NFS klasszikusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
bónusz autó és bónusz pálya

fery02
Na, egész délutánomat rá álldozom a kijátszásra. Tournament módba a City pálya rohadt nehéz. Aki emléxik amúgy még nagyjából a játékmenetre az tudja-e, hogy lesz-e valami érdekesség, ha megnyerjük az összes pályát Tournametbe?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Na, nincs itt semmi gáz se szerintem, nem is kellett volna újramásolnom mindent, mert így is ugyanúgy szaggatva, indult elsõnek. De írja a readme, hogy van egy run.bat fájl. Azzal is indul a játék, és azzal hibátlanul fut. Kilépve, azután már a Dosbox-os indítással is hibátlanul fut, érdekes ez, de jó ez. 😊 Remélem nálatok se lesz semmi gond. Visszajelzéseket várok majd. 😊

fery02
OMG 😮
A LAN érdekében kíváncsiságból meg akartam volna nézni a játékban ezzel kapcsolatban a lehetõségeket, és erre iszonyúan szaggatva jön be a menü, majd ki is lép magától.
Amúgy Dosbox-ból fut a játék (a játék mappái között lesz egy Dosbox mappa is, szóval tartalmazza a Dosbox-ot is), de azzal se kell semmit se szarakodni. Csak rá kattintassz a a Dosbox ikonjára, és egybõl a játék indul, szal valami nagyon idomított verzió ez. Most megnézem, hogy újramásolom az egész játékot a C-re, és megint megpróbálom indítani.

fery02
De kapós. 😄 Nincs mit. Ezt kéne majd nyomni LAN-ba Hamachin <#eplus2>
csak elõtte szigorúan beszerezni hozzá valami fasza kormányt.

DJ Skyline
kb most azonnal jön lefelé 😊 köszi a linket <#eljen>

fery02
Ja, elfelejtettem hozzáírni, hogy persze leteszteltem, XP-m van, és maximálisan meg vagyok vele elégedve. 😊

fery02
Akiket még érdekel a nemrég témaként szerepelt legelsõ NFS, azokhoz van egy örömteli hírem:
találtam egy olyan verziót, amit nem kell telepíteni, tartalmaz mindent, van zene, hang, videó, intro, minden. Nem legutolsó szempont az sem, hogy az égvilágon semmit se kell szarakodni a játékkal, hogy üzembe helyezzük (csupán annyit kell érte áldozni, hogy kénytelenek legyünk elviselni, hogy maga a játék csak a C:\Games\NFS-bõl fog indulni, tehát a C-n létre kell hozni csak a játéknak egy külön mappát, de ez már egyáltalán nem zavarja az elvetemült rajongókat gondolom. 😊)
Kicsit warez, de ennél a játék esetén mit számít már, úgyse lehet már szinte beszerezni sehonnan se, meg elég népszerûtlen a topik ahhoz, hogy balhé legyen belõle.
Szal a linkek:
http://rapidshare.com/files/105293863/Need_For_Speed_I.part1.rar
http://rapidshare.com/files/105294242/Need_For_Speed_I.part2.rar
http://rapidshare.com/files/105294634/Need_For_Speed_I.part3.rar
http://rapidshare.com/files/105295033/Need_For_Speed_I.part4.rar
http://rapidshare.com/files/105295195/Need_For_Speed_I.part5.rar

Attila889
mentsd le a képet és próbáld meg átszerkeszteni 😊

Pepsi Twist
írtam modi topikba de se bannert nem rakták be se a linket -.-

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Attila889
de tök mind1 ebbe a topikba 😄

Pepsi Twist
ja

fery02
válogatós-e vagy? 😛

Pepsi Twist
kicsit fantázia dúsabbat plz 😄 meg a fehér keretbe az az NFS szöveg PFF 😄 valami másikat plz 😛

ja jó ez

fery02
Szerintem teljesen mind1 ebbe a topikba 😊 Jólvan ez.

Attila889
Ez bannernak?Vagy mit változtassak rajta? 😄
Tegyek bele kocsit is esetleg? 😛

Pepsi Twist
zsírmájhagymaha <#idiota>

igen, Lambo fan vagyok 😄
új felhasználónévvel...

az oldalt ma is frissítettem egy picikét, nyár végére talán felkerül minden rész.

Pepsi Twist
okay

Attila889
majd én megcsinálom amint hazajöttem mert ma versenyem van 😄
Én ezt örömmel válalom Pepsi barátom 😄

Pepsi Twist
lambofan? 😄 pöpec XD oks majd kirakatom bannerba meg kéne valami banner is

NFS fanok!
Elkészült az NFS klasszikusokkal IS foglalkozó weboldalam
http://needforspeed.dyn.hu
illetve minden NFS rész játékmenetét tárgyalni fogom mind autóilag, mind pályailag, de a legelsõ résszel kezdtem és haladok majd szép sorba.
Üdv.

Pepsi Twist
van benne valami de nekem is 9.0c van

Lambo fan
neked is DX9c van fenn?

lehet avval van a gond h nem kezeli ez a DX a régi DX által kezelt perifériákat vagy mi?

Pepsi Twist
valami hassonlót

Lambo fan
hát nem hiszem, a játék eredeti.

azóta már ez a második PC-ém, és második kormányom, de soha nem mûködöt egyik gépen se egyik kormánnyal sem már évek óta. Nem értem már tényleg, lehet vmi update-t kéne letöltenem...

