3817
-
strebacom #2055 Mi a fasz baja lett lett ennek a szarnak, ha wellsprigsbe vagyok tökéletes, de ha ki akarok lépni onnan, wastelanba, vagy akár egy autós futamra megáll az egész játék a vinyó megy de a játék áll, mikor a vinyó megáll akkor is áll a játék, mintha töltöne..de eddig nem csinált ilyet....
-
#2054 Akkor ez is egy szar rövid játék lett, gyakorlatilag ott tartunk ,hogy ha mondanak a készítők egy játékidőt akkor azt felezni kell és nagyjából az lehet a realitás. -
#2053 Az ellenfelek találat érzékelésével tévedtem, nálam is megy, és igen látványos tud lenni. Az első küldetésben főleg ököllel nyomultam, és ott ez annyira nem jött elő, azért gyanakodtam :D
Épp a Wasted Garage-ban vagyok, és most, hogy nagy nehezen sikerült kb. olyan működésre bírni a játékot, ahogy azt eredetileg gondolták, azt kell mondjam, hogy kifejezetten jó, sőt! Ez ellenfelek egész intelligensek, fedezéket keresnek, ha onnan kifüstölöd őket, akkor bukfenceznek, vetődnek egy másik mögé. A hangulat pedig nagyon jó. Kezd olyan lenni, mint ey igazi ID Soft játék (igen, a Doom 3 -at is imádtam), és kezdem úgy érezni, hogy nem húztam le 9 ropit a vécén. -
gregtom6 #2052 Már szerencsés vagy, ha 5 órát tudtál vele játszani. -
strebacom #2051 Nvidiám van de már vagy 5 órát toltam eddig nem volt gond....csak most!!És csak ha wastelandba akrok menni..miért?? -
milos620 #2050 Hali!
A játékkal egy problémám van hogy szaggat.A menüben 60 fps azon kívűl 10 a frissítési frekvenciám.Textúra betöltés javítva.
Cfg fájlt létrehozva az alábbi adatokat másoltam be: seta image_usecompression "0"
seta image_anisotropy "16"
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 "8192"
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly "8192"
seta vt_pageimagesizeunique "8192"
seta vt_pageimagesizevmtr "8192"
seta vt_maxppf "24"
seta vt_maxlockedpages "256"
seta vt_minlod "-2"
seta vt_lodBias "-2"
seta vt_maxaniso "2"
seta vt_qualityhdplossless "1"
seta vt_qualityhdppower "1"
seta vt_qualityhdpspecular "1"
seta vt_qualityhdpnormal "1"
seta vt_qualityhdpdiffuse "1"
seta vt_qualitydctpower "100"
seta vt_qualitydctspecular "100"
seta vt_qualitydctnormal "100"
seta vt_qualitydctchroma "100"
seta vt_qualitydctluma "100"
seta vt_restart
Majd létrehoztam egy cache mappát,a CCC-ben a Catalist AI nincs kipipálva csúszka pozíciója Standard ,vsync on,tripla buffer off.
Gépem:
-AMD PhenomII x2 545 3 GHz
-ATI 4850 512MB ram 11.6 driverrel
-Kingmax 4 GB ram 1600MHz
Ha tudna valaki segíteni a szaggatás kiküszöbölésében, annak örök hála! -
#2049 mert vannak töltési gondjai is... főleg ati-nál -
strebacom #2048 Hmm eddig tökéletes volt a játék, most meg a garázyból ki akarok lépni wastelandba oszt megáll az egész, az exxe nem válaszol..mi lehet az oka?? -
Nem olyan rossz ez.... -
#2046 nem. -
#2045 Fősztori után lehet szabadon mellékküldiket csinálni?
Minden rész betöltésénél ezt kapom!Ezt nem lehet eltüntetni valahogy kurvára irritál?
Másik topikban ezt irták: "szedd ki a cfgből a konzol engedélyezési parancsot (vagy a parancsikonból)."
Se exénél se cfg-be nincs benne semmi ilyen. Más ötlet? -
#2044 nah már teis a végefelé vagy...:) -
-
#2042 Nekem is hasonló gondom volt. Elmondjam hogy sikerült? Először uninstallálj minden ati-s dolgot, driver, sys fájlok a win32 mappán belül, Program files-on belül minden ati könyvtár... ha kell használj revo unistallert, vagy van egy külön ati uninstall program is asszem, ami még a registry-ből is kiszedi... sajnos a telepítő uninstallja nem tüntet el mindent. Ha valamit nem enged törölni akkor a feladatkezelőben állíts le minden ati folyamatot. Utána indítsd újra a géped és válaszd a custom telepítést.
Először csak az ati drivert tedd fel semmi mást... utána ha ez kész külön tedd fel a catalyst-ot.
Nekem így sikerült működésre bírni. -
Eftörsokk #2041 üdv
nem tudom szóba került-e már, de nálam az a gond, hogy a szinkron hangok helyett ilyen sercegő zaj van, zene, hang effektek működnek, de mikor rámugrik az a bigyó az elején, meg utána mikor a fószer beszél akkor ilyen érdekes hang hatás hallható, és így enyhén játszhatatlan a game
ha másnál is volt ilyen és tudjátok rá a megoldást plz osszátok meg velem thx -
#2040 Fura, nálam az ellenfelek fizikája mintha nem lenne ennyire jó...
