3817
  • Avenger
    Bár semmi bajom a grafikával, de elég elvetemült az a programozó, aki inkább ír egy ilyen algoritmust, ami magától belövi a részletességet, mint hogy berakjon pár csúszkát, amivel mindenki maga állíthatná be :D
  • DarkSector
    Crysis-ban 3d-s a fú? :)
  • Gideon Wieth
    Látom nem érted a mondanivalóm lényegét, sebaj...
  • morzsi555
    Hát ha te szeretsz 2d-s spriteokat bámulni 2011-ben, akkor egészségedre. Én nem szeretek. A 90-es években még elment, de ma már gáz.
  • DarkSector
  • Gideon Wieth
    Komolyan így kedd óta olvasgatom a topicot :D Hát csak fetrengtem itt a röhögéstől...

Az emberek legnagyobb gondja h 2D a fű... most istenem... ki a szart érdekel, nem legelni kell a játékban... Az ellenfél szép, a környezet és összhatása szép, a járművek karakterek jók, story foggalmam sincs de nem hiszem, hogy túl rossz lenne az is...

Az a ,,baki" pedig hogy nem működik elsőre tökéletesen a játék... Hát könyörgöm, új technológia, emberek vagyunk, vannak balesetek. Megcsinálják majd nem kell hisztizni, ((pláne ha valaki warezol, az meg mélyen maradjon csöndbe)).

Az meg hogy egy ilyen játékot a Fallout 3hoz hasonlítanak egyesek ahhoz külön tudok gratulálni... Akkor már inkább Borderlands... De az is tök felesleges... Minek? Van egy játék, játsszál vele, ne a hibákat keresd. Ha meg nem köt le szevasz :S :D

Röviden tömören ennyi :D

• DarkSector
    Tudom csak sokan elfelejtitek:

"A PC-seknek érdekesség, hogy a játék önmaga fogja felmérni a hardvereket, és ennek megfelelően állítja majd be a grafikai részletességet, amit a felhasználó buherálhat, az mindössze a felbontás, fényerő, anti-alias és a GPU transcoding. A beállításokat az automatikus kalibrálás a 60 fps eléréséhez próbálja majd belőni."

Crysis 2 részletes, igen de mekkora a tér, milyen gépen fut el?
    Crysis szép részletes, jah, milyen gépen fut el?

60FPS sebességgel?
  • morzsi555
    Természetesen a játékbeli méretekről beszélek :D Nézd meg mondjuk az ital automatát ebben a játékban, meg mondjuk a crysis 2-ben (ha van ott) vagy azt a sárga blokádot a harmadik képen.
  • DarkSector
    Fura, shotolok neked 1-2 méterről, asszem kicsit el foszg bizonytalanodni!
  • Avenger
    Mivel konzolon messziről nézi az ember a TV-t :D De amúgy láttam már játékot amiben közelről is voltak szép textúrák. Maiakat is, de anno az Unreal tournament 1-ben is voltak ilyenek
  • morzsi555
    Azoknál csak akkor, ha néhány centiről nézed, itt már néhány méternél. Nem mindegy.
  • DarkSector
    Igen ahogy 2147453 másik játékban.
  • morzsi555
    Pont ez a baj, ha messziről nézel valamit, akkor szép, de ha 3-4 méteren belül nézel valamit, akkor doom 3 szintű az egész. A 2d-s sprite növényzetre meg már inkább nem is mondok semmit...
  • DarkSector
    Nekemis ilyen.
  • grebber

• DarkSector
  • DarkSector
    Ne vegyél magadra, mindent amit álltalánosságba írok, akinek nem inge ne vegye magára.
  • Svenhassel
    Hol írtam én a Rage-re, hogy szar? Vagy most mi van? Én csak azt írtam, hogy nem lehet összehasonlítani a Fallout-tal, mert teljesen más.
    Az más dolog, hogy nekem a Fallout jobban tetszik, de attól még a Rage nem lesz szar. Nem igazán értelek...
  • Avenger
    Én nem könyveltem el szarnak, csak kíváncsi voltam a stílusára :) De ahogy kihámozom a hozzászólásokból, valahol a borderlands és a sima fps-ek közt helyezkedik el. (nem láttam még screenshotot valami fejlesztett fegyver tulajdonságairól, se inventory-ról.)
    Szóval lezárhatjuk a témát :)
  • DarkSector
    Ez csak engem zavar, és megjegyeztem, mert illúzióromboló egy játékban , én a realtime harcokat szeretem, lépj tovább kössz.
    Téma lezárva.
  • DarkSector
    Ha elkünyvelik magukban a játékosok a Rage-et egy kalap szarnak akkor nem is lesz az.
    Ennyi részemről lezárva a téma.
  • Nagydög
    Nem tudom. Ez hivatalosan van igy?
  • Svenhassel
    A stílus ugyan az? Ezt most komolyan gondolod?
    Megsúgom a Fallout 3 alapjában egy RPG FPS elemekkel. Hívjuk mondjuk akció RPG-nek. A Rage pedig egy FPS némi RPG elemmel fűszerezve.
    A kettő nem ugyan az.
  • koschwarz
    "Nekem a fallout 3 ezekből a szempontokból übergagyi, főleg a csicska célzásrendszerrel"

[facepalm] látom nem kicsit vagy fogalmatlan.
  • DarkSector
    Én értem mire célzott a forgatás, de csak poén jellege van pont ez miatt írtam hogy ez a forgtatás csak illúzió, nincs ilyan hivatalossan.
  • DarkSector
    Attól még hogy nem másolják le az egész játékot még a stílus ugyanaz.
  • DarkSector
    Ugyanaz...csak cell-shaded-ben.
  • Nagydög
    "A megnevezés ugyanaz. Nincs olyan hogy FPS-RPG, meg RPG-FPS a 2 ugyanaz."

Azert ha egy kicsit osszekapod magad, meg te is megerthetted volna, mire utal a sorrend.
  • Svenhassel
    Szerintem ennek annyi köze van a Fallout-hoz, hogy onnan lopták az alapokat...
    Wasteland - Wasteland
    Vault - Ark
    stb.
    És ennyi, gyakorlatilag semmi közös nincs bennük.
  • Avenger
    Azért a borderlands nem ugyan az a stílus mint a fallout 3. Akkor kb a Diablo 2 is ugyan az a stílus mint a neverwinter nights? Közelében sincs. :)
  • karnokd
    Üdv. Próbálta már valaki az itthon forgarlmazott dobozos verziót aktiválni a Steam-en?
  • DarkSector
    Mint a Fallout.
    A megnevezés ugyanaz. Nincs olyan hogy FPS-RPG, meg RPG-FPS a 2 ugyanaz.
  • Avenger
    "rpg"-fps mint a borderlands vagy "fps"-rpg mint a fallout 3? :)
  • DarkSector
    Igen ilyen, ugyanugy RPG-FPS, csak szebben néz ki, ha betölti éppen a dolgokat.

- jobb fegyók
    - jobb ellenségek
    - F3 környezet szerintem rondább volt

Nekem a fallout 3 ezekből a szempontokból übergagyi, főleg a csicska célzásrendszerrel

Mivel kb 2 küldetést csináltam meg, nem tudok mindenről, de nagy terület van az biztos.
  • Avenger
    Én a rage driverrel próbáltam, teljes képernyőn 3 sec folyamatos, 5 sec leállás ismétlődik. De ha windowedbe állítom akkor 15 fps... Remélem azért 11.6-al gyorsabb mint rage driverrel ablakban, mert az is kevés még az üdvösséghez :D
  • DarkSector
    Tévedtél, ne csak az intot nézd meg.
  • morzsi555
    Azokkal nincs semmi baj, csak a végével van baj a review-ok alapján.
  • bebert
    Én kipróbáltam és valóban a 11.6-os driverrel "eldöcög"
  • bélanéni #1337
    A motorról sok negatív kritika érkezik, de mi a helyzet a játékkal? Hangulat, hangok, irányítás, játékélmény, stb...?
  • grebber
    Igen elhiszem mrt látom a saját szememmel de ott nem az egész pálya szinte egy "textúra". Ezért is tölt sokat.