Rage 1-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon gyorsan jönnek a hozzászólások, nem tudom, megtalálod-e a válaszomat?
Szóval szimpla Intel Dual Core E7300-as procim van(2.66 GHz)

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Torzonborz
igen ahogy írtam elõtte a textúra betöltés is megoldódott ezzel.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

DarkSector
Nagy f..zt.

Kéne a FAQ nagyon.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Uhum. Ha van hozzá vasad.

[merlinw.org]

Shep
Akkor ettõl olyan, lesz, mint ami itt lentebb is volt linkelve, hogy élesebbek lesznek a textúrák?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Hi-res texturákat majd a Bethesda adja nekünk késõbb😊

Én egyébként így használom:

1. shortcut:
Rage.exe +cvaradd g_fov 20 +com_allowconsole 1 +com_skipIntroVideo 1 +g_showplayershadow 1 +m_smooth 0

2. rageconfig.cfg:
seta com_videoRam "1024" //sets the Video Card memory Set this to the amount you have in MB
seta com_maxfps "60" //limits the frames to 60 can be changed to what you desire
seta image_anisotropy "16" //Using the highest setting here but you can set as 2, 4 or 8
seta image_usecompression 0
seta image_filter "GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR" //filtering for light maps
seta image_preload "1" //Use preload images when ever possible
seta image_lodbias "-1" //LoD settings
seta image_ignoreHighQuality "0" //Sets up for using HQ gfx
seta image_ignoreLowQuality "1" //ignores the low textures
seta image_useCache "1" //Enabled Cache to allow the textures to load properly without popping
seta image_cacheMegs "125" //Cache size in Megabytes
seta image_cacheMinK "50" //Cache minimum size in kilobytes
seta r_fullscreen "1"
seta r_aspectRatio "1" // 0=4:3, 1=16:9, 2=16:10, 3=5:4 TFT, -1 custom
seta r_swapInterval 1 //VSYNC 1 enabled, 0 diabled
seta r_useHighQualityPostProcess "1" //Fore High Quality post proccessing
seta r_shadowsHighQuality "1" //Fore High Quality shadows
seta r_displayRefresh "0" //keep it so the engine doesn't double render a frame
seta r_renderer "best" //highest rendering options
seta r_multiSamples "32" //Set this to 16 or 8 if you're having low-fps as 32 is the Max Multi-sampling
seta r_useHBAO "1" //Ambient occlusion
seta r_useRenderThread "0" // 0 Disable or 1 Enable threaded rendering useful for newer cards to increase performance.
seta r_visDistMult "1"
seta r_useMotionBlur "1" //use blur
seta r_skipBump "0"
seta r_skipSpecular "0"
seta r_skipNewAmbient "0"
seta r_shadows "1"
seta r_cgFragmentProfile "best"
seta r_cgVertexProfile "best"
seta vt_lodBias "-1" //LoD settings
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 "8192"
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly "8192"
seta vt_pageimagesizeunique "8192"
seta vt_pageimagesizevmtr "8192"

[merlinw.org]

Cumshot
Nem mukodik a játék, valaki segítsen.

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

DarkSector
Nincsenek HIGH textúrák. Ezeket Carmack majd késõbb akarja kiadni egy peccsben.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jah a HD4850 és 9600Gt igen erõs azért még...

Shep
Olyan config file van ami a High Res textúrákat rakja be?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

killecske
Bemásoltam ezeket és annyi változás történt h lassabb lett ilyen 3-4 mp-vel késõbb reagál az egér mozgásra a játék és kék lett a kezembe a fegyver.

DarkSector
Nah a GTX285 már jó hír lehet nekemis reményt ad.

DarkSector
zsír.

nem lesz kevés, 9600gt-n úgy megy mint az állat
egyértelmû driver hiba

fotográfik kolomp edisön :D

lol ez mi?
kissebb texturak?😛
volt egy game regen amiben a nagy hang fileok belassitottak, vlaki csinalt kis hang fileokat aztan tok jol ment 😛
lehet ez is ilyen 😛

May the force serve you well!

Két gépben néztem ezzel a beállítással. GTX 285 / GTX 580. Eddig "ok"

zorrobomber
DarkSector
Neked milyen VGA-val megy arra céloztam mint kérdés.

A linkeket néztem már...nekem 320-as a kari nekem cumi...sõtt sok 1gb-osnak se segít.

