Rage 1-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Borderlands-hez milyen volt, mit lehetett benne állítani, mivel volt szebb esetleg optimalizáltabb?
pár dolog

Mellesleg meg ugyebár: +set com_allowconsole 1

😊
nem lesz itt gond

fotográfik kolomp edisön :D

DarkSector
Oks. 😊 <#puszi>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nincs sajnos, ez a hir borzolja a játékosok kedvét ma...😄
Ezért vannak felháborodva...Megjegyzem JOGGAL.

Mert ha nem is megy maxon de azért érdekelne miket lehet beállitani vagy éppen nekem hol megy-medium vagy valami.
De semmi a háttérben a játék kezeli a hardver felismerésével.
Ez szar ügy. senki nem lehet ezekszerint biztos abban hogy nála maxon fut, max egy csúcsgépen, mert maxon 60FPS-t automatán egy erõmû részérõl fog érezni a rendszer....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ja és visszatérve, abban nem volt az, hogyha megfordultál: lehetett látni, hogy a rossz minõségû textúra, hogy vált át a többire ...
Fpocok
Haggyá békén, jó? <#mf1><#hehe>

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Én szolnák hidd el.

neozed
A 60 fps-t tudom, nem arra gondoltam. Egyébként biztos vagyok benne, hogy valaki kiad majd egy hasonló progit, mint a Borderlandshez, amiben a grafikát lehet majd állítani...

Ryder62
"valakinek nem az fps fontos és megelégedne 30-al is csak lássa szebbnek a játékot"

<#integet2>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Prince23
Custom lehetõség nincs? wtf

Fpocok
Valaki szólhatna neki, hogy PC=/=konzol

DarkSector
Tessék itt van amirõl beszélek, milyen lassan forog a kontroller x360 változatba mi?????

DarkSector
60fps-el hallottad Carmack urat, legyen fix 60FPS mindenkinek azt viszont leszarja hogy valakinek nem az fps fontos és megelégedne 30-al is csak lássa szebbnek a játékot, vagyis sokak esetében egyeltalán lásson valamit.

Fpocok
Azért itt is baromi feltûnõ, ahogy elõtûnik a textúra.

DarkSector
Csak itt nem ezért pocsék, hanem mert AUTOMATA a settings!!!

neozed
Én xboxra rendeltem meg, de kiváncsi leszek hogyan fut majd pc-n egy nem warezos példány.

így van, de azért kapjuk meg a maximumot, ha lehet!
Prince23
Hát a Wolfensteinnel is ez volt a gond, hogy nem egy was ist das a grafja, de legalább nem pocsék, ennyiben azért megállapodhatunk 😄

Na, hát errõl van szó!Látta már valamelyikünk a játékot a saját PC-jén futás közben?Ugye, hogy nem.Akkor ahelyett, hogy elõre leírjuk a programot Carmack-ékkal együtt, várjuk ki a végét.Biztos lesz olyan konfig, amelyiken gondok lesznek vele.De hát volt már olyan játék, amivel nem?Nálam ppl. az UT 2004 ugyanúgy "pakolta ki" a textúrákat anno, mint a korábban linkelt Rage videókon.Aztán lett egy erõsebb gépem és megszûnt a kipakolás.Való igaz, Carmack bátyótól megszoktuk már a minõségi munkát, nagy csalódás lenne egy félkész produktum...😞

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

DarkSector
Aki controllerel nyomja se bohockodik, csak az hiszi ezt aki nem ért hozzá. 😛

DarkSector
Megvan a miértje....

hát egen, ez nem kontrollerrel bohóckodik 😄

fotográfik kolomp edisön :D

ez a grafika akkor se egy húúú...de
Fpocok
Olyan atomerõmû mellett kötelezõ ultran futnia. Gondolja õ 😄

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Fpocok

DarkSector
Kérdezem én most ha pc-n állitja be magát a gép a teljesitményhez, HOGY a picsba meri azt irni hogy max settings????

Honnan tudja hogy max???

Fpocok
Az a FRAPS miatt van. 30nál alapból. Amúgy hiába veszi fel az illetõ 60FPSel, a YT nem tudja megjeleníteni annyival.

Fpocok
"grafikai hibák nélkül:"

Videóban lehet nincs, de ezr írja a csávó:
"to be honest its not that impressive, there are little to no configurable settings and screen tearing is really bad."

Prince23
ingame lehet nem szaggat, van egy fix fps határ. fraps elég szépen zabálja a gépet, meg a procit

nem gyengén szaggat. Amugy jah, kb.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

neozed
Pc-s videó, grafikai hibák nélkül:

Fpocok
Jó, hát ilyen érvekkel, hogy akkor is nekem volt igazam, nem tudok mit kezdeni 😄

Ryder62
És ennek most örülni kéne? Nézz már szét milyen videók vannak youtube-n. i7-es rendszereken olyan pop-up van hogy öröm nézni.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Shep
Az egészet direkt csinálták mert a negatív reklám is reklám és most ezzel van tele minden. Igaz az eladásokat nem segíti elõ úgyhogy kicsit mellélõttek 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rage47
biztos peccselik nemsokára sztem is
Ha sokat panaszkodnak, akkor úgyis jönni fognak a patchek. Én türelmes vagyok, legfeljebb visszanézek rá pár hónap múlva, ugyanis annyira nem szeretem az ilyen Mad Max témájú játékokat.
Egy valami miatt érdekel: Mert scifi(ez a húzóerõ), és mert az ID fejlesztette. Egyszer úgyis játszható lesz.

Ez így is van, csak az ID-tõl nem ezt vártuk.
Meg egyáltalán, akkor ne adják ki pc-re. Az egy tiszta munka, nincs, vegyetek konzolt ha játszani akartok vele. De ha már kiadják, akkor azért egy minimum szintet elvárna az ember.

Attól még nekem volt igazam, és most arról van szó, nem másról.

Fpocok
Sõt, inkább három négy éve, mert ugye B.-et is fejlesztették valameddig.

Fpocok
És akkor hova szarjak? Két éve(inkább két-három éve) milyen állapotban volt a Rage? Vajon mennyit mutattak meg anno?

Nagyon vicces....

Hát õszintén, mint fejlesztõ, én is marhára leszarnám a PC-t, vegyetek konzolt. Én magam se szeretem a konzolt, PC-s vagyok, de konzolra éri meg fejleszteni.
És igen, a PC csak nyûg a számukra.

Gondolom 2-3 tesztkonfigon tesztelték, ott jó volt, és kiadták.

Solid Snake
.....a hangok is megmondták <#hehe>
De a Rage-et meg több, mint 7 éve fejlesztik. Nézz utána, ember, tudom, h igazam van 😊

Shep
Lehet pont ezért sem tetszik nekem a Rédzs a videok alapján.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát fantázia fejlesztésre tökéletes 😄

Fpocok
Tehát ha én elkezdek fejleszteni egy xy világban játszó játékot, mondjuk fejlesztem 30 évig, akkor az idõ alatt kijövõ minden hasonló játék az enyémet kopizza?
Borderlands KÉT ÉVE jött ki. Azóta nagyon sokat lehetett fejleszteni. Ez iganis Borderlands klón.

Aha, tehát a 2005-ös Xbox360 hardweren képes jól futni, de egy 4 magos, 8 giga ramos, Radeon 6870-es pc-n meg másodperces késésekkel tölti be a textúrát. És ez így jó, meg nem kell problémázni...
Viszont lehet 60 fps-el megy valóban, csak a táj nem rajzolódik ki. <#idiota>

Pedig tudnád, mennyit görcsöltek a fejlesztõk, h egyáltalán úgy nézzen a játék ki...