Vodafone internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Semmi értelme azzal foglalkozni meg minden nap itt leírni hogy pfuu mocskos voda így vagy úgy mer semmi az ég világon nem fog változni.

A tárgyalás eredménye meg már azelõtt tudható volt hogy ez lesz mielõtt szó volt kb tárgyalásrol, ezt mi is tudtuk, a voda is tudta ezért csinálta amit csinált.
Ez aprópénz, röhögnek rajta egy jót vodánál, és újra megcsinálják majd! Gondoltam, hogy ilyesmi lesz.

Nu!
Megvolt ma a tárgyalás. A bünti 10 milla. Röhögve kifizetik. Bár gondolom megtámadják a döntést.
Túl nagy érdeklõdés nem volt. Hallgatóság: a Pannon jogásza + én.
Persze egybõl zárt tárgyalást kértek vodáék, de elutasították.
Bár nem tudom mire fel kérték, ugyanis bemutattak egy mostani netes szórólapot, oszt annyi.
Komolyan!
Ennyi volt a voda hozzátennivalója.
De legalább mostantól van valami kézzelfogható, hogy nem egészen volt kóser ez az ÁSZF buli.
De úgy látom, mostanra itt is lecsendesültek a hullámok, csak fásult (bár mérges) hsz-eket olvasok mostanában.
Innentõl, mindenki könnyebben dönthet, hogy akar bilit borítani, vagy se...

Ez érdekes.. ugyanis túlszámlázás már egy jó ideje nincs..
én is így jártam a vodával most, egy szervizes gépen csak az árlista frissítéseket töltöm le hetente egyszer ami pár MB csupán, aztán most jött egy tizenháromezres számla ... furcsa ez nekem egy picit :-S

HP+

És telefon nélkül is csak 3500ft

Én is befejeztem velük szerintem. Elvileg kötbér nélkül elengedik és akkor inkább átmegyek t-com 2mb-es korlátlan netre,még azzal is jobban járok mert már a faszom televan velük.

Legalább ne hazudnának folyamatosan. Egyre többet adunk: MIBÕL? Bosszúságból? Csak járjon már le a két év (szeptember) megyek máshová.
Hmm. A számlázási idõszakomban már túlléptem a 6GB-ot, megis kaptam a korlátozást, de hajnalba mégis 3mbittel ment a netem... most természetesen már megint sebesség korlát van..

Tehát nem értem én ezt. Multkor már 6GB után kaptam a full korlátot. ééérdekes ez a voda.
5Dani
miért vagy feszült?

When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/

Ugyanez Vodafone elõfizetéses MOBILTELEFONNAL:
Nyílvános mobiltelefon szolgáltatás, 20% ÁFA
Nyílvános mobiltelefon szolgáltatás, 25% ÁFA.
MÁSODSZOR KÉRDEZEM: KI HAZUDIK ITT ÉS KI SZEGTE MEG A SZERZÕDÉST????
A Vodafone Internte Fix számlámon a következõ van.
Internet szolgáltatás havidíja 06.07-06.30. 20% áfa 4.000 ft
Internet szolgáltatás havidíja 07.01-07.06. 25% ÁFA 1.000 ft.
MOST AKKOR KI HAZUDIK ITT????
Hülye vodafone!! A hüségnyilatkozat szerint nemlessz áremelés és tessék 6148ft pedig benne volt nemlessz emelés áfa emelés miatt se höh

asiagyuri
És ezek után mit vársz a vodafontól amit tett??? Simán kitelik tõlük hogy emelik a havi díjat az áfa miatt, elvégre már szerzõdést szegtek, ha elfelejtetted volna :) . Akkor ezt is nyugott szívvel megtehetik :) . A szerzõdés mehet a kukába már úgyis!

Fabio Capello
õ T-mobilos netrõl beszél, nem vodásról

Akkor az most hogy van, hogy pl Gerynek a feltöltést nem korlátozzák, nekem meg igen (a feltöltésem 5-6k). Meg hogy korlátozva is eléri a 384kb-et. Kb két hónappal ezelõttig nekem is olyan volt, hogy elértem a korlátot, de a torrent 100-150k-val szedett, ha sok volt a feltöltõ, mára ez is megszûnt. Én ezt nem értem.
erre a hónapra 5041 Ft-ot kellett már fizetnem..
Fabio Capello
Ismételten csak logikai bukfenc, egy elõre megszabott fix havidíjas szerzõdés havidíját nem lehet módosítani még ha az áfa változik akkor sem

asiagyuri
"Ma jött SMS-ben az értesítés a Vodától, hogy az ÁFA-emelés miatt nem emelnek árat." <<< Nekem a most kapott számlán alul hívták fel a figyelmet arra, hogy áfa változás miatt többlesz a havi díj is. akkor most?

