Rage 1-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gubberx
Az a kártya sajnos már kevés lesz ehhez...

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Tatyla
visszaraktam a 11.9-et megcsináltam a cache mappát ,rageconfig.cfg bemásolva ugyan olyan szar minden még mindig 3sec-es diafilm 😞 <#rinya><#sir>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

megcsinaltam en is a cfgt, konyvtarat, shortcutot
felraktam a 11.6b azt olvastam a 11.6 jo hozza
es szaggat mint allat 4850en 😞

May the force serve you well!

DarkSector
Jó mindenkinél fut ember azt hittem arra gondolsz hogy a textúrabetöltés meoldódott a HD 4870-esen....áááááá! 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

elvileg én felraktam a friss amd fixet, de elõtte a bf3-s fix is fent volt és ccc információnál azt írja ki, hogy utolsó frissités dátuma: szeptember 29. akkor tettem fel a bf3-s fixet. Lehet hogy nem írta volna fülül?

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

Torzonborz
nekem alapból elindult a játék csak a textúra betöltés és akadás volt a gond.
11.9-es driver van fent + az amit mondtam és egész tûrhetõ lett ( bár azért patch jöhetne minél hamarabb ).

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

DarkSector
Havernak HD4870 van azon a karin segít a cfg leirás?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Torzonborz
melyik driver van fent ? 4870-en nekem is csinálta , kikapcsoltam és jobb lett + el is indult. mondjuk még cache könyvtárat és cfg file-t is megcsináltam.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

majd jön az amd hotfix és csodadriver szokás szerint, csak ki kell várni

fotográfik kolomp edisön :D

max beállitások melett is 40 fps felett fut amikor hajlandó mozogni.

Torzonborz: ha Ai-t kikapcsolom akkor intro után rage.exe hibával kilép.

Torzonborz
catalyst AI-t kapcsold ki és jobb lesz.

Nekem is 4850van es megy vagy 10-15fpsel, valami mas gond van ott.
(#1384) 4670el jol megy azaz erdekes...

DarkSector
Jó vicces ez a Before -After, kb ennyit jelent a 4096->8192....egy kalap szart.😄

hogy vetted a le az antialsingot?
alapbol 0n van a menuben nem?

aha, cseréld le a 4xxx-es amd vga-t

Más:
KLIKK

bench

fotográfik kolomp edisön :D

Hali, olyan problémám lenne hogy a játék játszhatatlan, a kép kb 2 másodpercenként másodpercekre beáll. Tud valaki erre valami megoldást?

DarkSector
nekem az a csatornás helyszín tetszik...😊

DarkSector
Melyik trükk, és mejik VGA-val? 😊

Fenti képen az öreg nõ akirõl tegnap irtam hogy egy 3d-s szemüveget hord....😄
kék-piros kerettel.😄

wesker24
Na ugy látszik megjavult a játék és már nem esnek szét a texturák eddig !

Az 2-3 seces textura késés meg annyira nem zavaró !

DarkSector
Már várom mikor nyomat valaki a videó alá egy sufni szinkront a RAGE-el kapcsolatban....😄

bélanéni

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Fpocok
Nem.
Ez egy konkrét Rafi reklám.

Parasite Eve 2, best game EVER!

bélanéni
Ez egy burkolt Raiffeisen reklám? <#banplz>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Shep
Hát de a legutolsó, legszarabb akármilyen gagyi játékban is nagyobb az interaktivitás a környezettel, mint itt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Tévedsz haverom....
Magyarok találták fel ezt s!!! 😛

Azt a vén faszit okoljátok. 😊
RAGE váza ...prototipus.

bélanéni
Egyszerû a magyarázat: ez egy monster-shooter, nem vase-shooter!

Jim Morrison
Kijött a játék vagy mi történt? :o

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bélanéni
De legalább pattogtatni lehetne!

Shep
Na, ez is egy lehetõség 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok

Shep
Mindegy akkor is gyászos az egész. Bár lehet csak minden törhetetlen és rohadt nehéz jövõbeli anyagból készült.

Shep
Hát de ennyi év alatt csak ennyire futotta egy statikus valamire? Ezt nem tudom egyszerûen felfogni.

DarkSector
Nem 1 váza van, ja és ha váza akkor a kis lámpa is legyen törhetõ meg minden...csak a vázát törhetõvé tenni akkor az lett volna fura...😄

DarkSector
Tudom csak megvan a technikai miértje, amit irtam, van szép nagy terület autók...Az ellenség nagyon jól meg van csinálva mint kinézetre mint animációra (lábát lövöd megbotlik, karját akkor megfogja.
A vér szép.)

