3817
-
#1575 Na hát ez nem jött be, még a mentést se töltötte be :) -
mojorisin #1574 Nekem a CFG-vel is késve töltődnek be a textúrák.. -
#1573 értem az oké de nem lesz High textúra, nézd a linket.
A high pc-s játékosok nem erre gondoltak, hanem nagyfelbontású lecserélt textúrákra...:D
ez meg nem lesz nekik megoldás. gondolom érted mit akarok ezzel... -
goofey84 #1572 Játszottam 1 órát a ps verzióval és ott is fennáll az a textura betöltési probléma, mondjuk nem olyan durván, mint amiket linkelgettetek, de ez volt az első dolog, amit észrevettem, amikor kiléptem a szabadba -
#1571 Kösz, akkor megnézem, max megint lefagyasztom :) -
#1570 A CFG-től pont hogy nem lesz automata, hiszen ráerőszakolod a beállításokat. Ez a lényege:) -
#1569 rage-wolfenstein-3d-easter-eggs
-
#1568 Details automata, párszor írva lett. De a CFG-től nem lesz jobb. -
#1567 Tényleg csak egy féle textúra felbontás van? kicsit csúf, de játék közben, összhatásra nagyon hangulatos a játék, nem a textúrákat kell bámulni :D
Mellesleg a "high" cfg filet használom, de a multisample-t visszavettem 8x-re. Így E2140@3,2 GHz+2GB ram+radeon 5850. És tökéletesen működik. Szóval nincs baj az ati kártyákkal csak a megfelelő drivert kell megtalálni :D És egész jól optimizált játék, ha a 3 éves processzoromon megy így megy. -
#1566 -
Tibbor #1565 Nagyon gyorsan jönnek a hozzászólások, nem tudom, megtalálod-e a válaszomat?
Szóval szimpla Intel Dual Core E7300-as procim van(2.66 GHz) -
#1564 igen ahogy írtam előtte a textúra betöltés is megoldódott ezzel. -
#1563 Nagy f..zt.
Kéne a FAQ nagyon.
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1186216900&no=1501]#1501[/URL] -
#1562 Uhum. Ha van hozzá vasad. -
#1561 Akkor ettől olyan, lesz, mint ami itt lentebb is volt linkelve, hogy élesebbek lesznek a textúrák? -
#1560 Hi-res texturákat majd a Bethesda adja nekünk később:)
Én egyébként így használom:
1. shortcut:
Rage.exe +cvaradd g_fov 20 +com_allowconsole 1 +com_skipIntroVideo 1 +g_showplayershadow 1 +m_smooth 0
2. rageconfig.cfg:
seta com_videoRam "1024" //sets the Video Card memory Set this to the amount you have in MB
seta com_maxfps "60" //limits the frames to 60 can be changed to what you desire
seta image_anisotropy "16" //Using the highest setting here but you can set as 2, 4 or 8
seta image_usecompression 0
seta image_filter "GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR" //filtering for light maps
seta image_preload "1" //Use preload images when ever possible
seta image_lodbias "-1" //LoD settings
seta image_ignoreHighQuality "0" //Sets up for using HQ gfx
seta image_ignoreLowQuality "1" //ignores the low textures
seta image_useCache "1" //Enabled Cache to allow the textures to load properly without popping
seta image_cacheMegs "125" //Cache size in Megabytes
seta image_cacheMinK "50" //Cache minimum size in kilobytes
seta r_fullscreen "1"
seta r_aspectRatio "1" // 0=4:3, 1=16:9, 2=16:10, 3=5:4 TFT, -1 custom
seta r_swapInterval 1 //VSYNC 1 enabled, 0 diabled
seta r_useHighQualityPostProcess "1" //Fore High Quality post proccessing
seta r_shadowsHighQuality "1" //Fore High Quality shadows
seta r_displayRefresh "0" //keep it so the engine doesn't double render a frame
seta r_renderer "best" //highest rendering options
seta r_multiSamples "32" //Set this to 16 or 8 if you're having low-fps as 32 is the Max Multi-sampling
seta r_useHBAO "1" //Ambient occlusion
seta r_useRenderThread "0" // 0 Disable or 1 Enable threaded rendering useful for newer cards to increase performance.
seta r_visDistMult "1"
seta r_useMotionBlur "1" //use blur
seta r_skipBump "0"
seta r_skipSpecular "0"
seta r_skipNewAmbient "0"
seta r_shadows "1"
seta r_cgFragmentProfile "best"
seta r_cgVertexProfile "best"
seta vt_lodBias "-1" //LoD settings
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 "8192"
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly "8192"
seta vt_pageimagesizeunique "8192"
seta vt_pageimagesizevmtr "8192" -
#1559 Nem mukodik a játék, valaki segítsen. -
#1558 Nincsenek HIGH textúrák. Ezeket Carmack majd később akarja kiadni egy peccsben. -
#1557 Jah a HD4850 és 9600Gt igen erős azért még... -
#1556 Olyan config file van ami a High Res textúrákat rakja be? -
#1555 Bemásoltam ezeket és annyi változás történt h lassabb lett ilyen 3-4 mp-vel később reagál az egér mozgásra a játék és kék lett a kezembe a fegyver. -
#1554 Nah a GTX285 már jó hír lehet nekemis reményt ad. -
#1553 zsír. -
rumkola #1552 nem lesz kevés, 9600gt-n úgy megy mint az állat
egyértelmű driver hiba -
Dns5000 #1551 lol ez mi?
kissebb texturak?:P
volt egy game regen amiben a nagy hang fileok belassitottak, vlaki csinalt kis hang fileokat aztan tok jol ment :P
lehet ez is ilyen :P -
Akra #1550 Két gépben néztem ezzel a beállítással. GTX 285 / GTX 580. Eddig "ok" -
#1549 mondom, frissítettem, erre:
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU121AMDCatRagePerfDriver.aspx -
#1548 Neked milyen VGA-val megy arra céloztam mint kérdés.
