3817
-
#1615 Na AZ durva.
Adjunk hálát, hogy az amcsik előbb megkapták. -
Haversrác #1614 Cd-galxis-nál mától már kapható, De ezt kár volt elkapkodnom. Kipróbáltam a virágbolti verziót(Corei7 980X 4.2GHz, Radeon hd6990): 19Fps, diavetítés, ha gyorsan körbenézel eltűnnek a textúrák. Vicc!
Majd 3-4 patch, meg egy új ATI driver, plusz 1-2 hét türelem után biztos élvezhető lesz! -
mester1987 #1613 játszani játszható -
mester1987 #1612 ATi-sok GO a 11.6-os driver, de csak minimális javítások, textúra szétesések buhera nélkül még vannak!!! -
#1611 Most mit kell ezen meglepődni? Már régóta tudjuk hogy a játékok visszafejlődnek. Mind játékmenetileg és mind grafikailag amint láthatjuk.
Mikor olvastam hogy forgó fű van a játékban...
HL2-ben láttam olyat utoljára. És mikori játék? khmm 2004 khmm
-
#1610 DX11 fail...:D -
#1609 Most linkelj külső helyszínről egy comparison-t...és akkor még nevetek is talán...:D -
#1608 Az miért van, hogy az ATW repül az út fölött? :D Ha épp nem ülök rajta akkor is 10 centivel a út felett lebeg :( -
#1607 valahol eltévedtek 2004 környékén és csak most találtak ki a rengetegből csak már sajna későn -
#1606 viccelsz az a Metro na az odeveri még a 6magot is -
#1605 -
#1604 Ilyen gazdasági helyzet mellett 7-8 évvel később még kenyérre sem biztos hogy lesz pénzed.
ON -
#1603 "PC-s történelemben az első olyan játék ami még a legerősebb vasakat is megizzasztja"
ha buherálnak a beállításokkal..tedd hozzá. -
#1602 Ó istenem ez a játék megéri ám a pénzét.
PC-s történelemben az első olyan játék ami még a legerősebb vasakat is megizzasztja és azokon is szarul fut. 100-ból jó hogyha 5-6 embernek műkszik rendesen. A többiek meg szenvednek. Majd mikor visszaemlékezünk 7-8 évvel később akkor milyen jókat fogunk röhögni. Gondolom akkor már a legegyszerűbb telefon is vinni fogja a játékot minden gond nélkül, High-res textúra pakkal. -
dscholtz #1601 a mit? :) -
Dns5000 #1600 ha megall par masodpere akkor kapcsoljatok ki a calatyst ait -
Dns5000 #1599 na uj info
4850
11.6b 12-20fps
rage performance driver 36-40 csak rosszak a texturak nehany helyen :P -
#1598 Hát én inkább kivárom míg megoldják, nem fogok mindig buherálni. -
#1597 Hát jah velem is igy volt ez egész délután semmi gondja nem volt de most hogy átmentem megint egy másik területre szétesett megint a textura !
VGa driver reinstall megnéztem most megint jó de ki tudja meddig ? -
#1596 Á hülye ez a játék, most elindítom és megint szar a textúra ráadásul egy csomó helyen hibás is és kék a színük. Várni kell itt a normális patchre, vagy driverra, vagy égi csodára, mert ez így egy kalap szódavizet nem ér. -
#1595 Ja és ha lefagy indításkor, akkor a vsync-t meg a catalys AI-t kell piszkálni a CCC-ben :) Nekem csak CCC-ben bekapcsolt vsync-el volt hajlandó elindulni pl. Catalyst AI középre van húzva mellé. De azt hiszem annak egyik állása sem befolyásolta a játék indulását nálam. -
#1594 A rage optimised volt fent, azzal diavetítés rulez, szóval uninstalláltam minden komponensét, és felraktam a 11.6-ost. Ezzel tökéletes, bár óránként lefagy :D Gondolom a sok cache, amit adtam neki túlcsordul. De gyors a quicksave, szóval nem gáz :) -
#1593 Ma hányadika van?
Mert ha legalább 7.-ét ír akkor nanáá hogy nem fog steam-en menni. Amúgy én nem találtam tegnap steam-en Rage-et. -
#1592 Sajnos nem...:D -
newman26 #1591 És elárulnád mi a megfelelő driver? -
#1590 Nos, miután Steam-es a játék és nálunk még adatlapja sincs a játéknak, így passzolom. Én is arra várok, hogy megjelenjen. Európában legkorábban csak holnap jelenhet meg, legalábbis a hivatalos források szerint, aztán majd meglátjuk. -
Evoluti0N #1589 Európában hivatalojosan holnap jelenik meg. -
Haversrác #1588 Elnézést NAGY varázsló, én lenni egyszerű paraszt, sehol sem látok nagybetűs figyelmeztetést, még a BÓTban sem mondták, hogy amit most vettél még meg sem jelent. Légy oly kedves és világítsd meg gyarló elmémet, hogy mikor is jelenik meg az, amit a kezemben tartok, mert a neten akárhány helyen nézem, mindenhol más a megjelenési dátum.(okt7., okt15., okt31. stb.)
Előre is köszönöm. -
#1587 Nekem pl catalyst ai-val lemegy a bethesdás meg id-es logó aztán a menü előtt exe hiba. -
#1586 Mielőtt megveszed célszerű elolvasni azt a vastagon kiemelt szöveget ami leírja mikor jelenik meg a játék:) User error, nem Steam:) -
Haversrác #1585 Imádom a mostani Steam-es játékokat, megveszed, aktiválod és a következö üzenetet köszön vissza: NEM TUDOD INSTALLÁLNI A JÁTÉKOT, MERT MÉG NEM JELENT MEG!
-
rumkola #1584 igen -
#1583 Twitteren olvastam hogy gőzerővel dolgoznak a javításon....:) -
#1582 Miután nálam szemmel látható a változás, ezek szerint nem olyan okos:)
Az fps bejegyzés azért van ott, mert megadhatsz magasabb értéket is. Hogy van-e rá hatással, az megint más kérdés, nem próbáltam, 60fps több, mint elég. A "mi szükség van" kérdésre pedig a megjegyzésekben a válasz, illetve konzolból lekérdezhetők az alapbeállítások. -
#1581 ezekre egyebkent mi szukseg van? alapbol talan nem 60 fps-re van beallitva meg ettol tenyleg szebb lesz? ez nem olyan okos jatek h ha birja a geped es maxra teszed ugyis szep lesz? :) -
ricsa008 #1580 nekem is 9600GT -m van akkor azon normálisan kellene menni? -
mojorisin #1579 Hát igen... a betöltésre kellene valami orvosság.. -
#1578 Ez mondjuk itt a többieknek nem vígasz, de ITT például egyeltalán nem veszek észre x360-on.
Érdekes hogy régebben sírtak mert kezdetben állítólag a PS3-as változattal gondok voltak...lehet ez a magyarázat. -
#1577 Egyetértek nekem nem is a high text a gond, hanem a betöltés zavaró. -
#1576 Az világos, magas felbontású textura akármit csinálunk nem lesz, mert nincs a játékban:) Majd utólag megkapjuk. Ettől függetlenül ez csak azt akadályozza a játékban, aki nem is akar játszani:)