3817
  • alph4
    Egy újabb játék amit kár volt elkészíteni PC-re. Most komolyan hány évig fejlesztették ezt a szart PCre? Több idő elmegy azzal hogy utána nézzek hogy tudom egyáltalán elindítani hogy ne fagyon/akadjon stb ki. Meg konfigolni meg minden apámfasza. Komolyan nem értem minek is készítenek egyáltalán pc-re játékot hogyha még elindítani se lehet. Meg utána is egy bughalmazt kapunk, ráadásul azt is szarul optimizálva.

Rage = játék nélkül is totál ideges leszel...
  • watto
    Lehet inkább hagyom cfg nélkül, úgy simán játszható. 60fps , csak hát e-2 tetura későn tölt be.
  • watto
    Nekem is ugyan ez, ugyan ezzel a vga-val :)
  • Shep
    Szerintem egyébként jövő hétig már tuti nem lesz se patch, se driver szarnak ezek ránk.
  • Rayden02
    Na viszont ha visszamásolom a rageconfig.cfg-t akkor minden tökéletes,viszont akkor már ez fogad általában:

A cfg-m így néz ki:
    vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192
    vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192
    vt_pageimagesizeunique 8192
    vt_pageimagesizevmtr 8192
  • gregtom6
    Nyugi, rossz beállításokkal nekem a menüben is így villognak az elvileg nem ott lévő textúrák.
    Most már találtam olyan cfg-t, amivel 60 fps villogásmentesen meg van menüben(korábban 37 fps-em volt menüben), de a játék még játszhatatlan számomra.
  • Rayden02
    Ne ijesztgess töki!
  • morzsi555
    f5 utána f9 nálam megoldja az ilyet.
  • Shep
    Tökéletesen olyan, mint mikor annak idején kezdett meghalni a 9700-am :)
  • wesker24
    Na nekem is pont ugyanez a játék hibája ha új területet akar betölteni !
  • strebacom
    Húú ez tényleg faxa!!
  • Rayden02
  • Rayden02
    LOL!
    Nálam így néz ki a játék rageconfig.cfg nélkül!
    De a bevan másolva a cfg,akkor meg kifagy,mikor a wasteland-ot tölti,
    cfg nélkül pedig nem!
  • strebacom
    Nem baj küld el légyszi a save game mappát a c:\Users\Rendszergazda\Saved Games\id Software\Rage\base\savegame\
    Köszi!!!
  • Nwis86
    Ezt a config fájlt amiről mindenki beszél hogy kell létrehozni és hova kell berakni? Vagy csak simán 1 txt-be beírom és ezt a nevet adom neki, a fő könyvtárba?
  • Shep
    Hát a legelején vagyok úgyhogy szerintem nem sokat érnél vele :) Nem akartam addig belemerülni a játékba amíg nincs minden normálisan megoldva, nem akarok bugos vacakkal játszani. A legelején sikerült megcsinálni minden jó volt de másnap betöltöttem és már akadt meg popupolt is, ma meg csak poup. Szerintem random generálja a hibákat a játék, mikor milyen kedve van :)
  • strebacom
    Mentésed van küldj már egyet légyszi....
  • Shep
    Á hülye ez a játék most meg megint eltánt a megállok pár mp-re móka marad a fix 50-60 fps viszont előjött megint a textúra pop-up. Jöhetne már az a patch, vagy driver, vagy akármi!
  • Dency
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1315999213&no=709]#709[/URL]
  • Viktorr
    Ezt hol lehet megtenni?
  • watto
    Hali!
    Olyan problémám lenne hogy a kép a kamera mozgatásánál 1 kis csíkban elcsúszik, és a textúrák is késéssel töltenek be.
    Van konkrétan 60-70fpsem közbe, nem tudom miért csinálja.
    Geforce 9800gt-m van (tudom nem 1 mai darab).
    Grafikai beállításoknál csak felbontás meg élsímítást találok ...

Tud valaki alami megoldást esetleg?

'most kezdek visszaovlasni...
  • Dns5000
    catalyst ai kipacsolas
  • milos620
    Lusta voltam kiírni.
    Hát valószínű megvárom a patch-et azt majd meglátjuk.
    Amúgy köszi a segítséget!
  • D4v3
    Kb ugyanez a gépem van, csak quad core intel proci. Rage performance drivert használom + a cache mappát megcsináltam, és elfogadhatóan megy vele a játék.
  • Viktorr
    Hello.
    Játék akadásra mi is a megoldás?
    Intro után 5 másodpercenként megakad a játék.
  • strebacom
    Itt járok, innen kellene (illetve erröl a "környékröl") mentés:

Itt minden tökéletes,viszont ha akár Wastelandba, vagy Futamra akrok menni lefagy az egész, hihetetlen eddig faxa volt...
  • Dns5000
    es nics 11.10 csak 11.10 pre 2
  • Dns5000
    ugyanolyan minta a rage performance
  • milos620
    És a 11.10 driverre mit mondasz, azzal mit tudnák javítani?
  • Dns5000
    piplad ki es rakd vissza a rage performance drivert
    aztan nezheted a kockakat,de leagalabb gyors
  • Bandris86
    Hi!

Találkoztatok olyan problémával, h az árnyékban álló karaktereken villognak a textúrák?

Beraktam egy rage cfg fájlt, lehet az okozza a dolgot, mert előtte nem volt ez a probléma (viszont volt 1001 másik).
  • milos620
    Catalyst Ai-t standardba van és nincs kipipálva.
  • Dns5000
    catalyst Ai -t kiapcsoltad?
  • milos620
    Gondolom ezt nekem szántad.
    Gyors mellett döntenék!
    Rage pefrormance driver-t már próbáltam, de rosszabb volt mint a 11.6-al.
  • strebacom
    Használok, megpróbáltam már úgy is , újra is telepítettem, de mikor ki akarok lépni watelandba, megáll az egész játék......Nem tudna valaki adni egy mentést wellsprings-böl....nagyon megköszönném....
  • Pares
    Írd már le légyszi, milyen beállításokkal játszol (config, stb.).
  • benőmenő
    Aki tud játszani milyen nehézségen tolja? Én nightmare-en és eddig 1x kellett összesen a defibrillátor wellspring előtt.
  • Voltan
    Az is jó ebben a játékban, hogy mire sikerül rendesen működésre bírni, addigra már olyan tapasztalatunk van, hogy elmehetünk programozónak bármelyik nagyobb játékfejlesztőhöz :D

Komolyan, mindenki írja bele a CV-jébe: Succeeded to make Rage run properly :D Kapkodni fognak majd utánunk.
  • Dency
    Használsz cfg-t? Mert nekem az volt hogy a Wasted Garage-ba ha be akartam menni nekem ott crashelt. Letöröltem a rageconfig.cfg-t és jó lett.
  • Dns5000
    rakd fel rage pefrormance driver vagy a 11.10 pre 2ot es akkor 40 fps
    csak kockazodik :P
    gyorsat vagy kockasat akarsz?:D