3817
  • Pretorian
    Valszeg a 3000 hsz-t sem fogja megérni a topik, szerintem tök felesleges, de ha valakinek van elég szabadideje, miért ne.
  • DarkSector
    Nekem is ez jött le 30perc után tegnap:

"Baromi változatos környezet, és nagyon élvezetesek a harcok. "

+1
  • DarkSector
    Optimalizált csak az a baj ha valaki buherál, akkor lesznek fps gondok...ezért kellene FAQ, mert sok a félreértés ha valaki bejön annak kellene kiteni egy FAQ-t ne kérdezzen vissza, és tisztába legyen mi-mitől van.
  • MerlinW
    Beleöltem 4 órát, egyre jobban tetszik a játék. Baromi változatos környezet, és nagyon élvezetesek a harcok. Engem nem zavar hogy nem lehet fegyvereket felvenni, ahogy az sem hogy nem rombolható a környezet. Dead City hell yeah!:)
  • Avenger
    Na bakker, felraktam a 11.6-os catalyst-t és tényleg eltűnt az akadozást, és teljesen folyamatos lett. Előtte meg 10 secből 7-et állt. Szóval csak ajánlani tudom, de előtte mindent uninstall. 5850-es kártya amúgy.
    Most a cache méretet kell belőni és jó is lesz :)
  • Dns5000
    mekkora felbontasban?
    milyen config file?
  • Pretorian
    Book of Eli, The Road, Mad Max...Wasteland, Fallout, Borderlands...
  • Shep
    Nekem a 8800GT-vel is megvolt a 60fps az meg már nem egy mai darab.
  • Dns5000
    valaki nem tudja, hogyan lehet kikapcsolni az osszes árnyékot?
  • Pretorian
    A Fallout meg a Wasteland-ből lopta az alapokat, és kb. minden posztapokaliptikus világban wastelandnek hívják a wastelandet
  • Dns5000
    mi az hogy max bellaitas?

• zooleeh
    Nekem stabil 60 -van 8x-os elsimitassal, pont olyan vga ,igaz a rage-fix catalystal
  • Ariakus
    6850-es ATI-d van és nincs meg a 30 fps ?

Azt tudtam, hogy vannak grafikai hibák ebben a játékban , főleg ATI-n, de, hogy még kurva szarul is van optimalizálva....
  • joceruza
    Lehet hogy ezzel a karival neked nem kell RAGElni! Nem bántás képpen írtam!
  • newman26
    nekem a 11.8-as catalystal elég jól megy ,habár még a 30fps sincs meg az alábbi configon.
  • DarkSector
    Csodaszert?
    Egy játékot nem sikrül, nemhogy csodaszert.
    A modderek fogják megoldani.

Szerintem az NVidia oldalán a leirást is laikus modderek játékosok találták ki...
  • DarkSector
    IGEN szaggat ba+ mert irtuk hogy nagy VGA-khoz van ez a módszer.

Jó lenne FAQ a banner alá!
  • Ryder62
    Akár csinálhatnánk egy versenyt is hogy ki tudja hamarabb működésre bírni és hibátlanul futtatni ezt a nem is tudom mit?

Lemerem fogadni vannak itt olyanok akik több időt töltögetnek a pöcsöléssel, próbálkozással mint amennyit fognak játszani eme gépgyilkos izével

Amúgy az id hegeszti már a csodaszert?
  • killecske
    Helló

Megcsináltam a 1117-es hozzászólásban leírtakat. Most már a táj textúráit betölti faszán de a fegyverét nem. Csak a fegyver körvonala látszik de semmi részlet. Legújabb nVidia driver, fent van a legújabb directx de nem használ.
    Van valakinek ötlete?
  • Dns5000
    hol kapcsolom ki a Calatyst AIt?
  • Gubberx
    Az a kártya sajnos már kevés lesz ehhez...
  • Tatyla
    visszaraktam a 11.9-et megcsináltam a cache mappát ,rageconfig.cfg bemásolva ugyan olyan szar minden még mindig 3sec-es diafilm :(
  • Dns5000
    megcsinaltam en is a cfgt, konyvtarat, shortcutot
    felraktam a 11.6b azt olvastam a 11.6 jo hozza
    es szaggat mint allat 4850en :(
  • DarkSector
    Jó mindenkinél fut ember azt hittem arra gondolsz hogy a textúrabetöltés meoldódott a HD 4870-esen....áááááá! :)
  • sakal6
    elvileg én felraktam a friss amd fixet, de előtte a bf3-s fix is fent volt és ccc információnál azt írja ki, hogy utolsó frissités dátuma: szeptember 29. akkor tettem fel a bf3-s fixet. Lehet hogy nem írta volna fülül?
  • Torzonborz
    nekem alapból elindult a játék csak a textúra betöltés és akadás volt a gond.
    11.9-es driver van fent + az amit mondtam és egész tűrhető lett ( bár azért patch jöhetne minél hamarabb ).
  • DarkSector
    Havernak HD4870 van azon a karin segít a cfg leirás?
  • Torzonborz
    melyik driver van fent ? 4870-en nekem is csinálta , kikapcsoltam és jobb lett + el is indult. mondjuk még cache könyvtárat és cfg file-t is megcsináltam.
  • rumkola
    majd jön az amd hotfix és csodadriver szokás szerint, csak ki kell várni
  • sakal6
    max beállitások melett is 40 fps felett fut amikor hajlandó mozogni.

Torzonborz: ha Ai-t kikapcsolom akkor intro után rage.exe hibával kilép.
  • Torzonborz
    catalyst AI-t kapcsold ki és jobb lesz.
  • Dns5000
    Nekem is 4850van es megy vagy 10-15fpsel, valami mas gond van ott.
    (#1384) 4670el jol megy azaz erdekes...
  • DarkSector
    Jó vicces ez a Before -After, kb ennyit jelent a 4096->8192....egy kalap szart.:D
  • Dns5000
    hogy vetted a le az antialsingot?
    alapbol 0n van a menuben nem?
  • rumkola
    aha, cseréld le a 4xxx-es amd vga-t

Más:
    KLIKK

bench
  • sakal6
    Hali, olyan problémám lenne hogy a játék játszhatatlan, a kép kb 2 másodpercenként másodpercekre beáll. Tud valaki erre valami megoldást?
  • DarkSector
    nekem az a csatornás helyszín tetszik...:)
  • morzsi555
  • DarkSector
    Melyik trükk, és mejik VGA-val? :)

Fenti képen az öreg nő akiről tegnap irtam hogy egy 3d-s szemüveget hord....:D
    kék-piros kerettel.:D
  • wesker24
    Na ugy látszik megjavult a játék és már nem esnek szét a texturák eddig !

Az 2-3 seces textura késés meg annyira nem zavaró !