Rage 1-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaj, ahogy olvasgatom a fórumot teljesen elveszitek a kedvem a játéktól 😄. Egyébként valahol, mintha olvastam volna, hogy van benne co-op. Az érdekelne, h most az egész játék végig vihetõ co-opban, vagy van külön co-op történet (álá Splinter Cell: Conviction, Portal 2),esetleg csak van pár játékmód benne, ami vihetõ co-opban? (ilyen horda támad mód, meg hasonlók). VAGY! Nincs is benne semmilyen co-op? 😄
lwb
A beta driver semmit nem javított. Kezdem úgy érezni, hogy ez nem autodetect hiba, hanem TÉNYLEG ezekkel a felbontású textúrákkal lõttek ki a játékot.
Közelrõl egy vicc az egész, 2002-es kategória.

DarkSector
Ez másodlagos, a topikot tiszteletben kell tartani.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lwb
Hát nemtom. Két dlc-t adtak az anarchy editionhöz, az egyik valami tárgy izé, ahhoz 1 megát töltött le a steamrõl, ez lehet, hogy benne volt, de a sewer mission akármihez már 382-t.

Na mindegy, most updatelek nvidia beta driver-re. Remélem felnyomja a texture-t egy picit (állítólag a bugos autodetect a hibás, mert persze nem tudsz semmit állítani magadtól, csak felbontást).

Pretorian
A DLC-k miatt kellett, amik már benne vannak az alapjátékban, de fizetni kell érte, hogy megnyíljanak. <#eplus2>

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

lwb
Viszont a játékélmény, a hangulat, az ott van. Mondjuk ilyen grafika mellett nem tudom, mi a fenének kellett 3 DVD ehhez, de mindegy.

lwb
Ja, ilyen közelrõl a textúra. Mondjuk cserébe stabilan sok a frame per sec, de akkor is.

broman191
Steam fórumról...really wtf?! 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Pont most rendeltem meg a CD Galaxistól, mert megküldték a jelzést hogy kapható státuszba került.
Hát bízom benne hogy rövidesen dobnak valami használható patchet és akkor jó lesz ez. Azért nyilván így nem hagyják gondolom...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Frank99
aktiválták intkeys-rõl, most preload-olom.....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
miért, te megvetted????????????

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

lwb
Tévedés, itt van a kezemben a doboz. Steamen usa vpn-nel kellett aktiválni, de szépen megy. És full eredeti, anarchy esition.

A texture popping viszont tényleg probléma.

Shep
Hát ahogy haladunk lesz egyáltalán itt valaki aki megveszi PC-re?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Ja igen. Valóban.

(Mondjuk azért érdekelje õket, fõleg ha holnap megveszik)

Parasite Eve 2, best game EVER!

Köszi tesó....megyek hív a természet!!!
ui: te fasza gyerek vagy!!!

DarkSector
Jó de még nem jelent meg.
Gondoltam ne spoilerezzünk. De rátok bízom.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Ez jobb, mint az eredeti. Igazi absztrakt játék 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Mert az eredetivel nincs ilyen gond? De van.

Ryder62
XD

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

DarkSector
Te akkor SAKKOZNI is tudsz. 😊

Képeket a warez részbe kellene, mert origiseket nem érdekli még...szerintem.

broman191
Látod, lövöd, a természet nyelvét használja többnyire. <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Ryder62
Lol az egész, komolyan. És még ettõl a játéktól vártam hogy hasonló legyen mint a fallout. <#zavart2>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

HeadHunter86
Lent látható configgal fullhd-ben, 2x AA-val úgy hasít mint állat. Az aprócska configfájlal most már a betöltõdés is jónak mondható, bár új helyszínre érkezéskor még most is zavaró picit, de patchig kihúzzúk. A csajszi az elején nagyon aranyos, nagyon bejön 😊

Ez a játék mennyire van a magyar nyelvtõl??

Cucmey
ugyanilyen videókártyám van és a proci is ilyen mégis jó nekem.

PTW
Sajnos ez a 22-es csapdája. Ha bekapcsolod beta drivernél a catalyst AI-t akkor eltünnek ezek a textúrahibák viszont a játék megáll 3-5 másodpercekre kb folyamatosan. Ha pedig kikapcsolod akkor megy gyorsan de így néz ki. Visszatettem elõzõ drivert nincsnekek ilyen problémák viszont kb 10 fps. szopóág az egész

Erõsen gondolkodom rajta, hogy visszamondjam, na nem a grafikai bugok miatt, mert ps-re rendeltem elõ, hanem mert egy csõ játék és ebben a formában rendes multi nélkül nem annyira nyerõ.
benőmenő
csudijó az élmény HD4850-el 4 gb rammal meg 4 magos AMD Phenom 2-vel.
Ment is a játék vagy 16 fps-el :S
Felraktam a beta drivert a vga-hoz, és most már megy olyan 45 körüli minimum fps számmal (de még mindig nem a carmack által emlegetett 60) és így néz ki:

Jah és ha a catalyst ai be van kapcsolva a fõmenü elõtt kidob exe hibával <#falbav>
wesker24
Nálam igy néz ki a játék !

De amint visszatértem az elõzõ helyszínre ahol már 1 x.-szer voltam szétesett a textúra !

DarkSector
BF-ben sem...😄

FPS grafikánál én mindent leszarok ha igényes fegyverek és ellenfelek vannaka játékban.

Bokafix2
A felhõk meg az ég dobják meg inkább a grafikát, de ha az alább belinkelt képekben letakarod az eget a kezeddel és csak az alatta levõ dolgokat nézed, már közel sem hat olyan szépnek, de az éggel való összhatása dob rajta.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

broman191
"I was looking at the picture of the id software team toasting each other during Rage's launch the other night. Now we know what they were doing when they should have been optimizing the game for PC's..." 😄

semmi gondom nem volt
ugy latszik bemakoltam
Shep
Kösz de jó nekem a mostani is 😊

Totál csõ játék, ha gyalog vagy, autóval annyira nem.

Fpocok
Rendben.<#bohoc>

Pretorian
Én abból sokat nem láthattam sajnos (f*s gépem van), de azért még low-on is keresgéltem néha az államat, még a Metro-n is. Mintha rémlene, hogy az elsõ Rage videóban is volumetrikus felhõkrõl, full dinamikus árnyékokról beszélt volna Carmack. Aztán lehet hogy rosszul emlékszem.

kill3r21
Én konkrétan csak a felhõkre gondoltam, nekem jobban tetszett mint a bf3 betában, természetesen a BF3 csak béta....tehát biztos jobban ütni fog....de ebbe ne menjünk bele 😊
Fpocok
Csak azért kérdeztem, mert bf3al jött, ott meg állam leesett, amikor hirtelen árnyékos lett minden...

Pretorian
Akkor nálad betöltõdtek a textúrák rendesen, jó a fizika, stb....?

Pretorian
Hogy lenne már. Ez egy Borderlands-klón hangulat nélkül, ratyi technikai megvalósításal, 10 éves fps-betegségekkel. De legalább a 60 fps megvan.
Viszont a lépések hangja jó, látszik, hogy rengeteg energiát fektettek ebbe a feature-be.

nem akarok flamet inditani de miert bughalmaz?
igaz meg csk most jutottam el wellspringsbe de semmi ilyet nem lattam, de maxon nagyon siman futott nagyon gyorsan betöltött , igazabol a legnagyobb problemam a teljes bekorlatozas volt, semmi szabadsag, bar ez varhato volt id-töl
Fpocok
Kit érdekel az ég, ha játszhatatlan a játék?
Amúgy a RAGEben mozognak a felhõk? Van olyan, hogy a felhõ eltakarja a napot és akkor árnyékban van minden a földön?

DarkSector
Mert a BF-ben a grafika egy HYPE buborék talán azért. 😊

kill3r21
Grafikával kapcsolatban, még a rage elött toltam a BF3 bétát, ott a Caspian Border pályán, megnéztek az eget és a felhõket, akkor aztmondtam brutális....aztán jött a rage....ilyen eget még nem láttam semmiben...😊
jah....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Pretorian
Felejts már el, pont te kezded, most.

ez mind szép és jó, csakhogy a processzorhasználtságról való optimalizációról való hírt nem látok <#falbav><#falbav><#falbav>
Bence94
nekem is ez jött le és ha jól látom jobban rámentek a cellshaded stílusra pedig pont az fogott meg ebben, hogy mad max az egész és nincs ilyen béna mese stílusa. megnézed a 2007-es!!! trailerben azt a "kulupos" férfit és megnézed merlinw 1156-os hozzászólásában megdöbbensz. ég és föld. nagyon rágyúrtak a konzolokra de persze azok szart se érnek, így azok a szintjének megfelelõen néz ki és emiatt rondább a pc-s is ezt meg is mondta carmack. remélem az a high-res csomag durván megszépíti.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Tatyla
de 5770 de felraktam azt az állítólagos javító drivert de semmi 😞

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA