eXperience 112
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valaki eljut az amcsi verzióban a fürdõ részlegik és ottani videóbejátszásig, akkor leírná nekem abban a verzióban mi van? Csak tudni akarom cenzúrázták e? (majdnem biztos.)
csgj: a csajjal menj a robothoz, rátesz egy kamerát, utána ird be a robot kódját, majd bennt vedd fel a kártyát...
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
Én éppenséggel ott vagyok elakadva, hogy megtaláltam egy kulcsot, beléptem a prof accjába és megtaláltam a robot kódot az infói között. De nemtok mit kezdeni a kóddal. Nem jó a sensitive fájlokhoz, a robotot meg nem jelzi a térkép...
Ja, a másik meg az, hogy nem tud menteni a játék eközben. Ez mi a francért van így??
PSN ID.: Beegabor
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
#21 itt pontosan leirtam hol van :)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
kijött a teljes
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
Spoiler! (Azért nem spoiler tag, mert a fórummotor véletlenszerûen el szokta tüntetni.)
Az orvosi részlegben a vegyszeres raktárban rá kell venni Leát, hogy a kis inhalálni valójának megtalálja a második összetevõjét a sok vegyszar között. Persze van leírás róla (vagy érti a player vagy nem), de persze nem derül ki minden. Szóval annyit írnak csak róla, hogy 35 fokon tartva a hõmérsékletét reakcióba lép az anyag. Na most ha bent van Lea, és bekapcsolja a légkondit, akkor fel kell csavarni szépen. Meg kell várni míg 35 fok lesz bent, ezt tartani 5 másodpercig és utána felcsavarni kicsit a fûtést, de úgy, hogy ne menjen 37 fok fölé! Ha felugrik 37 fölé, akkor Lea pont akkor megy ki a melegrõl, amikor az anyag elkezd világítani, így nem találja meg.
Bugok: Bizonyos helyeken ha kinyitunk egy ajtót, majd becsukjuk, akkor következõ nyitásnál nem nyílik ki, ezért nem tud bemenni rajta a csaj. Ilyenkor vagy ki kell menni a térkép részrõl és vissza, vagy betölteni egy elõzõ állást.
Bizonyos pályrészeken van, amikor feltételhez kötött valahova a bejutás. Na van amikor annak teljesítése után sem megy be Lea az adott részre. nem szabad feladni, vagy ki kell menni a térképrészrõl és vissza, vagy simán többszöri nekifutásra sikerülni fog.
Segítség: Ha valaki meg tudná mondani hogyan jutok be az irodába, ahol a hõkamera upgrade van ...
Ha valaki el tudná mondani a pontos mûködését a gépnek, amiben össze kell keverni a Hydroxid Oxydrint ...
Persze a jelszavakon kívûl francia nyekvtudással és/vagy kitartó szótárazással sok minden kiderülhet belõle, meg valamennyire a sztori alakulása is benne van.
Én sajnos elakadtam a vegyszerraktárban, de talán innen kiderül mit csináltam rosszul.
Ha valaki van olyan balga és a francia/holland verziókkal játszik, és naygon nagyon nem tudja dekódolni a TIMSJKXW kódsort ... akkor azoknak: REUSSITE
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amúgy meg ... a francia/holland vezióval lefedték a francia gyarmatokat, Belgiumot, Hollandiát és fél Kanadát, a némettel meg Németországot, Ausztriát, és nagyjából a skandinávokat. Viszont mint ha láttam volna utalást rá, hogy készül lengyel lokalizált verzió is. Angolon nem tudom mi tart ilyen sokáig?
De én az ánglis (félfrancia) demóról regéltem csak.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Kár, hogy a feliratozás nem megy a videóbejátszásoknál, így pöttyet nehezebb lesz magyarosítani, ha lesz egyáltalán erre jelentkezõ.
A robotos rész (kártya szerzés) mûveletét leírná valaki, mert 2 óra alatt se sikerült a megfelelõ szögekbe állítani a karját a dögnek.
azért nem irom le pnotosan mert jobb ha te találod meg:)
de abba a szobába keresd ahol a robot is van
A demónak pedig ajánlom, hogy valóban mûködjön végre! Azért röhej, hogy ez nem ért emg egy hírt a játék oldalán - egy bocsánatkérés mellett.
már várom a teljest