3817
-
#1935 A gk-s cikk után visszaszívom sry, mert csak a kiragadott mondatot olvastam. Bírom az ilyen cikk címeket. :S -
#1934 LoL... Carmack "szétbaszott"-nak nevezte a helyzetet... Sztem a játékra gondolt. -
#1933 Mijazhogy az AMD szerint a régi karikon lehetnek bajok?
Bazdmeg, talán ezt le is jegyezhették volna egy gépigénybe nem? -
#1932 Tisztára mint egy politikus: áttolja felelőséget.
Carmack megkért minden PS3 felhasználót, hogy frissítsék a PS driverüket.
-
#1931 http://www.gamekapocs.hu/hir/25840/carmack_ideges_a_rage_pc_s_driverhibai_miatt -
#1930 Gondolom erre célzott hogy majd mindenki sírni fog. :) -
#1929 Júniusban meg azt mondta, hogy hiba volt a RAGE-t konzolra is megcsinálni. -
#1928 Azért ahhoz kell arc, hogy kijönnek ezzel a fosporttal, majd utána rögvest szemrebbenés nélkül szembeköpi a sok millió doom, quake, wolfenstein és commander keen rajongót egyszerre. Remélem Carmacknek ez a rage, vagy a kövi doom lesz a daikatana-ja. -
#1927 Ezek után a doom 4 se fog nagyot durranni grafikailag, kár érte... -
#1926 igen ez vicces, ugyanúgy bunnyzol, mint cs-ben, csak minden jump elején nyomsz egy rövid futás gombot, és száguldozik a karakter.. :)
nem tudom, hogy ez direkt van-e így, de perpill elég imba -
#1925 szégyen, szánalom -
szánalmas hogy a végtelen pénzét lecserélte még végtelenebbre és konzolos promóter csicska lett. -
#1923 “We do not see the PC as the leading platform for games,” said John Carmack, as he explained the company’s reasons for focusing Rage’s development on consoles.
Azt hiszem ez mindent elmond. -
#1922 Lenne pár kérdésem: A vsyncet hol lehet álltani? Célkeresztet ki lehet kapcsolni? Meg ezt a toggle zoom-ot valahogy? Miért van az hogy a lenti cfg-men úgy látom h akad? Cache mappa megvan, cfg fájlt csináltam, ezzel a sorokkal:
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192
vt_pageimagesizeunique 8192
vt_pageimagesizevmtr 8192
Mit lehetne még csinálni h jobban menjen? -
#1921 -
#1920 7óra 42percnél tartok, subway town-ban, most kellet valami plutóniumot megszerezni, aki végigvitte, sok van még? -
hegege #1919 cfg file-alt el se indul rögtön error az elején.. -
Dns5000 #1918 fuck 11.10 pre 2 be is van textura kockazodas :S -
#1917 Le van írva már rakás cfg.Próbálkozni próbálkozni semmi + várni a rendes patchre! -
hegege #1916 Ahhoz ,hogy ne 2 mp töltés 4 mp esemény legyen vmit lehet tenni? -
#1915 Igaz, még csak a 2. küldinél járok, de a hangulat odabasz. Szégyen, de az első küldi végén nem tudtam, hogy kell visszajutni a dzsiphez. Látszik, 2 éve nem foglalkoztam komolyabban játékkal. Kb. 4x mentem oda-vissza az utolsó bandita helyszíne és a kínzókamra között. Meg kellett néznem egy Rage walkthrough-t. -
Since #1914 Sziasztok, én már próbálkoztam mindennel, de sajnos olyan lassan tölti be a textúrákat hogy játszhatatlan. Esetleg ha valakinek ovlt ilyen fajta gondja, leírná a megoldást? Már olyan sok mindent csináltam hogy belefáradtam a próbálgatásba :-) Köszönöm előre is! -
Evoluti0N #1913 Kb másfél órát játszottam eddig és szerintem hangulatos. Néhány küldi adó karakter arcmimikája és gesztikulációja nagyon ööö... nem is tudom, élethű, vagy hangulatos? vagy, nem tudom milyen. Szóval tetszik :D -
#1912 Most így néz ki a cfg:
seta com_videoRam "1024" //sets the Video Card memory Set this to the amount you have in MB
seta com_maxfps "60" //limits the frames to 60 can be changed to what you desire
seta image_anisotropy "2" //Using the highest setting here but you can set as 2, 4 or 8
seta image_usecompression 0
seta image_filter "GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR" //filtering for light maps
seta image_preload "1" //Use preload images when ever possible
seta image_lodbias "-1" //LoD settings
seta image_ignoreHighQuality "0" //Sets up for using HQ gfx
seta image_ignoreLowQuality "1" //ignores the low textures
seta image_useCache "1" //Enabled Cache to allow the textures to load properly without popping
seta image_cacheMegs "125" //Cache size in Megabytes
seta image_cacheMinK "50" //Cache minimum size in kilobytes
seta r_fullscreen "1"
seta r_aspectRatio "1" // 0=4:3, 1=16:9, 2=16:10, 3=5:4 TFT, -1 custom
seta r_swapInterval 1 //VSYNC 1 enabled, 0 diabled
seta r_useHighQualityPostProcess "1" //Fore High Quality post proccessing
seta r_shadowsHighQuality "1" //Fore High Quality shadows
seta r_displayRefresh "0" //keep it so the engine doesn't double render a frame
seta r_renderer "best" //highest rendering options
seta r_multiSamples "32" //Set this to 16 or 8 if you're having low-fps as 32 is the Max Multi-sampling
seta r_useHBAO "1" //Ambient occlusion
seta r_useRenderThread "0" // 0 Disable or 1 Enable threaded rendering useful for newer cards to increase performance.
seta r_visDistMult "1"
seta r_useMotionBlur "1" //use blur
seta r_skipBump "0"
seta r_skipSpecular "0"
seta r_skipNewAmbient "0"
seta r_shadows "1"
seta r_cgFragmentProfile "best"
seta r_cgVertexProfile "best"
seta vt_lodBias "-1" //LoD settings
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 "8192"
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly "8192"
seta vt_pageimagesizeunique "8192"
seta vt_pageimagesizevmtr "8192"
seta vt_maxaniso "2"
seta vt_qualityhdplossless "1"
seta vt_qualityhdppower "0"
seta vt_qualityhdpspecular "0"
seta vt_qualityhdpnormal "0"
seta vt_qualityhdpdiffuse "0"
seta vt_qualitydctpower "100"
seta vt_qualitydctspecular "100"
seta vt_qualitydctnormal "100"
seta vt_qualitydctchroma "100"
seta vt_qualitydctluma "100"
seta vt_maxlockedpages "256"
Így meg a parancsikon:
Rage.exe +cvaradd g_fov 20 +com_allowconsole 1 +com_skipIntroVideo 1 +g_showplayershadow 1 +m_smooth 0
Emellett beállítva a cache mappa a local-ba, s egész jó az egész. -
#1911 +g_showplayershadow 1 ----> Ez mi akar lenni??? Nem ÖN árnyék??? Akkor miért nem látom a saját árnyékomat? Vagy mi ez? -
#1910 Igen, ezzel egyetértek.
De igazából, én is megyek, sodródok az eseményekkel, elég jól leköti az embert. Még állítgattam egy kicsit a cfg file-on, most szinte egyáltalán nem is volt textura pop-up sem.
Viszont beperelem őket, mert lekoppintották a nevem :-D -
-
Gabe18 #1908 Ilyen névvel mondhattál mást?
De amúgy egyetértek. Én is most léptem ki egy 30-40 perc után. Kár ezért a textúra malőrért, mert így sokakban ez marad majd meg, még ha rövidesen orvosolják is. Pedig ha ez nem lenne, és csak a játékot kéne értékelni szerintem sokkal elégedettebb vélemények lennének.
