13
  • Lnntos
    Jaj de jó! Az amerikaiakat hol érdekli hogy 56000 forintnyi pénzt vagy 51000-t kell kifizetni érte mikor megkeresi egy nap alatt. Persze itt ez is drágább. Lol és a kormány mindig azzal védekezik hogy persze máshol több (10-szer annyi) a fizetés de ott minden drágább. **** ***** *****!
  • Sanyix
    Mert hagyjuk, sőt szeretjük (én nem, de a többség igen).
  • sanyi1979
    Szerintem meg jobb lett volna ha egy x360-as képet mutatnak fehér háttér előtt.
  • qwas
    adam062: Ez amolyan Mo-i viszonylatban már megszokhattad volna. Szegény a magyar mégis mindenben minket húznak le.
  • BobaFett
    Akit a GOW karakterek csábítanának a standhoz, az odamegy anélkülis...
    Igenis kellenek a jó csajok a marketinghez.

Ha pl. egy plázában osztogat valami szorolapot egy jokis muff, akkoris elveszem, ha nem érdekel. Ellenben ha egy 40-es munkanélküli csávó, akkor kit érdekel ?
  • adam062
    Azt kifeljtette a cikkíró, hogy EURÓPÁBAN MARAD AZ ÁR, csak az amcsik kapnak olcsóbbat! milyen igazságos: akik dugig vannnak pénzzel ott csökken az ára, ahol meg nem ott marad a drága!
  • NEXUS6
    Hát, kb mióta 95-ben kiadták a Laracroftot PS-re, azóta már nem csak azok jáccanak konzollal akik Marió papára meg Yosi-ra izgulnak fel.

Szal szerintem jogos, hogy csajokkal (is) reklámozzák, mint a világon minden mást!
  • onimusha
    sztem ha 2 gow-os karaktert vagy vmi aktuális friss game karikat dobtak volna ki azzal többre mennének, persze jó dolog, hogy vannak csajok, de az ilyen kiállitásokon ki nem sz@rja le ? :)
  • feamatar
    azért szerintem mindját jobban érzi magát az ember ha ilyen két vivababavan bent minha két sörhasú csávót állítanának oda...
  • dez
    Azt hiszem, megnyalnátok tíz ujjatokat ezek után a csajok után is... Persze a képernyőn láthattok jobbat is.
  • opeca
    "Nagyon távolról ugathatják a szakmát azok a reklámszakemberek akik fullos nőket állítanak a konzolokat árusító standokra, hogy ezzel vonzzák oda a látogatókat."

Pontosan ez jutott nekem is az eszembe a képek láttán. Gondolom azt sem tudják ezek a nők, hogy mi az az XBox.
    Aztrán meg tényleg le lehetne már szokni arról, hogy mindenhol, mindent, cicababákkal akarnak eladatni.

Ha XBox-ozni akarok, akkor a nőt úgyis átküldöm a másik szobába, ha meg dugni, akkor meg az XBox-ot kapcsolom ki.
  • PeeTeR
    hatha neked ez a fullos.................
  • archkoven
    Nagyon távolról ugathatják a szakmát azok a reklámszakemberek akik fullos nőket állítanak a konzolokat árusító standokra, hogy ezzel vonzzák oda a látogatókat. A konzolok célközönségét ismerve nyilvánvaló, hogy paff a bűvös sárkány jelmezbe bújtatott statisztákkal, vagy pokémon figurákkal nagyobb sikerük lenne!
    Így aztán lehet sírni, hogy nem fogy eléggé a konzol...