3817
  • DarkSector
    ROSSZ a kérdés!

Nem milyen DRIVER-rel a kérdés! Hanem hogy milyen CONFIG-on?

Direkt írtam egyesszámba!!!!!
  • Gideon Wieth
    autodetectre kiírja h nem találja a termékem és OS-em :S
  • hiper KOCKA
    Hát akkor indítsd parancsikonról... mit gondolsz mire való...?
  • Gideon Wieth
    Hát ha a wasted garage -nál arra gondolsz ahol az alkatrészeket szedjük össze, nekem tökéletesen végig ment, most jöttem ki onnan :-)
  • pisztácia
    parancsikonnal mit kell csinálni? Eleve nekem nincs is. Steamből indítom.
  • Gideon Wieth
    megpróbálom azzal :)
  • hiper KOCKA
    A cikk szerint egyeztetett az AMD mérnökeivel és ők mondták hogy nyugodjon meg, a driver-eik alkalmasak lesznek a játék normális futtatására PC-n. Nem lettek azok.
  • Magnum PI
    Én nem akarok védeni Carmack-ot, de olyan szempontból igaza lehet, hogy a VGA-t egy API-n át programozzák. Ennek a API-nek el kéne fednia minden fajta hardware és szoftware különbségeket. Vagyis ha tisztességesen van használva az API (szerintem Carmack tud programozni és úgy van) akkor onnantól kezdve, hogy az egyik gépen jó akkor a többin és jónak kéne lennie. Sajna ez nem így van, mert ugye driverek+windows+sok faszom másik háttérben futó program bekavar PC-n. Mivel van olyan PC amin jól megy a többin is jónak kéne lennie. Szóval ilyen szemszögből értem mit mond Carmack

Ezeket a hibákat persze utólag lehet orvosolni de amíg nem jönnek elő addig nem. Egyértelmű hogy nem lett jól letesztelve PC-n és ezért nem futottak bele a hibákba.
  • vérpocok
    Megcsináltam... sőt többet is kipróbáltam, de Pély Barnásan szólva: nem jön át, nagyon nem jön át...
  • Pretorian
    Az említett helyeken hajlamos leállni a játék a töltőképernyőnél ha AMD kártyád van.
    Azt auto detect and install megoldással sem tudod a CCC-t telepíteni?
  • Voltan
    Akkor mi van, ha ez a path: c\users\(your user name)\AppData\Local
    nekem nincsen? A user nevem alatt nincs local könyvtár.

Win 7 Ultimate 64 bit.

Kreáljam meg azt is? Vagy van valami más elérés?
  • Gideon Wieth
    Most mentem be a Wasteland garageba, (ha erről van szó) Minek kéne történnie kifagy ott a játék vagy mi ?

Vérpocok, azt a cfg fájl csinálos parancsikonos dolgot megcsináltad ? mert nekem az van meg a perf driver az AMD-től és tökély eddig :)
  • vérpocok
    És azt tudni mikor jön egy normális patch? Mert ez amit az AMD kiadott a játékhoz nekem kalap hernyót nem ér.
  • Gideon Wieth
    Még csak most kezdtem a játékot, éppen a kocsis küldetést csinálom, most kaptam fatboy töltényeket :-)

Ott van valami probléma ?

Jut eszembe, Köszönöm az illetőnek aki segített a driver telepítésbe, csak úgy sikerült feltenni, sajnos azonban a CATALYST Control Center sehogyse megy fel :-) Nincs véletlenül erre is valami tipped, mert konkrétan a HD felbontás kicsúszik a monitoromból :S
  • Pretorian
    A wasted garage-be és ghost town-ba is bejutottál?
  • kill3r21
    valaki help, egyszerűen nemtudom hova kell menni
  • Gideon Wieth
    Na hát akkor, új perfdriver, és a leírt CFG fájl, parancsikon és mappalétrehozással elsőre, hibátlanul megy a játék, nem szaggat, mindent betölt rendesen nem kell várni :)
  • pisztácia
    Hát de idegesítő ez... megint új helyszín.. erre fagyás. Pedig nagy reményeket szőttem a játéknak...
    Na de majd pár patch, és jó lesz. Mint anno a COD:BO nál.
    Van túl optimista lennék?
  • killecske
    Helló

