3817
-
rumkola #2015 seta vt_maxPPF 16
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192
seta vt_pageimagesizeunique 8192
seta vt_pageimagesizevmtr 8192
seta vt_restart
seta vt_maxaniso 8
seta image_anisotropy 8
ezt meg ugye létre van hozva?:
c:\Users\ide az user neved\AppData\Local\id software\rage
ide nyom vagy 1gigányi textúra cache fájlt
8800gts-nél ez minden textúra töltési gondot megoldott, hibátlan a játék, fix 60fps 1680-ban -
#2014 bazzki, közbe meg a végére értem, 9óra 52 perc....ebben volt egy csomo minijáték, viszont mellékküldi nem....
Tisztára kezdtem volna belejönni erre vége...
mostmár dugják fel a patchüket...
nesze neked 20óra játékidő....
nah majd a Skyrim...:) -
rumkola #2013 sehol, neked kell létrehoznod -
#2012 A cfg fájlt hol lehet megtalálni win7 nél? -
#2011 Hát Én csak most 7vgén tudtam feltenni, hozzátenném kölcsönzött verzió. De ahogy olvasom a Számomra(!) grafikailag legnagyobb probléma egyaránt igaz eredeti és virágbolti verzióra is. Készítettem vele minden Very High Setting-es cfg fájlt. A pusztasággal kinti terepen különösebb problémám nem is lenne. De a beltéri textúrák ritka ocsmányak. Nem tudom mikor láttam ennyire csúnya textúrákat. Visszaolvastam és ha jól emléxem Merlin írta, hogy ha lesz hozzá hd textúra pack Bethesda-tól. Jelen állapotában ahogy Én tapasztalom az alap nVidia is által ajánlott cfg módosításon kívül minden mással hangyaf*sznyi a különbség, de ezek a beltéri tetxúrák kritikán aluliak. Dead Island mögött elbújhat. Szigorúan Magánvélemény! -
#2010 Jah mert a vga-d kevéske karmakk gépeihez nézve. :D -
#2009 nem nagyon érdekel az fps....nem is figyeltem....highon is menne szépen, engem a textura betöltés késése zavar....de azt semmi nem oldja meg sajnos -
#2008 Ja értem. -
#2007 A minden medium, az a default, vagyis ahogy fut a gépeden. :) -
#2006 több fps ed is van így ? -
#2005 Nekem nincs meg. Csak érdekelne, hogy milyen. egy kép. -
#2004 -
#2003 #1995 -
#2002 Hehe... csinálnál egyet minden miden ? -
#2001 Very low cfg -
#2000 nem ilyen lett a cfg makerrel minden lowra álltitottam :D -
#1999 Most escet nyomtál, ezért ilyen homáros? homályos? -
#1998 Jóval kevesebb van. Sőt..sokkal -
#1997 = Doom 1 -
#1996 Működik, ez a VERY LOW xD
-
#1995 Rage CFG Maker
http://donotargue.com/cfg-makers/rage/
elég hasznos cumó...:D -
#1994 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahogy beszéltél a csajjal Haggard town-ban, és megcsináltad a minijátékot. -
#1993 Ha textúra betöltés meg szaggatás van akkor miben segített, mert tudtommal pont ez ellen van ez az eljárás...:D -
#1992 Még egy olyan kérdésem van, hogy mikor lesz a bumeráng? -
#1991 Hmm,szerintem segített is. A lenti configomon, most h van cache mappa, rage catalist, paraméter, cfg fájl abszolúte jó. Néha kis hibák vannak, (textúra betöltés, akadozás) de játszható patchig. köszi a segítséget -
#1990 Oksa majd megnézem köszönöm, igazából most ahogy találtam monitoron egy beállítást, feltettem HDba a felbontást, a monitoron túllogott, de most beigazította magától szal rendben vagyok :-) Megyek is vissza játszani :-) -
#1989 Bele van írva a kódba h miben segít... csak olvasd el. -
#1988 Majd a VGA-tól függ hogy segít vagy csak FPS drop lesz. -
#1987 Próbáltad magát az install manager-t uninstallálni? És utána tedd fel újra az egész pakkot. Nekem is volt hasonló gondom, és csak ez oldotta meg. -
#1986 Oks, köszi a segítséget. Meglesem most milyen lett. Ám ezek mit segítenek? -
#1985 Hagyj mindent úgy csak tegyél egy szóközt és másold be a kódot. -
#1984 Exe után van egy ". Azt hagyjam vagy töröljem? -
#1983 Nah szóval ezek a képek szépek! -
#1982 Bocs Grebber képeire akartam írni...tied is szép de nem annyira. :D
Sorry :D -
#1981 Parancsikon-on jobb gomb/ tulajdonságok és a cél mezőbe az exe után szóköz és ezt:
+cvaradd g_fov 20 +com_allowconsole 1 +com_skipIntroVideo 1 +g_showplayershadow 1 +m_smooth 0 -
#1980 MEgcsináltam az ikont. A paramétert hova kell írni? Meg mi a paraméter? -
#1979 Az a gépem ami az aláírásban van :) -
#1978 Leírnád a paramétereket is? Megköszönném. -
#1977 Jó géped lehet, itt szép a játék... -
#1976 Létrehozol egy parancsikont... jobb gomb az exe-n, listában parancsikon létrehozása, és paraméterezed az itt leírtak szerint.