tűzfalat soha. de már nem csinálja. érdekes.