3083
Vodafone korlátlan internet HSDPA modemmel.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
-
#2562 Konkrét hivatkozás az ASZF-re,nem erre kötöttél szerződést..stb..
Ha 2008 augusztus előtt kötöttél,tutira engedik.
Én E-mailban bontottam ÍGY !!! -
#2561 Szerintem írd át és küldd el nekik újra. -
#2560 átírtam... mert mostmár nem 5/10 giga van, hanem csak 5 giga. anyira. meg hogy drágább lett a csekkem 10%-al, 5 % helyett...
értették, mert válaszoltak rá megfelelően.
akkor most szerinted?? mégegyszer küldjem el, átfogalmazva az egészet, vagy ugyan azt a szöveget ahogy te írtad csak adatokat módosítsak, vagy levélbe küldjem pestre a vodának az ödön fasor 6-ba vagy hova...? -
#2559 Azért írták ezt mert nem írtál indoklást,vagy nem értették az indoklást?!?
Kitörülted azt az indoklást amit küldtem? -
#2558 Na elküldtem nekik a mail-t, azt jött a válasz. Azthiszem nem engedik. De van egy rész amit nem értek:
"A fentiek alapján a 704158549-es telefonszámhoz tartozó internetelőfizetésére vonatkozó szerződésbontási kérelmét nem tudjuk elfogadni. Kérjük, hogy a hiánytalan bontási kérelem beküldésével egyidejüleg írja meg a indoklását annak, hogy miért kérvényezi az előfizetés megszüntetését a kötbér megfizetése nélkül, így azt a bontási nyilatkozattal egyszerre tudjuk munkatársaink felé továbbítani."
Na itt azt nemértem, hogy ha egyszer nemfogadták el, akkor minek, és hova kell küldeni bontási kérelmet??? Indoklással? Ebben a küldött levélben benne volt az indoklás,és válaszoltak is rá.szóval küldjem el megint az egész levelet? de hova? meg munkatársaik felé továbbítják? nem értem mi akar ez lenni. -
Csak77 #2557 Ne viccelj már... :) -
#2556 Ez így NEM IGAZ !
2008 aug.08-a előttieket kötbér nélkül bontják!-még mindig! -
#2555 Próba szerencse. Nem veszítek semmit... :) -
Csak77 #2554 Nincs rá már lehetőséged. -
#2553 Üdv! Segítséget kérnék volt vodásoktól akik felmondták a netet. Felszeretném énis mondani mostmár.
szóval első lépésként milyen levelet küldjek el, milyen mail címre?
köszi -
kisborso #2552 Az áfa emelés miatt az edigi 6000 Ftos számlámnak emelkednie kellett volna. Az előző csekkem 138 ft volt, június végén kaptam. Mivel rendeszeresen átutalom automatikusan elküldte a bank a 6000 Ft-ot. Semmi baj gondoltam úgyis kapok még egy csekket, az nem lehet h ennyit fizessek.
Nem kaptam. . .
Megjött a héten a következő csekk 458 FT. Több lett volna de levonták a +6000Ft-ot belőle amit előző hónapban átutaltam.
Szerintetek szóljak vagy ne? Mert így előző hónapra végülis 138 Ft-ot fizettem be.
Ha észreveszik úgy is bekell majd fizetnem nem? -
kisborso #2551 2 éves.... :S -
king88 #2550 Elég érdekes ez az áfa emelés. Múlt hónapba 6000 helyett már 6158-ft-os csekket kaptam, ma meg 6250ft. Ha jövőhónapba megint többet küldenek akkor balhé lesz. -
#2549 gondolom nem egy éves hűséggel vetted?! -
Csak77 #2548 Már nincs erre lehetőséged. -
kisborso #2547 Sziasztok!
Már lassan egy éve van internet szabadon csomagom, de most már szeretnék tőle megszsbadulni, hogyan lehetséges ez kötbér fizetése nélkül?
Láttam, hogy jó pár embernek sikerült, de ők 2008. 08.08. előtt kötöttek szerződést. Én aug 9.-én....
Van valami módja?
