3817
-
#1735 ÖÖ mivel?:) Ha a kommentemre reagáltál, akkor csak annyi, hogy azért írtam local settings-et, mert páran tegnap nem találták az AppData-t, sokaknál nincs bekapcsolva a rejtet fájlok megjelenítése:) -
dbdadi #1734 Hali! Intel Core Duo CPU 6750 2,66Ghz,4GB ram Nvidia 8800GTS 320MB,ilyen gépem van és érdekelne hogy a textúra késést hogy tudom megcsinálni mert eleget szórakoztam már vele de nem sikerült megcsinálni. Akadásmentesen megy a játék,semmi gond vele,kivéve ezt a textúra késést. Valaki leírná részletesen mit és hogyan kell megcsinálni?
Kösz -
fixpont #1733 Es most mit csinaljak? Kapsz egy piros pontot. -
#1732 Ugyanezt írtam Local settings = appdata, csak az előbbi nem rejtett. -
fixpont #1731 c:\users\sajatneved\appdata\local\id software\rage
Ahol a "sajatneved" a user neved a win7ben. -
#1730 Köszi! -
#1729 User/neved/local settings/id software/rage -
#1728 Amúgy óvatosan ezekkel a cfg-be rakosgatással.
Mert ugye neten van vagy 10 féle ilyen leírás miket kell berakni.
Én is mint a hülye raktam bele egybe mindent.Azt baszta a csörömet hogy szaros mentett állás betöltés 2-3percig tart meg mire a game kilép a windowsba majd onnan magához tér megint sok idö.
Találomra elkezdtem törölgetni sorokat.És máris megtáltosodott alig 20 sec a mentés betöltés és a kilépés is kurva gyors.Szóval nem kell minden szart bemásolni. -
#1727 Sztem szép lett.
Igaz nekem nem ez a kedvenc stílusom, vagyis szeretném csak nincs rá sok időm. -
#1726 a 3. kép tök olyan mindha megtaláltad volna Superman Erődjét...:D -
#1725 A cache mappát hova kell létrehozni? A "Rage" telepítési mappába, vagy azon belül másik mappán belül? -
#1724 Nincs az túllihegve, van akinek totál játszhatatlan, tegnap óta nekem pl. szarrá fagy az egész. Vannak akiknek segít a configos bütykölés sokaknak azonban nem. Szégyen, gyalázat amit az id művelt. -
-
morzsi555 #1722 seta vt_maxPPF 16
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192
seta vt_pageimagesizeunique 8192
seta vt_pageimagesizevmtr 8192
seta vt_restart
seta vt_maxaniso 4
seta image_anisotropy 4
így már nem kell parancsikonhoz adni, ha nem megy akkor 16 helyett próbáld a 8-at is, vagy más értéket. De lehet, hogy atinál nem működik. -
fixpont #1721 Nekem a textura kesest annyi oldotta meg, hogy csinaltam egy cache mappat. Azota oda pakolja a cache fileokat es nincs keses. -
#1720 Az nem halo figure te, hanem Doom főhős:) -
#1719 Ezer bocsánat! -
NovaTerra #1718 Kösz. Az volt a baj, hogy elsőre kilőttem az összest. -
#1717 Az Doom figura, nem is hasonlít a Halo figurára :) -
#1716 Ezeket beírtam a cfg fájl-ba
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192
seta vt_pageimagesizeunique 8192
seta vt_pageimagesizevmtr 8192
seta vt_restart
seta vt_maxaniso 4
seta image_anisotropy 4
+ a parancsikonhoz is ezt:
+vt_maxPPF 16
De nekem ez nem oldotta meg a textúra késést... sőt kiláthatatlanul kockás minden. Lécci másold már be hogy néz ki a teljes cfg fájl, mert elrontottam itt valamit.
