3817
  • fixpont
    Irna ide valaki akinek ATI HD6xxx sorozatu kartyaja van es a 11.9-es drivert hasznalja es fut neki akadozas mentesen? Nekem 60 fpst produkal (amikor produkal...) de masodpercenkent megfagy 1 pillanatra.
  • Gideon Wieth
    Sziasztok!

Egy Sapphire Radeon 4890 vapor-xes kártyám van és egy Win7 van a gépemen. Eddig semmi problémám nem volt, sem driverrel sem semmi mással, most viszont a Rage miatt gondoltam frissítek egyet a driver-en. Na most az a problémám, hogy lefut a telepítő, a végén viszont kiírja, hogy Üzeneteket adott a gép vagy mi és egy sárga kérdőjel... Megnézem, és ebből kiderül, hogy SE A DRIVERT se a CATALYST programot nem tette fel a program. Miért lehet ez ? van valakinek ötlete?

Több verziót is megpróbáltam, és mindig ugyanez jön ki... driver és catalyst nuku :S :(

Ugye ez azért baj, mert e-nélkül csak a console dobódik fel és el se indul a játék :-)
  • hiper KOCKA
    Valszeg azért lett tőle lag, mert a vertikális szinkron bekapcsolása még jobban igénybe veszi a vga-t, ezért csökken az fps... már az effektíve gyengébb kártyákon persze.
  • lolSL
    vsync tényleg csodákat tett, pedig soha életemben semmiben nem javított még, csak egér lag lett tőle régen..
    mintha egy más játék lenne, olyan folyamatos lett a kép most hogy ráerőltettem ati driverből.
  • foxxi
    Becsüld is meg
  • Bokafix2
    Megjött... és itt az ajándék poszter:

Sztem ez lesz a csomag legértékesebb darabja.
  • Haversrác
    Szasztok, ha már írták, bocsi, de nekem segített, úgyhogy leírom. ATI-sok! Az AMD oldaláról tölthető némi böngészés után a "RAGE performance driver".
    Korábban írtam, hogy igen szarul fut 19-20FPS. Az említett driver felrakása után fix 60 FPS, v-sync a CCC-ben bekapcsolva, faszán működik. Körbenézéskor
    megszűntek a textúra eltűnések.
    Most, hogy jól fut a játék, már oda tudtam figyelni a részletekre,csak egy bajom van, a közeli textúrák rondák, DOOM3 minőségi szintet sem ütik meg egy két helyen. Innentől kezdve 1-2 patch és jó lesz.
  • Frank99
    most decryptel a steam :-)
  • lolSL
    nem PC-re álmodták úgyhogy sose lesz semmilyen
  • hegege
    Itt már írnak patchröl, reméljük hamarosan olyan lesz, ahogy megálmodták( v 1 2 év múlva:).
  • kill3r21
    ugyanaz a szitu eredetivel is, de ma vagy holnap jön a javitás...
  • Fpocok
    ATId van. Szopás lesz

Legalább is atival panaszkodtak sokat a steam forumon. De előbb utóbb javítják.
  • pisztácia
    Értem, és a lenti konfigomon (ATI HD 5770 1Gbyte) azért menni fog?
  • Fpocok
    Eredetinél is vannak. De gépfüggő, vagy inkább VGA függő.
  • pisztácia
    Ma vehetem át végre a játékot 576-ba. Olyan kérdésem lenne, hogy akinek eredetibe van meg, az mit tapasztalt? Pl. textúra betöltési gondok eredetinél is vannak? Bug sok van?
  • gregtom6
    Mindenesetre most a Rage úgy fut a gépemen, mint a régi gépemen a Doom 3. Rosszul...
  • MerlinW
    "mivel a model- és pályatervezésért ő volt a felelős, és sztem jól végezte a dolgát."
    Pont ezzel a két dologgal nincs semmi baj sőt, kiemelkedőek.
  • gregtom6
    7 év fejlesztésből 3 év azzal mehetett el, h csinálták a motort.
    2-3 év a tervezéssel. Maradt 1-2 év, h gyorsan lefejlesszenek valamit.
  • Voltan
    Kíváncsi lennék, hogy ilyenkor hány vásárló tér vissza másnap a boltba azzal, hogy hibás, meg nem indul. Szerintem elég sok...
  • gregtom6
    Hát nekem személy szerint nem tetszik a játék, biztos csak az erős akadozás miatt...
    Nehogy én vegyek már gépet, amiért tényleg nem tették ennyire felhasználóbaráttá....
  • Synchronous
    Hiába, bugos mint a dög, el lett rontva, nem a te gépedben van a hiba. Anno még ha John Romero az id-nél maradt volna tán nem lenne ez a bughalmaz, amit most kiadtak, mivel a model- és pályatervezésért ő volt a felelős, és sztem jól végezte a dolgát... Nem kétlem hogy maradt elég tehetséges ember a cég berkein belül, de biztos szabadságon voltak, mikor ez készült.
  • Pares
    Igaz, virágbolti verzió, de nekem a gyengébb textúrák ellenére csak két gondom van a játékkal: 10 másodpercenként 5 másodpercekre megakad a játék, meg a vsync, amit egyszerűen nem tudok ráerőltetni. A játékmenet nagyon állat eddig, bár csak pár percet tudtam játszani, és csak pár banditát lőttem, de az összhatás remek (lenne, ha a fentebb említett problémák nem lennének).
  • MrAndree
    Jó kérdés, anno a Dragon Age 2t is lehetett már kapni szerdán, aztán a release date check ott is megfogta a népeket péntekig ugye.
  • CalebJoe
    igy 5óra játék után szerintem a nincs baj a játékélménnyel, mondjuk én a Serious Sam-et is élveztem hiába csak egy céllövölde
  • Voltan
    Szó sincs róla, megveszem akkor is, ezt már eldöntöttem, csak akor nem kezdek neki felinstalálgatni, meg izgulgatni ma. Csak majd vasárnap, mikor újra gépközelben leszek.