Előre is köszi. -
Régi vodanetes #2546 A mocskosság csúcsa: óriási áremelés (nemcsak az ÁFA miatt) az előfizetéses mobiloknál is! Csak járjon le az évem, azonnal otthagyom ezt a bandát. Egy ismerősnek 6000 ft a havi netje, most 6120-ról kapott csekket. Én 5000 ft helyett 5500-ról. Fel kellene jelenteni ezeket. -
#2545 2 voda net van a házban. egyik havi 6000-es, másik havi 5000-es alapjáraton. mindkettőnél 13-a számlazárás. ugyan az! kijött a számla egyszerre a 2-re. a 6000-es 6000 maradt. az 5000-es 5500 lett. akkor most ez hogyvan??? -
Csak77 #2544 Hát az biztos tényleg tény! -
#2543 nem úgy tűnik mintha ahova mentem annak az ára emelkedett volna... de akkor mindegy
tény: szar!
-
Csak77 #2542 Fenéket az egyetlen, mindegyik a felhasználókra teszi. Hol élsz te, a marson? -
#2541 sikeresen elhúztam a vodától... (nagyon örülök neki hogy végre megszabadultam ettől a siralomháztól)
egyetlen szolgáltató aki még az áfa változást is a felhasználókra lökte!!!
-
#2540 Hát ja. Youtube lehúzza. Nemrég énis youtube-oztam (amúgy nem szoktam), és megnéztem kb. 10 videót (1 óra volt a nézegetés max.), azt ránézek a NetMeter-re, és plusz 500 Mb-al többlett a forgalmam. -
king88 #2539 Felraktam a NetMeter hát meglepődtem milyen gyorsan vissza a forgalmat pár flashes oldal meg youtube 2 napja kaptam vissza a sebességet és már 2gb nál járok. Röhej. Haveromnak is mondtam rakja fel nekei napi 10-20Gb szóval elég röhejes az 5gb -
king88 #2538 Felraktam a NetMeter hát meglepődtem milyen gyórsan visza a forgalamt pár flashes oldal meg youtube 2 napja kaptam vissza a sebességet és már 2gb nál járok. Röhej. Haveromank is mondtam rakja fel nekei napi 10-20Gb szóval elég röhejes az 5gb -
king88 #2537 Nekem 148FT-al lett drágább és így már 6148FT
Ezt a sebességet meg 3 napig bírom élvezni:( -
#2536 és volt is értelme ilyen sebességnek. mamár nincs. 5 giga korlátnál... vissza fele fejlődünk -
#2535 csakúgy... emlékezzünk a régi időkre :D . kis nosztalgia, mikor még élvezhettük ezt a sebességet. -
#2534 -
#2533 Bazz... -
Rudee #2532 Nekem 210 forinttal lett drágább. -
Régi vodanetes #2531 "EGYRE TÖBBET ADUNK" hazugsága: ÁFA-emelés miatt 10 %-os áremelés a Vodafone Internet Fix mobilnetnél! Ma jött a számla, 5000 ft helyett 5500 a havi díj. No comment. -
#2530 Nekem rosszabb még sose volt tőle,csak jobb. -
#2529 Na megcsináltam énis. Jóvolt eddig a netem úgyis,de azé jobb ha optimalizálja a dolgokt...
Egy kérdés: ez a progi nem tudja elrontani a netet, ha esetleg rosszúl optimalizálja? Pl. nagyobb lesz a ping, vagy a sebesség lassabb? -
#2528 nem a hálókártyát állítja,hanem a registry-t -
king88 #2527 Nekem semmi nemvolt a listába,csak kiválasztottam hogy mindent optimalizáljon és működik. -
#2526 Ne beszélj butát ! Egyébként én a SpeedConnect Internet Accelerator 7.5 használom régóta--király! /jelszó : kolto / -
#2525 A VMC, vagy bármi ami a mobil nettel lenne kapcsolatos, az nincs benne, így azt nem állítja be. -
#2524 De ha bepipálom hogy mindent optimalizáljon, akkor nem csak azokat optimalizálja, ami ebben a listában van? Mivel csak ezeket ismeri fel hálózatként. És csak ez a 2 van. Ez a baj... -
#2523 az is jó, ha nem választod ki,csak bepipálod hogy mindent optimalizáljon.