Rage 1-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CalebJoe
nem csak oda vissza lehet benne menni
Aki már játszik vele attól kérdem, hogy mennyire csõ játék? Lehet benne barangolni és felfedezni?
broman191
Csak nem Ati karival? 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Tatyla
omg,dzsiszász krájszt tök mindegy milyen felbontásban nálam 5 sec-es diavetítésben fut na ezzel megvárom az új gépemet inkább 😞

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

CalebJoe
igy jó lesz?

Shep
Sajnos pont elveszett a képszerkesztõ programom a paint meg nem akar elindulni 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CalebJoe
akkor vedd ki a logódból azt a szart😊
Shep
Egy 0 pontos játék? Ne vicceljél már 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CalebJoe
miért a Duke igen?
Shep
Hát ha most nem említed én már el is felejtettem volna 😊 Az a játék engem annyira nem tudott megfogni ,hogy azt szavakkal nem tudom kifejezni 😊

alma2
Bar szerintem nincs olyan ember aki ne tudna akit itt van, de keszul a masodik resze, majd "trollkodok" ott tovabb inkabb mielott en is megkapom ezt a jelzot 😊

szerintem

Shep
Kinek mi. 😊

CalebJoe
azért ez sokkal jobb
Shep
És akkor még a Duke Nukem Forever a fos szar 0 pontos játék.

Borderlands-t se két év alatt rakták össze szerintem.
alma2
Messzirol jott ember azt mond amit akar. Szerintem sok ezer, tizezer embert talalnal aki ugyanezt mondana, persze ok csak egyszeru halandok, nem a "rage fejelsztoi" de attol meg otletuk lehetett😊 Eleg csak a mad-maxre gondolni.
Tovabbi jo jatekot annak akit sikerult levenni a labarol. Mondhatnam irigykedek.

szerintem

Valóban, rengeteg Borderlands elem van a játékban. Amikor az arena küldetést kellett csinálni, ott nagyon érezhetõ volt a dolog. A rengeteg kocsikázás/rakátézés is Borderlandsra emlékeztet.

CalebJoe
Én úgy tudom már az ötlet 2007-ben megvolt az id-nek csakhogy a Borderlands 2009-ben már megvalósitott jobban igy számomra stilust teremtettek ezért is lehet kijelenteni hogy ez lett a gyenge klón hiába régebbi az alapötlet.
Én korábban azt hittem, hogy stalker szerû játékmenet lesz. Majd videókat látva rájöttem, hogy nagyon nem. Olvasva a topicokat most meg arról gyõzõdtem meg, hogy hemzseg a hibáktól a játék. Nem nagyon értem, hogy adhatták ki ezt így. Akkor is, ha majd valószínûleg jönnek a javítások.
Nem fejeznéd már abba a Trollkodást?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

alma2
Arrol nem beszelve, hogy annyira lekototte oket a sok tulora amit fejlesztesbe beleoltek, hogy kozben eszre sem vettek, hogy kijott par eve a borderlands, aminek a grafikaja megosztotta a jonepet, de ettol fuggetlenul mindenkit egybol magaba szippantott annyira eltalaltak, hogy le sem lehetett tenni, foleg haverokkal egyutt jatszva. Erre lemasoljak hellyel-kozzel ( ja nem mert nem is lattak) szoval csinaltak egy hasonlot, de nem sok sikerrel.

szerintem

<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

CalebJoe
ezt ahogy van elküldenéd persze angolul a id-nek igencsak vakarnák a fejüket hogy mond valamit a srác
Engem ezek zavartak igazán:
- 100 % korlatolt mozgas, meg a palyaszakaszon belul is lathatatlan falak fognak meg mindenhol, meg egy egy centis korlatot sem enged atugrani.
- kisfelbontasu texturak, csak kelloen tavolrol mutatos a kornyezet.
- Ha megutok kezzel barmit, agyagatol fuggetlenul ugyanugy szol, illetve ugyanaz a bena por effekt, hihetetlen.

alma2
tegnap ejjel meg osszeirtam mi verte ki nalam elsore a biztositekot, ezek csak engem zavarnak?
Mondjuk szivesen olvasnek legalabb ennyi pozitivumot rola, valakitol
- 0 dinamikus feny, meg a tuz se araszt magabol fenyt, mninden texutra, a lampak, a nap fenye, a targyak arnyeka stb. gyalazat. Meg a quake1-ben is volt feny vetulete a raketavetonek talan😊
- ebbol adodik dinamikus idojaras teljes hianya, felhok stb kizarva.
- 2 dimenzios fu, bahh igen ciki.
- 0 fizika a kornyezetben levo dolgokkal gyakorlatilag semmivel nem lehet interakcioba lepni, nemelyik targyon atmegy a loves, minden kovetkezmeny nelkul, nemelyikre a szokasos rateszek egy plecsni texturat megoldas mukodik.
- jarmu fizika szinten 0.
- A.I. holt buta.
- az egyetlen fizika a ragdoll, ha direkt nekiutkozok valaminek a quaddal, 2-bol egyszer tuti kifagy utana😊 Az emberek sisakja atesik a zart femlemezeken stb.
- azt hiszem 90 ota az elso jatek amiben meg az ablakot sem lehet kiloni.
- 100 % korlatolt mozgas, meg a palyaszakaszon belul is lathatatlan falak fognak meg mindenhol, meg egy egy centis korlatot sem enged atugrani.
- kisfelbontasu texturak, csak kelloen tavolrol mutatos a kornyezet.
- Ha megutok kezzel barmit, agyagatol fuggetlenul ugyanugy szol, illetve ugyanaz a bena por effekt, hihetetlen.
Az egesz olyan erzetet kelt, mintha egy oriasi tavolrol szep, de statikus festmenyen tologatnnak kezzel a lego katonankat, autonkat. A tobbi elvezeti faktort sajna oda kell kepzelnem, mert ezek meggatoltak abban, hogy elmeruljek benne.