Pepsi Twist
nem tudom valamit te sz@rsz el mert nálam rendesen megy kormánnyal 😊 (G25)

Lambo fan
a Porsche-ban mit kell csinálni hogy XP alatt is tudjak kormánnyal játszani? Egyik kormányom se megy vele, hiába állitom be a játék menüjében
köszi

Lambo fan
jelzek, nekem nem segített! <#szomoru1>
Már kezd frusztrálni engem is ez a Porsche szar grafika dolog...
Valahogy orvosolnunk kell ezt a problémát<#wilting>

Lambo fan
tessék, google-ban ez volt az elsõ találat
NFS HS graphics pack

hiba
ah a wide angle-lel kevertem mostmar jo 😊)
nfs4 hajra!
nekem ez jobban bejon mint a mostaniak...
van ehhez esetleg vmi hi-res texture pack?

hiba
Hi!
Feltettem az NFS4 - HS-t
mukodikis minden, csak egyet kerdeznek: nem lehet vlahogy full screenbe rakni? fekete csik alul felul pedig menuben nem wide modban van? es felbontasol fuggetlenul ilyen.
lattam a youtube-on olyan videokat amikben fullon ment
Thx

sziasztok látom hogy mindenki probált segiteni köszönöm szépen de amugy az a vices hogy nem csak xp alatt ilyen hanem vista alatt is mert mind2 op rendszeren kiprobáltam de ugyan ugy néznek ki és amugy miez graphics fix ez segithet a gondon?
Lambo fan
aham, akkor neked biztosan már egy felpatch-elt változatod van 😊 Az enyém egy 2000-ben megjelent eredeti CD, bizonyára régebbi verzió számú lehet. No mindegy, örülök h ez kiderült, el is mentem a patch-t a vinyómra, miután lejött, hasznát veszem majd az elkövetkezendõ években is az új OP rendszerek mellett. 😊

Na, legalább most már tudom, hogy mivel nekem is mindig ilyen volt a játék grafikája ('98-XP), ezért sosem láttam (teljes) pompájában a játékot. Kár érte. 😞

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Pepsi Twist
emléxem mikor ezen örjöngtünk hogy bazd+ mekkroa jó már a grafja mai szemmel meg már okádék 😄

Lambo fan
hehe, meg is van a patch, ezek szerint XP alatt a Porsche-t tuningolni kell grafikailag, hogy úgy fusson, mint rég. Köszi az észrevételt, nekem fel se tûnt, hogy régen szebbek voltak a verdák textúrái! 😊
http://pcgamesfreenew.blogspot.com/2007/11/need-for-speed-porsche-unleashedxp.html
Már töltöm is a graphics fix-et, remélem ez tényleg segít.

fery02
"Ezek szerint szinte minden XP alatti NFS Porsche ilyen" - még jó, hogy ott szerepel a "szinte" szó, ugyanis nálam jó a graf.

Lambo fan
basszus, neked volt igazad, régen szebb volt
http://tubeimage.com/files/z6lye09tq8sfvucvstiw.jpg
ezt nem értem, ha kettõnknél is jelentkezik ez úgy, hogy teljesen más verzió és a tied másolt az enyém meg eredeti, akkor ittaz XP alatti futtatás a ludas.Ráadásul én nem is kompatibilitási módban futtatom, egyszerûen elfut magától XP alatt, én se értem miért...
De most ez tüske a valagmban. Ezek szerint szinte minden XP alatti NFS Porsche ilyen.
Bizonyára valaki készített erre valami patc-szerût már, utána kéne járni, mert így már ez engem is érdekel, mert engem is érint 😄

Lambo fan
na most tudod mi a félelmetes?

utánanéztem az eredeti Porsche 2000-emben milyen a graf játék közben.

Ugyan ilyen rossz, mint nálad. Most vagy XP alatti szarakodással állunk szemben, vagy nem is volt szebb a grafika régen sem. Én sajnos már nem emlékszem. Túl sok NFS lefolyt már azóta 😛
De én is az XP-re gyanakszom. Most jól lehangoltál, hogy nekem is rossz textúrájú a Porsche-m 😄

fery02
Jáj <#wow3> ez tényleg nem normális. 😛 Sajnos nem tudok ötletet adni. 😞
#164: egyáltalán nem kell semmi kompatibilitást állítani (amúgy nálam még egy játéknál segített a kompatibilitás átállítása), csak a játék fõkönyvtárából a gimme.dll fájl törölni.

Lambo fan
nah nem szaroztam, azt az egyetlen NFS SE-t, amit idáig is elszállítanak, megvettem Ámérikából 😄
No most már csak azért rágom a körmöm, h mikor jön má meg? 😄 😄

DJ Skyline
tudom 😄 lehet azért mert XP-ben ugye alapból nem indul el a játék, és a kompatibilitást 98-ra kell állítani. lehet a játék nem szereti az XP-t :S

#97 ebben a hozzászolásban is ezzel küszködik a srác nekemis pont ugyan igy nézki
tessék itt van pár kép de valamiért csak a játékban nézki igy az autó a menüben és ahol a kocsikat ki lehet választai nem igy nézki