3083
Vodafone korlátlan internet HSDPA modemmel.

NEM: T-Online
NEM Pannon

ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
  • speeki89
    Semmi értelme azzal foglalkozni meg minden nap itt leírni hogy pfuu mocskos voda így vagy úgy mer semmi az ég világon nem fog változni.

A tárgyalás eredménye meg már azelőtt tudható volt hogy ez lesz mielőtt szó volt kb tárgyalásrol, ezt mi is tudtuk, a voda is tudta ezért csinálta amit csinált.
  • Csak77
    Ez aprópénz, röhögnek rajta egy jót vodánál, és újra megcsinálják majd! Gondoltam, hogy ilyesmi lesz.
  • klm222
    Nu!
    Megvolt ma a tárgyalás. A bünti 10 milla. Röhögve kifizetik. Bár gondolom megtámadják a döntést.
    Túl nagy érdeklődés nem volt. Hallgatóság: a Pannon jogásza + én.
    Persze egyből zárt tárgyalást kértek vodáék, de elutasították.
    Bár nem tudom mire fel kérték, ugyanis bemutattak egy mostani netes szórólapot, oszt annyi.
    Komolyan!
    Ennyi volt a voda hozzátennivalója.
    De legalább mostantól van valami kézzelfogható, hogy nem egészen volt kóser ez az ÁSZF buli.
    De úgy látom, mostanra itt is lecsendesültek a hullámok, csak fásult (bár mérges) hsz-eket olvasok mostanában.
    Innentől, mindenki könnyebben dönthet, hogy akar bilit borítani, vagy se...

• speeki89
    Ez érdekes.. ugyanis túlszámlázás már egy jó ideje nincs..
  • atomkrumpli
    én is így jártam a vodával most, egy szervizes gépen csak az árlista frissítéseket töltöm le hetente egyszer ami pár MB csupán, aztán most jött egy tizenháromezres számla ... furcsa ez nekem egy picit :-S
  • king88
    És telefon nélkül is csak 3500ft
  • king88
    Én is befejeztem velük szerintem. Elvileg kötbér nélkül elengedik és akkor inkább átmegyek t-com 2mb-es korlátlan netre,még azzal is jobban járok mert már a faszom televan velük.
  • Régi vodanetes
    Legalább ne hazudnának folyamatosan. Egyre többet adunk: MIBŐL? Bosszúságból? Csak járjon már le a két év (szeptember) megyek máshová.
  • speeki89
    Hmm. A számlázási időszakomban már túlléptem a 6GB-ot, megis kaptam a korlátozást, de hajnalba mégis 3mbittel ment a netem... most természetesen már megint sebesség korlát van..

