3083
Vodafone korlátlan internet HSDPA modemmel.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
NEM: T-Online
NEM Pannon
ezt kéretik szem előtt tartani. Köszöntem.
-
Régi vodanetes #2682 Nálam az APN: internet.vodafone.net, a DNS értékek ugyanazok, hálózati preferencia kizárólag 3G. És a régi E220-al tökéletesen (szélessávon) működik. -
#2681 Szakísd a netet majd, VMC-be: Beállítások -> APN -> Egyéni APN beállítások bepipa, és a következő sorokat tölsd ki:
APN: standardnet.vodafone.net
DNS1: 80.244.97.30
DNS2: 80.244.96.1
-A többi sávokat hagyd üresen ode semmit nemkell beírni-
Majd OK.
Utána a "Hálózati Preferencia" állísd "Kizárólad 3G"-re, és OK.
Aztán csatizz, és már nem tömörítí a képeket. -
#2680 keress rá, hogy standardnet -
king88 #2679 Hali!
Nem tudjátok h hol lehet beállítani hogy ne tömörítse a képeket?? Eddig nem volt fent a vmc csatlakozó csak simán tárcsáztam,de most felraktam az sms-küldés miatt és most nagyon csúnyák a képek ha netezek. Hogy tudom beállítani hogy ne tömörítse?? -
#2678 Érdekes, mikor én kötöttem a szerződésemet, nekem mégcsak nemis volt lakcímet igazoló kártyám, mert éppen akkor költözünk el, és simán engedték. Csak bekelett mondanom... -
#2677 Ide is berakom, hátha olvassa egy Vodafone belsős!
Kedves Molnár Adrienn, tisztelt Vodafone!
Ismételt fizetési felszólítást kaptam az Önök cégétől 0908-116009/AM hivatkozási számmal. Előző fizetési felszólításuknál már próbáltam jelezni, hogy nekem a Vodafonennál sose volt aktív előfizetésem (2008 karácsonya előtt próbáltam szerződést kötni, de mivel olvashatatlan volt a lakcímigazoló kártyám, elutasították). Felhívtam a Vodafone ügyfélszolgálatot, ahol átirányítottak Önökhöz, mivel sose volt a kezemben szerződés és nem tudtam az állítólagos ügyfélszámomat. Önök megadtak egy számot, amivel a Vodafone nem tudott mit kezdeni, ígyhát kénytelen voltam újra visszahívni Önöket. Sajnos nem tudtak nekem más azonosítóval szolgálni, így az én részemről az ügy megállt, mivel nem kevés telefonszámlámba került nekem. Tekintettel arra, hogy nem áll szándékomban a semmiért kifizetni 11800 Ft-ot, én szólítom fel Önöket, hogy tájékoztassanak azzal kapcsolatban, hogy mégis milyen módszerrel jutottak a személyi adataimhoz, illetve ki és mikor kötött a nevemben szerződést! Köszönhetően annak, hogy ez már a sokadik fenyegető levél, amit kaptam a Vodafonetól és a Coface Hungary Kft-től, így ezt az e-mailt faxon eljuttatom a Fogyasztóvédelemnek, Nemzeti Hírközlési Hatóságnak és a Tékozló Homár internetes blognak is. Remélem sikerül megállapodnunk és a személyes adataimat Önök is és a Vodafone is elfelejti. Amennyiben nem, úgy állok elébe a pereskedésnek!
Üdvözlettel!
xy
Nem Vodafone ügyfél! -
merida111222333 #2676 Csúcsidő minden nap 18:00 órától 23:00 óráig van. -
#2675 Ez a T-mobile net topik: T-mobile net topik -
#2674 Ja és ennél nincs túlforgalmazási díj, hanem ittis lelassítanak, és nem lessz sokkal lasabb mint a Voda lassítás (Voda: 150 kbit/s, T-mob: 128 kbit/s)! De a havi díj fix, nemlessz több! -
#2673 Én itt a 3GB-os csomagot választanám, és ajánlanám: T-mobile mobilnet csomagok
Nos ez a mostani akcióban 6 hónapig csak 2000 ft-ot fizetsz havonta érte, utána 4000-et. Szerintem ez a legjobb 3Gb-os net a 3 szolgáltató közül.
A feltöltési sebesség modem függő. Nemtudom milyen a feltöltése amit szerződéskötéskor adnak hozzá, de szerintem 360 kbit/s körül van. Van olyan modem is ami picit több mint 1 mbit/s-el tölt fel, de azt külön kell venni, és én sajnos nemtudom melyiknek milyen a feltöltése. Talán a T-mobile boltban utána érdeklődhetsz, hogy milyen modem van nekik, és mennyiért. -
#2672 *úszom -
#2671 Szomorú. Le van ez írva valahol ÁSZF-ben így időhatárokkal, adatmennyiséggel? Eddig csak másodlagos netnek használtam, de elköltöztem, így kizárólag ez megy, de úgy néz ki nem úgyom meg a bekötött netelőfizetést. Így viszont felesleges ekkora mobilnet, még jó hogy most jár le a 2 év hűség. Mit ajánlotok 2-3 gigáig (utána lekorlátozással, túlszámlázás lehetőségét kizárnám)? Elsősorban a feltöltés sebessége számít és az országos lefedettség számít. -
#2670 "csúcsidő, és csúcsidőn kívüli lassítás"
Javítva: Csúcsidős lassítás. -
#2669 Azt hiszem a csúcsidő délután 4 és este 11 között van. Ekkor vagy lelassítva. -
#2668 Egy hónapban 5-6 gigát használhatsz fel, korlátmentesen. Ezután lassítanak számlazárásig. De viszont ha 5GB-ot elérted, de a 6-ot még nem, akkor fordul elő az az eset ami most veled, hogy egyszer korlátozva vagy, egyszer nem, mivel ekkor van csúcsidő, és csúcsidőn kívüli lassítás. Szóval valószínű elérted az 5GB-ot, és ha a 6-ot is eléred, akkor vagy éjjel-nappal korlátozva számlazárásig.
