Vodafone internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jelenleg is folyik ellenük eljárás részben az adás,meg a rengeteg bejelentés miatt: Versenyhivatali eljárás indult a Vodafone ellen
Ha bármiben segíthetek írj privit vagy mailt!
Üdv-András
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
nekem sajnos egy ilyen ismerõsöm sincsen, de ha bárkinek van valami ötlete, és szükség van rám, valamilyen szempontból akkor szóljon. mert énis evvel szopok! a pereskedéshez nem értek, és nem akarok bele bonyolódni ilyen plusz stresszbe. van elég bajom most. majd elválik kinek milyen ötlete lesz, de szerintem semmilyen ötlet nemlesz, mivel már ezelõtt is kitaláltak volna valamit, azok akik annó vodásak voltak, és a voda szemétsége miatt átmentek a T-hez. õk se tuttak semmit tenni 😞 .
a linkelt oldalt elolvastam, és szerintem javísd ki azt hogy: "a garantált minimum sávszélességet (155kb/s) sem biztosítják, helyette az átlag 100kb/s." <<< itt az a baj hogy az nem 155 kb/s, hanem 155 kbit/s(!). nem mindegy!!! és a dial-up-os sebesség nem 56,6 kbit/s? pontosan nemtudom. de annak a 3x-osát hozzák. a szabály szerint 150 kbit/s a minimum sebesség, ameddig lemehetnek a szolgáltatók, és sajnos a 150-es simán hozzák mindíg. sõt, van hogy 200-250-re is felmegy, szóval ez szabályos. Ezeket javísd át, mert bele fognak kötni, hogy téves amit írtál, és nemvagy tisztában a dolgokkal.
most ezt az újjab GB határ csökkentéssel kell valamit csinálni (mivel a minimum sebességre szabály van, amit õk hoznak sajnos, ezért nem lehet avval jönni!), valahova fordulni, hogy ismét kibasztak velünk, és újra módosították az ászf-et, és a havi díj meg nem csökkent ezek ellenére. ez már hihetetlen csalás!!!
egyébként mi ez a petíció izé? nem tudom mit lehet csinálni az oldalon, és mire jó (nemértek hozzá).
egyébként ha van valami fejlemény, vagy ötlet vagy bármi, akkor írj ide mindenképp!
Ezennel felhívást teszek közzé:
Fogjunk össze (szerintem vagyunk annyian, amennyi vélemény már nem marad nyilvánosság nélkül) és menjünk perre a vodával.
Ha van valakinek újságíró/jogász/ügyvéd ismerõse, vagy történetesen ez a szakmája, kérem, hogy segítsen!
http://www.petitiononline.com/vodaper/petition.html
létrehoztam egy ilyen peticiós akármit kezdetnek, de ha bárkinek van jobb ötlete szívesen veszem.
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
amúgy egyetértek, a te problémádra emlékszem is még
ebben a helyzetben, a jelenlegi voda netünk a jobb (persze nem jó,mert nagy szar ezis, csak ez még mindíg a legésszerûbb, mint bármi más jelenleg kapható mobil net), és nem a T-nek a jelenlegi méreg drága gigakorlátos netei, ami felett már +pénzt fizetünk.
Ha meg azt mondanád, hogy elõbb kelett volna észbe kapni, és felmondani a netet, és T-hez menni, akkor arra annyit, hogy valakinek innen csak voda lefedetsége van ahol lakik, nekem meg nemvolt pénzem hogy belevágjak akkor a drágább netbe. meg állítólag itt nincs T- lefedetség, de az a gyakorlatban derüne ki úgyis. nem egy térképrõl.
amúgy én nemtudok mit kezdeni török péter számával, és mail címével. max elküldeni a picsába, de annak semmi értelme.
Ezennel nyilvánossá teszem,még ha megütöm a bokámat is:HIR TV adás után adta a névjegykártyáját:
Török Péter /adásban is ott volt/-Voda Szélessáv csop.vez.:
mail:[email protected]
Tel:70/335-4453;70/288-4763
Fax:70/288-3760
épp most a upc-t környékezem meg, írtam is nekik hogymûködik a dolog náluk.
