Rage 1-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
RLSen nincs semmi, szóval gyanítom, hogy fake.
Mellesleg ilyen névvel le sem töltenék semmit, de te tudod.

Parasite Eve 2, best game EVER!

A "LeAKED" az mit jelent??

Jön ez! 😊
Hol táláltál rá?!
Azért a videón nagyon erõs "textura popping" van. Már benyit az ajtón, és belép mire az ajtó nagy felbontású textúrája megérkezik Pl.
RAGE - LeAKED | 22GB | FULL ENG /ESP /FR, már csak crack-re kell várni! <#hehe>

Shep
Nekem meg pont a F3 jött inkább be igaz ezt még csak videokban láttam úgyhogy még változhat a véleményem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem tudom nekem ez a RAGE érzés(Tech5) motor által készített világ jobban bejön, mint anno a F3 megjelenítése. Nem tudom ha ilyen világban kellene élnünk mi lenne 😄

Shep
Ugye, hogy ugye? 😊 Nekem túl meseszerûen hat az egész, valahogy nem tudom ezt a grafikát összeegyeztetni a posztapokaliptikus világgal na de hát ugye ez meg már legyen az én gondom. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Nekem tetszik.Igaz túl mesterkéltnek vélem mert eléggé klappol nem igen látni recét legalábbis a korábbi fasza minõségû videókban.

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Õ Rajman 😄 Nekik osztogatják a készítõk a tesztpéldányt. Szal nyugi, nem warezzal nyomja

grebber
Fejezd már be ezt a baromságot.Mindenki tudja hogy van warez,de nem számottevõ bármennyire is azt látod ilyen meg olyan torrent van.Na és?

Konzolon eladnak belõle a néha több hetes warez megjelenés ellenére csak mondok 3 milliót addig pc-re meg ugyanabból kb 1 év alatt sem éri el az 1 millát se.

Fpocok
JA vagy már kijött? Akkor nem szóltam.

Shep
Amúgy nem tudom de nekem túlságosan steril a grafika, mintha valami stúdióban játszódna az egész. Csak én érzem így?

Fpocok
Micsoda? Lehetetlen. Hiszen konzolra nincs warez. Tuti valami fake cucc, photoshop.

Tatyla
na ezt nem nézem meg 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Shep
Azért alternatívák vannak 😊 Pl. tök poén lenne ha lenne a játékban bringa, vagy legalább motor nem csak ilyen hülye homokfutó 😊

Prince23
Az elsõ 40 perc

grebber
Fõküldi 15 mellékküldikkel akár 25 óra is lehet!

egy tucat patchre kell majd számítanunk egy ilyen nagy terjedelmû játéknál
zzeN
Milyen hosszú lesz amúgy, hány órát mond az ID? Lehet hogy megvenném, nem tudom eldönteni:S

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

grebber
Szerintem rá leszel kényszerítve,mert gyalog nem sokáig jutnál a kocsis banditák kereszttüzében!

Prince23
Nagy világa lesz, ezért illõ betenni a kocsikázást. Pesttõl Pozsonyig te sem mennél gyalog 😄

Erre az autókázásra rákényszerít minket a játék? Vagy alternatív lehetõségként gyalogolhatunk is? Az nem jó ha csak a kocsival lehet közlekedni és muszáj mindig magunkkal "cipelni" minden továbbállásnál... mert végül is nem a Toca driver-el akarok jáccani.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Shep
Autókázós részekrõl mindig a DNF jut eszembe, ott hogy szidta mindenki milyen szar, hát videok alapján ez sem sokkal nyújt többet max ,hogy itt lehet lõni is.

Értelek.
Nyilván ízlések és pofonok, én több realitással, nagyobb kihívással jobban élvezném valószínûleg.

nálam meg pont hogy jó dolog, arcade, nem töri meg a lendületét a játéknak...
nem szimulátor lesz ez

fotográfik kolomp edisön :D

Az autókázós részek eddig elég primitívnek tûnnek.
A fejtetõre érkezõ, majd magától talpra álló homokfutó, vagy a frontális ütközés után vígan tovaszáguldás nálam egyáltalán nem jó pontok.

