Vodafone internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

t0mmy
az ÁSZF-ben nincs semmi a ping maximális idejérõl??

asiagyuri
késõ esti mérés:

Olyan hülyeség ez. Éjfélkor itt senki nemhasználja a tornyot. És egy üres toronyról töltök le 200kbit/s-el. ha senki nem használja, akkor hadd használjam már ki a tornyot. nagyon ostobán van kitalálva a voda korlátozása! ha korrektek lennének, akkor az 5/10giga után kizárólag dinamikusan lassítanának, és nem így. és úgy mindenki jóljár. a voda tornyai is, és a felhasználó is. de nem...

sajnos a mobil net a technologia miatt nem is lesz jobb
Ha nincs forgalom elszedi a savot s dinamikusan visszavesz
Ezert porog fel lasabban a letoltes

Ez van, sajna

asiagyuri
az utóbbi a pingre vonatkozik :D

asiagyuri
nekem a lényeg, hogy 200 alatt legyen.mivel online jáccanék, és ott a felsõ határ 200ms. azon felül, akár 1-el is, ledob, azt annyi.régebben korlátozva is 160-180 körül volt.épphogy jóvolt.demost... :(

asiagyuri
hát. végülis nekem is, pl. mostis 30-35 kb/s-el tölt le, és átléptem a 10-et simán. az megvan 200-250kbit. sõt. csûcsidõn kívül, simán fire fox-al, akár felmegy 80-90kb/s-re a letöltés. érdekes. éncsak örülök neki.

Nekem is 100 feletti a ping
De emlékszem a gprs korszakra ahol egy pesti irányitószámot lazán ütött :)

Nekem 200-250

mondjuk olyan helyen lakom ahol elvileg 3g sincs

Seregélyes

Viszont
Ha lekorlátoztak akkor torren maxon
Akkár 1 megabit is megvan a sebbeség, föleg kintröl több szálon

asiagyuri
5 giga után, én azt vettem észre, hogy ugyan úgy töltöttem le, mint elõtte. szal délután 4-kor is csúcsidõben 1-1,5 mbit (140-200kb/s) volt a letöltésem.megis lepõttem. 10 giga uán meg nem 150kbit a sebesség? nekem ösze visza ugrál a sebesség.

asiagyuri
azigen. 142 ping? nemértem. nekem 300ms ping, és feltöltés is 350kbit körül. valószínû nem e220-as modemed van. de akkor is nekem mindíg 300 a ping. hajnali 2-kor is.régebben jóvolt! nemvagy bekorlátozva?

10 giga után 200-250-re laassitannak
5 giga után még nemigen van változás
Most járomk 8 giga fölött eddig még ok
Más kérdés hogy egy hete t-mobilt használok
ez csak pda-ba van mivel cég fizeti egyenlöre marad

t0mmy

asiagyuri
Mi a helyzet a ping-el emberek? Nálatok milyen?

Gery85
Nem,mert a routerbe nem tudsz usb-t dugni.

t0mmy
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy meg lehet-e osztani a vodás internetet wifi routerrel?

Köszi

vohanyi
Semmelyik...fél éve ua. a szöveg van benne,nem figyelnek,nem tanulnak,GVH kivizsgálá június 8-ai idõponttól folyamatban,gondolom olvastad,itt is be van linkelve!Voda szarik rá,kifizeti a büntit,neki így is megéri...

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

asiagyuri
Vagy esetleg ha 10GB után is rugalmas lassítás van,akkor az lehet, hogy csak azokra vonatkozik akik most fogják kötni?

asiagyuri
Megkaptam a voda havi számlát pár napja, a hozzá tartozó one ujsággal, és egy lappal, amin az internetrõl van szó. Találtam egy olyan részt hogy:

"Az Internet Szabadon csomagunkkal fix havi díjért, korlátlan adatforgalommal internetezhetsz! A hálózat védelme érdekében, számlázási ciklusban elért 5Gb-nál adatforgalom esetén a szolgáltató rugalmasan, a hálózat terheltségétõl lassíthatja az adatforgalmat. A számlázási ciklus lezárultával a forgalomlassítás megszûnik"

Ennyi a szöveg evvel kapcs.-ban. Na szóval. a Voda most vagy nem említí meg a 10GB utáni full lassítást, amivel megint csalást követ el (nem tanul semmibõl akkor!), vagy eltörölték a 10GB utáni full korlátot, és csak a rugalmas lassítás van, 10 giga után is. Na melyik lehet???

asiagyuri
na. frissítettem is a modemem. a firmware jó, de az a 12 megás vmc, nemjó.aszt írja nem win32 alkalmazás.ezé feltettem a voda oldaláról lévõt.

vohanyi
Passz,tényleg nem emlékszem,de a lemezen elrakva,amit használtam anno az
27,685Mb,de én úgy tudom a voda már ezzel adja ki.Használd nyugodtan a voda honlapjáról!