Tehát nem értem én ezt. Multkor már 6GB után kaptam a full korlátot. ééérdekes ez a voda.
  • 5Dani
    miért vagy feszült?
  • Régi vodanetes
    Ugyanez Vodafone előfizetéses MOBILTELEFONNAL:
    Nyílvános mobiltelefon szolgáltatás, 20% ÁFA
    Nyílvános mobiltelefon szolgáltatás, 25% ÁFA.
    MÁSODSZOR KÉRDEZEM: KI HAZUDIK ITT ÉS KI SZEGTE MEG A SZERZŐDÉST????
  • Régi vodanetes
    A Vodafone Internte Fix számlámon a következő van.
    Internet szolgáltatás havidíja 06.07-06.30. 20% áfa 4.000 ft
    Internet szolgáltatás havidíja 07.01-07.06. 25% ÁFA 1.000 ft.
    MOST AKKOR KI HAZUDIK ITT????
  • king88
    Hülye vodafone!! A hüségnyilatkozat szerint nemlessz áremelés és tessék 6148ft pedig benne volt nemlessz emelés áfa emelés miatt se höh
  • asiagyuri
    És ezek után mit vársz a vodafontól amit tett??? Simán kitelik tőlük hogy emelik a havi díjat az áfa miatt, elvégre már szerződést szegtek, ha elfelejtetted volna :) . Akkor ezt is nyugott szívvel megtehetik :) . A szerződés mehet a kukába már úgyis!
  • Fabio Capello
    ő T-mobilos netről beszél, nem vodásról
  • doand
    Akkor az most hogy van, hogy pl Gerynek a feltöltést nem korlátozzák, nekem meg igen (a feltöltésem 5-6k). Meg hogy korlátozva is eléri a 384kb-et. Kb két hónappal ezelőttig nekem is olyan volt, hogy elértem a korlátot, de a torrent 100-150k-val szedett, ha sok volt a feltöltő, mára ez is megszűnt. Én ezt nem értem.
  • speeki89
    erre a hónapra 5041 Ft-ot kellett már fizetnem..
  • Fabio Capello
    Ismételten csak logikai bukfenc, egy előre megszabott fix havidíjas szerződés havidíját nem lehet módosítani még ha az áfa változik akkor sem
  • asiagyuri
    "Ma jött SMS-ben az értesítés a Vodától, hogy az ÁFA-emelés miatt nem emelnek árat." <<< Nekem a most kapott számlán alul hívták fel a figyelmet arra, hogy áfa változás miatt többlesz a havi díj is. akkor most?
  • Régi vodanetes
    Ma jött SMS-ben az értesítés a Vodától, hogy az ÁFA-emelés miatt nem emelnek árat. Amúgy piszkosul drágák, főleg a mobil. Nekem Internet Fix-em (5G) van, nem töltök le, elég békésen megvoltam eddig velük (2007. augusztusa óta). Most kezdtek olyan SMS-et küldeni, hogy túllépés stb. Hogy az életbe, egy hónapig használható gépem sem volt, nemhogy netem? Mivel léptem volna túl, mit töltöttem volna le, amikor a gépem a szervízben volt? No comment.
  • Gery85
    Nem tudom,hogy T-nél az új csomagoknál tényleg annyira korlátoznak e mint amennyit írsz, elvileg minket "korlátlanosokat" is 150kbitre korlátozna a T, de én most korlát alatt 384kbitet mérek mindig, és a töltés is ennyivel jön.
    A feltöltést pedig nem korlátozzák, ezért felfelé irányban megvan az 1,2mbit most is.
  • asiagyuri
    A mikrohullámúval vigyázz... nehogy pofára ess vele, és teis hűséget kössél 1-2 évre, és avval kelljen végig szenvedni. Nemhallottam jókat róla! előtte járj szerintem utána hogy mik a tapasztalatok vele. netem, ismik stb.nehogy aztán a vodát sírd vissza mert az jobb volt. :)
  • sziporka
    Ha fel tudnám mondani felmondanám..még egy évem van.
    Ahogy letelik köttetek mikrohullámú netet-lehet,hogy nem villámgyors,de állandó sebességü.Ahogy nálam a csúcssebesség max 150-180 között van a vodanettel azt közel eléri..És nem kell 5x megnyitni az iwiw-et,stb..
    A vodával pedig többet az életben nem kötök semmit.
  • asiagyuri
    "A hálózatfejlesztés nem arra lesz jó,hogy nekünk /akiket megszivattak az internet szabadon-ameddig akarom- szupercsomaggal../ azt szolgáltassák amit ígértek.Az arra kell, hogy az új belépőket el tudja "tartani" a hálózat." <<< igen erre énis gondoltam...

Akkor ha ez így lesz, nincs más, mint hogy talán a voda korrekt lesz (ami egyenlő a nullával), és enyhítenek majd, vagy amit írtam hogy kivárni megint a T-nek a korlátlan csomagját. Vagy a voda hálózat fejlesztésével ahogy új csomagok lesznek, úgy új nagyobb határok stb., és akkor pl. felmondani ezt, és egy olyat kötni. Bár én már nembízom a vodában, akkor is az lenne hogy de fasza csomagja lett, behúznak mindenkit, aztán megint azt teszik mint most, meg a gprs-es időkben. Amúgyis a T-mob-ot figyelem hogy mikor lesz korlátlanja. De sajnos a T-vel is gondok vannak hálózat téren a másik topikban, elég sok. Eddig a 1,5 év alatt tökéletesen hibátlanul működik a voda hálózat-modem nekem. elgondolkodtató. talán ha már végleg megoldódtak a hálózati problémák.
  • sziporka
    Irigylem az optimizmusodat ASIAGYURI..
    A hálózatfejlesztés nem arra lesz jó,hogy nekünk /akiket megszivattak az internet szabadon-ameddig akarom- szupercsomaggal../ azt szolgáltassák amit ígértek.Az arra kell, hogy az új belépőket el tudja "tartani" a hálózat.
    Engem a "dinamikus korlátozás" bevezetése óta korlátoznak -fullon,ahogy elérem az 5gigát.
    2008.aug.13-án kötöttem szerződést,a fájlcserélőket tiltották.Nem használtam.Lassan ott tartunk hogy a következő módosításban kimondják :napi fél óra a normál internethasználat...persze SZABADON.
  • asiagyuri
    Nem a büntetés miatt számítok javulásra e téren. Hanem hálózatfejlesztéssel együtt javítanak ezen a net dolgon. Abba reménykedek.