Többnyire nem idióták amúgy, általában még a gépigényekre is felhívják a figyelmet, de ez a fószer egy szót sem szólt. Mintha 10 deka párizsit vettem volna. Az én hibám, nem néztem a pontos megjelenést előzőleg, betévedtem, megvettem.

Mellesleg nem vagyok hülye, a Dead Spaxe 2-t is a hivatalos időpont előtt vettem meg szintén 576-ban, fel is hívták a figyelmemet rá, de ott az amerikai verzió exe-je kikerült, és azzal elindult, ezt tudtam is, ki is használtam. Sajna a Steam-et viszont nem lehet csak így megkerülni.
    Felmerül a kérdés, hogy minek kezdik el árulni a hivatalos időpont előtt.
  • MrAndree
    Azok nem fontosak. Legyen grafika, a többi másodlagos...
  • shaddam
    Sztori, játékélmény?Annyira elkeserítőek vagytok...
  • Bokafix2
    Mert olyan dolgokról nem lehet témázni, ami nincs... pl. fizika.
  • shaddam
    Miért van az hogy a grafikán kívül semmi másról nincs téma?
  • MrAndree
    Mert ha szól akkor esetleg nem veszed meg, amit ő nem szeretne. Meg mert idióták.
  • grebber
    Metro a 6 magot na igen főleg hogy kettőt max ha használ. Kár hasonlatot keresni ez ilyen megatextúrás baromság nincs mihez hasonlítgatni.

Megkockáztatóm BF3 után az év fps-e lehetett volna ha nem így adják ki + tesznek bele fizikát/rombolhatóságot is!
  • Voltan
    Rendben, de akkor mi a francért nem szólt az eladó a boltban? Mindig szoktak ilyenkor, hogy ne telepítsd, mer nem lesz jó.

Látni akartam MA, hogy mennyire nem megy a gépemen :)
  • HeadHunter86
    A kis config cuccal teljesen jó a játék. ÉS ezer éves gépeken is hasít. Kicsit kevés benne a dinamikus dolog, meg lehetne egy kis sztory is benne, de ezen kívül remek játék.
  • MrAndree
    Most nem azért de kb. százever éve úgy van hogy egy adott új játék megjelenése amcsiknál kedd, nálunk péntek. Ennek semmi köze az IDhez. Vagy a Steamhez.
  • Voltan
    Ó, hogy akkor nyalják fényesre a seggem lukát ezek a féreg nyomorult köcsögök. Kész, ennyi.
    Itt mindenki tolja, így-vagy úgy, én meg becsületes doboz-hívő júzerként megveszem, és a fasszopók az 576-ban egy kurva szót nem szóltak erről. Bocsánat, nem stílusom a káromkodás, de ma meg akartam nézni, hogy hogy szuperál, és aztán nyugodtan alszom. Holnap, hétvégén nem lesz módom rá.

Kösz szépen steam és id, haraggal és dühvel fekszem le aludni, holnap meg kurva kemény nap lesz a melóban. Kösz még 1x. Hogy a villamos legyen a szabótok, köcsögök.

BTW, ha az éjfélt megvárom, az segítene? :D
  • Doc Hooliday
    Figyu...adok egy jó tanácsot! Amikor reggel csönget majd nálad a futár a játékkal csinálj úgy mintha nem lennél otthon! Hidd el így járnál jól!
  • extra sensory
    Gondolom ki kell várni az európai megjelenési dátumot. Nekem holnap reggel hozzák a CD Galaxistól. Tudom hogy mire lehet számítani, nem leszek meglepve, ha egyik hiba jön a másik után. A textúra fáziskésés engem hidegen hagy, inkább a fagyástól félek, vagy attól hogy leáll valami hibával. Ja és ratyi kártyám van.
  • morzsi555
    7-én jelenik meg eu-ban.
  • Voltan
    Na jó, most kezdek dühös lenni. Megvettem ezt a szart az 576-ban, és installáláskor azt kapom, hogy még nem jelent meg. Mi a faszom ez? Holnap van a megjelenési dátum? Miért kell a kibaszott Steam a dobozos verzióhoz???? Van megoldás? Mert ha igen, akkor ha addig élek is, de kipróbálom. HEEELLLPPP!!!
  • Doc Hooliday
    Ühümm...ezek nagyon zsír poénok meg minden, de Carmacknak inkább azon járt volna az esze hogy ne egy ilyen szánalmas konzolportot dobjon ki elénk amit ráadásul alig lehet működésre bírni! Jött itt az interjúkban a nagypályás nagyképű dumákkal és hát bevette mindenki mert hát ugye ő csinálta a wolf 3D-t meg pár játékot! Remélem hamarosan kiadnak hozzá egy 7gigás peccset, mert kábé ekkorának kéne lennie hogy nagyjából jó legyen minden!