NFS klasszikusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lambo fan
Ahogy nézem itt is csak 1 valaki van aki worldwide felad postán, de úgy nézem ez a darab az enyém lesz, még ha nem is dobozos, akkor is 😛

Köszönöm a tippet! 😊

Most vagy 1,5 hétig tûkön ülhetek, mire megjön, és reménykedek, hogy az eredetit el tudom indítani normálisan compatibility toolkit-el 😊

DJ Skyline
rossz helyen keresgélsz 😊 itt-e

Lambo fan
háát a falra mászok 😛

már odáig jutottam, hogy nem érdekel ha a neten nem találni másolt NFS 1 SE verziót, használtan beszerzek külföldrõl valahonnan egy NFS 1 SE-t.
Angliai amazon.co.uk weboldalon nincs egy darab sem, az Amerikai amazon.com weboldalon van vagy egy tucat használt, de egyik se ad fel Európába, eezzzzzt már végképp nem hiszem eel, ez a játék beszerezhetetlen. Ha megszerzem, esküszöm ez lesz a leg becsben tartottabb darab, az összes többi részt sokkal könyebb beszerezni. 😛

fery02
Egy képet berakhatsz azért, hogy összehasonlítsam az én Porche Unleashed-emmel. 😛

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

köszi szépen akkor megprobálok beszerezni egy porsche 2000et hátha azzal már nem lessz gond bár a játék igy is frankón megy csak az autok grafikája nem az igazi de majd meglátjuk még1szer köszi
DJ Skyline
nem lehet hogy épp ez a baj vele hogy torrent?
"Arra gyanakszom, hogy szarul törte fel valaki ezt a verziót..." ezen nincs mit feltörni 😊 az elsõ NFS amit felkellett törni, az a negyedik rész volt. ott találkoztam elõször crackelt exe-vel életemben😄 néztem hogy miért kér eredeti CD-t <#idiota> az elõzõ epizódoknál csak CD kopi és kész, lehetett játszani.

Lambo fan
van egy torrentrõl töltött NFS 1 SE-m, csak az a gond vele, hogy mikor elindul a játék, kéri a nevem, és egybõl utána LAN konfigurációt kér a játékban hogy válasszak TCP vagy IPX közül vagy mi a fene, aztán onnan csak a Windowsba lehet visszalépni, vagy pedig próbálok hálózatot keresni bár minek nincs találat 😄
Ha ezen a menün túl tudnék lépni, meg is lenne az NFS 1 SE-m.. Arra gyanakszom, hogy szarul törte fel valaki ezt a verziót... És azért ilyen. Valami ötlet esetleg hogy tudnám beinditani? 😛

Pepsi Twist
sztem a legjobb NFS az a Need For Speed II volt és a Hot Pursuit 2 😛 meg a High Stakes no meg a Porsche is!

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Lambo fan
Szia!
Szerintem legelõször is tölts le egy másik, Porsche 2000 verziót, mert nagyon másra nem tudok gondolni!
A Porsche Unleashed az Amerikai változat volt, a Porsche 2000 volt az Európai (csak névben van eltérés a kettõ közt, mindkét játék 100%-ig megegyezett), szerintem ez okozza a gondot. Bár visszaemlékezve nekem sok évvel ezelõtt az eredeti Porsche 2000-em mellett volt egy másolt Porsche Unleashed is, de az is ment minden gond nélkül, vagyis nem emlékszem, hogy ilyesféle gondok jeletkeztek volna vele 😊
Nagyon nehéz dolgod nem lesz, a Porsche 2000 elég ismert játék, sok torrenten fent van biztosan.
Szerintem a valaha készült egyik legjobb, ha nem a legjobb NFS a Porsche 😊
Üdv.

sziasztok nem tudja valaki véletlenül hogy a need for speed porsche unleashed-ben miért csunya a grafika minden maxon van de valahogy ronda az egész és nem azért mert régi a játék de régebben mikor játszotam vele nem igy nézet ki most ujra felraktam és elég csunya ha tudja valaki hogy miért és hogy hogyan lehet rajta segiteni azt megköszönném
Lambo fan
http://torrent.eval.hu/
itt fenn van mint The Need For Speed SE, csak nem igazán jött lefelé, de már nem is emlékszem az enyém melyik torrent oldalról szedtem. 😄

DJ Skyline
nekem megvan, de fel sem tudom tenni :S próbáltam már CD_rõl felmásolni a gépre, de pár filet hibásnak talál, nem tudom miért. lehet mert régi már a CD. de szerintem olcsóbban kijönnél, ha megpróbálnád win98 alatt futtatni. az alatt mennie kell!