A linkeket néztem már...nekem 320-as a kari nekem cumi...sőtt sok 1gb-osnak se segít.
-
#1547 Jah értem ha buhera nélkül alapon akadt az valóban necces, de mindig érdemes frissiteni vga drivert, ez alap...most a 10.11 asszem a legújabb -
Akra #1546 VGA memory 512MB és 1.5GB :
http://www.mediafire.com/?h73ctxe89l2s77n
2GB fölött:
http://www.mediafire.com/?crwfpezp6qqy03m
most ezt is megnézem :D -
#1545 nem cfg-ztem, kipróbálom a 11.6-os drivert is, mert amúgy Rage után nyomtam egy kis Virtua Tennis 4-et és ott is volt hogy pár helyen beakadt pár tizedmásodpercre, kalap szar ez az ati Rage driver -
#1544 Ez most végülis mit csinál? Csak a textúra gondot javítja, vagy van valami plusz is benne? -
#1543 1440, az a 4 soros, amiben aniso is van írva azzal szarrá fagyott az egész. -
#1542 vga? -
Akra #1541 rageconfig.cfg-be
seta com_videoRam "1024" //sets the Video Card memory Set this to the amount you have in MB
seta com_maxfps "60" //limits the frames to 60 can be changed to what you desire
seta image_anisotropy "16" //Using the highest setting here but you can set as 2, 4 or 8
seta image_usecompression 0
seta image_filter "GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR" //filtering for light maps
seta image_preload "1" //Use preload images when ever possible
seta image_lodbias "-1" //LoD settings
seta image_ignoreHighQuality "0" //Sets up for using HQ gfx
seta image_ignoreLowQuality "1" //ignores the low textures
seta image_useCache "1" //Enabled Cache to allow the textures to load properly without popping
seta image_cacheMegs "125" //Cache size in Megabytes
seta image_cacheMinK "50" //Cache minimum size in kilobytes
seta r_aspectRatio "1" // 0=4:3, 1=16:9, 2=16:10, 3=5:4 TFT, -1 custom
seta r_fullscreen "1"
//seta r_customAspectRatioV "10"
//seta r_customAspectRatioH "16"
seta r_swapInterval 1 //VSYNC 1 enabled, 0 disabled
seta r_useHighQualityPostProcess "1" //Fore High Quality post proccessing
seta r_shadowsHighQuality "1" //Fore High Quality shadows
seta r_displayRefresh "0" //keep it so the engine doesn't double render a frame
seta r_renderer "best" //highest rendering options
seta r_multiSamples "32" //Set this to 16 or 8 if you're having low-fps as 32 is the Max Multi-sampling
seta r_useHBAO "1" //Ambient occlusion
seta r_useRenderThread "0" // 0 Disable or 1 Enable threaded rendering useful for newer cards to increase performance.
seta r_visDistMult "1"
seta r_useMotionBlur "1" //use blur
seta r_skipBump "0"
seta r_skipSpecular "0"
seta r_skipNewAmbient "0"
seta r_shadows "1"
seta r_cgFragmentProfile "best"
seta r_cgVertexProfile "best"
seta vt_lodBias "-1" //LoD settings
//below is cache settings
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 "8192"
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly "8192"
seta vt_pageimagesizeunique "8192"
seta vt_pageimagesizevmtr "8192"
seta vt_restart
Úgy néz ki nekem mükszik.. -
#1540 cfg-ztél is? -
#1539 Ahogy írtam, 11.6os drivert rakd fel. E2140-em van és megy jól vele. Videókártya driver baj a diavetítés. -
#1538 öhh? procid milyen? mert akkor ezek szerint nem normális hogy az E6400 4GB RAM radeon 5770-en (no AA) szó szerint diavetítést láttam aztán kilőttm, pedig előtte feltettem a Rage Ati drivert is.. -
#1537 Egy faq nem sok idő szerintem, nem kell sok dolog, legtöbbet össze lehet másolatni innen onnan. -
Tibbor #1536 Már nem épp mai a konfigom, de szerencsére 1 gigás GeForce 9800 GT-vel és 2 giga RAM-mal szépen fut.Indulásnál volt némi izgalom, amikor kilép a karim a hibernáló kamrából, semmit nem láttam, a textúrák totálisan szétestek, olyan volt, mint egy világoskék mintákból álló mozaik.Újraindítás megoldotta a dolgot, viszont ha az alapból off-ra állított AA-t megváltoztatom, azonnal kilép hibaüzi nélkül.
Szóval azért lett volna még mit hegeszteni a játékon.Amúgy most ez már tendencia lesz?Elképesztő ötletek és ígéretek a tervezés kezdetén, óriási marketing dumák a fejlesztési fázisban, nyálcsorgató beszámolók a játékmagazinokban, hergelő trailerek és videóelőzetesek netszerte, aztán release, majd háborgó gémertömeg a bughalmaz láttán, végül egy hatalmas patch kibocsátása, melyet végül is eleve illett volna "beleprogramozni" a cuccosba.