Szóval szerintem ami fontosabb arra figyeltek oda elsõsorban, persze lehetett volna jobb fizika, csak ez egy ID5 techdemo játék. 😊

Shep
Azért egy váza összetörése megoldható hú de nagy fizikai számolás nélkül is. Egyébként meg más játékban megtudták oldani itt meg nem?

Nem veszem sértésnek, és teljesen igazad van.
Nem is mondtam, hogy a pontos megvalósításnak akár töredék részét is ismerem, csak a technológia alapjára világítottam rá, ezt egyébként Carmack évekkel ezelõtt demózta már QuakeCon-on meg egyéb fórumokon, ha akarod találok neked referenciát 😊
Egy 8192x8192 textúra memóriaigénye tömörítetlenül 268 MB. DXT1 tömörítéssel (a játékok 99%-a ezt használja, NVIDIA technológia) ez kb. 100-120 MB. Ebbõl max 8-10 fér bele egyszerre egy 1 GB kártyának a memóriájába.
A maradék, amit ugye ki kellene rakni a képernyõre, de nem fér bele a memóriába, azokat csak alacsonyabb mip-map (ez olyan, mint a LOD a modellek esetében, csak itt textúrákkal van, kb. távolságtól függõen mindig felére redukálja a felbontást dinamikusan, annak is a felére, és így tovább, amíg 4 pixel nem lesz) szinteken jeleníti csak meg. Ettõl lesz az elõször elmosott textúra, majd "kirészletesedik" effektus.

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Shep
Nem feltétlenül rombolni akarok csak hát érted na. Ez a semmi nem mozog csak az ellenség meg 1-2 szellõ lengedez elég soványka.

Avenger
Engem nem zavarna a textúra cserélés, mint mondtam, ablakban játszva ki tudtam már menni a kezdõhelyrõl(<#idiota>), és alig feltûnõ a textúra csereberélés. Inkább az zavar, hogy teljes képernyõn nem lát egy megát sem a Vmem-bõl.
Ez a technológia(mármint a textúrák élesebbre cserélgetése) már az unreal tournament 3-ban is mûködött. És néhány helyen hasonló minõségû, csak gondolom külön file-ban eltárolt textúrákkal 😊 És ott nem volt látható, maximum pályák betöltésénél...

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

DarkSector
Ha ez az alap helyzetben fullon pörgeti a procikat, akkor hová a fizika +ba?

Shep
Az a legkevesebb azt még rátudnám de ez, hogy semmit nem lehet szétlõni ez borzalom. Jó erre is lehet mondani ,hogy ez nem Red Faction, meg rombloó szimulátor de egy szaros vázát vagy fadobozt hagy tudjak már szétlõni ha már a HL1-ben is lehetett. Ja a grafikától nem értem miért voltak elájulva oly sokan, hát szerintem a Crysis 2 jobban fest.

DarkSector
Láttam fent a neten egy nvidia techdemo-t abban rombolhatsz mindent.

Fpocok
Meg fegyvert felvenni.

Shep
CFG-s trükköt megcsináltam meg bekapcsoltam a menüben a GPU transcode-os dolgot és 1-2 apróbb hibától eltekintve megjavult a játék, viszont a textúrák pocsékak elég sok helyen. Az meg ,hogy egy szaros vázát nem lehet szétlõni 2011-ben egyenesen szánalmas.

bélanéni
<#crazya>

DarkSector
"az iD Software 3D-s programozói kicsivel tájékozottabbak nálad"

Nem szeretnék a vitába belefolyni de ebben egyre bizonytalanabb lettem...<#vigyor5>

Amig Carmack pontosan el nem mondja, es szerintem az nem holnap lessz, addig nem latjuk at. Amugy a jateknak pont azt a hibajat latjak jelenleg, hogy amelett a 8192es(8k) textura pack melett van meg nehany masik is 4k, 5k es 6k, es azzal oli meg a vga-t amikor ezeket cacheli be meg dobja ki a vga memoriabol. irtak is hogy a 1,5 giga rammos VGA-k kevesebb problemaval kuzdenek mint az 1 gigas VGA-k. Szerintem ez is ugyanoda mutat, mint az a teny hogy akinek megy a kikenyszeritett allando 8k texturas cfg file azoknak is jobban megy a jatek.
bélanéni
Ettõl függetlenül még lehet igazad, ami "nagyvonalakban" értendõ.

bélanéni
Biztos vagyok benne, hogy az itt fórumozók 99%-ánál nagyobb rálátásod van a témára szakmai szempontból, de ne vedd sértésnek, nem lehet hogy az iD Software 3D-s programozói kicsivel tájékozottabbak nálad, és lehet hogy bizonyos aspektusokat nem is ismersz ami a motorral és annak megvalósításával kapcsolatos? (Ez költõi kérdés volt, ez minden bizonnyal így van.)

DarkSector
igen vagy 4 darab 4096x496-os...fasza.