3083
Vodafone korlátlan internet HSDPA modemmel.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
-
#2522 Gery. Énis próbáltam már ezt a progit, de nekem sehogyse akart működni. Azaz a "Network selection Adapter"-nél csak egy Bluetooth van, meg egy Microsoft tv/video connection van, és semmi más. Ez miért van, vagy hova állítsam hogy nekem is optimalizálja a netet? -
#2521 nincs mit,örülök,hogy segíthettem -
king88 #2520
Mindjárt más -
king88 #2519 Fú köszi Gery isten vagy. Most rendesen tölt böngészőből is 300-al. THX -
#2518 letöltés után csúszkát állítsd 8000-re, majd alul válaszd ki az optimal settings-et, valamint válaszd ki a network adapter, vagy pipáld be,hogy modify all network adapters.
Azután apply aztán újra indítás és próba -
#2517 link újra -
#2516 tcp optimálás kellene.
-
Csak77 #2515 El vagy átkozva, vagy valaki egy voodoo varázslatot tett rád! -
king88 #2514 UPDATE az előzőhöz: Kiderült, hogy ha elindítok például 5 darab letöltést az mind kb. 40kb/s-el megy. Más böngészőben is. Mi lehet a gond szerintetek? -
king88 #2513 Nem tudjátok mitől van az hogy ha _nem_ vagyok lekorlátozva akkor is kb. 40kb/s-el tölt le a böngészőben? Mindegyik böngészőben megnéztem. Játékoknál (pl. CoD2) is ilyen sebességű..
Torrenten a sebesség normális. (250-360kb/s amikor nem vagyok korlátozva) -
king88 #2512 Hát akkor ezt benéztem. A pics.ba. -
kalimpa #2511 Köszi, de a modem tutira jó, mert a laptopommal simán megy. Nyilván a benti gépen van valami blokkolás, pont erre szeretnék rájönni, hogy mi lehet az. Továbbra is várom a segítő hozzászólásokat! -
#2510 Szerintem a modem a szar. Nekem is volt ilyen bár nagyon ritkán. Ha túl volt terhelve. Szerintem a modem hibás. Vagy... A munka helyi gépen van valami olyan háttérben futó program, ami blokkolja az engedély nélkül telepített dolgokat (pl. a modem szoftvere, vagy a hardvert, vagy az USB-ket). Én ezekre tudok gondolni. Próbáld ki azt a modemet, egy másik gépen (pl. a te gépeden otthon, mert lehet ilyen blokkolós az összes munkahelyi gép, és ugyan ez lesz). Ha nálad jó minden, akkor a munka helyi gépel van valami, vagy rossz a gép, vagy levan védve. Ha nálad is ezvan, akkor a modem rossz. Ha garanciás, vidd vissza, kivizsgálják, és kapsz egy másikat. -
#2509 Ja sajnos bele számít a feltöltés is. Össze adódik a kettő. És nem 6 giga, hanem csa 5. ---Vodafone: Egyre többet adunk--- -
kalimpa #2508 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a munkahelyemen szeretném használni a mobil internetem a szolgáltatótól kapott usb modemmel. Sikerül is telepíteni, kapcsolódik is a hálózatra, de pár másodperc aktivitás után a kapcsolat megszakad, és innentől fogva a modem nem is lesz elérhető addig, amíg ki nem húzom, és újból be nem dugom az usb csatlakozóba. Ez valami munkahelyi trükkösködés, és szeretnék rájönni, hogy mi az, és hogy tudom kikerülni. Van valakinek ötlete? Előre is köszönöm. Xp van a gépen. -
#2507 Adatmennyiség mindig a le+fel összesen! -
king88 #2506 Egyébként abba a 6gb-ba a feltöltés is beleszámít vagy csak a letöltés?? Mert erre azért kíváncsi lennék,mert ha nincs benne akkor hagyom egész napa gépet seedelni. -
merida111222333 #2505 Miért te fizetnél érte ha tudod hogy nem muszáj? -
#2504 és a modem megmaradt? :) -
#2503 huh... minden rendben. 1 napot csúszott:
-
#2502 Nekem mindíg 14.-én már full sebességel működik. 13.-a az utolsó korlátos nap. -
doand #2501 nekem 14-én éjfél körül szokott vissza állni. -
#2500 Nálam 1 nap volt,vissza küldtem aláírva mailen,amit kellett--2 nap múlva már halott volt a SIM----ennyi! -
#2499 írtam nekik.
Szerinted mennyi idő alatt reagálnak? -
speeki89 #2498 Várj türelmesen, sztem tuti visszajön még ma. Bontsd a kapcsolatot és csatlakozz ujra , mert lehet menet közbe nem fog változni. -
#2497 14.-e van, és nemkaptam vissza a sebességemet. Eddig minden hónap 14.-én vissza kaptam rendesen. Most nem... Másoknál mi a helyzet???
-
#2496 Ahogy én csináltam mailen keresztül!Pedig nekem még hűség is volt....!
Soha voda! -
#2495 nem akarok értük menni egy cm-t sem...
email? vagy telefon?
ha csak üfsz. akkor milyen papírokat vigyek magammal? -
Csak77 #2494 Bemész valamelyik ügyfélszolgálatra... -
#2493 Te is mehetnél ingyen dolgozni akkor! :) -
#2492 sziasztok!
Mi a leggyorsabb módja az előfizetés lemondásának a hűségidő letelte után?
előre is köszi -
merida111222333 #2491 Van kismillió warez meg torrent oldal, ahol mindent meg lehet teljesen ingyen találni. -
Régi vodanetes #2490 Vodafone néha jót is kitalál (no persze, nem ingyen):
http://www.korlatlanzene.hu/ -
merida111222333 #2489 A Vodafone Mobile Connect a letöltési sebességet kbit/s-ba (kilobit/s) mutatja, a firefox meg kb/s-ba (kilobájt/s). 1 kb/s= 8 kbit/s. Neked a képen a letöltési sebességed a vodafone os szoftver szerint 146 kbit/s amit ha elosztasz 8-al akkor az 18.25 kb/s. -
#2488 Ez nekem nem tűnt fel,mert jó értéket ír, ha elosztod a 146ot 8-al akkor az a pillanatnyi sebesség. -
#2487 Annyiban tévedsz,hogy a Firefox 19.1kB/s--kilobájt/s...!! -
badamr #2486 nem arra célzok abba már beletörődtem :D
a vodafonos program azt írja: 146kbps a firefox meg 19.1kbps... -
#2485 Hát gondolom ez a korlát,nem? -
badamr #2484 na valaki ezt megmondaná hogy ez mégis MI??
semmi más program nem futott mellette.. -
doand #2483 Utólagos faszság. Akkor kellett volna észnél lenni, mikor a csaj a vodánál azt mondta, hogy ha elértem az öt gigát lekorlátoznak (FELEZIK A SEBESSÉGET). Jól átbasztak, de hát én voltam hülye.