3817
  • MerlinW
    ÖÖ mivel?:) Ha a kommentemre reagáltál, akkor csak annyi, hogy azért írtam local settings-et, mert páran tegnap nem találták az AppData-t, sokaknál nincs bekapcsolva a rejtet fájlok megjelenítése:)
  • dbdadi
    Hali! Intel Core Duo CPU 6750 2,66Ghz,4GB ram Nvidia 8800GTS 320MB,ilyen gépem van és érdekelne hogy a textúra késést hogy tudom megcsinálni mert eleget szórakoztam már vele de nem sikerült megcsinálni. Akadásmentesen megy a játék,semmi gond vele,kivéve ezt a textúra késést. Valaki leírná részletesen mit és hogyan kell megcsinálni?
    Kösz
  • fixpont
    Es most mit csinaljak? Kapsz egy piros pontot.
  • MerlinW
    Ugyanezt írtam Local settings = appdata, csak az előbbi nem rejtett.
  • fixpont
    c:\users\sajatneved\appdata\local\id software\rage

Ahol a "sajatneved" a user neved a win7ben.
  • bélanéni #1730
    Köszi!
  • MerlinW
    User/neved/local settings/id software/rage
  • grebber
    Amúgy óvatosan ezekkel a cfg-be rakosgatással.
    Mert ugye neten van vagy 10 féle ilyen leírás miket kell berakni.
    Én is mint a hülye raktam bele egybe mindent.Azt baszta a csörömet hogy szaros mentett állás betöltés 2-3percig tart meg mire a game kilép a windowsba majd onnan magához tér megint sok idö.
    Találomra elkezdtem törölgetni sorokat.És máris megtáltosodott alig 20 sec a mentés betöltés és a kilépés is kurva gyors.Szóval nem kell minden szart bemásolni.
  • zoliapu
    Sztem szép lett.
    Igaz nekem nem ez a kedvenc stílusom, vagyis szeretném csak nincs rá sok időm.
  • kill3r21
    a 3. kép tök olyan mindha megtaláltad volna Superman Erődjét...:D
  • bélanéni #1725
    A cache mappát hova kell létrehozni? A "Rage" telepítési mappába, vagy azon belül másik mappán belül?
  • Shep
    Nincs az túllihegve, van akinek totál játszhatatlan, tegnap óta nekem pl. szarrá fagy az egész. Vannak akiknek segít a configos bütykölés sokaknak azonban nem. Szégyen, gyalázat amit az id művelt.
  • grebber

• morzsi555
    seta vt_maxPPF 16
    seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192
    seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192
    seta vt_pageimagesizeunique 8192
    seta vt_pageimagesizevmtr 8192
    seta vt_restart
    seta vt_maxaniso 4
    seta image_anisotropy 4

így már nem kell parancsikonhoz adni, ha nem megy akkor 16 helyett próbáld a 8-at is, vagy más értéket. De lehet, hogy atinál nem működik.
  • fixpont
    Nekem a textura kesest annyi oldotta meg, hogy csinaltam egy cache mappat. Azota oda pakolja a cache fileokat es nincs keses.
  • MerlinW
    Az nem halo figure te, hanem Doom főhős:)
  • bélanéni #1719
    Ezer bocsánat!
  • NovaTerra
    Kösz. Az volt a baj, hogy elsőre kilőttem az összest.
  • Shep
    Az Doom figura, nem is hasonlít a Halo figurára :)
  • extra sensory
    Ezeket beírtam a cfg fájl-ba

seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192
    seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192
    seta vt_pageimagesizeunique 8192
    seta vt_pageimagesizevmtr 8192
    seta vt_restart
    seta vt_maxaniso 4
    seta image_anisotropy 4

+ a parancsikonhoz is ezt:

+vt_maxPPF 16

De nekem ez nem oldotta meg a textúra késést... sőt kiláthatatlanul kockás minden. Lécci másold már be hogy néz ki a teljes cfg fájl, mert elrontottam itt valamit.
  • Gideon Wieth
    Köszönöm megpróbálom, mert tegnap este én még le is töröltem az illesztőprogit teljesen ((nem kellett volna aztán rájöttem, azóta rosszabb a helyzet :D )) Megpróbálom majd úgy ahogy te mondtad :-)
  • joceruza
    Távirányítós autóval kell robbantanod. Keress olyan helyet ahol te nem férsz be de az autó igen.
  • joceruza
    A szokásos az mit jelent? Gt-m van.
  • NovaTerra
    Egy kis segítség kellene. Bementem oda, ahol a robbanó kis kocsikat gyártják. Ott hol kell tovább menni? Mert az út el van torlaszolva, ugrani meg nem nagyon tudok.
  • rumkola
    Teljesen játszható semmi baj egetverő baj nincs vele, kicsit túl van lihegve a dolog. Configolni lehet, az amd-s driver helyzet meg a szokásos...
  • joceruza
    Lehetett hallani olyan híreket hogy a pc-s változat nem igazán úgy sikeredett ahogy azt eltervezték. Ha valaki ilyet hall az megrendeli? Kemény pénzetekbe került az hogy ne tudjatok játszani....
  • fixpont
    Letoltottem, azzal van a problema.
  • Gabe18
    Nekem a poszteren kívül a 3 DVD elhelyezésére alkalmas tok is tetszik, nem is láttam még ilyet asszem...
    Mennyi nagyszerű dolog ~9000-ért. Kit érdekel a játék?
  • Sunrider924
    Udv, nekem is Sapphire kartyam van, ugyanezt csinalja. Nalam az volt a megoldas hogy device managerbol manualisan telepitettem, a have disk opcioval, ahol megadtam neki a kitomoritett driver foldert. Igaz ez csak a drivert teszi fel de utana mar felment magatol a catalyst is
  • bélanéni #1706
    Én imádom ezeket az utalásokat, apró poénokat. Hozzájárul a hangulathoz, nem egy száraz favágós iparosmunka, ez érződik. Persze ha valaki leszurkol 10 lepedőt, és kap egy képhibás, bugos verziót, az nem tud odáig eljutni hogy értékelje. (#1656)
  • rumkola
    Quake3-ban benne volt választható modellként.
  • mester1987
    nekem azzal nem vált be, inkább a 11.6 ;)
  • bélanéni #1703
    Először Quake figurára asszociáltam, utána ugrott be, hogy nem is az, hanem Halo. Mondjuk szerintem arra is hasonlít, de amúgy biztos igazad van
  • rumkola
    az nem HALO figura, hanem egy eredeti DOOM space marine 94-ből talán :D

• rumkola
    lassabb lesz, de nem azért mert nem bírja, hanem azért mert vár, ergo pihen :)

vsync on-nál max 60 fps-t kell kipumpálnia magából a vga-nak, vsync off-nál pedig a maximumot (persze ha nincs cpu limit)
    így utóbbi esetben tekerhet akár 100%-on is

a vga-knál sok helyen ezért van cicergés, mert vsync OFF-on 99%-on jár a vga és közben 3000fps-t nyom egy játék menüjében, miközben elég lenne 30%on tekernie és meglenne a 60fps
  • bélanéni #1700
    Én eddig 1 órát nyomtam, szerintem eszméletlenül ott van a hangulat, és a kivitelezés is állat, hangok, zene, grafika, minden. Engem beszippantott.
  • bélanéni #1699
    Rögtön az elején amikor beszállsz a megmentőd mellé a dzsipbe, ott van egy "bólogató" HALO-figura, ha jól láttam. Az is vicces
  • Haversrác
    Töltsd le a 11.9 RAGE performance drivert, és megoldódik a problémád!
  • MerlinW
    Negatív:)

Ha van VSync, a VGA minden frame esetében bevárja a monitort, ergo lassabb lesz valamivel. A tearing/képelcsúszás azért van, mert a monitor még nem rajzolta ki az adott frame-et, míg a VGA már egy újabbat küld neki.
    A VSync ezt szabályozza le (a monitor képfrissítési frekvenciája alapján 1 frame/Hz ütemezéssel).
  • rumkola
    a bekapcsolása pont hogy csökkenti a vga terhelését....

am nagyon jó a játék, cfg-zve, 8K-s textúrákkal fix 60fps egy 8800gts512-őn, phenom2 mellett, lag és textúra késés nélkül
    vicces