Rage 1-2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
szerintem
Tovabbi jo jatekot annak akit sikerult levenni a labarol. Mondhatnam irigykedek.
szerintem
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
szerintem
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
- 100 % korlatolt mozgas, meg a palyaszakaszon belul is lathatatlan falak fognak meg mindenhol, meg egy egy centis korlatot sem enged atugrani.
- kisfelbontasu texturak, csak kelloen tavolrol mutatos a kornyezet.
- Ha megutok kezzel barmit, agyagatol fuggetlenul ugyanugy szol, illetve ugyanaz a bena por effekt, hihetetlen.
Mondjuk szivesen olvasnek legalabb ennyi pozitivumot rola, valakitol
- 0 dinamikus feny, meg a tuz se araszt magabol fenyt, mninden texutra, a lampak, a nap fenye, a targyak arnyeka stb. gyalazat. Meg a quake1-ben is volt feny vetulete a raketavetonek talan😊
- ebbol adodik dinamikus idojaras teljes hianya, felhok stb kizarva.
- 2 dimenzios fu, bahh igen ciki.
- 0 fizika a kornyezetben levo dolgokkal gyakorlatilag semmivel nem lehet interakcioba lepni, nemelyik targyon atmegy a loves, minden kovetkezmeny nelkul, nemelyikre a szokasos rateszek egy plecsni texturat megoldas mukodik.
- jarmu fizika szinten 0.
- A.I. holt buta.
- az egyetlen fizika a ragdoll, ha direkt nekiutkozok valaminek a quaddal, 2-bol egyszer tuti kifagy utana😊 Az emberek sisakja atesik a zart femlemezeken stb.
- azt hiszem 90 ota az elso jatek amiben meg az ablakot sem lehet kiloni.
- 100 % korlatolt mozgas, meg a palyaszakaszon belul is lathatatlan falak fognak meg mindenhol, meg egy egy centis korlatot sem enged atugrani.
- kisfelbontasu texturak, csak kelloen tavolrol mutatos a kornyezet.
- Ha megutok kezzel barmit, agyagatol fuggetlenul ugyanugy szol, illetve ugyanaz a bena por effekt, hihetetlen.
Az egesz olyan erzetet kelt, mintha egy oriasi tavolrol szep, de statikus festmenyen tologatnnak kezzel a lego katonankat, autonkat. A tobbi elvezeti faktort sajna oda kell kepzelnem, mert ezek meggatoltak abban, hogy elmeruljek benne.
szerintem
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
fotográfik kolomp edisön :D
meg lehet mar venni v csak 7en lesz kint a "boltok polcan"?
aki tolja az digital vasarlas keretein belul/steam?
anti hero
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
F1 a gyógycsomag, F3 a bumeráng, F4 pedig valami, azt még nem tudom.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Ilyen szarrágó tesztelõt. <#zavart2>#zavart2>
[merlinw.org]
[merlinw.org]
autosave konzolbetegség, én kivagyok tõle
fotográfik kolomp edisön :D