Nem tudna valaki egy mentést küldeni onnantól:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mikor kiszabadítjuk a fószert a börtönből és a legvégén el kell hagyni a börtönt egy csatornán keresztül. Itt fagy ki folyton és ez után kérnék egy mentést! [email protected]
  • Pretorian
    Carmack már rég kiesett a játékból akármekkora koponya is. Biztos a rakétakutatás miatt. Quake 3 óta nem tudott előjönni semmi igazán komoly dologgal. Epicék lenyomták őket az Unreal Engine-el.
  • Magnum PI
    Nekem igen és ahogy észrevettem a csoda configgal még gyakrabban
  • Armagedown
    Azért érdekes hogy Carmack a driver készitőket hibáztatja mert szar játékot csinált.
    Nem tűnt fel neki hogy sok olyan játék van amelyik szebb , a játékélmény is jobb és persze sokkal alacsonyabb a gépigénye ?
  • Shep
    Azért az is durva (szerintem), hogy kijött 4 napja a játék (USA) és még mindig nincs megoldva egy ilyen óriási hiba.
  • Pretorian
    Nvidiásoknak nem csinálja. Elvileg lesz hozzá fix hamarosan.
  • fery02
    Oké, csak ha esetleg valamennyit mégis befolyásolna, akkor ez lehetne az első játék, amit SSD-re telepítenék (mert eddig olyan játékokkal személy szerint nem találkoztam még, amik nagyon igényelték volna).
    Bár ha tényleg 20 GB-ot telepít a játék fel, akkor egyelőre még mégse SSD-re települne itthon. :)
  • Shep
    Üdv a klubban :)
  • pisztácia
    Másnak is kifagy állandóan, ha más várot tölt be?
  • sakal6
    itt a fő probléma, hogy egy olyan technológiát erőltett, amit kb 1999 óta senki nem használ játékokba. Valószinűleg valami memoria kezelési gondok vannak.
  • grebber

• Fpocok
    Hááát.
    Csak a szar marketingesek szerint: A negatív reklám is reklám.
  • Shep
    Egy valamire jó volt ez az egész textúra probléma, most mindenki a Rage-ről beszél.
  • Seth
    Valószínűleg nem a hdd sebességével van itt a gond.
  • sakal6
    Ha olyan faszán futot nekik pc-n azokkal a driverekkel, akkor miért nem közlik sehol se, hogy ők milyen verziójú driverekkel tesztelték hibátlanúl, vagy náluk ezt jelenti a hibátlan?
  • fery02
    Ha SSD-re telepítődik a játék, akkor is pop-olgat?
  • DarkSector
    Hallod, AMD lezsírozta.
  • sakal6
    Carmack minden felelősséget másra próbál háritani, az id tech 5 engine van elcseszve és egyedül xbox-n fut rendesen. Ps3-n is csak SSD meghajtón megy rendesen.
    Lemerném fogadni, hogy pc-n 1 percet se volt tesztelve.
  • DarkSector
    X-en nem hallottam ilyet.
    Irtam is hogy régebben rinyáltak hogy PS3 verzával gondok voltak, elvileg azt írták kb 1-2 hete hogy megoldották...lehet mégse teljessen.

Mondjuk ez még oké a nálam lévő text betöltéshez képest itt még csak felületi pop-up-olást látok, de pc-n nekem ba+ rossz nézni....igaz probálok úgy játszani vele és nem odafigyelni de nehéz....:S

"PS3-on nem lehet telepíteni a full játékot" lehet ennek is köze van a hibákhoz.
  • kill3r21
    ps3mon is van gond, akkor mégis csak a játék szar...
  • DarkSector
    Amit én linkeltem ott nincs ilyen gond...:)
  • DarkSector
    Igen nem fosport, hanem SOKAT AKART A SZARKA és nem bírja a farka...nem tudja sok ember gépe megjeleníteni rendessen a játékot, és ebből vonnak le sokan téves következtetést...