Rage 1-2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Next PC upgrade: 2022
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Mondhatni tipikusan controllerre van fejlesztve a jatek, mire azzal megfordul az ember, addigra tuti betoltodik a textura a targyakra :p Az uj ati driver sem valtoztatott ezen semmit, bar nem tudom ki lehet a ludas ebben.
szerintem
szerintem
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
$34.99
[merlinw.org]
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Röviden: Te baxtad el a Rege pc verzióját. <#hehe>#hehe>
Hosszabban: pc játékos megy torrent-letölt-nem lesz profit a készítõnek-következõ játékot nem csinálja pc-re/vagy szarul csinálja pc-re-"fosport" lesz a pc verzió.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ergo persze hogy leszarják a pc-t mivel mindenki ezt teszi csak konzolosok veszik!
Õ ezt akarta mondani.És teljesen igaza van ne is legyen pc-re game.Akkor majd szedjük boxra ennyi.<#banplz>#banplz>
Next PC upgrade: 2022
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Ezek meg... nem tudom. Nincsenek benne a PCS dolgok. Nem tudom melyik a rosszabb.
Parasite Eve 2, best game EVER!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Doom 3 sem szólt nagyot.
Ezt KI KELL, HOGY JAVÍTSÁK, bár végülis vedd akkor.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
pedig elég jó gépem van, de hányni nem akarok...
Phenom II X4-em van 4 giga rammal.....és nvidia gts450-em, ezzel eddig nemigen volt gond.....
Meg nvidia karival.
Szóval futtathatod akár a nasa gépén is akkor is ilyen moslék.
Neked ez nem elég? Mi kéne neked, hogy elhidd, hogy van ilyen gond?
Amúgy szerintem szép lenne ez, ha nem lenne ez a borzalmas grafika betöltési hiba.
Pont ma tettem fel a Borderlands-t újra, ha tényleg ilyen a játék, akkor inkább nyomom azt. Az legalább a cell-shading idõtlensége miatt még mindig rohadt jól néz ki, jól fut, van co-op kampány meg millióféle loot...
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition