Rage 1-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryder62
Kiadtak már egy 5 gigás patchet ehhez a szutyokhoz? Nem? Akkor rohadjon az id. <#gun><#ijedt>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Frank99
34,99 dollár az Intkeys-en...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

grebber
Azt már nem lehetett megoldani 60 fps-en belül<#levele><#levele><#levele><#banplz><#idiota>

Next PC upgrade: 2022

broman191
A fizikát dícsérték? A fórumok tele vannak vele hogy szinte semmivel nem lehet interakcióba lépni, fizika nuku. Funny. 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Az IGN-en írták hogy a végigjátszás kb. 10-12 óra, a sztori viszonylag lapos, a karakterek érdektelenek. A fizikát és az animációkat viszont dicsérték.

ennél van olcsóbb is ( az euro amugy is 300 HUF )

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

köpködi mindig lehet...<#mf1>
nagy játék lesz ez ha jön új videokari driver meg patch

alma2
f5 a quicksave nem kell a menuben maszkalni.
Eleg is volt belole.

szerintem

alma2
megtalaltam az elso targyat amire barmifele hatast gyakorol a pisztolygolyo, egy szakadt zaszlo, azon felul eddig mas nem volt😊

Mondhatni tipikusan controllerre van fejlesztve a jatek, mire azzal megfordul az ember, addigra tuti betoltodik a textura a targyakra :p Az uj ati driver sem valtoztatott ezen semmit, bar nem tudom ki lehet a ludas ebben.

szerintem

alma2
huh, carmack benezte amikor kitalalta ezt a megatexture nevet, talalobb lenne a megalowtexture hasznalata, a legtobb helyen botranyosan csunyak a texturak.( betoltodesuk utan😊 ) Arrol nem beszelve minden statikus, meg annyi sincs benne, hogy a mindenhol szetszort koponyakat meglokd, szetlodd, az asztalon elhelyezett lamparol a szanaszet fekvo dobozokrol amikkel semmit nem tudsz kezdeni, nem is beszelve. A quad iranyitasa hasonlo a c64-es pit-stophoz. A statikusz fenyekrol nem is beszelve, mintha 10 evet ugrottunk volna vissza az idoben. Olyan mintha egy megrajzolt kifeszitett kepregeny kockaban jarkalnal. Ettol fuggetlenul az osszkep nehol igen szep, de inkabb a megalmodott vilagnak koszonheto, es a palyatervezoknek, mint ennek az engine-nek, mert ezt egybol kukazhatja is a megalmodoja. Az elso 20 perc utan tobb negativot tudnek felsorolni mint pozitivumot, remelem ez valtozni fog egy oran belul, mert akkor kuka.

szerintem

CalebJoe
a milliomos lovagoknak biztos<#nevetes1>
Pretorian
Bocsánat, elírtam: "fejlesztõk meg pont nem a pc-s warez miatt szarnak a játékok pc-verzióira"

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Jaj, nem kell itt a warez elleni hadjárat kereszteslovagját játszani. Konzolra is van warez, nagyobb is mint pc-re, mivel az egy jóval nagyobb piac. A fejlesztõk meg pont nem a pc-s eladások miatt szarnak a játékok pc-verzióira, hanem éppen az elõzõ mondatomban megfogalmazottak miatt. A konzoloshoz képest a pc-s piac relatíve kicsi, még akkor is, ha a jelenlegi konzolgeneráció öregedése miatt egyre kisebb a szakadék a konzolos és a pc-s eladások között. Minek fektessünk a konzolosnál több energiát egy olyan termékbe, amibõl jóval kevesebb fog elmenni pc-n, mint konzolon. A Rage így is milliós tételben fog fogyni valószínûleg pc-n is, és az már bõven van akkora zsuga, hogy sikernek lehessen elkönyvelni. Egyébként meg biztos vagyok benne, hogy minden kereszteslovagnak csupa eredeti szoftver van a gépén, és az operációs rendszerük is teljesen legális és eredeti.

már Rage
$34.99

MerlinW
shaddam
Pontosan.A pénzeddel szavazol, ha warezolsz ezerrel ne csodálkozz hogy magasról leszarnak a kiadók.De persze köpködni egyszerûbb

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Lefordítom neked.

Röviden: Te baxtad el a Rege pc verzióját. <#hehe>

Hosszabban: pc játékos megy torrent-letölt-nem lesz profit a készítõnek-következõ játékot nem csinálja pc-re/vagy szarul csinálja pc-re-"fosport" lesz a pc verzió.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

grebber
Pedig egyértelmû.Itt warezol mindenki meg töltöge mindenféle verziót.

