NFS klasszikusok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm a tippet! 😊
Most vagy 1,5 hétig tûkön ülhetek, mire megjön, és reménykedek, hogy az eredetit el tudom indítani normálisan compatibility toolkit-el 😊
már odáig jutottam, hogy nem érdekel ha a neten nem találni másolt NFS 1 SE verziót, használtan beszerzek külföldrõl valahonnan egy NFS 1 SE-t.
Angliai amazon.co.uk weboldalon nincs egy darab sem, az Amerikai amazon.com weboldalon van vagy egy tucat használt, de egyik se ad fel Európába, eezzzzzt már végképp nem hiszem eel, ez a játék beszerezhetetlen. Ha megszerzem, esküszöm ez lesz a leg becsben tartottabb darab, az összes többi részt sokkal könyebb beszerezni. 😛
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
"Arra gyanakszom, hogy szarul törte fel valaki ezt a verziót..." ezen nincs mit feltörni 😊 az elsõ NFS amit felkellett törni, az a negyedik rész volt. ott találkoztam elõször crackelt exe-vel életemben😄 néztem hogy miért kér eredeti CD-t <#idiota>#idiota> az elõzõ epizódoknál csak CD kopi és kész, lehetett játszani.
Ha ezen a menün túl tudnék lépni, meg is lenne az NFS 1 SE-m.. Arra gyanakszom, hogy szarul törte fel valaki ezt a verziót... És azért ilyen. Valami ötlet esetleg hogy tudnám beinditani? 😛
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Szerintem legelõször is tölts le egy másik, Porsche 2000 verziót, mert nagyon másra nem tudok gondolni!
A Porsche Unleashed az Amerikai változat volt, a Porsche 2000 volt az Európai (csak névben van eltérés a kettõ közt, mindkét játék 100%-ig megegyezett), szerintem ez okozza a gondot. Bár visszaemlékezve nekem sok évvel ezelõtt az eredeti Porsche 2000-em mellett volt egy másolt Porsche Unleashed is, de az is ment minden gond nélkül, vagyis nem emlékszem, hogy ilyesféle gondok jeletkeztek volna vele 😊
Nagyon nehéz dolgod nem lesz, a Porsche 2000 elég ismert játék, sok torrenten fent van biztosan.
Szerintem a valaha készült egyik legjobb, ha nem a legjobb NFS a Porsche 😊
Üdv.
itt fenn van mint The Need For Speed SE, csak nem igazán jött lefelé, de már nem is emlékszem az enyém melyik torrent oldalról szedtem. 😄
üdv
Az NFS 1 SE megvolt olyan formában ami futott XP alatt???
Én a régi (értsd: több mint 10 éves) játék CD lemezeket eddig csak úgy önmaguktól nem igen láttam elfutni XP-én, valamit mindíg machinálni kellett velük, de lehet csak balszerencsém volt eddig 😄
De amúgy meg nem hiszem el, hogy csak minket kettõnket érdekel a téma, csak mi írkálunk ide. 😛 Vagy lehet, hogy a régi veterán játékosok nem ismerik ezt a topikot? 😊
Ám mégse tudok játszani. 😞
NFS.exe indít, majd bejön a játék, kéri a játékosnevet, majd egybõl TCP meg IPX konfigurációt kér ahonnét vagy vissza lehet lépni a Windows-ba, vagy megpróbálok hálóózatot állitani reménytelenül, mert nincs szerver amit láthatna, egyszerûen nem lehet kihagyni ezt a lépést, mindig ez az ablak jön be elõször. 😞((
Valakinek van tippje? Most h beindult végre és így sem lehet játszani, háát, nagy csalódás nekem 😞
Annyit szoptam pedig vele h elfusson XP alatt 😞
Majd esetleg ha nagyon sok idõm lesz rá, akkor neki ülök, de hogy ennyit szarakodjak egy múlt évszázadbeli játékkal, ehhez eléggé nagy elszántság (meg némi alkohol) kell nekem. Inkább majd te írj vissza, hogy neked mûködik-e, az is ad majd plusz löketet a dolog érdekében valószínûleg.
De azért nagyon szépen köszi az infót, és sajnálom, hogy most nem akarok vele foglalkozni. 😞
Be lehet röffenteni XP alatt is az NFS SE-t, bár nekem nem jött össze, valamiért nem ment.
Tess, itt az infó, fájlok, stb hozzá, sok szerencsét. Ha tudsz angolul fél órás mûvelet lehet kb. 😊
NFS SE intallálása és elindítása XP alatt
mindenképp jelezz vissza, h neked sikerült e
Valamennyire persze vígasztal, hogy fut a sima The Need For Speed, de hát az mégsem a felfullozott The Need For Speed Second Edition<#idiota>#idiota>
Ugyanis a sima elsõ részen sem a kormányt nem lehet belõni rendesen, sem a hangot, mert úgy volt fenn a neten, h valaki már belepiszkált, és úgy fut XP-én, ha beállításokba lépek, egybõl kifagy.
Valahogy csak azért is be kell üzemelnem azt a TNFS SE lemezt, addig nem nyugszom míg nem sikerül, mert nekem kell a plusz pálya, plusz verda és a kormány+hang párosítás is ehhez a klasszikushoz 😛
Egyébként youtubon láttam olyan vidit, ahol egy Logitech G25-el tolták a TNFS SE-t
Valaki tud olyan verziót az NFS 1 SE-bõl, ami fut XP alatt? Már csak ez az egy nem indul el a 11 részbõl 😄
Van program, amivel sima .mp3 formátumban le tudod menteni, sõt még van egy oldal is, ami direkt erre specializálódott.
Program: Save2PC (a Pro verziót ajánlom, azzal tudsz .mp3-ba tölteni. Keress rá: save2pc pro + rapidshare)
Oldal: vixy.net/
Annak is örülök, ha valaki feltölti mondjuk Rapidra :$
esetleg még egy -két régi játékokat majd a FAQ-ba..pl: Colin 1 stb... XD XD
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Oltáss lenne ha benne lenne az összes NFS részének a letöltési linkje...