265
Egy egyedi kalandjáték
-
Demeterf #265 Vettem kártyát, és jó lett!!!!!!!! Most töltöm a magyarosítást! Köszi a segítséget -
Demeterf #264 Próbáltam, nem lett jó. Majd veszek egy videókártyát valamikor.. -
Inquisitor #263 Hát az bizony csak részlegesen DX9-es, jószerivel nagyrészt szoftveresen. Nem biztos, hogy menni fog. Azért egy legfrisebb DirextX, meg legfrisebb GMA3xxx drivert érdemes újrapróbálni ... -
Demeterf #262 Intel gma3100 -
Inquisitor #261 Konkrétan milyen??? -
Demeterf #260 Alaplapi vga-a van benne. Én is erre gondoltam... -
#259 Ez alapján arra tippelnék, hogy túl régi a vga-d. Milyened van? -
Demeterf #258 Van egy sistem fájl a könyvtárába, ott ezt írja:
Engine V1.20
Engine::openDisplay: selected mode : 1024x768@75
FATAL ERROR: Engine::openDisplay: Missing support of vertex and/or pixel shaders!
-
Demeterf #257 Igy se lett jó
-
#256 Frissítsd a vga drivert meg a DirectX-et. -
Demeterf #255 Nekem is az van a gépen. Nem értem mi lehet a baja. Újabb játékok közül pl. a spore és a sims3 megy rendesen ha jól tudom a gépigényuk hasonló, mint az experience.nek -
#254 Milyen rendszer? Én még XP SP3-on fordítottam és játszottam vele. -
Demeterf #253 Sziasztok. Megvettem angolul a játékot, de miután elindítom kiírja, hogy cheking disc majd elindul a progi (fekete kép), majd pár másodperc múlva visszadob az asztalra. Ez miért lehet? Még a főmenü sem jön be... -
#252 Hello.
Nekem a gondom az, hogy túl gyorsan megy át az egyik szövegről a másikra és mintha egy kis idő után eltűnt volna a nő hangja.Nem hallani őt.
Egyébként még az elején vagyok, egy szobában éppen, hogy csak bekapcsoltam a kamerának az infra funkcióját. -
#251 Hi. Felraktam a játékot, de 2 problémám is akadt. Az egyik hogy elég nehezen olvashatóak a szövegek a játékban, és nem tudom mitől. Nagyjából ugyanaz mint a #228-as hszben is van. A másik az hogy elkezdem a játékot, és 5 percen belül kifagy az egész gép tőle. Semmilyen más játéknál nem tapasztaltam még ilyet :S
Ötletek? -
veres gyuri #250 Sziasztok!
Magyar nyelvű végigjátszás nincs a játékhoz? Vagy nem tud valaki esetleg feltenni egyet? -
Inquisitor #249 Az ajtón csak akkor tud bemenni, ha a biztonsági megfigyelő szobából a JÓ kulcsot is magával vitte ... ha nem, akkor van még egy köre. -
#248 A híd végén lementél? Van ott egy ajtó, amin elvileg nem tudsz bemenni, de talán számít, hogy voltál-e ott.
Én ezt az angol végigjátszást használtam. -
SZULTA #247 jah azt szedtem le ...mindenesetre le a kalappal aki végig viszi ezt a játékot mert h én nem fogom tudni az biztos...most öszintén merre kell mennem? megetettem a kutákyat ok értelemszerüen csak 1 fele mehetek át a hídon és? utánna? a híd végén van 3 lámpa azt kéx -
#246 Sőt v1.03 is. -
SZULTA #245 uhh most nézem Evin h 1.02 es verziojú magyarosításod is van én még a régit (1.0.1) est használtam és hát nem volt vmi nyerő mert hiányosztak a szavak némely betüi pl:a Blaise volt csak megadva Ceasar nál szintúgy hozzá teszem szép munka azért kiváncsi vok erre az új fajtára -
SZULTA #244 ráadásul sokszor ki is fagy... nemtok vele mit kezdeni ... -
SZULTA #243 átküldtem a nagy hídon és semmi van 3 villany a végén és ennyi semmitsem csinál ... -
SZULTA #242 köxi ténleg ottvannak de vicc mert elvileg jártam már ott és akkor nem aktivizálodott kössz! -
#241 #224 sem valósítható meg? -
SZULTA #240 ezeddig okay de se a kutya kaját se a második szérumot nem találom... ráadásképp ha visszaakarok menni UD05/ud12 be (hajó elején van) akkor a térképhasználhatattlanná válik és sehova se tudok "rákattintani" ezáltal a csaj irányíthatattlan:S
se előre se vissza ... -
SZULTA #239 az archív gépet de közbe megfejtettem :) mondjuk sok értelme nem volt mutatott pár videót hangangyagot képet azt ennyi volt... -
#238 A búvárgömböt, vagy milyen gépet? -
SZULTA #237 ááh most a gépházba vagyok és Blaise de Vigénéré táblázatot kéne használnom h a gépet gondolom beindítsam de sehogy nem jövök rá h mi lehet a kód... -
#236 Elég rég játszottam vele, szóval talán tévedek, de ha átnézted az egész hajót, talán a kutyákon túl van. (Meg kell őket etetni) -
SZULTA #235 Üdv!
Énis elkezdtem játszani eme király játékkal de énis ugyanitt tartok és nemtudok tovább menni help!... -
Inquisitor #234 Ja egyébként NEM sorrendben vannak, ezért talán (amennyire egy zene vagy a címe lehet) spoileresek. -
Inquisitor #233 Másnál is előfordult már, hogy a búvárgömbös részeknél simán "megfagyott" a járgány, és semmilyen mozgásra sem hajlandó? -
Inquisitor #232 Nem jöttem rá a kicsomagolás technikájára, pedig valahogy becsomagolták a sok sok kis OGG filet, de találtam helyette EZT:
Experience 112 soundtrack - LouisWarbeck
Ingyen bérmentve letölthető és/vagy meghallgatható az összes játékban lévő soundtrack, meg plusz egy bónusz.
(Bár nekem gyanus, hogy némelyik 1.5 perces zene a játékban inkább 3-5 perc volt.)
A szerző meg nem ül a babérjain a lapon lévő infó szerint bedolgozott az új James Bond, és a mégújabb Star Track filmek zenéjébe is. -
Inquisitor #231 Ki lehet csomagolni/szedni valahogy a soundtrackeket, mert valami eszement jó némelyik. -
Inquisitor #230 Nekem csak HD2600XT van, de azzal okés, igaz még 8.8-al használom. -
#229 Érdekes... ilyennel nem találkoztam a játékban. Talán a Catalyst-tal van baja, mert nálam 6600GT és 9800GT alatt minden jól ment. -
Balázs 17 #228
angol verzió
ugyanez magyarosítás nélkül is
régi gépemen(ati9800) teljesen jó volt, csak ott meg belassult
mostani (hd4850) -
#227 Miért olvashatatlan? Melyik verzió?
Én láttam a német, angol francia verziót, és nálam mind jól ment. -
Balázs 17 #226 hello
feltettem a gammát, és olvashatatlanok a betűk, visszaolvastam, ini-ben átírtam dolgokat, de semmi változás
vki help