Vodafone internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan hülyeség ez. Éjfélkor itt senki nemhasználja a tornyot. És egy üres toronyról töltök le 200kbit/s-el. ha senki nem használja, akkor hadd használjam már ki a tornyot. nagyon ostobán van kitalálva a voda korlátozása! ha korrektek lennének, akkor az 5/10giga után kizárólag dinamikusan lassítanának, és nem így. és úgy mindenki jóljár. a voda tornyai is, és a felhasználó is. de nem...
Ha nincs forgalom elszedi a savot s dinamikusan visszavesz
Ezert porog fel lasabban a letoltes
Ez van, sajna
De emlékszem a gprs korszakra ahol egy pesti irányitószámot lazán ütött :)
mondjuk olyan helyen lakom ahol elvileg 3g sincs
Seregélyes
Viszont
Ha lekorlátoztak akkor torren maxon
Akkár 1 megabit is megvan a sebbeség, föleg kintröl több szálon
5 giga után még nemigen van változás
Most járomk 8 giga fölött eddig még ok
Más kérdés hogy egy hete t-mobilt használok
ez csak pda-ba van mivel cég fizeti egyenlöre marad
Azt szeretném megkérdezni, hogy meg lehet-e osztani a vodás internetet wifi routerrel?
Köszi
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
"Az Internet Szabadon csomagunkkal fix havi díjért, korlátlan adatforgalommal internetezhetsz! A hálózat védelme érdekében, számlázási ciklusban elért 5Gb-nál adatforgalom esetén a szolgáltató rugalmasan, a hálózat terheltségétõl lassíthatja az adatforgalmat. A számlázási ciklus lezárultával a forgalomlassítás megszûnik"
Ennyi a szöveg evvel kapcs.-ban. Na szóval. a Voda most vagy nem említí meg a 10GB utáni full lassítást, amivel megint csalást követ el (nem tanul semmibõl akkor!), vagy eltörölték a 10GB utáni full korlátot, és csak a rugalmas lassítás van, 10 giga után is. Na melyik lehet???
27,685Mb,de én úgy tudom a voda már ezzel adja ki.Használd nyugodtan a voda honlapjáról!
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
1-es link helyesen : E220Update_11.117.10.00.00.B268.rar
The requested URL /hét egymást követô naptári nap alatt meghaladja a 20 GB-ot was not found on this server. --- Ez valami T-mobilos hablagy :D
2-VMCLite E220_3_2_2_201_standard
2-es link máshonnan,próbáld meg,én sokszor csináltam anno,minden gond és SIM nélkül!!!
Firmware frissítés után csatlakoztasd,majd teljesen bontsd újra...!
modem typ:E 220
a frissites meg a voda hivatalos oldalarol volna,,,
part 1.:E220Update_11.117.09.04.00.B268.exe ez muxik,updata,,ok
part 2.:VMCLite_E220_3_2_2_201_standard.exe na ez a bibis,,,ez meg sem latja a modemet,,,se simmel,se sim nelkul,se aktiv online allapotban.
mivel gipszben vagyok,,igy nem tudom csekkolni mas pc alatt.
kellemes napot:))
Melyik modem,és milyen frissítést akartál?Írd meg,adom a tuti linket!
nekem is megvolt a speed test,,,de:
neha 3-3500 a le,,,,,
neha meg 600-700!!!!!!
a ping meg 160-999 kozott!!
emellett ajanlottak a frissitest,,,az 1,part felmegy,,a masodik resze meg sem talalja a modemet,,,,
mi a fax van evvel???
(nehogy azt mondjatok,vegyek masik netet,mert ninc serre penzem)
koszi
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Pm-et írj ha érdekel
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Speedtest most 18:05-kor 5 felettit mér,de ha kihasználom a teljes sávszált MINDÍG 6-6.7Mbit/s. !!!

eddig max 400-420-ig ment fel de volt amikor 2-3 napon keresztül 100 körül volt mindig
most pl a spedtest szerint 227
Szóval telefonomra aktiváltam az 1Gb-os netet, és elolvastam,hogy az adatforgalomra vonatkozó információkat sms-ben küldjem a Vodafone Mobile Connect progival.
Eddig oké. Leszedem a progit,de mivel olyan telefonom van,ami Vodanal nem árulnak nem ismeri fel ,szóval nem tudom használni a programot. Ha pedig csak simán elküldöm a NET szót a megfelelõ számra,akkor olyan üzenet jön vissza,hogy :
-Önnek nincs GRPS elõfizetése, a száma:***** hívja az ügyfélszolgálatot.
Valaki nem tud megoldást a problémára,mert örülök,hogy vakon netezek vele :)