Vodafone internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kérdés: ez a progi nem tudja elrontani a netet, ha esetleg rosszúl optimalizálja? Pl. nagyobb lesz a ping, vagy a sebesség lassabb?
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
Mindjárt más
Azután apply aztán újra indítás és próba
Torrenten a sebesség normális. (250-360kb/s amikor nem vagyok korlátozva)
Olyan kérdésem lenne, hogy a munkahelyemen szeretném használni a mobil internetem a szolgáltatótól kapott usb modemmel. Sikerül is telepíteni, kapcsolódik is a hálózatra, de pár másodperc aktivitás után a kapcsolat megszakad, és innentõl fogva a modem nem is lesz elérhetõ addig, amíg ki nem húzom, és újból be nem dugom az usb csatlakozóba. Ez valami munkahelyi trükkösködés, és szeretnék rájönni, hogy mi az, és hogy tudom kikerülni. Van valakinek ötlete? Elõre is köszönöm. Xp van a gépen.
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
Soha voda!
email? vagy telefon?
ha csak üfsz. akkor milyen papírokat vigyek magammal?
Mi a leggyorsabb módja az elõfizetés lemondásának a hûségidõ letelte után?
elõre is köszi
http://www.korlatlanzene.hu/
a vodafonos program azt írja: 146kbps a firefox meg 19.1kbps...
semmi más program nem futott mellette..