4 megabites le, és 1megabites feltöltés, havi 4500ft-ért, hát hogyis mongyam, elég jó<#pardon1>#pardon1>
látod válság helyzet van most itt. nyomás alatt vagyunk... a mérésedtõl meg össze omlunk...<#bohoc>#bohoc>

nekem még van 1 év és 9 hónapom, így várok egy kicsit az nhh válaszára, aztán személyesen is bemegyek és vsz lemondom, mert ez így nagyon nem pálya
szeretlek vodafon <#puszi>#puszi>
milyen jó hogy korlátlan netet írtam alá másfél éve
Szemét vodafone! Hogy van bõr a képükön ilyet tenni. MEGINT. lasan már csak kapcsolódni fog a modem a 3G-re, de nemlesz net. odáig jutunk.<#fogmosas>#fogmosas>
írtam is gyorsan az nhh-nak, bár nem remélek, de ha kapok választ itt leközlöm.
viva 'la voda
valamire készül a voda...
Most visszaolvastam ha jól értelmezem ne 3 méterest használjak hanem 3 szor 1méterest. Jól gondolom?
Ez az egész vodafonos csapat nem ér egy kalap sz@rt se!!!
De még mindig azon vagyok kiakadva, hogy valakinek ott a 3Mb-s nete én meg még mielõtt elérném az 5G akkor szarakszom 50Kb/s-mal!!!
Sõt még amikor az ötöt se akkor is ilyen kib...ott lassú volt!
Internet szabadon akció
2008.08.08-tól hatályos Részvételi feltételeRészvételi feltételek
17. pontjából:
Hálózat védelme
A szolgáltató jelen szolgáltatása osztott erıforrásokra épül. Ezeknek az erıforrásoknak a túlzott igénybe vétele akár
egy elıfizetı részérıl is, minden más felhasználó számára negatív hatást válthat ki. A hálózati erıforrások fentiek
szerinti használata leronthatja a hálózat teljesítményét.
A fentiek figyelembe vételével az Internet Szolgáltatók Tanácsa által támogatott hálózathasználati irányelvekkel
összhangban (megtekinthetı a http://www.iszt.hu/iszt/aup.html internetes oldalon) a Szolgáltató fenntartja magának a
jogot az adatforgalom idıszakos, vagy állandó - lassítására.
A lassítás nem jelenti, a letölthetı adatforgalom mennyiségének korlátozását.
A számlázási ciklusban elért 5GB-nál nagyobb adatforgalom esetén a szolgáltató rugalmasan, a hálózat aktuális
terheltségétıl függıen lassíthatja az adatforgalmat. A lassítás mértéke nem akadályozhatja a szolgáltatás
rendeltetésszerõ használatát, azaz az Álatános Szerzıdési Feltételek 3. számú mellékletben garantált le-és feltöltési
sebességeket.
A számlázási ciklus lezárultával a forgalomlassítás megszõnik."
A csomagod korlátlan maradt, de öt giga után visszaveszik a sebességedet, mert így van beállítva a rendszer, nincs mit tenni. Ha még így sem érthetõ, olvass vissza, elég sok hasonló példát fogsz találni
A "korlátlan" net a vodánál úgy mûködik, hogy öt giga forgalmazás után csúcsidõben visszaveszik a sebességedet, 10 giga után pedig éjjel nappal a minimumsebességet kapod, a számlazárásig.
Én is Vodafone netet használok, csak én egy olyan csomagot ahol nincsen 5 gigás adatforgalom korlátozás, hanem bármennyit használhatok (csak nem fáljcserélhetek). 5000Ft-ot fizetek érte és nem értem hogy nekem miért csak 10kb/s-os (jó esetbe 15-16kb/s) a letöltési sebességem már vagy 3 hete. (Az elõtt kb 50-60kb/s volt) Nem szegtem meg semmilyen szabályt nem is kaptam értesítést, hogy most mi van. Ez most csak ilyen "pillanatnyi" elmezavar? Vagy mi?
Budapesten lakom a 14. kerületben tehát a lefedetséggel sincs gond, és szép világoskéken világít a modem. (a modem: Huawei e220)
Most mit csináljak???
E220 -11.117.10.00.00.B268-as firmware-vel 5 métert bírnia kell!!!
De attól még kipróbálhatod, lehet neked jólesz. Bármilyen számtek boltba kapsz usb hosszabító kábelt.