3817
  • gabo91
    Na végére értem a játéknak...
    Hát összességében csalódás.
    Lekötött, elvoltam vele szépen meg jó volt a hangulata. Sima FPS-nél többet ad, pozitívum hogy legyen loot-olni, illetve cuccokat kreálni.

A versenytől többet vártam volna, elég ócskára sikeredett.
    Mellékküldetés alig alig volt.
    A világ mérete se volt valami hatalmas. Mellék küldetések kimerültek abba hogy mesterlövészetben, illetve volt pár ahol visszaküldtek egy korábban kitakarított helyre.
    Baromira idegesített, hogy korábban kitakarítottam egy helyet, erre leadom küldetést akkor vehetem fel a mellékküldetést ami ugyanoda zavar vissza...
    ennyire lusták új helyszínt csinálni.
    A játék elején az összes küldetés olyan gyerekes volt, ismerkedés, bevezetés, felkészülés, gondoltam akkor ehhez mérten nagy sok küldetésből áll majd a főcselekmény. Hát kb. börtönből szöktetés, dead city, áram felkapcsolás, meg a bázisba behatolás, közte egy két 5 perces feladat. (robbantsad fel a blokádot, antennát)

Fegyverek, cuccok...
    zárfeltörő, kötszer kell, EMP gránát ide oda
    bumeráng, sörétes, illetve az elején a pisztoly, meg ritkán a mesterlövész, többihez hozzá sem nyúltam.

Ahogy már írták mások is egyszer kijátsza az ember, de többször nem valószínű hogy előveszem.
  • mester1987
    Modnjuk én anno a 2.-at választottam amin volt már páncél.
  • mester1987
    De valamelyik skillben nincs benne minden elem nem? Mondjuk fegyver vagy tartozékok amit el lehet adni...
  • wesker24
    Igy van rá lehet jönni a nyitjára !
  • gabo91
    Igen arra. Ha a kék energia gócra céloztam mire odaért a rakéta már elfordult és az oldalába kapta....

Meglett nagy nehezen. Amikor veszi fel a követ akkor kell a hazába lőni, elejti és akkor is közelebb jön vergődni...
  • wesker24
    Melyik nagy dögre gondolsz amikor RPG-vel azt a bazi nagy dögöt kell kinyirni ? Na az tényleg szivatós nem olyan nehéz az nekem vagy 10x.-szerre csak sikerült !
  • gabo91
    4,5 óra játékidőig tetszett a játék le se tudtam tenni, de most hogy már egy órája szopok dead city-ben a nagy döggel...
    ilyen egy undorító szart, ez egyszinten van a warrior legend of troy-al... az ilyen buzi szopató játék még.
  • wesker24
    Én is Elitet választottam nincs semmi érdemleges különbség köztük !
  • Paranoia
    hi
    Most kezdtem a játékot.
    Ruha cserénél tartok és az érdekelne,h egyből az elitet válasszam vagy azért érdemes előtte pöcsölni a többivel??
  • mester1987
    Még érkezik valami hozzá 1-2 "pletyka" szerint. Talán valami plusz falu vagy tanya rész.
  • MerlinW
    Neeem, ez egy id Software féle cső FPS, néhol kitágítva:) Egy jófajta oldschool FPS, id játékélménnyel:)
    Box.on FPS-t...? Ez a te döntésed...:)
  • kozako
    aha.értem :D bocsesz azthittem hogy olyasmi mint a GTA hogyha végigviszed utánna barmulhatsz :)amugy xbox-ra érdemes megvenni?
  • Shep
    Hát miért mit vártál? Ez nem GTA, ez egy sima FPS.
  • grebber
    Falloutban eleget mászkál az ember free ride nélkül is.
    Rage-et meg cska végigviszed és max havaerral végigökörködni jó coopba és el is felejti az ember!
  • MerlinW
    Stáblista és menü, mint minden normális játékban:) Falloutban, Mass Effectben sincs szabad mászkálás.
  • kozako
    komolyan nincs szabad mászkálás??de tré már :) azthittem legalább van...és mivan a játék vége utánn?kidob a főmenübe??
  • Shep
    Nincs, tehát az utolsó küldetés előtt éld ki magad :)
  • kozako
    ja meg még az lenne,hogy ha végigviszed a játékot azutánn van szabad kósza???és megtudod utánnacsinálni a mellékküldetéseket???
  • kozako
    hellósztok.a kérdésem az lenne hogy xbox 360-on javították azt a hibát hogyha gyorsan elfordulsz akkor látod betölteni a textúrákat??
  • grebber
    Igazán jöhetne már a kieg mert törölném ezt a 21GB-ot már!
    Vagy legalább nyögjék ki hogy kell-e hozzá a game vagy sem!
  • Szuni
    Win 7 64 bit - ATI-m van, legújabb driver, meg minden naprakész
  • wesker24
    Milyen Oprendszered van ? Mert nálam ugyanez volt a gond mint neked de akkor még nekem WIN XP SP3 volt !

Felraktam az akkori legujabb NV Drivert és Windows 7-en semmi gond nem volt vele !
  • Szuni
    Valaki tudna segíteni? Elkezdtem játszani a játékkal, szépen meg is csináltam az első helyszín küldetéseit. Most az első nagyobb városban kaptam feladatokat, konkrétan az autóm kéne felfegyverezni - versenyezni kell. Csakhogy, bármelyik versenypályát választanám, a játék megáll a töltőképernyőnél. Minden más rendben megy, csak itt "fagy le" a játék. Csinálhatok bármit, csak a történetben nem tudok emiatt haladni. Mitől lehet ez?
  • milos620
    Értem köszi!
  • grebber
    Nincs benne DX11!
  • milos620
    Köszi!

Még valamit: A rage direct x11-be futtatható,ha igen, akkor hogyan?
  • Coradiel
    Újabb verziójú visual c++ red. van telepítve a gépedre, mint amit ő akar telepíteni. Ezért nem engedi telepíteni.
  • milos620
    Pontosabban ezt írtja ki!
  • milos620
    Sziasztok!

Feltelepítettem ismét a rage game-t és nem engedi a visualc 86-ost feltelepíteni mert a gépem nem felel meg a követelményeknek!

Régebben nem volt vele baj.

Tudnátok segíteni?
  • grebber
    The Scorchers - A Rage első kiegészítője?
  • wesker24
    A Rage multiban csak játék mód van !

Van a CO-OP mode egyfajta kiegészités a story szálhoz !

A másik meg a Death Race mode !

A CO-OP mode egész jó ha van kivel játszani hosszú is nehéz is !
  • Anonymusx
    Ki akartam volna próbálni a multit, de nem volt más játékos, ilyen kevesen játszanának a multival, vagy én csináltam valamit rosszul?
  • Jaka923
    Tölthető a magyarítás!
  • Fpocok
    Éljen?!
  • gosumofo
    @ID_AA_Carmack

@SirCrest the Rage tools are in final testing, should release soon. I feel awful that it has taken so long.
  • pamparampa
    (fent van a kettes tapasz is)
  • pamparampa
    mit kell csinálni ezzel a sz*rral hogy ne 3mp legyen mire betöltenek a textúRÁK??!(Athlon II X4, 4gb ddr3 1600, HD6850)
  • steweee
    oblivion, skyrim felmodolása, falloutok csak hgoy a legnagyobbakat említsem. ez nem igazán gépteljesítmény kérdése, hanem hogy mennyi időt szánnak a fejlesztésre. mivel igencsak nagy a jelentősége a játékok rajongói táborából kijövő fejlesztéseknek, modoknak, amiket a fejlesztők figyelembe vezsnek a következő játékoknál is, így igazából a közösségekre bízzák sok esetben az ilyen "apróbb, de annál számottevőbb" hibák kijavítását nem hivatalos patch és modok formájában (pl : advent re-vising, half life source modok stb.)

sztem ez érthető is, ha egy játék közönségsiker akkor lesz olyan tehetséges gárda aki egykét éven belül a megjelenéstől kiad vmi turbós csomagot, ha nem akkor meg úgyse lesz folytatása, nem folytatódik a fejlesztés
  • grebber
    Az a baj ezzel az engine-el mint mindem más játékkal,hogy nincsenek összhangban a grafikai kidolgozások. Mert ez a Rage is egész szép csak hát elég gáz hogy sok textúra van ami nem méltó arra hogy ebben a formában a játékba legyen.
    Ezzel addig nincs baj amig nem látod őket de csak hát pont ott van amerre halad az ember és elég elszomorító tud lenni.

De ott van pl a sokak által ajnározott Battlefield 3 greaikája is. Az sem kimagasló sőt abban is van olyan pálya ami 2009-es szintet nem üti meg nemhogy a jelen színvonalat.
    De ezekkel nincs is baj,mert ha egy játékban minden olyan perfekt modon ki lenne dolgozva mint pl a Max Payne 3-ban (csak mondtam egy példát) Payne papa akkor kb soha nem játszanál vele csak néznéd a diavetítést.

A fejlesztőknek kompromisszumot kell kötni mivel nem lehet mindent brutál modon kidolgozni mert nincs az a gép amin futna rendesen.

Ilyen játék szerintem a büdös életben (legalábbis amíg élek) ahol minden egyes tárgy a játékban ugyanolyan grafikai minőséget képvisel mindenhol.
  • steweee
    a doom 3 igenis jó volt sztoriban. többször végigjátszottam. és érdekes volt, hogy második végigjátszátnál már nehezebb fokozatok tök jó volt tudni némelyik titkos fegyverraktárat vagy páncélt, a helyét vagy a kódját, és soknak csak a nehéz fokozaton volt jelentősége - de az életbenmaradáshoz - hgogy meg is szerezzem. nagoyn nagoyn jó volt és a kiegje is.

a quake 4 is tök szupi volt, jó sztori, jó grafika, látványos megoldások. azt is többször végigvittem, legutoljára tavaly ilyentájt, mert két éve van egy erős gépen, és így a régebbi játékokat full maximumon max beállításokkal is röccenőmentesen futtathatom, ami egy lövöldénél nem hátrány.

a doom3 felmodolva akármelyik új játék grafikájával összehasonlítva is hozza az elvárt színvonalat, akkor is ha nem egy crysis, de maximálisan látványos, beleélhetős a dolog. és csak ez számít, meg főleg egy jó sodrós történet