Rage 1-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Megvan a beigért állandó 60fps. Az alá sosem ment még. Grafikai bugok vannak, de ez mitsem von le az élvezhetõségbõl, mert a játék jó. Grafika pedig ennyi, nem igen lehet állítani (csak felbontást és AA-t), az engine konfig alapján skálázza automatikusan a beállításokat.

[merlinw.org]

bélanéni
Na ne túlozzunk már. Gyönyörû és hangulatos képek!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

aha,crysis mi, miközben 10fps-el szalad 😊)))))

fotográfik kolomp edisön :D

MerlinW
1. szerintem k*va jól néz ki
2. annyira jó a játékmenet, hogy pont lesz*rom a grafikát
3. Crysis egy vicc. Szép de tartalmilag 0. Inkább legyen egy játék csúnya és jó, mint fordítva.

[merlinw.org]

bélanéni
Nagyon tetszik a konfigod, jó összeállítás! <#eljen>
Mivel alapvetõen én kb ugyanilyen teljesítményû masinával rendelkezem, kérdem, nálad full grafikán megy-e és teljesen tükörsimán-e, vagy nálad is tele van buggal az egész? Felkeltette a kíváncsiságomat az anyag <#finom>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Rayden02
Egy kis Co-op Móka!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Pretorian
Ezen a konfigon néz így ki a játék? <#wow1>
Ezt a 4 éves Crysis utcahosszal veri egy harmadekkora konfigon.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

MerlinW
#1117 megoldja a textura betöltõdést.

[merlinw.org]

MerlinW
F5, F9...

[merlinw.org]

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW

[merlinw.org]

CalebJoe
ez a checkpoint rendszer vicc meghalok erre kirak az elõzõ küldetés végén, jobb ha ment az ember minden nagyobb helyszin elõtt
Pretorian
Ezt inkább valamelyik konzol vs. pc topikban illene feltenni, és nem is az a kérdés, hogy miért nagyobb a konzolos piac.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Szerintem ez egy igen hangulatos játék, ha a következõ patchbe megoldják a textúra betöltõdést, pár bugot és kiadnak egy teljes értékû drivert a játékhoz, akkor simán ütõs kis cucc, bár ez egyéni vélemény 😄, mert az én laposomban hd 5470-es nem túl erõs videókari van, de 1280x720-ba 40 fps-el megy
Nah, látom van néhány izomgyengesége a játéknak... én meg emiatt vettem ki most 2 hét szabit. <#idiota>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

MerlinW
Detto.

[merlinw.org]

shaddam
+1

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Terensz
"Egyébként meg biztos vagyok benne, hogy minden kereszteslovagnak csupa eredeti szoftver van a gépén, és az operációs rendszerük is teljesen legális és eredeti."

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem pl.: igen.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Rayden02

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Sejtettem <#alien> - amugy te jársz jól, ennyi <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

balee4
Jaja. Nem hiszem, hogy a PC-m elbírná normális grafikával a játékot. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

ps3ra.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

balee4
Ha minden igaz, holnap jön a játékom. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

EGYETÉRTEK

a belinkelt GS-es topik viszont még gázabb 😄

fotográfik kolomp edisön :D

lolSL
nem adják ki ,csak a bethesda csapatainak
azoknak meg a többségük csak ugyanilyen bughalmazt képes gyártani, jó kombó lesz 😄

Kéne ide valami házigazda, ennyi összehordott marhaságot régen láttam egy topikban...

Why so serious?

Fpocok
Az, hogy mások fogják majd licencelni az enginet és ebbõl sok pénzt kapnak.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Armagedown
mi ebben a jó dolog ?
Magyarázd meg mert én nem látok rajta semmi érdekeset

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Fpocok
Mit akarsz? 7 év alatt kreáltak egy nagyon fasza konzolos enginet. A játékot csak azért adták ki, mert hogy miért ne. Ezért is lett ilyen.
Az érték az engine...

Parasite Eve 2, best game EVER!

lolSL
10 év alatt eladtak pár millió CS-t 😊

Armagedown
Carmack büszke lehet most magára magára , gratulálok neki a megatexturához <#levele>

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

MerlinW
Kipróbáltam a "demo"-t amíg nincs Steamen itthon, szerintem zseniális, tuti vétel. Itt van egy pár megoldás a problémákra.

[merlinw.org]

MerlinW
Jah, mert hajnali 2 és 4 között általában sokan játszanak Amerikában.

[merlinw.org]

Ryder62
lol még a new vegas is beelõzi jóval. Egy éves játék.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Ez nem az eladások száma hanem hogy ebben a pillanatban éppen hányan játszanak vele, de nem baj...

Why so serious?

kill3r21
szerintem ez köszönhetõ a hibáknak is, rengetegen mondták vissza a vásárlást...
shaddam
Pedig a steamen milliós számban mennek el címek.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

grebber
Számított a többszörösére valaki? Szerintem nem!

Next PC upgrade: 2022

lolSL

PC-n teljes bukta a játék, azért ilyen gyengén ritkán látni megjelenõ játékot a steamen (még így is hogy csak amerikában jött ki).
ez max 50 ezres eladás lesz az egész világon az elsõ napokban...

Meg vagy lepve? Ez így megy amióta a világ világ, ha egy fejlesztõ kicsit félrenéz valamit akkor már szar fos volt mindig is. Hiába istenítette mindenki az elõzõ X játékukat. Jóból csinálhatsz ezret de elég egyet hibáznod és már szar vagy...

Why so serious?

Rayden02

vérpocok
Igen... most hogy problémásan kezdett a Rage, akkor végül is kezdjük el fikázni az iD összes játékát... szarra való fejlesztõcsapat, tökömbojtja Carmack, csapnivaló engine (ami nemrég 20 liter nyállal lett körülcsaholva, hogy milyen kurva jó...) mi értelme van ennek...? várjunk már egy pár napot, hogy mi lesz, mit javítanak rajta, nem kell mindjárt a plafonon lenni.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Solid Snake
"százmilliós böszmeségeket csinálni a jövõben" <#nevetes1>
Konzoloknak pont olyan rossz kilátása van a jövõre nézve mint a pécének, nem kell a platform szöveg, mobil meg online a nyerõ, nem igazán fognak százmilliós böszmeségeket csinálni a jövõben , vagy legalábbis nem úgy ahogy azt konzolon az emberkék elképzelik.

hehe, jó meglátás bár az elsõ tipus nem létezik ha nagyon kötözködni akarok 😛

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Ez szerintem megoldja.
Muttley
az iparági összehasonlításhoz csak annyit, h
ha van 2 csajod - mert 1 kevés, 3 meg sok 😊

az egyik: csinos, dekoratív, vonzó, intelligens, szuper vele dugni, fõzni is tud, van tisztességes munkája, saját maga veszi a cuccait, neked nem kell rá költened
a másik: címlaplány, 10-bõl 10 pontos, minden csávó meg akarja farkalni, neked rengeteg energiába telik, h megtartsd a csajt, üvöltve-sikítva-teátrálisan kefél, de órákig tart mire kikászálódik a fürdõszobából és elindultok közösen vhová, ilyenkor inged-gatyád rá kell költened, mert azt akarod, h nagy nehezen ágyba bújjon veled (is)

te melyik csajjal töltöd szívesebben az idõd? 😛

Just do it :)

kill3r21
nekem jólesz a textura betöltés, de minden kék kockás xD
Akinek a textúrák lassan töltõdnek be:

Hozz létre egy "Rageconfig.cfg" a \rage\base\ könyvtárban, majd a következõket írd bele:
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 "8192"
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly "8192"
seta vt_pageimagesizeunique "8192"
seta vt_pageimagesizevmtr "8192"

Ezek után nem lesz lassú textúrabetöltésed.

Nekem mûködik...
Muttley

Just do it :)