3817
  • DarkSector
    Doom 3 idejében az ID tech motor BELSŐ helyszínekre volt felkészítve.

Most az ID tech 5-nél akartak nyílt terű külső helyszíneket...ne hasonlítsd össze...technikailag nem 1 kategória.
  • Sunrider924
    Hat valahogy mindig ez tortenik ha a fejleszto a korat megeloz dolgot hoz letre. Az eppen aktualis csucsvasakon kezdi megmutatni hogy mire kepes :S
  • nono55
    Így van.
    Csak akkor is kellett alá a Radeon9600 XD, hogy fusson rendesen.
  • DarkSector
    A bugokat leszámítva jó lenne ezt irtam is én legalábbis.
    Nekem semmi bajom vele, csak ez a töltődés ellen lenne patch és már nem is szolna az ember.
    A textúra mérete meg homályos 1-2 kolaautomata azt én leszarom. :P
  • Sunrider924
    Bocsi hogy kozbeszolok, de tudtommal a Doom 3 volt az elso jatek amiben a valos ideju feny arnyek szamolas volt, es ettol nezett ki olyan dobbenetesen jol.
  • bélanéni #1450
    Mivel az Id az elmúlt kb. 8-10 évben kizárólag a Doom3-at készítette, és az számomra egy katasztrófa volt, ami a játékmenetet illeti (technikailag elég jónak számított, de nem szenzációsnak), mivel egy cső fps volt, kiszámítható történésekkel, 0 változatossággal, emiatt a Rage-től nem sokat vártam. Majd kiderül, milyen lesz, de az első negyedóra alapján b@szott jó.
  • vérpocok
    Nem a hibákat keresik... csak ami nagyon szemet szúr és idegesítő, azt nem lehet nem észrevenni.
  • Fpocok
    *technikai
  • MerlinW
    #1294 - az itt szereplő megoldást használom és minden tökéletes.
  • Fpocok
    Tudod mi a baleset? Megbotlani az utcán, vagy szarba lépni.
    7 évig készültek erre tudatosan. Így adták ki PCre.
    Ezzel a hülyeséggel simán bekerültek a PC-s játék-történelem legmélyebb, legkudarcosabb eseményei közé, egyből az MW2 mellé.
  • DarkSector
    Ezt beszéljük már régóta ez a nagy VGA-soknak jó...

KB a játékosok 35-40%-ának...a többieknek ugyanilyen marad csak tetejébe esik az fps még.
  • MerlinW
    Ezzel nekem azonnal tölt mindent, nincs ilyen problémám:

seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192
    seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192
    seta vt_pageimagesizeunique 8192
    seta vt_pageimagesizevmtr 8192
  • DarkSector
  • DarkSector
    Nem kell keresni....

• MerlinW
    Ha nincs kép az a baj, ha van kép akkor meg az. Azért mert így láttam jónak, ennyi.
  • DarkSector
    Gondolom nem lenne nagy téma ha menne, nem a grafikai szint a baj.
    Bár egy ÚJ motornál sokan erre kíváncsiak ha már vesznek 250ezerért gépet.

Hanem hogy ha forogsz a fél képernyő később tölt be!
  • MerlinW
    Nincs ebben semmi jelzés, a játék k*va jó:) Csak sokan nem a lényeget nézik, hanem a hibákat keresik.
  • bélanéni #1438
    Nehéz a játékra koncentrálni, ha villog az egész képernyő és 10fps-el szaggat az egész. Nálam tükörsimán, gyönyörű grafikával fut, és marhára megfogott a hangulata, pedig nem vagyok nagy gamer, a Diablo3 és Witcher2-n kívül gyakorlatilag semmi nem érdekel.
  • DarkSector
    Subtitle ENABLED.:D
  • newc22
    Köszi! :)
  • bélanéni #1435
    Settings / Audio / Subtitles --> Enable
  • DarkSector
    Carmack ezt mondta:

TÖREKSZIK A JÁTÉK automatán belőni a grafikát a 60FPS elérésének ÉRDEKÉBEN.
    Ne fullFix 60-ra gondolj, PC-n max akkor tudsz 60 Fixet a mai játékokban ha egy menüt bámulsz ahogy te is mondod, gondolom átlag 60FPS.
  • Bhalage
    most akkor ez egy jo jatek vagy nem ?

mert sokan szidjak akinek meg tetszik azoknak kúrvára tetszik :D msot hogy vegyem meg :D:DD:
  • Kandurex
    Sajnálatos, h mindenki a technikai problémákkal foglalkozik, és egyben jelzésértékű is, hogy maga a játék nem fogott meg senkit.

nos...legalább nem dől be az ember az online médiának.
  • newc22
    Egy hülye kérdés feliratot hogy kapcsolom be a játékba?! :)
  • NovaTerra
    Ezt a 20 képet miért raktad fel?
  • Árnyvadász
    Jópofa ez a menjen 60 fps-el szlogen. Első kérdésem ezzel kapcsolatban rögtön ez lenne: Miről beszélsz?

60 fps állandóan akkor van a játékban, ha a menüt látom. Ha játszok már lemegy és össze vissza ugrál a még épp játszható és a játszható közt, ami 21-35 közti számokban. Mellé még megy a textúra késleltetés (gyakorlatilag mindent megpróbáltam ami le volt írva és ajánlva + speciális Rage driver is megvolt) és a 11.9 driver óta némi villogás is járul hozzá. Viszont ezzel a driver-rel legalább valamilyen szinten játszható, de én így mégsem folytatom, mert értelme nincsen.

Inkább megvárok egy új ATi drivert, vagy egy javítást a készítőktől. Nekem nem kell a 60 fps, elég lesz a 40 is, csak az maradjon meg fixen és akkor nem szóltam egy szót sem. Mondjuk a játék nem valami nagy szám, de a grafika összhatása végett csak elvinném egy darabig. Az legalább egyedi. Bár van ahol elavult már ez is.

• DarkSector
    Vegyé monitort nekemis oks. :)
  • nono55
    Pontosan ez a véleményem nekem is. 1080p-ben ez gyönyörű.
  • bélanéni #1426
    Azért ne lőj le minden poént, valami felfedeznivalót hagyj nekünk is
  • Noodlee
    Sima print screen nem működik a játékban?
    Nekem fekete képet lő.
  • bélanéni #1424
    Ez kissé erős volt
  • MerlinW

• MerlinW

• DarkSector
    Miért ezzel a CFG-vel szebb lesz?
    Baromság Crysis is 512x512 meg 1024x1024-es textúrákat alkalmaz.

Milyen 4096, meg 8192? a konzol is behalna meg a pc is ezektől nehogy bevedd...
  • MerlinW

• Bokafix2
    Nekem egy elég jó konfig mellett átlag 10 fps ha van... és a textúrák sem akarják beadni a derekukat, sajnos ugyanolyan szarok, akármit csinálok velük. Egyébként nem sokkal azután, hogy kijött a játék, meghalt Steve Jobs... talán nem véletlen.
  • MerlinW

• Shep
    Meg lehetett volna ezt is csinálni rendesen, mert az elképzelés nem rossz csak a megvalósítás nem az igazi.
  • DarkSector
    Hát igen, lehet menne ugyanugy 60FPS-t csak lehet a háttér minőségéből levennék és rátennék másra, vagy a motion blúr helyett valami mást stb...

Nem mindenből egy kicsit.