ott 6 ezer havonta a 7gigás. azt túléped, akkor 128-ra korlátoznak. ami szarabb mint a voda korlátja. Lehet nagyobb a határ 2 gigával, de neméri meg nekem az a + 1000 ft-ot, és utána a 128 kbit-el szütyögni. 150-200 se gyors de mégis jobb. sőt sokszor felmegy 300-ra is, de az ritkább. másrész nem akarok bele menni egy új 2 éves hűségbe. mert aztán meg rábaszok. nagyobb csomagok meg nem érik meg a 9-14 ezret havonta nekem. marad a voda egyelőre.

ha lesz a T-nek olyan korlátlan nete, mint ami most nektek van (vagy jobb lesz majd), akkor lehet átmennék. bár azis drága nekem. havi 7 ezer. anyit meg nem töltök. sőt... alig valamit.
  • vohanyi
    Az lesz,hogy a vodát jól megbüntetik,pl.100 millióra,--röhögve kifizeti,és minden marad a régiben!!

Egyébként a T-Mobilenél új mobilnet csomagok vannak mától--érdemes megnézni---vodánál csak jobb lehet!
    Üdv Nektek!
  • asiagyuri
    Az utóbbi. Bele törödtünk. Legalábbis én. Nincs mit tenni, internet kell, és jelenleg nincs jobb mobil net ennél, ennyi pénzért. Ezt a voda is jól tudta, ezért tette azt amit tett. Nekem marad még ez, azt a jövőben kiderül hogy alakul ez a mobil internet dolog.
  • king88
    Jó csöndes lett a fórum. Csak nem szerződést bontott mindenki,vagy beletörődtetek??? XD
  • Csak77
    Most megbünhődnek a galádok!
  • king88
    Remélem most nemfog elmaradni :/
  • king88
    2009. július 7. (kedd) 10 órakor GVH - Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zrt. között - fogyasztói döntések tisztességtelen befolyásolása és fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat ügyében versenytanácsi tárgyalás lesz a GVH földszinti tárgyalótermében. Ügyiratszám: Vj-6/2009.
  • asiagyuri
    Amúgy ha valaki tud valamit a GVH vs. Vodafone tárgyalásról, az legyen kedves írja meg ide. Akár a tárgyalás időpontját, akár hogy mi az eredménye! Köszi
  • asiagyuri
    Hát a jelenteg előírt minimum 150 kbit/s. És a voda azt tartja. Szóval fontos nekik ez a dolog.
  • ocsieu
    Ebbe ne nagyon reménykedjetek... Semmi sem fog változni, max nem úgy fogják a szolgáltatást reklámozni, hogy "szélessáv"... Az EU sem kötelezhet egy szolgáltatót sem, hogy minimum x mbit/s-os elérést biztosítson... Maximum pl nem kaphat támogatást, neadjisten kizárják állami tenderekből azt a szolgáltatót, amelyiknek nincs szélessávú csomagja...
  • Gery85
    Vaterán tudsz venni olcsón
  • Fabio Capello
    apropó, xboxot nem árultok egész véletlenül? :D
  • Gery85
    igazából nem mértem, de 20 gigát átléptem /7nap mert xbox játékokat töltöttem a szar idő miatt.
  • king88
    Gery és te mennyit tőltöttél míg lekorlátoztak??
  • Gery85
    Sziasztok, már rég nem írta ide. Nem is igazán vág témába, csak azoknak írom akiket érdekel a másik szolgáltató is.
    T-mobilenál jártam most úgy,hogy bele csúsztam korlátozásba mert sokat kellett letöltenem.
    Annyival jobb a helyzet mint a vodánál,hogy 384kbitre korlátozzák a sebességet, a feltöltést pedig nem lassítják, ezért most úgy néz ki,hogy 384/1280kbit a net.