DarkSector
Jah értem ha buhera nélkül alapon akadt az valóban necces, de mindig érdemes frissiteni vga drivert, ez alap...most a 10.11 asszem a legújabb

VGA memory 512MB és 1.5GB :

http://www.mediafire.com/?h73ctxe89l2s77n

2GB fölött:

http://www.mediafire.com/?crwfpezp6qqy03m

most ezt is megnézem 😄

zorrobomber
nem cfg-ztem, kipróbálom a 11.6-os drivert is, mert amúgy Rage után nyomtam egy kis Virtua Tennis 4-et és ott is volt hogy pár helyen beakadt pár tizedmásodpercre, kalap szar ez az ati Rage driver

Shep
Ez most végülis mit csinál? Csak a textúra gondot javítja, vagy van valami plusz is benne?

Shep
1440, az a 4 soros, amiben aniso is van írva azzal szarrá fagyott az egész.

DarkSector
vga?

rageconfig.cfg-be

seta com_videoRam "1024" //sets the Video Card memory Set this to the amount you have in MB
seta com_maxfps "60" //limits the frames to 60 can be changed to what you desire
seta image_anisotropy "16" //Using the highest setting here but you can set as 2, 4 or 8
seta image_usecompression 0
seta image_filter "GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR" //filtering for light maps
seta image_preload "1" //Use preload images when ever possible
seta image_lodbias "-1" //LoD settings
seta image_ignoreHighQuality "0" //Sets up for using HQ gfx
seta image_ignoreLowQuality "1" //ignores the low textures
seta image_useCache "1" //Enabled Cache to allow the textures to load properly without popping
seta image_cacheMegs "125" //Cache size in Megabytes
seta image_cacheMinK "50" //Cache minimum size in kilobytes
seta r_aspectRatio "1" // 0=4:3, 1=16:9, 2=16:10, 3=5:4 TFT, -1 custom
seta r_fullscreen "1"
//seta r_customAspectRatioV "10"
//seta r_customAspectRatioH "16"
seta r_swapInterval 1 //VSYNC 1 enabled, 0 disabled
seta r_useHighQualityPostProcess "1" //Fore High Quality post proccessing
seta r_shadowsHighQuality "1" //Fore High Quality shadows
seta r_displayRefresh "0" //keep it so the engine doesn't double render a frame
seta r_renderer "best" //highest rendering options
seta r_multiSamples "32" //Set this to 16 or 8 if you're having low-fps as 32 is the Max Multi-sampling
seta r_useHBAO "1" //Ambient occlusion
seta r_useRenderThread "0" // 0 Disable or 1 Enable threaded rendering useful for newer cards to increase performance.
seta r_visDistMult "1"
seta r_useMotionBlur "1" //use blur
seta r_skipBump "0"
seta r_skipSpecular "0"
seta r_skipNewAmbient "0"
seta r_shadows "1"
seta r_cgFragmentProfile "best"
seta r_cgVertexProfile "best"
seta vt_lodBias "-1" //LoD settings
//below is cache settings
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 "8192"
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly "8192"
seta vt_pageimagesizeunique "8192"
seta vt_pageimagesizevmtr "8192"
seta vt_restart

Úgy néz ki nekem mükszik..

DarkSector
cfg-ztél is?

Avenger
Ahogy írtam, 11.6os drivert rakd fel. E2140-em van és megy jól vele. Videókártya driver baj a diavetítés.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

zorrobomber
öhh? procid milyen? mert akkor ezek szerint nem normális hogy az E6400 4GB RAM radeon 5770-en (no AA) szó szerint diavetítést láttam aztán kilõttm, pedig elõtte feltettem a Rage Ati drivert is..

DarkSector
Egy faq nem sok idõ szerintem, nem kell sok dolog, legtöbbet össze lehet másolatni innen onnan.

Már nem épp mai a konfigom, de szerencsére 1 gigás GeForce 9800 GT-vel és 2 giga RAM-mal szépen fut.Indulásnál volt némi izgalom, amikor kilép a karim a hibernáló kamrából, semmit nem láttam, a textúrák totálisan szétestek, olyan volt, mint egy világoskék mintákból álló mozaik.Újraindítás megoldotta a dolgot, viszont ha az alapból off-ra állított AA-t megváltoztatom, azonnal kilép hibaüzi nélkül.
Szóval azért lett volna még mit hegeszteni a játékon.Amúgy most ez már tendencia lesz?Elképesztõ ötletek és ígéretek a tervezés kezdetén, óriási marketing dumák a fejlesztési fázisban, nyálcsorgató beszámolók a játékmagazinokban, hergelõ trailerek és videóelõzetesek netszerte, aztán release, majd háborgó gémertömeg a bughalmaz láttán, végül egy hatalmas patch kibocsátása, melyet végül is eleve illett volna "beleprogramozni" a cuccosba.