Fõleg a fordulások kiábrándítóak!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Csak azt nem értem, hogy ha kiadnak egy hivatalos videót, gameplayt, akkor miért nem lehet olyat mutatni, ahol egy olyan emberke játszik, aki tud is. Mert így minden egyes alkalomkor azt hírdetik, hogy milyen fos konzolon FPSezni.

nekem PS1 óta nem sikerált, mondjuk nem is vagyok rá annyira nyitott 😄DD

fotográfik kolomp edisön :D

kill3r21
Ismerõs érzés, de bele lehet jönni...😊
Fpocok
Néztem a canyonos videót és hánynom kellett... FPS gamepaddal...

kill3r21
Spoiler First 13minute LQ

Bocsi a minõségért, korlátozottak voltak a lehetõségek....😊
Nem, RAGE.

Fpocok
"Egy túlélõt alakítunk, akit a múltban egy földalatti bunkerben, egy úgynevezett „cryo-ark”-ban helyeznek el. Az eredeti terv szerint, miután a becsapódás után újra lakhatóvá válik a felszín, a bunkerben élõ emberek feljönnek, és együttmûködve újraépítik a társadalmat. Azonban a becsapódást a vártnál többen élték túl, és õk már megépítették a maguk társadalmát, kormányzat és törvények nélkül. A játék kezdetén szembesülnünk kell azzal, hogy a világ sokkal veszélyesebb és durvább, mint amire számítottunk. Telepesek, mutánsok, és banditák csoportjai mind a hatalomért versengenek."

Fallout 3?

Nem rossz, de az arc csak szerencsétlenkedik a controllerrel; látszik, hogy nem FPS-hez való az, na.

kill3r21
Nah kipróbáltam, felvettem, telóval, feles lenne feltölteni, majd délután csinálok vmi jobb minõséget..télleg komolyan gondolták a 60fps, eszement jól néz ki, a játék EPIC....
Így éjszakás mûszak után nem kapok szikrát....
grebber
Nem lesz ez egy ilyen "világban" játszódik.

Synchronous
A felhõk kontúrja kicsit túl éles... bár ez nem von le semmit a szépségébõl. Amúgy a sziklás hegységeken kívül lesz más stílusú pálya? Most nem Far Cry szintû trópusi esõerdõkre gondolok, csak az egyhangú szikláktól valami eltérõre. Mondjuk a történet nem hagy sok esélyt a pályabeli változatosságra:

"Egy túlélõt alakítunk, akit a múltban egy földalatti bunkerben, egy úgynevezett „cryo-ark”-ban helyeznek el. Az eredeti terv szerint, miután a becsapódás után újra lakhatóvá válik a felszín, a bunkerben élõ emberek feljönnek, és együttmûködve újraépítik a társadalmat. Azonban a becsapódást a vártnál többen élték túl, és õk már megépítették a maguk társadalmát, kormányzat és törvények nélkül. A játék kezdetén szembesülnünk kell azzal, hogy a világ sokkal veszélyesebb és durvább, mint amire számítottunk. Telepesek, mutánsok, és banditák csoportjai mind a hatalomért versengenek."

Na de azért mégis jó lenne ha más pályák is lennének a játékban, mint végtelen sziklakanyonok.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Gamespot Demo - SPOILER!
Hát a látottak alapján mocskosul bejön 😊

50% <#hehe>

Omlás
😄 <#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Orosz PC lemezek! 😄 Clonedvd cooming!

http://i32.fastpic.ru/big/2011/0930/1b/9e197967fc0b0752d754fdeb1629e91b.jpg

http://i27.fastpic.ru/big/2011/0930/a9/ccfbf5842539c56d095840dd294c41a9.jpg
most a hozzáértõk hány %-ot adnak arra hogy szombat-vasárnap játszhatunk majd?
@KareemHarper Rage will be available at midnight EST on Steam. You're welcome. 😊

Éjféltõl lesz élérhetõ steamen 😄
broman191
A Bethesda a Rage esetében csak a kiadó, a fejlesztõ az id, az pedig hogy az id vagy a Raven-e a jobb fejlesztõ csapat...vita tárgyát képezné egyáltalán? 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Bokafix2
Ezt a Bethesda-t annyira nem ismerem, lehet jobb lett volna a Raven-t felkérni erre a játékra, már csak azért is, mert az atmoszférája és a hangulata mutat némi hasonlóságot a Singularity-vel.
Az unreal motor is jól teljesített anno, a Singularity alatt, lehet a a Raven jobban összehozta volna a Tech5-el ezt a játékot. De elõre nem akarom leírni a Bethesda-t, majd kiderül hogyan teljesít.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Shep
Hát én nem tudtam a videok alapján dönteni úgyhogy kivárok ,egyébként sem akarok már az idén premierbe semmit venni. Máshol is 8e, nem?