Rage 1-2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Nyomokban SPOILERt tartalmazhat.
Sztem egy erõs közepes a játék. Ahhoz képest hogy mennyire nagy volt a hype, meg hogy az id milyen kafa motort tesz alá ... hát...
Az egész játék valahogy olyan semmilyen. Kezdve az autós résszel mert szerintem full felesleges volt. Nem azért játszok egy fps játékkal hogy kocsikázzak. Pláne nem szórakoztat az hogy ide oda rángatnak a térképen, és ezáltal 18-szor kell bejárni egy adott szakaszt. Persze respawnoló ellenfelekkel. Meg ennek a mapnak semmilyen arculata nincs. Banditák is honnan jönnek? Mik ezek buckalakók hogy várnak rám? Ha teszem azt lett volna egy kisváros ami a banditák székhelye lett volna, akkor hihetõbb lett volna hogy a sivatagban ott kocsikáznak. A másik hogy ahhoz képest hogy egy világot próbál megteremteni, nem nagyon sikerült. Minden egy rakáson van. Ez fõleg a végén érezhetõ mikor subway towntól alig 2 kilométerre van az fõellenség bázisa.
Az fps rész jó volt, pörgõs, hangulatos. De azért itt is akadtak problémák. Annyira csõ játék hogy egy dobozra vagy kocsi tetejére nem tudtam felugrani. De a legjobb mikor egy kb 30 centi magas kis törmelék állta az utamat, ezzel jelezve hogy arra ne menjek omg.
Dead city is csalódás mert mikor elõször jártunk ott az nagyon jó volt, hangulatos... erre beteszik még egyszer ugyan azt a pályát csak most vissza fele kell haladni de legalább 100%-ban ugyan azon az útvonalon egy apró kitérõvel meg fûszerezve. Az meg mi?? A forgó növényzet meg komikus egy ilyen játékban. Hagyán hogy a fû forog de még a kisebb fa szerûség is.
Általában mikor végigjátszok egy játékot (fps, tps, rpg stb) akkor legalább egy dolgot ki tudok ragadni belõle kapásból ami jó volt benne és más játékban nem igen találhatóak meg. Ezért lesz minden játék kicsit egyedi, más mint a többi. Ragebõl nem tudok így semmit kiemelni mert mindent láttunk már máshol.
Szóval sztem egyszer játszhatós game.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Eddig több idõt töltöttem négy keréken mint két lábon. <#zavart2>#zavart2>
Ha annyira kocsikázni szeretnék elõveszek egy autós gammát, én lõdözni akarok <#violent>#violent>
Nekem olyan problémám van (peccselve, driverfrissítve), hogy kameraforgatáskor utólag tölti be a textúrákat a játék. Forgok az egérrel, homályosan mutatja a képbe érkezõ dolgokat, aztán gyorsan átvillan élesebbre. Rohadt zavaró, azt olvastam ez elvileg csak ATI-knál fordul elõ (NVIDIA van nálam).
Tud valaki erre megoldást?
Köszönettel,
Dreg
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hát mit mondjak? nice one, id.
Technikailag höhö ... no comment
Hát most komolyan... a 2000-es játékok szebbek voltak
És ilyenekkel van tele az egész gém <#zavart2>#zavart2>
Ott már nagyon oda kell figyelni egymást élesztettük újra amig lehetett !
Én is kipróbálnám a coop-ot, aki játszana velem, s segítene megszerezni az achi-kat, vegyen fel steamen:
nick:
PC: IntelŸ Core™ i5-4670K, 8 GB RAM, XFX Radeon HD7870 Tahiti LE, Windows 8.1 Pro 64Bit
Mondjuk, ha úgy döntesz, hogy megveszed szólj, mert én is még csak az elsõ epizódot játszottam végig multiban.
[merlinw.org]
PC: IntelŸ Core™ i5-4670K, 8 GB RAM, XFX Radeon HD7870 Tahiti LE, Windows 8.1 Pro 64Bit
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Csak tudnám... Miért menekülnek attól a cégtõl az emberek olyan szééép sorjában. :DD
Parasite Eve 2, best game EVER!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ne vesszen már kárba egy ilyen jó tech és egy ennyi évet fejlesztett/várt mû végül egy nem túl sztoriorientált köntösben...
Most felraktam újra, immár az új VGAval... és full maxon (kivéve AA, ami csak x8) tökéletesen fut 60fpsel ÉS nincsen textúra popp. Semmi. Woohoo.
Parasite Eve 2, best game EVER!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nos akkor ebben az esetben adok neki majd még egy végigjátszást!
Next PC upgrade: 2022
Sõt a grafikai beállításoknál minden variációt kipróbáltam, de nem jártam sikerrel!Benchmark-ja szerint Poor-Fair szint(14 MegaTextura/sec) között tud teljesíteni a rendszerem ami elég sovány.Az elsõ update-el max-ra volt állítva minden és tökéletesen futott a game.
Lehet, hogy a frissített megatexturának köszönhetõ, de a wikipédia szerint egy adott pályahoz tartozó textura elõre betöltõdik hiszem egy fáljba vannak mentve az egyes pályák textúrái,ez pedig kevesebb számolást jelent a cpu és a gpu számára ami a fogyasztásban is érzékelhetõ.
Javítsatok ki, ha esetleg hiányosságot véltek felfedezni mert ugyan nem vagyuk otthon nagyon a hasonló témákban, de próbálom megérteni hogy miért nem smakkolnak a dolgok.
Másnál?
AMD esetében millió oka lehet. Egyik mag meghalt, tuning miatt csinálja, valamelyik rendszer driver tesz keresztbe, stb.
Sétálj át ebbe a topikba és kérdezz ott. Ezúttal mellékeld majd a pontos konfgodat, bluescreen viewer eredményét, a rendszermeghajtók verzióját, stb.
[merlinw.org]