szerintem

broman191
Hi-res textúra pack, pont arra van szükségem, attól jobban fog menni, kib4szott bugjavítást kellene csinálni...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Pretorian
A gyönyörû és hangulatos képekkel. A hangulatos mondjuk még rendben van, de a gyönyörû....hmmm a fiók textúrája, a csõ textúra a falon, a textúrák felbontása úgy általában. Ha az én konfigomon nézne ki így, akkor még azt mondanám, hogy hmmm ok....60 fps. De az övé az enyémnél kb. két és félszer combosabb vas.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Egyébként meg én valahogy nem találom a hangulatot. Hiányzik az elborult indusztriális zene ami ehhez a világhoz illik, és pl. az elsõ két kvékben megvolt. Interaktivitás zéró, ellenfelek nem túl nagy koponyák, jármûvezetés teljesen új feature ID játékban (látszik is), a karakterek akikkel eddig találkoztam színtelenek/szagtalanok, kb. nem is érdekel mi lesz velük vagy a mindenféle szaros ügyeikkel. Tuti megveszem.

bélanéni
Mivel kontráztam rád?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Pretorian
Pont most írtad hogy ne túlozzunk már, erre rám kontrázol ember.

A FOV megváltozott? A fegyverek a kézben messzebbrõl stb... mocskosqvra jól néz ki! 😛

Prince23
A legújabb nv driver a napokban fog megjelenni, ugye? 😊

köszi szépen

ez hw hiba lesz

fotográfik kolomp edisön :D

CalebJoe
én csak ezért szoktam rá a sokszori mentésre mert hajlamosak fagyni a játékok fõleg win7 óta
MerlinW
Nincs még Steam-en, én ezért "demo"-zom addig😊 Ha lesz akkor ott veszem, jah.

[merlinw.org]

sziasztok,

meg lehet mar venni v csak 7en lesz kint a "boltok polcan"?
aki tolja az digital vasarlas keretein belul/steam?

anti hero

bélanéni
Nem csak a géped király <#taps><#nevetes1><#worship>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

MerlinW
F2-vel kiválasztod, majd Q vagy középsõ gomb. Van ám controls menü😊
F1 a gyógycsomag, F3 a bumeráng, F4 pedig valami, azt még nem tudom.

[merlinw.org]

gránátot mivel dobom el ? 😄

MerlinW
Nagyon bénának kell lenni ahhoz, hogy 2 percenként ments😊 Én csak küldetések után mentek fél óránként. Néha akkor sem.

[merlinw.org]

bélanéni
Én is olvastam egy olyan véleményt, hogy emiatt nagyon lehúzták a játékot, mármint az autosave miatt. Vazze, ez a legutolsó amit néznék. Kell nyomni az F5-öt kb. 2 percenként, és rendesen menteni 10-15 percenként, mivel az F5 egy "fiókot" ír állandóan felül, és azt el lehet baszni.
Ilyen szarrágó tesztelõt. <#zavart2>

MerlinW
Egyébként ha eltekintünk a helyenként LQ textúráktól (ami engem spec. nem zavar), hihetetlen részletes a világ, jó a pályatervezés, mindenhol van valami amiben lehet gyönyörködni.

[merlinw.org]

CalebJoe
baromság régebbi játékoknál is volt már
MerlinW
Checkpoint területváltásoknál van csak. Örülj hogy van mentés, manapság az sem divat már. Régen checkpoint sem volt. Semmi sem jó nektek😄 Küldetés elõtt és után nyomsz egy F5-öt és kész. Nem tart semmibõl.

[merlinw.org]

quicksave mindenkinek kell, pláne ID játékban alap
autosave konzolbetegség, én kivagyok tõle

fotográfik kolomp edisön :D

CalebJoe
az lehet de ennek legalább van hangulata
Valóban javít a textúra betöltõdésen, csak az Ati 4xxx sorozat eleve rossz textúrákat töltöget be mondjuk azt kicsit jobban ezzel a tweakkel.
CalebJoe
tudom mint minden játékban, de akkor is ne hogy már nekem keljen arra figyelnem arra hogy nem nyomtam meg az F5-öt, ezért van az autosave kinek kell quicksave sose használtam
bélanéni
Azt írtad (#1158), hogy a lejjebb írt beállítással megoldódnak a textúra problémák. Csak egy részük vagy most hogy kell érteni az #1165-öt?