Ergo persze hogy leszarják a pc-t mivel mindenki ezt teszi csak konzolosok veszik!

Õ ezt akarta mondani.És teljesen igaza van ne is legyen pc-re game.Akkor majd szedjük boxra ennyi.<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

ebbõl sokat nem értettem, de még 3x-i nekifutásra sem!
shaddam
Köszönjétek a cimborának mért fosportot kaptatok

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Fpocok
Háááááááááááát. Az csak simán nem volt optimalizálva. Ott voltak beállítások.
Ezek meg... nem tudom. Nincsenek benne a PCS dolgok. Nem tudom melyik a rosszabb.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ryder62
A GTA 4-et felülmúlta az tuti.

a legjobb!!!
Fpocok
Mostanában annyira szar konzol portok jönnek ki, hogy a három nap késés inkább áldás.

Hát igen, pénteken jelenik itthon, addigra illene ezt orvosolni.

broman191
Mire elér hozzánk addigra már játszható lesz biztosan. (hétvége körül) 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Shep
A kék4 az szerintem a legjobb része a szériának. Látszik, hogy a Raven készítette 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bárcsak lenne nekem egy olyan <#banplz>
Pretorian
Jól hangzik. Na mindegy, engem igazából annyira nem is izgat ez a játék, mert kb. annyira nem tud már igazán jó játékot fejleszteni az ID, amennyire elõjön az arcoskodás minden második Todd Hollenshead-interjúban, hogy "õk találták fel az FPS-mûfajt". Quake 4 is hurkalé volt töltöttkáposztás hányással, bár az koprodukcióban készült a Raven-el.
Doom 3 sem szólt nagyot.

Fpocok
Szerintem érdemes várni pár napot.
Ezt KI KELL, HOGY JAVÍTSÁK, bár végülis vedd akkor.

Shep
Pár napon belül tuti lesz hozzá patch vagy majd megint a driverkészítõk oldják meg a problémát, ahogy nem egy esetben megtörtént már korábban.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Frank99
én elõrendeltem, de nem biztos hogy megveszem..
pedig elég jó gépem van, de hányni nem akarok...

Phenom II X4-em van 4 giga rammal.....és nvidia gts450-em, ezzel eddig nemigen volt gond.....

Ryder62
i7-es procival is ugyan ez a helyzet.

Meg nvidia karival.

Szóval futtathatod akár a nasa gépén is akkor is ilyen moslék.

Shep
Mekkora már azt mondja leszedte a frissített drivert, gyakorlatilag semmi nem változott textúra ügyileg de az fps érték a felére csökkent. Hát gratulálunk ID ezért kár volt ennyit várni a kiadással 😊

Fpocok
Ja ok.

Azt tudom hogy hiba van, de attól még azt nem tudom hogy mennyire szar a fizika, mennyire unalmas, mennyire rövid, stb, ami szintén a kérdés része volt.

Fpocok
Van off topik. Oda írjátok az ilyet.

Felkerült bitHUmenre 2 release, lehet tüölteni, csak be kell állítsam már azt frász aktív módot, mert csak passzív vagyok gyerekek...kéne egy gyors trükk Win 7-re mert én ezen a hálózati beállításokon nem igazodok ki és jól jönne az arányjavítás is köki
Hát délután volt egy videó aminek az elején valami 4 magos AMD, 8 giga ram, meg RAdeon 6870 volt írva, és ugyanezt csinálta neki.

Fpocok
Amcsiba kijött?
Neked ez nem elég? Mi kéne neked, hogy elhidd, hogy van ilyen gond?

Ryder62
Ebben a játékban direkt lassan kell majd fordulni ha nem akarom elhányni magam. Nah nem a blur miatt <#zavart2>

Honnan tudjuk? Nem jelent meg itt, mi is csak azt tudjuk amit írnak, meg a videókon mutatnak.
Amúgy szerintem szép lenne ez, ha nem lenne ez a borzalmas grafika betöltési hiba.

Frank99
ez durva, milyen gépen jelenhet meg így??

Pretorian
Na most én már olvastam mindenféle véleményt itt is meg máshol is, akkor most a játék szarul néz ki/szarul fut, szar a fizikája, nem elég interaktív, rövid, unalmas...és még...milyen?
Pont ma tettem fel a Borderlands-t újra, ha tényleg ilyen a játék, akkor inkább nyomom azt. Az legalább a cell-shading idõtlensége miatt még mindig rohadt jól néz ki, jól fut, van co-op kampány meg millióféle loot...

Rayden02
Remélem most nem zavarsz el!<#idiota>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

de az miért hiteles azt mondjátok....