-
MinimumGame #2039 Gameplay:
-
#2038 Na, mostanra sikerült 99%-ban megszüntetni a textúra pop-upot, stabil, jó a frame rate, és csak ritkán fagy :D
ATI Rage driver, Cache directory a Users folderben, és itt egy jó lista a CFG file beállításaira, van előgyártott beállítás High-mid és low end gépekre is.
Itt
A configom Phenom 2 X4 965, Asus Radeon 5850 1 gig ram, 4 gig system ram.
Remélem, ez segít.
És hát nem értem, hogy volt pofájuk ezt így kiadni, egy ID Softtól nem ezt várta volna az ember. Reméljük, a patch is érkezik hamarosan. Nekem most a fentiekkel jó. -
#2037 aha, siker. -
#2036 nem tudom. régebben nekem is volt ilyen xp alatt, de aztán újrahúztam az os-t és megszűnt. Win 7 meg vista alatt nem volt ilyenem, de esetleg megpróbálhatnád driver sweeperrel, vagy kérdezz a radeon HD series topikba. Ott valszeg tudnak segíteni és ott vann link a driver sweeperhez is. -
gregtom6 #2035 De én meg miért nem tudom a Catalystot elindítani? Már jó ideje nem indul el(jobb klikk, Catalyst), akármelyik drivert teszem is fel. Letörlöm, újraindítom, felteszem, és nem indul el...
Nem tudom, mióta, de elég rég nem láttam a catalyst felületét, az biztos. -
#2034 Nah végre úgy működik, ahogyan elvárható és egész jó a game, de nemtudom ti hogy vagytok vele, de nightmare-en olyan nehéz kb., mint a doom 3 normalon.
Nekem az alábbiak után működött:
-AMD 11.10 preview driver
-A catalyst-ben a beállításaim:
AA Anizo-t az alkalmazás vezérli, catalyst A.I. normal, tripla buffer NINCS kipipálva, v-sync mindig be, a többi teljesítményen
-megcsináltam a cache mappát
-parancsikonban: +r_swapInterval 1
-cfg-m: vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192
vt_pageimagesizeunique 8192
vt_pageimagesizevmtr 8192
vt_maxaniso 4
Jó játékot, ha eddig a textúra kockák miatt okádtál, mert az is megszűnt végre! -
#2033 értékelés -
rumkola #2032 nyah akkó öröm é bódottá -
rumkola #2031 semmi köze ahhoz, hogy hová telepítetted/települt
XP-nél is van appdata könyvtár, de már nem emlékszem hol (valahol a documents and settingsben)
Mellesleg miért használsz XP-t? Win7 azonos konfigon gyorsabb. -
#2030 Full egyszerű körül kell nézni hol vannak lyukak a falon.Eltévedni nem igen lehet! -
#2029 Elakadtam:S
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most kélne a kis játék autóval a második robbantást megcsinálni, de nem tudom, hova kell bemenni a kis autóval. Vki help pls. -
temes69 #2028 nekem a local könyvtáron belül nincs semmilyen id softvare mappa. ami azt illeti a rage.exe-t sem találtam meg... a steam könyvtáron belül lehet valahol mivel az 20giga. a játék eredeti, és a rejtett fileok mutatása be van kapcsolva. -
#2027 akkor még úgy 2-3 van hátra :) -
Hunor1 #2026 bocs, így pontos:
"c:\Users\ide az user neved\AppData\Local\id software\rage"
ez gondolom csak win7-re igaz ugye?
mert XP-n nekem ide rakta magát a játék: C:\Documents and Settings\Default User\Dokumentumok\My Games\id Software\rage\base
Nem kellett létrehoznom semmit, magától rakra be a rage mappát. azon belül viszont csinált egy "base" mappát ahol a mentés ill egy picsányi video.cfg -t rakott..... -
#2025 Most vagy a börtönbe? Mikor ki kell szabadítani egy fószert?
Ha igen mikor végeztél a küldetéssel nem küldenéd el a mentést? [email protected]
Nekem a küldetés végén folyton kifagy és nem tudok tovább haladni. -
Hunor1 #2024 "c:\Users\ide az user neved\AppData\Local\id software\rage"
ez gondolom csak win7-re igaz ugye?
mert XP-n nekem ide rakta magát a játék. Nem kellett létrehoznom semmit, magától rakra be a rage mappát. azon belül viszont csinált egy "base" mappát ahol a mentés ill egy picsányi video.cfg -t rakott..... -
#2023 Én 7 óránál járok és most kaptam meg az EMP gránátot. -
#2022 *elnézést nem cache fájlt, hanem cache mappát -
#2021 Megcsináltam ott a rage mappát, azon belül a cache fájlt, és nem a cache-n belül hota létre a fájlokat hanem a rage-n belül... a cache mappa meg üres. -
#2020 Na, bemásoltam a te soraidat is, és most nekem simán fut. Semmi textúra késés, semmi akadás hibátlanul megy. -
#2019 erre senki nem tud semmit? masnal tenyleg jo a vsync? mit csinalok rosszul? gtx560 ti-m van 285-os beta driverrel es akarmit force-olok vagy allitok be a konfigban, nagyon csunyan tearinggel, oldalazo mozgasokal szinte folyamatosan. -
#2018 Minden tekintetbe bukta az ID
Ez egy középszerű játék és még sokat is mondtam....
Nem éri meg az árát.... -
#2017 Én csak ezeket a sorokat raktam be a cfg fájlba.
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192
vt_pageimagesizeunique 8192
vt_pageimagesizevmtr 8192
A többit én is másoljam be? jobb lesz? -
rumkola #2016 LOL, akkor storno :DDDDD