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Pretorian
Valszeg a 3000 hsz-t sem fogja megérni a topik, szerintem tök felesleges, de ha valakinek van elég szabadideje, miért ne.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

DarkSector
Nekem is ez jött le 30perc után tegnap:

"Baromi változatos környezet, és nagyon élvezetesek a harcok. "

+1

DarkSector
Optimalizált csak az a baj ha valaki buherál, akkor lesznek fps gondok...ezért kellene FAQ, mert sok a félreértés ha valaki bejön annak kellene kiteni egy FAQ-t ne kérdezzen vissza, és tisztába legyen mi-mitõl van.

MerlinW
Beleöltem 4 órát, egyre jobban tetszik a játék. Baromi változatos környezet, és nagyon élvezetesek a harcok. Engem nem zavar hogy nem lehet fegyvereket felvenni, ahogy az sem hogy nem rombolható a környezet. Dead City hell yeah!😊

[merlinw.org]

Avenger
Na bakker, felraktam a 11.6-os catalyst-t és tényleg eltûnt az akadozást, és teljesen folyamatos lett. Elõtte meg 10 secbõl 7-et állt. Szóval csak ajánlani tudom, de elõtte mindent uninstall. 5850-es kártya amúgy.
Most a cache méretet kell belõni és jó is lesz 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

mekkora felbontasban?
milyen config file?

Pretorian
Book of Eli, The Road, Mad Max...Wasteland, Fallout, Borderlands...

Shep
Nekem a 8800GT-vel is megvolt a 60fps az meg már nem egy mai darab.

valaki nem tudja, hogyan lehet kikapcsolni az osszes árnyékot?

Pretorian
A Fallout meg a Wasteland-bõl lopta az alapokat, és kb. minden posztapokaliptikus világban wastelandnek hívják a wastelandet <#idiota>

mi az hogy max bellaitas?

zooleeh
Nekem stabil 60 -van 8x-os elsimitassal, pont olyan vga ,igaz a rage-fix catalystal

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

6850-es ATI-d van és nincs meg a 30 fps ?<#wilting>

Azt tudtam, hogy vannak grafikai hibák ebben a játékban , fõleg ATI-n, de, hogy még kurva szarul is van optimalizálva....

joceruza
Lehet hogy ezzel a karival neked nem kell RAGElni! Nem bántás képpen írtam!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

nekem a 11.8-as catalystal elég jól megy ,habár még a 30fps sincs meg az alábbi configon.

P5KC Core2Duo E8400 4Gb Geil ultra ddr2 800Mhz GIGABYTE HD6850 OC 1Gb Sound Blaster Audigy Chieftec 550W Hanns-G 19\"

DarkSector
Csodaszert?
Egy játékot nem sikrül, nemhogy csodaszert.
A modderek fogják megoldani.

Szerintem az NVidia oldalán a leirást is laikus modderek játékosok találták ki...<#levele>

DarkSector
IGEN szaggat ba+ mert irtuk hogy nagy VGA-khoz van ez a módszer.

Jó lenne FAQ a banner alá!

Ryder62
Akár csinálhatnánk egy versenyt is hogy ki tudja hamarabb mûködésre bírni és hibátlanul futtatni ezt a nem is tudom mit?

Lemerem fogadni vannak itt olyanok akik több idõt töltögetnek a pöcsöléssel, próbálkozással mint amennyit fognak játszani eme gépgyilkos izével <#idiota>

Amúgy az id hegeszti már a csodaszert?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

killecske
Helló

Megcsináltam a 1117-es hozzászólásban leírtakat. Most már a táj textúráit betölti faszán de a fegyverét nem. Csak a fegyver körvonala látszik de semmi részlet. Legújabb nVidia driver, fent van a legújabb directx de nem használ.
Van valakinek ötlete?

hol kapcsolom ki a Calatyst AIt?