Pepsi Twist
adj linket ahonnan le tom szedni az 1 SE-t és megpróbálom elindíni

Lambo fan
Adok 5 ezret annak aki odaadja nekem az NFS 1 SE olyan verzióját ami minden buherálás (Dosbox, virtualPC, stb) nélkül fut XP-én. Állítólag van ilyen újrafordított változat. 😄
üdv

Lambo fan
na most ennek hallatán verem a fejem a falba, amiért nem 1 héttel elõbb kezdtem el nosztalgiázni 😞
Az NFS 1 SE megvolt olyan formában ami futott XP alatt???

Pepsi Twist
mondanám hogy feltöltöm neked de már nincs meg pont 1 hete töröltem le az egész NFS könyvtárat :S

Lambo fan
ez azért van, mert biztos olyan verziókat szedtél le, amiket valaki már újra fordított, vagy megmachinált hogy fusson XP alatt (gondolom én, aztán ki tudja).
Én a régi (értsd: több mint 10 éves) játék CD lemezeket eddig csak úgy önmaguktól nem igen láttam elfutni XP-én, valamit mindíg machinálni kellett velük, de lehet csak balszerencsém volt eddig 😄

Pepsi Twist
de ismerik csak valszeg nem tudják a megoldást, am nem tom nekem csomó olyan gammám van ami csak dosbox-al megy (elvileg) és mindeggyik megy anélkül 😄

fery02
Hát te tényleg nagy rajongó lehetsz. 😛 Nekem is megvan minden NFS, és mindegyik fut, ennek a kivételével. De szerintem ennyi szarakodást nem ér azért meg.
De amúgy meg nem hiszem el, hogy csak minket kettõnket érdekel a téma, csak mi írkálunk ide. 😛 Vagy lehet, hogy a régi veterán játékosok nem ismerik ezt a topikot? 😊

Lambo fan
sikerült, elindult xp alatt az NFS 1 SE-nek az Installja, fel is ment a game, a játék is elindul xp alatt kb minden nyolcadik probálkozásra 😄
Ám mégse tudok játszani. 😞
NFS.exe indít, majd bejön a játék, kéri a játékosnevet, majd egybõl TCP meg IPX konfigurációt kér ahonnét vagy vissza lehet lépni a Windows-ba, vagy megpróbálok hálóózatot állitani reménytelenül, mert nincs szerver amit láthatna, egyszerûen nem lehet kihagyni ezt a lépést, mindig ez az ablak jön be elõször. 😞((
Valakinek van tippje? Most h beindult végre és így sem lehet játszani, háát, nagy csalódás nekem 😞
Annyit szoptam pedig vele h elfusson XP alatt 😞

Lambo fan
😄
jó, majd hétvégén még írok ide, hogy sikerült e, akkor lesz idõm foglalkozni vele 😊

fery02
ÖÖÖ, tudod mit? Annyira lehet mégsem fontos ez az NFS 😄
Majd esetleg ha nagyon sok idõm lesz rá, akkor neki ülök, de hogy ennyit szarakodjak egy múlt évszázadbeli játékkal, ehhez eléggé nagy elszántság (meg némi alkohol) kell nekem. Inkább majd te írj vissza, hogy neked mûködik-e, az is ad majd plusz löketet a dolog érdekében valószínûleg.
De azért nagyon szépen köszi az infót, és sajnálom, hogy most nem akarok vele foglalkozni. 😞

Lambo fan
képzeld, tavaly addig szenvedtem a DOSBox-al, míg feltelepült az NFS SE. Már nem emlékszem hogy hoztam össze, meg arra sem, hogy a játék akkor miért nem indult viszont.
Be lehet röffenteni XP alatt is az NFS SE-t, bár nekem nem jött össze, valamiért nem ment.
Tess, itt az infó, fájlok, stb hozzá, sok szerencsét. Ha tudsz angolul fél órás mûvelet lehet kb. 😊

NFS SE intallálása és elindítása XP alatt

mindenképp jelezz vissza, h neked sikerült e

fery02
Nekem tulképp az is elég volna, ha a feltelepülne XP-re az NFS SE, azután már nem baj, ha nem indul egybõl a játék, lehet, hogy meg tudnám oldani. 😛

Lambo fan
tök frusztrál, hogy mind a 11 részbõl elindulnak a legfullosabb verziók is (Second Edition,Black Edition,Collectors Edition), kivéve a The Need For Speed Second Edition-t<#rinya>
Valamennyire persze vígasztal, hogy fut a sima The Need For Speed, de hát az mégsem a felfullozott The Need For Speed Second Edition<#idiota>
Ugyanis a sima elsõ részen sem a kormányt nem lehet belõni rendesen, sem a hangot, mert úgy volt fenn a neten, h valaki már belepiszkált, és úgy fut XP-én, ha beállításokba lépek, egybõl kifagy.
Valahogy csak azért is be kell üzemelnem azt a TNFS SE lemezt, addig nem nyugszom míg nem sikerül, mert nekem kell a plusz pálya, plusz verda és a kormány+hang párosítás is ehhez a klasszikushoz 😛
Egyébként youtubon láttam olyan vidit, ahol egy Logitech G25-el tolták a TNFS SE-t

fery02
Köszi, sokat segítettél. 😄

Pepsi Twist
nekem is megvan a sima NFS legalábbis az elsõ része és simán megy minden hiba nélkül

DJ Skyline
nincs szerintem 😊 túl régi a játék hogy ilyenekkel foglalkozzanak, nincs már úgy közönsége mint anno

Lambo fan
nincs olyan patch, ami NFS 1-bõl NFS1 SE-t csinál? Csak mert valahol leszedtem egy XP alatt futtatható NFS 1-et.

Lambo fan
egyébként megfigyeltem, hogy az elsõ 6 résszel többet játszom, mint az újabb 5 résszel, ezt elmond valamit a régiek élvezhetõségérõl 😄

Lambo fan
Sziasztok, habár már rég óta nem vagyok NFS fan, ,ár évek óta a szimulátorokért vagyok oda, azért a gyûjteményemben bent figyel mint az eddigi 11 NFS, és játszogatok is velük. Kivéve a legelsõ résszel (NFS 1 SE), sehogy sem akar elindulni(se dosbox se compatibiliti manager toolkit..)
Valaki tud olyan verziót az NFS 1 SE-bõl, ami fut XP alatt? Már csak ez az egy nem indul el a 11 részbõl 😄

fery02
Nincs mit

DJ Skyline
köszi! <#eljen><#eljen>

fery02

DJ Skyline
király, köszi <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

PrisonMan
Ööö, de nem tudod letölteni õket youtube-ról?! <#guluszem1>
Van program, amivel sima .mp3 formátumban le tudod menteni, sõt még van egy oldal is, ami direkt erre specializálódott.
Program: Save2PC (a Pro verziót ajánlom, azzal tudsz .mp3-ba tölteni. Keress rá: save2pc pro + rapidshare)
Oldal: vixy.net/

Pepsi Twist
most felrakom a Hot Pursuit 2-t 😄

Pepsi Twist
pöpecek

DJ Skyline
ezeket is mennyire szerettem (NFS IV)
01
02
03
04

jó így meghallgatni õket sok év után 😄 nosztalgia on

DJ Skyline
valakinek véletlen nincs meg ez a 2 szám az NFS 3-ból?
egyik
másik

köszi

fery02
Na, aki tud nekem adni egy linket, ahonnan leszedhetem ingyen, és könnyen az NFS SE RIP változatát (kb 85 mega asszem), az valamilyen úton-módon kap egy puszit a hasára (és nem máshova).
Annak is örülök, ha valaki feltölti mondjuk Rapidra :$

Pepsi Twist
aha majd akkor össze dobunk valamit 😛

Attila889
azt is ha leszedem felteszem én a rapidsharee nagyon szivesen 😄
esetleg még egy -két régi játékokat majd a FAQ-ba..pl: Colin 1 stb... XD XD

Attila889
FAQ-t nemtok csinálni...analfabéta vok hozzá...de ha segítesz mondjuk MSN-en akkor oké 😄

Pepsi Twist
<#eplus2>

Fõleg a legújabbé (Y) <#hehe>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Pepsi Twist
hát ha megcsinálod 😄 bannert még esetleg vállalom 😄

Attila889
kéne valami banner meg FAQ... XD XD
Oltáss lenne ha benne lenne az összes NFS részének a letöltési linkje...

Schwarz
nálam fent lesz majd az összes, az 1. zenéi már tölthetõk

Mi az a windows?

Pepsi Twist
nem tom honnan kell :S