Rage 1-2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Box.on FPS-t...? Ez a te döntésed...:)
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Rage-et meg cska végigviszed és max havaerral végigökörködni jó coopba és el is felejti az ember!
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Vagy legalább nyögjék ki hogy kell-e hozzá a game vagy sem!
Felraktam az akkori legujabb NV Drivert és Windows 7-en semmi gond nem volt vele !
Még valamit: A rage direct x11-be futtatható,ha igen, akkor hogyan?
Feltelepítettem ismét a rage game-t és nem engedi a visualc 86-ost feltelepíteni mert a gépem nem felel meg a követelményeknek!
Régebben nem volt vele baj.
Tudnátok segíteni?
Van a CO-OP mode egyfajta kiegészités a story szálhoz !
A másik meg a Death Race mode !
A CO-OP mode egész jó ha van kivel játszani hosszú is nehéz is !
@SirCrest the Rage tools are in final testing, should release soon. I feel awful that it has taken so long.
\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"
sztem ez érthetõ is, ha egy játék közönségsiker akkor lesz olyan tehetséges gárda aki egykét éven belül a megjelenéstõl kiad vmi turbós csomagot, ha nem akkor meg úgyse lesz folytatása, nem folytatódik a fejlesztés
Ezzel addig nincs baj amig nem látod õket de csak hát pont ott van amerre halad az ember és elég elszomorító tud lenni.
De ott van pl a sokak által ajnározott Battlefield 3 greaikája is. Az sem kimagasló sõt abban is van olyan pálya ami 2009-es szintet nem üti meg nemhogy a jelen színvonalat.
De ezekkel nincs is baj,mert ha egy játékban minden olyan perfekt modon ki lenne dolgozva mint pl a Max Payne 3-ban (csak mondtam egy példát) Payne papa akkor kb soha nem játszanál vele csak néznéd a diavetítést.
A fejlesztõknek kompromisszumot kell kötni mivel nem lehet mindent brutál modon kidolgozni mert nincs az a gép amin futna rendesen.
Ilyen játék szerintem a büdös életben (legalábbis amíg élek) ahol minden egyes tárgy a játékban ugyanolyan grafikai minõséget képvisel mindenhol.
a quake 4 is tök szupi volt, jó sztori, jó grafika, látványos megoldások. azt is többször végigvittem, legutoljára tavaly ilyentájt, mert két éve van egy erõs gépen, és így a régebbi játékokat full maximumon max beállításokkal is röccenõmentesen futtathatom, ami egy lövöldénél nem hátrány.
a doom3 felmodolva akármelyik új játék grafikájával összehasonlítva is hozza az elvárt színvonalat, akkor is ha nem egy crysis, de maximálisan látványos, beleélhetõs a dolog. és csak ez számít, meg fõleg egy jó sodrós történet
A RAGE ebben úttörõ volt. Nyilván DOOM 4-ben már alapból jobb lesz, ahogy a RAGE-hez is kihozták késõbb a tapaszt.
Azért azt nem lehet cáfolni, hogy a RAGE megjelenésével nagyon sok volt a probléma, többeknél és nem igazán aratott osztatlan sikert.
Én is élveztem a RAGE-t, de azon a téren nem változtat semmi, hogy a beltéri textúrázás ezzel a megatextúra eljárással nagyon csúnya.
A DOOM 4 esetében azért fontosabb ez szerintem, mert ott mibõl lesz több? Legalábbis szerintem. Hát épp indoor helyszínekbõl.
Én már csak olyan idealista vagyok, hogy elvárnám egy játéktól, hogy 2012-ben üssön már meg minden téren minõséget. Legalábbis a nagyobb fejlesztõk kiadásaira gondolok, nem vmi kis csapat szüleményére.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
[merlinw.org]
Elismerem, hogy a megatextúra egy lehetséges next gen. eljárás, de nem vagyok bizonyos benne, hogy a játékos szempontjából is áldásos.
Sokan csak az összképrõl beszélnek. Én meg arról szoktam, hogy 2012 van. Azért 2012-ben egy beltér ne úgy nézzen már ki, mint vmi hányadék. Ha szerinted a beltér nem hányadék módon néz ki, akkor ez pedig a Te szegénységi és egyben igénytelenségi bizonyítványod. És tartalomra se váltotta be a Nálam a RAGE amit vártam tõle. 2012-ben már minden téren minõséget várok el. Ha egy játék ennek nem felel meg minden téren az esetek többségében 1x sem játszom ki. Ez az Én hozzáállásom. Ennyi, semmi több. (DE! A Rage ez alól kivétel volt, mert a hangulata olyan volt, melyet a mai játékok közül egy sem ért el Nálam)
"3. Doom4 legyen egy középkategóriás grafikával rendelkezõ, tartalmas hangulatos játék. Ne szép legyen, hanem jó. Doom3 is itt lett elkeffentve. Techdemo lett belõle, a játék rovására."
Látom, közben Te is szerkesztetted. :D
Hát nem tudom. A DOOM 3 motorja még ma is jobb, mint sok mai játék. És szerintem piszok jó játék lett. :)
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
2. Ha grafika miatt tudsz csalódni egy játékban, nos... ez a te saját szoc.problémád, mindenesetre szegénységi bizonyítvány:)
3. Doom4 legyen egy középkategóriás grafikával rendelkezõ, tartalmas hangulatos játék. Ne szép legyen, hanem jó. Doom3 is itt lett elkeffentve. Techdemo lett belõle, a játék rovására.
[merlinw.org]
PH-n olvastam GTX 670/680 topic-ban és megakadt egy soron a szemem: link...
Erre a sorra gondoltam:
"Ezenkívül Carmack már mondta, hogy a Doom 4 megatextúrázását az új Radeonok PRT technológiájához szabja. Ezzel GCN-es Radeonokon már biztos, hogy lesz teljes értékû anizotropikus szûrés a Doom 4-ben."
Hát ha az is ilyen ocsmány lesz, mint a RAGE - akkor qrva nagy csalódás lesz a DOOM 4 azt hiszem.
A keresõbe se találtam sokat, valahol csak annyit hogy talán a Ghost Hideoutnál van.. Visszamegyek oda, de csak az elejét tudom bejárni, mert utána le van zárva.. persze semmilyen tervet nem találtam..
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Hamarosan jön a DLC is. Arról viszont fingom nincs, hogy multis és/vagy a single részhez adnak valamit hozzá.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..