Ma jött SMS-ben az értesítés a Vodától, hogy az ÁFA-emelés miatt nem emelnek árat. Amúgy piszkosul drágák, fõleg a mobil. Nekem Internet Fix-em (5G) van, nem töltök le, elég békésen megvoltam eddig velük (2007. augusztusa óta). Most kezdtek olyan SMS-et küldeni, hogy túllépés stb. Hogy az életbe, egy hónapig használható gépem sem volt, nemhogy netem? Mivel léptem volna túl, mit töltöttem volna le, amikor a gépem a szervízben volt? No comment.
Gery85
Nem tudom,hogy T-nél az új csomagoknál tényleg annyira korlátoznak e mint amennyit írsz, elvileg minket "korlátlanosokat" is 150kbitre korlátozna a T, de én most korlát alatt 384kbitet mérek mindig, és a töltés is ennyivel jön.
A feltöltést pedig nem korlátozzák, ezért felfelé irányban megvan az 1,2mbit most is.

asiagyuri
A mikrohullámúval vigyázz... nehogy pofára ess vele, és teis hûséget kössél 1-2 évre, és avval kelljen végig szenvedni. Nemhallottam jókat róla! elõtte járj szerintem utána hogy mik a tapasztalatok vele. netem, ismik stb.nehogy aztán a vodát sírd vissza mert az jobb volt. :)

Ha fel tudnám mondani felmondanám..még egy évem van.
Ahogy letelik köttetek mikrohullámú netet-lehet,hogy nem villámgyors,de állandó sebességü.Ahogy nálam a csúcssebesség max 150-180 között van a vodanettel azt közel eléri..És nem kell 5x megnyitni az iwiw-et,stb..
A vodával pedig többet az életben nem kötök semmit.
asiagyuri
"A hálózatfejlesztés nem arra lesz jó,hogy nekünk /akiket megszivattak az internet szabadon-ameddig akarom- szupercsomaggal../ azt szolgáltassák amit ígértek.Az arra kell, hogy az új belépõket el tudja "tartani" a hálózat." <<< igen erre énis gondoltam...

Akkor ha ez így lesz, nincs más, mint hogy talán a voda korrekt lesz (ami egyenlõ a nullával), és enyhítenek majd, vagy amit írtam hogy kivárni megint a T-nek a korlátlan csomagját. Vagy a voda hálózat fejlesztésével ahogy új csomagok lesznek, úgy új nagyobb határok stb., és akkor pl. felmondani ezt, és egy olyat kötni. Bár én már nembízom a vodában, akkor is az lenne hogy de fasza csomagja lett, behúznak mindenkit, aztán megint azt teszik mint most, meg a gprs-es idõkben. Amúgyis a T-mob-ot figyelem hogy mikor lesz korlátlanja. De sajnos a T-vel is gondok vannak hálózat téren a másik topikban, elég sok. Eddig a 1,5 év alatt tökéletesen hibátlanul mûködik a voda hálózat-modem nekem. elgondolkodtató. talán ha már végleg megoldódtak a hálózati problémák.

Irigylem az optimizmusodat ASIAGYURI..
A hálózatfejlesztés nem arra lesz jó,hogy nekünk /akiket megszivattak az internet szabadon-ameddig akarom- szupercsomaggal../ azt szolgáltassák amit ígértek.Az arra kell, hogy az új belépõket el tudja "tartani" a hálózat.
Engem a "dinamikus korlátozás" bevezetése óta korlátoznak -fullon,ahogy elérem az 5gigát.
2008.aug.13-án kötöttem szerzõdést,a fájlcserélõket tiltották.Nem használtam.Lassan ott tartunk hogy a következõ módosításban kimondják :napi fél óra a normál internethasználat...persze SZABADON.
asiagyuri
Nem a büntetés miatt számítok javulásra e téren. Hanem hálózatfejlesztéssel együtt javítanak ezen a net dolgon. Abba reménykedek.

ott 6 ezer havonta a 7gigás. azt túléped, akkor 128-ra korlátoznak. ami szarabb mint a voda korlátja. Lehet nagyobb a határ 2 gigával, de neméri meg nekem az a + 1000 ft-ot, és utána a 128 kbit-el szütyögni. 150-200 se gyors de mégis jobb. sõt sokszor felmegy 300-ra is, de az ritkább. másrész nem akarok bele menni egy új 2 éves hûségbe. mert aztán meg rábaszok. nagyobb csomagok meg nem érik meg a 9-14 ezret havonta nekem. marad a voda egyelõre.

ha lesz a T-nek olyan korlátlan nete, mint ami most nektek van (vagy jobb lesz majd), akkor lehet átmennék. bár azis drága nekem. havi 7 ezer. anyit meg nem töltök. sõt... alig valamit.

vohanyi
Az lesz,hogy a vodát jól megbüntetik,pl.100 millióra,--röhögve kifizeti,és minden marad a régiben!!

Egyébként a T-Mobilenél új mobilnet csomagok vannak mától--érdemes megnézni---vodánál csak jobb lehet!
Üdv Nektek!

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

asiagyuri
Az utóbbi. Bele törödtünk. Legalábbis én. Nincs mit tenni, internet kell, és jelenleg nincs jobb mobil net ennél, ennyi pénzért. Ezt a voda is jól tudta, ezért tette azt amit tett. Nekem marad még ez, azt a jövõben kiderül hogy alakul ez a mobil internet dolog.

Jó csöndes lett a fórum. Csak nem szerzõdést bontott mindenki,vagy beletörõdtetek??? XD

Most megbünhõdnek a galádok!

Remélem most nemfog elmaradni :/

2009. július 7. (kedd) 10 órakor GVH - Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zrt. között - fogyasztói döntések tisztességtelen befolyásolása és fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat ügyében versenytanácsi tárgyalás lesz a GVH földszinti tárgyalótermében. Ügyiratszám: Vj-6/2009.

asiagyuri
Amúgy ha valaki tud valamit a GVH vs. Vodafone tárgyalásról, az legyen kedves írja meg ide. Akár a tárgyalás idõpontját, akár hogy mi az eredménye! Köszi

asiagyuri
Hát a jelenteg elõírt minimum 150 kbit/s. És a voda azt tartja. Szóval fontos nekik ez a dolog.

Ebbe ne nagyon reménykedjetek... Semmi sem fog változni, max nem úgy fogják a szolgáltatást reklámozni, hogy "szélessáv"... Az EU sem kötelezhet egy szolgáltatót sem, hogy minimum x mbit/s-os elérést biztosítson... Maximum pl nem kaphat támogatást, neadjisten kizárják állami tenderekbõl azt a szolgáltatót, amelyiknek nincs szélessávú csomagja...
Gery85
Vaterán tudsz venni olcsón

Fabio Capello
apropó, xboxot nem árultok egész véletlenül? :D

Gery85
igazából nem mértem, de 20 gigát átléptem /7nap mert xbox játékokat töltöttem a szar idõ miatt.

Gery és te mennyit tõltöttél míg lekorlátoztak??

Gery85
Sziasztok, már rég nem írta ide. Nem is igazán vág témába, csak azoknak írom akiket érdekel a másik szolgáltató is.
T-mobilenál jártam most úgy,hogy bele csúsztam korlátozásba mert sokat kellett letöltenem.
Annyival jobb a helyzet mint a vodánál,hogy 384kbitre korlátozzák a sebességet, a feltöltést pedig nem lassítják, ezért most úgy néz ki,hogy 384/1280kbit a net.

asiagyuri
Nekem egy árva SMS-se jött :D

Nekem is elküldték, csak éppen: egy hónapig nem is volt gépem, a modemet nem használtam. Elõtte a régi gépem hibái miatt soha nem töltöttem le filmeket, legfeljebb ingyeses vírus- és kémprogi irtókat, új böngészõt. Felhívtam õket, kiderült, hogy hasonlít a modem mobilszáma valakiére, aki nemcsak letöltöget, de fizetni sem fizetett két hónapja. De nagy rend lehet az adatbázisukban!
Nekem is ugyanezt az sms-t küldték.
Rudee
*lehetek

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Jött SMS:

[/i]Kedves Ügyfelünk! Az elözö hònapban tùllépte a csomagjàban foglalt adatmennyiséget, ìgy az adott idöszak szàmlazàràsàig az internet sebessége lassìtàsra került. Vàltson most Internet Extra csomagra és a magasabb adatmennyiség mellett a megszokott sebességgel netezhet. Bövebb informàciòért hìvja a 1270-es telefonszàmot. Üdvözlettel: Vodafone[i]

A csomagomban foglalt adatmennyiség korlátlan, igazán ügyes ehetek, ha ezt túlléptem.

Szar Bayern, szar Bayern :)

A legszebb: jelzett a Software Manager: frissitene a Vodafone. Ideiglenes engedély ESS-nek: nem talált frissitendõ szoftvert. Ezek szerint az E220 USB modem védelmi hibája nemcsak nálam okozott komoly gondot. Csakhogy közben stickre cseréltem.
Közben kiderült, hogy itt a közelben valamelyik torony megsérült a viharban, ez is oka volt a gyenge jelnek. Miért nem figyelnek erre, amikor annyi a vihar mostanában? Egyébként most 3.8-tal megy.
Fabio Capello
nem tudni pontosan mikor, de szavazás biztos nem volt még róla, csak tervezetek vannak

A voda pedig nem a HVG-vel hanem a GVH-val tárgyalt :D:D

Olvastam itt, hogy EU-s szabályozás keretében a minimális sávszélességet 1.5 Mb/s-ra emelik. Errõl tudtok valami konkrétumot, hogy mikortól, meg hogy egyáltalán elfogadták e már?
Másik ami érdekelne, hogy a Vodafone - HVG tárgyalásnak mi lett az eredménye?
Válaszokat elõre is köszönöm! :)
Gery85
És mennyit fizetsz villanyszámlára?