-
#1715 Köszönöm megpróbálom, mert tegnap este én még le is töröltem az illesztőprogit teljesen ((nem kellett volna aztán rájöttem, azóta rosszabb a helyzet :D )) Megpróbálom majd úgy ahogy te mondtad :-) -
#1714 Távirányítós autóval kell robbantanod. Keress olyan helyet ahol te nem férsz be de az autó igen. -
#1713 A szokásos az mit jelent? Gt-m van. -
NovaTerra #1712 Egy kis segítség kellene. Bementem oda, ahol a robbanó kis kocsikat gyártják. Ott hol kell tovább menni? Mert az út el van torlaszolva, ugrani meg nem nagyon tudok. -
rumkola #1711 Teljesen játszható semmi baj egetverő baj nincs vele, kicsit túl van lihegve a dolog. Configolni lehet, az amd-s driver helyzet meg a szokásos... -
#1710 Lehetett hallani olyan híreket hogy a pc-s változat nem igazán úgy sikeredett ahogy azt eltervezték. Ha valaki ilyet hall az megrendeli? Kemény pénzetekbe került az hogy ne tudjatok játszani.... -
fixpont #1709 Letoltottem, azzal van a problema. -
Gabe18 #1708 Nekem a poszteren kívül a 3 DVD elhelyezésére alkalmas tok is tetszik, nem is láttam még ilyet asszem...
Mennyi nagyszerű dolog ~9000-ért. Kit érdekel a játék? -
Sunrider924 #1707 Udv, nekem is Sapphire kartyam van, ugyanezt csinalja. Nalam az volt a megoldas hogy device managerbol manualisan telepitettem, a have disk opcioval, ahol megadtam neki a kitomoritett driver foldert. Igaz ez csak a drivert teszi fel de utana mar felment magatol a catalyst is -
#1706 Én imádom ezeket az utalásokat, apró poénokat. Hozzájárul a hangulathoz, nem egy száraz favágós iparosmunka, ez érződik. Persze ha valaki leszurkol 10 lepedőt, és kap egy képhibás, bugos verziót, az nem tud odáig eljutni hogy értékelje. (#1656) -
rumkola #1705 Quake3-ban benne volt választható modellként. -
mester1987 #1704 nekem azzal nem vált be, inkább a 11.6 ;) -
#1703 Először Quake figurára asszociáltam, utána ugrott be, hogy nem is az, hanem Halo. Mondjuk szerintem arra is hasonlít, de amúgy biztos igazad van -
rumkola #1702 az nem HALO figura, hanem egy eredeti DOOM space marine 94-ből talán :D
-
rumkola #1701 lassabb lesz, de nem azért mert nem bírja, hanem azért mert vár, ergo pihen :)
vsync on-nál max 60 fps-t kell kipumpálnia magából a vga-nak, vsync off-nál pedig a maximumot (persze ha nincs cpu limit)
így utóbbi esetben tekerhet akár 100%-on is
a vga-knál sok helyen ezért van cicergés, mert vsync OFF-on 99%-on jár a vga és közben 3000fps-t nyom egy játék menüjében, miközben elég lenne 30%on tekernie és meglenne a 60fps -
#1700 Én eddig 1 órát nyomtam, szerintem eszméletlenül ott van a hangulat, és a kivitelezés is állat, hangok, zene, grafika, minden. Engem beszippantott. -
#1699 Rögtön az elején amikor beszállsz a megmentőd mellé a dzsipbe, ott van egy "bólogató" HALO-figura, ha jól láttam. Az is vicces -
Haversrác #1698 Töltsd le a 11.9 RAGE performance drivert, és megoldódik a problémád! -
#1697 Negatív:)
Ha van VSync, a VGA minden frame esetében bevárja a monitort, ergo lassabb lesz valamivel. A tearing/képelcsúszás azért van, mert a monitor még nem rajzolta ki az adott frame-et, míg a VGA már egy újabbat küld neki.
A VSync ezt szabályozza le (a monitor képfrissítési frekvenciája alapján 1 frame/Hz ütemezéssel). -
rumkola #1696 a bekapcsolása pont hogy csökkenti a vga terhelését....
am nagyon jó a játék, cfg-zve, 8K-s textúrákkal fix 60fps egy 8800gts512-őn, phenom2 mellett, lag és textúra késés nélkül
vicces