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

asiagyuri
kössz. na ezmá lejött végre. egy kérdés: amit attál VMCLite_E220_3_2_2_201_standard.exe-t, az 12,8 MB-os, és hajszálra ugyan az a VMC a Voda oldaláról meg 27 MB-os. pedig ugyan az. mi a külömség?

vohanyi

Fabio Capello
data már vagy egy hete ilyen szar

asiagyuri
énis megköszönöm,mert énis frissítem:D . de ez a data.hu nagyon szar. nektek is? majd csak sikerül elindítani a letöltést :S

vohanyi
Bocs!
1-es link helyesen : E220Update_11.117.10.00.00.B268.rar

Ryleh
Nagyon szepen koszonom:)))

asiagyuri
valami nemjó az 1.-es linkeddel. ez jön be: Not Found
The requested URL /hét egymást követô naptári nap alatt meghaladja a 20 GB-ot was not found on this server. --- Ez valami T-mobilos hablagy :D

vohanyi
1-E220Update_11.117.10.00.00.B268.ra
2-VMCLite E220_3_2_2_201_standard
2-es link máshonnan,próbáld meg,én sokszor csináltam anno,minden gond és SIM nélkül!!!
Firmware frissítés után csatlakoztasd,majd teljesen bontsd újra...!

Ryleh
Szia,es koszi a valaszt,,
modem typ:E 220
a frissites meg a voda hivatalos oldalarol volna,,,
part 1.:E220Update_11.117.09.04.00.B268.exe ez muxik,updata,,ok
part 2.:VMCLite_E220_3_2_2_201_standard.exe na ez a bibis,,,ez meg sem latja a modemet,,,se simmel,se sim nelkul,se aktiv online allapotban.
mivel gipszben vagyok,,igy nem tudom csekkolni mas pc alatt.

kellemes napot:))

vohanyi
Nem tudom,miért nekem 'válasz'?
Melyik modem,és milyen frissítést akartál?Írd meg,adom a tuti linket!

Ryleh
sziasztok!!!
nekem is megvolt a speed test,,,de:
neha 3-3500 a le,,,,,
neha meg 600-700!!!!!!
a ping meg 160-999 kozott!!
emellett ajanlottak a frissitest,,,az 1,part felmegy,,a masodik resze meg sem talalja a modemet,,,,
mi a fax van evvel???
(nehogy azt mondjatok,vegyek masik netet,mert ninc serre penzem)

koszi

atila4
már egy hónapja kb:D

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

asiagyuri
látom te is felmontad :D

atila4
Eladó egy Vodafone-os modem
Pm-et írj ha érdekel

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

vohanyi
Na ezért is léptem a rózsaszínekhez...Ott legalább 5Mbit/s a let.seb.!!
Speedtest most 18:05-kor 5 felettit mér,de ha kihasználom a teljes sávszált MINDÍG 6-6.7Mbit/s. !!!

De amugy az is érdekes hogy délelött 10-kor csak 800 kbits körül van a sebesség.Mondjuk a spedtest nekem nem mindig mér jól.
asiagyuri
hát végülis ugyan úgy viselkedik mind 2 modem.szal vagy a itteni hálózattal van gond, vagy az XP-mel van a gond.

Rakd inkább vissza a másik modemet jobban jársz <#circling>
asiagyuri
modemet cseréltem, hátha az enyém rosz. úgyláccik mégsem rossz<#vigyor>

asiagyuri
csak az az érdekes, hogy tökmindegy milyen idõszakba van. uygan akkora a ping délután 6-7-8 (csúcsidõben), mint pl. hajnali 2-kor.nemtom mitõl lehet, és hogy miért mér a speedtest egyszer 900 körülit, aztán meg 310 körülit. régebben jóvolt :( . de most.... na mindegy. kapok a T-tõl próba csomagot.és ha van nálam T HSDPA lefedecség, akkor bye voda.

én még ilyet nem tapasztaltam<#wow1>
eddig max 400-420-ig ment fel de volt amikor 2-3 napon keresztül 100 körül volt mindig
most pl a spedtest szerint 227
asiagyuri
3 percel késõbb. a ping érdekes:

asiagyuri
no commnet. a teszt hétfõ délelõtt 11 órakor készült, mikor mindenki dolgozik, és nincs leterhelne. ja, és nemvagyok korlátozás alatt, a térerõm max-on van :)

asiagyuri

asiagyuri
nem lehet esetleg a modem hibája a nagy ping??? létezik ilyen? valaki?

b4rc4
Hello. Nem éppen HSDPA modemhez kapcsolódik a mondanivalóm,de a Vodafone nethez.
Szóval telefonomra aktiváltam az 1Gb-os netet, és elolvastam,hogy az adatforgalomra vonatkozó információkat sms-ben küldjem a Vodafone Mobile Connect progival.
Eddig oké. Leszedem a progit,de mivel olyan telefonom van,ami Vodanal nem árulnak nem ismeri fel ,szóval nem tudom használni a programot. Ha pedig csak simán elküldöm a NET szót a megfelelõ számra,akkor olyan üzenet jön vissza,hogy :
-Önnek nincs GRPS elõfizetése, a száma:***** hívja az ügyfélszolgálatot.

Valaki nem tud megoldást a problémára,mert örülök,hogy vakon netezek vele :)

Rudee
Ja non-stop megy.

Szar Bayern, szar Bayern :)

asiagyuri
a franc. akkor te tényleg éjjel nappal tölthettél le.én csak nappal töltöttem. na vissza kaptam. és hát... az 1mbit-et se éri el most a sebességem. kb. 800KBit/s. lehet a szombat miatt, és levan terhelve a hálózat itt.

Rudee
Nekem 25-én, azóta 60.39gb :)

Szar Bayern, szar Bayern :)

asiagyuri
14-én van számla zárásom. és eddig elértem 42,3 GB adatforgalmat :)