A grafika ha az összképet nézzük, szerintem nagyon szép, és részletes. Persze ha kiemelünk egy-egy közeli tárgyat akkor bizony előjönnek gyengeségek. Reménykedjünk a HQ textúrákban, bár nem értem, azt miért külön kell kiadni utólag?
A játékmenet meg nekem tetszik, az fps harc része élvezetes, az ellenfelek már itt az elején se hülyék. A kézikönyv szerint a viselkedésük függ a nehézségi szinttől is. Persze lehet ez csak marketing duma szokás szerint, de nem rossz amit eddig tapasztaltam.
Ami kifejezetten gyengeség szerintem az a tárgyak fizikája. Az tényleg nem 2011 színvonal hogy egy széket, vödröt, semmit nem lehet arrébb lökni vagy bármilyen hatást gyakorolni rá. -
mester1987 #1907 Nálam lesz a grafika egy idő után képregényes (olyanok a fegyverek, meg az NPC-k, mint a Borderlands-be) vagy másnál is??? Már kész van a második lőgyakorlat is...vagy lehet ez a textúra hiba miatt van? -
#1906 Nos, kipróbáltam, végre letöltötte a Steam.
Megmondom őszintén, sokkal rosszabbra számítottam az eddigiek alapján.
Én nem tapasztaltam vsync problémát, szaggatást, másodperces leállásokat, recsegést, hangproblémát, errort vagy asztalra kidobást sem. Pedig kb ezekre készültem fel :)
Ami volt a textúrák pop-upja, de az sem annyira sűrűn, hogy a játékmenetet megzavarja.
Merlin cfg beállításait használom, kivéve hogy az anisotropicot csak 2*-esen hagytam, de minden mást átmásoltam.
Cache mappákat beállítottam, s játszottam vele egy bő félórát.
Mivel egyáltalán nem cseréltem drivert (11.8) és még a javítás sincs kint, szerintem ha ezt a textúra késleltetést kijavítják, teljesen jó lesz ez. Mondjuk a HQ textúrák nem ártanak majd, mert főleg a belső terek tereptárgyai kb a Half Life-ot idézik (az első részt)
Egyébként meg hangulatos lövölde :-) -
milos620 #1905 Köszi morzsi555! -
#1904 Most derül ki, mennyire tartják karban a topikokat a HG-k... -
#1903 :D -
morzsi555 #1902 intéző->Eszközök->Mappa beállításai...->Nézet fül-> Ismert fájltípusok kiterjesztéseinek elrejtése, ez ne legyen bepipálva. -
milos620 #1901 Csak egy választ skacok az 1897-es hsz-re.
-
Hunor1 #1900 te beteg vagy......kakafóbiás???? -
#1899 írtak valamit, hogy controllerek miatt is hülyéskedik a játék, sok embernek le is kellett húzni a gépről minden ilyesmi eszközt, hogy jó legyen -
temes69 #1898 sztem inkább megvárom a hivatalos javítást. amúgy először x360as gamepaddal próbáltam(logitech chillstream) de mivel nem bírtam vele játszani visszaálltam egér+ billentyűre, és láss csodát a vsync hiba is alább hagyott. mondjuk ez nem tudom miért lehet... -
milos620 #1897 Egy aprócska problémám lenne a cfg fájllal. Ugyan létrehoztam már, de az itteni hsz-ek szerint a fájl típusát kell megváltoztatni txtről cfg-re amit nem lehet a jegyzettömben mert szöveges dokumentummal helyeztem el a base mappába, így csak a nevét tudom rageconfig.cfg-re átírni!
Ezzel kapcsolatban annyi kérdésem lenne, hogy így is jól jártam-e el? -
mester1987 #1896 biztos kapott érte egy aranyalmát xDDD