3817
  • CalebJoe
    Crazy Joe Doom fan

• Pares
    Oh sry. :)
  • jarlaxxe
    Offtopic.
  • Pares
    Most telepítettem fel a skidrow verziót, szépen crackeltem, erre amikor el akarom indítani, sötét képernyő pár másodpecre és hibaüzenettel kidob az asztalra. Mi a faszomat lehet ilyenkor csinálni? Amd kártyám van ha az számít... Légyszi valaki foglalja össze a fixeket hozzá, mert nem követtem az utóbbi napokban a fórumot.
  • kill3r21
    Holnap holnapután jönnek a driverek és az update...
    http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2159339
  • Pares
    Ez nagyon állat!
  • ratgab
  • morzsi555
    wold3d, quake titkos helyet találtam még, de van még doom részlet is. Biztos van még több is. Valami commander keen utalásra számítok majd.
  • killecske
    Ezt én is megtaláltam!
    Több nincs?
  • dardevil
    Rage borítót tudna küldeni valaki?
    Köszi.
  • morzsi555
    ez fájt:

• HeadHunter86
    A lenti gépen nekem 60 FPS fixen, full HD-ben. Csak a kis config fájl kellett és minden jó. ATI-soknak nincs mit mondanom, ők megint szopnak :D
  • Frank99
    te mindig ezt mondod....

sorry....
  • morzsi555
    lol, ezt hozzáadtam a parancsikonhoz és megszűnt a lassan betöltődő textúra probléma:
    +vt_maxPPF 16

Rageconfig.cfg-ben meg ez van:
    seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192
    seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192
    seta vt_pageimagesizeunique 8192
    seta vt_pageimagesizevmtr 8192
    seta vt_restart
    seta vt_maxaniso 4
    seta image_anisotropy 4
  • Frank99
    ja....

így könnyű.....
  • DarkSector
    Nem az volt a lényege az írásnak, hanem baszogatés jellege, a cél szentesíti az eszközt.:D
  • kill3r21
    senki nem vette meg aki most játszik....holnap jelenik meg. :D
  • Frank99
    Darc, te megint nem vetted meg? mégis leosztod a népet...
    ccc...
    így könnyű.
  • DarkSector
    #1635-#1636 de ők elhanyagolhatóak a millios warez mellett. :)
  • kill3r21
    de tudják, mivel nem csak európa van.....usában már kintvan pár napja...:)
  • mester1987
    de várj steam-esek is torrentet szednek?
  • mojorisin
    Igen, érdekes ez. Ők maguk nem tesztelik vagy mi?
  • mester1987
    XDDD
  • DarkSector
    Most launchparty van...:D

Érdekes most ha nem lenne torrent, nem is tudnák megjelenés előtt hogy milyen hibákat kell még javítaniuk.
    Ürömben az öröm vagy hogy? :D
  • mojorisin

Azért az vicces hogy a szerencsétlen AMD és NVIDIA kutyafuttában különböző driverekkel és egyéb trükkökkel próbálnak segíteni...
    Az ID még fele ennyire se gyors..
  • MerlinW
    10-12 ha nem csinálsz mellékküldetéseket. Azokból meg rengeteg van.
  • Fpocok
    Hol mondtak 25-t? Én mindenhol 10-12 t olvastam, hallottam.
  • Avenger
    11.4-el nem sikerült elindítanom a rage-t :D mert abban nem piszkáltam a vsync-t. 11.6 nekem jó most, adtam cache-t neki, és csak gyors fordulásoknál észrevehető a lassú textúrázás. Ahol meg jártam már ott jó marad, ha később visszatérek. Nem láttam még széthulló textúrákat. Csak 1-2 óránként lefagy a játék :) de sűrűn kell menteni, és így legalább nem kapok trombózist, mert olyankor felállok a gép elől, inni, wc meg ilyesmi :D
  • DarkSector
    Textúrákkal nincsen gond, a shaderezést meg azt baszták el, hogy autobeállítás van, de hiába van 100x leírva a forumban leszarja mindenki.

Meg hogy azért homályossak a textúrák mert konzolokkon ennyit tud, nagy loszart, ezer meg 1 játék van ami szebb ettől, csak Carmack-ék csinálták ilyenre.
    De youtube-on nem láttam problémákat a textúrákban más platformokon...Érdekes.
  • Shep
    10-12? Azt mondták 25. Amúgy a megatextúrás fícsör miatt 20 giga :D
  • mester1987
    akkor a 11.4-nél jobb a 11.6 végülis vagy semmi különbség nincs?
  • Avenger
    Nekem 11.4 volt fent eddig, mert minden jól ment vele, a rage kedvéért raktam fel a rage optimisedet, de kár volt :D most visszament a 11.6 Az alap 11.4nél még így is előrébb vagyok :)
  • mojorisin
    Persze, egyértelmű. Én is kisérletezgettem, de feleslegesen. SZtem több kárt csináltam mint hasznot...
  • RedRiot
    Valaki rájött már hogy mitől 20 gigás ez a játék? Az IGN-en olvasott 10-12 órás végigjátszás idő miatt nem hinném hogy olyan óriási lenne a map és hogy hatvanmillió különböző NPC nyüzsög rajta... Vagy a megatextúrák tömörítetlenek és minden hang lossless audio formátumban van??
  • Shep
    Inkább patchre kell itt várni, nem a gépekkel van a gond.
  • Shep
    Főleg, hogy az sem oldja meg a hibát maradéktalanul.
  • Tatyla
    aham most már csak 10 secenként áll meg 5 secre :D
    megvárom vele az új gépem addig felejtős...
  • mojorisin
    Sztem felesleges drivereket cserélgetni, főleg visszarakni a régieket...ezért az egy játékért. Majd csak lesz patch...
  • Shep
    Amúgy az Atit ennyire le*ták, hogy ilyen gázul megy? Nvidián ok, hogy szar a textúra de legalább fix 60 fps a 3 éves core2duo-s gépemen.
  • Ironman2