Nemkell ahoz torretnezni hogy elérd az 5-6GB-ot. 5-6GB nagyon kevés, elég ha sűrűn youtube-ozol pár napig, máris elérted... sajnos ez van. Én felis mondtam ezt a fos-t. -
#2667 És most megint korlátozva vagyok. Nem értem -
#2666 Internet Szabadon, de még tegnap este eltűnt a korlát, szerintem ők basztak el valamit, azóta megy rendesen. Nem hiszem hogy elértem volna bármilyen limitet, nem torrentezek ezzel a nettel. -
merida111222333 #2665 Amúgy ha teszel fel pl egy Netmetert akkor a voda progi nélkül is tudod követni az adatforgalmad. Milyen előfizetésed van? -
merida111222333 #2664 Persze, ez a korlátozás. Számlazárásig így marad. -
#2663 0.15mbps, gondolom ez a korlátozás, hogy szopnának ki -
#2662 Meg tudom nézni valahol az adatforgalmamat, ha nem a programmal tárcsázok? Win7 alatt valahol, vagy voda honlapján, akárhol?
Kibaszott lassú lett ma a netem, jó lenne tudni az okát.
Havidíjam meg emelkedett 5000-ről 5500-ra... -
#2661 Nekem kb. 20 giga amit a hibás korlát alatt elértem. -
king88 #2660 Nekem csak 35GB :D -
merida111222333 #2659 Már régen megszüntették a túlszámlázást -
Csak77 #2658 Majd jön a számlán... 2millió700ezer forint... :) -
greco #2657 Már nekem is lassú :(
De azért kihasználtam.Eredmény: 75Gb hehe.. -
Csak77 #2656 Ezek szerint már nem hibás a mérőjük... -
king88 #2655 Most már nekem is :( -
#2654 Nemtudom nálatok mi a helyzet, de én akárhogy próbálom már, mindíg 150kbit a sebesség... -
king88 #2653 Hiba csúszott a gépezetbe :D -
#2652 és mért gery-nek mondod ? -
king88 #2651 Hali!
Elvileg csak vodás kártyával működik, de ha pannonnál veszel külső modemet akkor azzal működni fog. -
Régi vodanetes #2650 Sly: amikor megvetted, szerződést kötöttél a Vodával egy vagy két évre? Kaptál Vodás sticket és SIM kártyát hozzá? Akkor olvasd el a szerződést, apró betűset is. NEM TEHETED MEG, mert ez szerződésszegés. Felmondják és vissza kell adnod a gépet, vagy ki kell fizetned a lelépési dijjal együtt. Ez egy kalap pénz! Ha csak a dell minit vetted, se netes szerződés, se Vodás stick, SIM kártya, akkor más az ábra. Ha mindkettőt megpróbálod használni, a két telepítő egymást is blokkolhatja, ha mégse, akkor két cégnek is fizethetsz. Ha ez neked megéri??? -
#2649 az volna a kérdésem még, hogy van egy dell mini 10 es gépem a vodánál lett vásárolva, de a beépített modem vagy mi abba bele megy a pannonos sim? Mert azzal is szeretnék netezni mert annak ahol én lakok jo a lefedetsége.Lehetséges? vagy ha a pgsm nél kérek vagy veszek külső USBs modemet? Remélem tudtok rá válaszolni. elolvastam a téma leírását, csak ide is tartozik valamilyen szinten. KÖszi a választ előre is. -
#2648 Remélem így marad a net nektek, jó látni,hogy szop a vodafone -
Régi vodanetes #2647 Aki megveszi a netet és a netbookot előfizetéssel, nem kis pénzért, az joggal várhatja el, hogy AKTIVÁLJÁK az üzletben a SIM-kártyát. A Voda saját üzleteiben nem szokták elfelejteni, viszonteladóknál igen. -
Régi vodanetes #2646 Furcsa dolgokat produkált a Voda az utóbbi napokban. Most a régi (2 éves) E220-at használom, amin valamikor volt PIN kód, de már régen nincs. Folyamatosan lezárta magát, állandóan a PIN kódot kereste. Korlátozva nem vagyok. De hogy mi a heródes lehetett ez, dunsztom sincs róla. Ma estétől csodásan és gyorsan működik. Egyénként lehetett választani az új szerződésnél 1 évest is. -
#2645 az a számláló nemjelent semmit. azt hogy nemírja már ki a kbps-et, meg hogy 0 mb-ot ír, azt nekem is csinálja kb. 500-1000 mb letöltés után. de azért 60 giga nem kevés :D . látom kihasználod a dolgot... -
merida111222333 #2644 Ha a VMC-be nem állítottál el semmit, és alapbeállítással van feltelepítve, ha nem talál 3G/HSDPA hálózatot, akkor GPRS-en fog csatlakozni, szóval ha nem talál semmilyen hálózatot, akkor nagyon valószínű, hogy nem lett aktiválva a SIM kártya. -
king88 #2643 Bár így is maradna