3817
-
#2095 Egy újabb játék amit kár volt elkészíteni PC-re. Most komolyan hány évig fejlesztették ezt a szart PCre? Több idő elmegy azzal hogy utána nézzek hogy tudom egyáltalán elindítani hogy ne fagyon/akadjon stb ki. Meg konfigolni meg minden apámfasza. Komolyan nem értem minek is készítenek egyáltalán pc-re játékot hogyha még elindítani se lehet. Meg utána is egy bughalmazt kapunk, ráadásul azt is szarul optimizálva.
Rage = játék nélkül is totál ideges leszel... -
#2094 Lehet inkább hagyom cfg nélkül, úgy simán játszható. 60fps , csak hát e-2 tetura későn tölt be. -
#2093 Nekem is ugyan ez, ugyan ezzel a vga-val :) -
#2092 Szerintem egyébként jövő hétig már tuti nem lesz se patch, se driver szarnak ezek ránk. -
#2091 Na viszont ha visszamásolom a rageconfig.cfg-t akkor minden tökéletes,viszont akkor már ez fogad általában:
A cfg-m így néz ki:
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192
vt_pageimagesizeunique 8192
vt_pageimagesizevmtr 8192
-
gregtom6 #2090 Nyugi, rossz beállításokkal nekem a menüben is így villognak az elvileg nem ott lévő textúrák.
Most már találtam olyan cfg-t, amivel 60 fps villogásmentesen meg van menüben(korábban 37 fps-em volt menüben), de a játék még játszhatatlan számomra. -
#2089 Ne ijesztgess töki! -
morzsi555 #2088 f5 utána f9 nálam megoldja az ilyet. -
#2087 Tökéletesen olyan, mint mikor annak idején kezdett meghalni a 9700-am :) -
#2086 Na nekem is pont ugyanez a játék hibája ha új területet akar betölteni ! -
strebacom #2085 Húú ez tényleg faxa!!
-
#2084 -
#2083 LOL!
Nálam így néz ki a játék rageconfig.cfg nélkül!
De a bevan másolva a cfg,akkor meg kifagy,mikor a wasteland-ot tölti,
cfg nélkül pedig nem!
-
strebacom #2082 Nem baj küld el légyszi a save game mappát a c:\Users\Rendszergazda\Saved Games\id Software\Rage\base\savegame\
Köszi!!! -
Nwis86 #2081 Ezt a config fájlt amiről mindenki beszél hogy kell létrehozni és hova kell berakni? Vagy csak simán 1 txt-be beírom és ezt a nevet adom neki, a fő könyvtárba? -
#2080 Hát a legelején vagyok úgyhogy szerintem nem sokat érnél vele :) Nem akartam addig belemerülni a játékba amíg nincs minden normálisan megoldva, nem akarok bugos vacakkal játszani. A legelején sikerült megcsinálni minden jó volt de másnap betöltöttem és már akadt meg popupolt is, ma meg csak poup. Szerintem random generálja a hibákat a játék, mikor milyen kedve van :) -
strebacom #2079 Mentésed van küldj már egyet légyszi.... -
#2078 Á hülye ez a játék most meg megint eltánt a megállok pár mp-re móka marad a fix 50-60 fps viszont előjött megint a textúra pop-up. Jöhetne már az a patch, vagy driver, vagy akármi! -
#2077 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1315999213&no=709]#709[/URL] -
#2076 Ezt hol lehet megtenni? -
#2075 Hali!
Olyan problémám lenne hogy a kép a kamera mozgatásánál 1 kis csíkban elcsúszik, és a textúrák is késéssel töltenek be.
Van konkrétan 60-70fpsem közbe, nem tudom miért csinálja.
Geforce 9800gt-m van (tudom nem 1 mai darab).
Grafikai beállításoknál csak felbontás meg élsímítást találok ...
Tud valaki alami megoldást esetleg?
'most kezdek visszaovlasni... -
Dns5000 #2074 catalyst ai kipacsolas -
milos620 #2073 Lusta voltam kiírni.
Hát valószínű megvárom a patch-et azt majd meglátjuk.
Amúgy köszi a segítséget!
-
D4v3 #2072 Kb ugyanez a gépem van, csak quad core intel proci. Rage performance drivert használom + a cache mappát megcsináltam, és elfogadhatóan megy vele a játék. -
#2071 Hello.
Játék akadásra mi is a megoldás?
Intro után 5 másodpercenként megakad a játék. -
strebacom #2070 Itt járok, innen kellene (illetve erröl a "környékröl") mentés:
Itt minden tökéletes,viszont ha akár Wastelandba, vagy Futamra akrok menni lefagy az egész, hihetetlen eddig faxa volt... -
Dns5000 #2069 es nics 11.10 csak 11.10 pre 2 -
Dns5000 #2068 ugyanolyan minta a rage performance -
milos620 #2067 És a 11.10 driverre mit mondasz, azzal mit tudnák javítani? -
Dns5000 #2066 piplad ki es rakd vissza a rage performance drivert
aztan nezheted a kockakat,de leagalabb gyors -
Bandris86 #2065 Hi!
Találkoztatok olyan problémával, h az árnyékban álló karaktereken villognak a textúrák?
Beraktam egy rage cfg fájlt, lehet az okozza a dolgot, mert előtte nem volt ez a probléma (viszont volt 1001 másik). -
milos620 #2064 Catalyst Ai-t standardba van és nincs kipipálva. -
Dns5000 #2063 catalyst Ai -t kiapcsoltad? -
milos620 #2062 Gondolom ezt nekem szántad.
Gyors mellett döntenék!
Rage pefrormance driver-t már próbáltam, de rosszabb volt mint a 11.6-al. -
strebacom #2061 Használok, megpróbáltam már úgy is , újra is telepítettem, de mikor ki akarok lépni watelandba, megáll az egész játék......Nem tudna valaki adni egy mentést wellsprings-böl....nagyon megköszönném.... -
Pares #2060 Írd már le légyszi, milyen beállításokkal játszol (config, stb.). -
#2059 Aki tud játszani milyen nehézségen tolja? Én nightmare-en és eddig 1x kellett összesen a defibrillátor wellspring előtt. -
#2058 Az is jó ebben a játékban, hogy mire sikerül rendesen működésre bírni, addigra már olyan tapasztalatunk van, hogy elmehetünk programozónak bármelyik nagyobb játékfejlesztőhöz :D
Komolyan, mindenki írja bele a CV-jébe: Succeeded to make Rage run properly :D Kapkodni fognak majd utánunk. -
#2057 Használsz cfg-t? Mert nekem az volt hogy a Wasted Garage-ba ha be akartam menni nekem ott crashelt. Letöröltem a rageconfig.cfg-t és jó lett. -
Dns5000 #2056 rakd fel rage pefrormance driver vagy a 11.10 pre 2ot es akkor 40 fps
csak kockazodik :P
gyorsat vagy kockasat akarsz?:D