Rage 1-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Metro a 6 magot na igen fõleg hogy kettõt max ha használ. Kár hasonlatot keresni ez ilyen megatextúrás baromság nincs mihez hasonlítgatni.

Megkockáztatóm BF3 után az év fps-e lehetett volna ha nem így adják ki + tesznek bele fizikát/rombolhatóságot is!

Next PC upgrade: 2022

Voltan
Rendben, de akkor mi a francért nem szólt az eladó a boltban? Mindig szoktak ilyenkor, hogy ne telepítsd, mer nem lesz jó.

Látni akartam MA, hogy mennyire nem megy a gépemen 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

HeadHunter86
A kis config cuccal teljesen jó a játék. ÉS ezer éves gépeken is hasít. Kicsit kevés benne a dinamikus dolog, meg lehetne egy kis sztory is benne, de ezen kívül remek játék.

Most nem azért de kb. százever éve úgy van hogy egy adott új játék megjelenése amcsiknál kedd, nálunk péntek. Ennek semmi köze az IDhez. Vagy a Steamhez.

Why so serious?

Voltan
Ó, hogy akkor nyalják fényesre a seggem lukát ezek a féreg nyomorult köcsögök. Kész, ennyi.
Itt mindenki tolja, így-vagy úgy, én meg becsületes doboz-hívõ júzerként megveszem, és a fasszopók az 576-ban egy kurva szót nem szóltak errõl. Bocsánat, nem stílusom a káromkodás, de ma meg akartam nézni, hogy hogy szuperál, és aztán nyugodtan alszom. Holnap, hétvégén nem lesz módom rá.

Kösz szépen steam és id, haraggal és dühvel fekszem le aludni, holnap meg kurva kemény nap lesz a melóban. Kösz még 1x. Hogy a villamos legyen a szabótok, köcsögök.

BTW, ha az éjfélt megvárom, az segítene? 😄

Doc Hooliday
Figyu...adok egy jó tanácsot! Amikor reggel csönget majd nálad a futár a játékkal csinálj úgy mintha nem lennél otthon! Hidd el így járnál jól!

extra sensory
Gondolom ki kell várni az európai megjelenési dátumot. Nekem holnap reggel hozzák a CD Galaxistól. Tudom hogy mire lehet számítani, nem leszek meglepve, ha egyik hiba jön a másik után. A textúra fáziskésés engem hidegen hagy, inkább a fagyástól félek, vagy attól hogy leáll valami hibával. Ja és ratyi kártyám van. <#idiota>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

7-én jelenik meg eu-ban.

Voltan
Na jó, most kezdek dühös lenni. Megvettem ezt a szart az 576-ban, és installáláskor azt kapom, hogy még nem jelent meg. Mi a faszom ez? Holnap van a megjelenési dátum? Miért kell a kibaszott Steam a dobozos verzióhoz???? Van megoldás? Mert ha igen, akkor ha addig élek is, de kipróbálom. HEEELLLPPP!!!

Doc Hooliday
Ühümm...ezek nagyon zsír poénok meg minden, de Carmacknak inkább azon járt volna az esze hogy ne egy ilyen szánalmas konzolportot dobjon ki elénk amit ráadásul alig lehet mûködésre bírni! Jött itt az interjúkban a nagypályás nagyképû dumákkal és hát bevette mindenki mert hát ugye õ csinálta a wolf 3D-t meg pár játékot! Remélem hamarosan kiadnak hozzá egy 7gigás peccset, mert kábé ekkorának kéne lennie hogy nagyjából jó legyen minden!<#zavart1>

CalebJoe
Crazy Joe Doom fan<#hamm>

Oh sry. 😊

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

jarlaxxe
Offtopic.

Most telepítettem fel a skidrow verziót, szépen crackeltem, erre amikor el akarom indítani, sötét képernyõ pár másodpecre és hibaüzenettel kidob az asztalra. Mi a faszomat lehet ilyenkor csinálni? Amd kártyám van ha az számít... Légyszi valaki foglalja össze a fixeket hozzá, mert nem követtem az utóbbi napokban a fórumot.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

kill3r21
Holnap holnapután jönnek a driverek és az update...
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2159339
Ez nagyon állat! <#taps>

<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wold3d, quake titkos helyet találtam még, de van még doom részlet is. Biztos van még több is. Valami commander keen utalásra számítok majd.

killecske
Ezt én is megtaláltam!
Több nincs?

dardevil
Rage borítót tudna küldeni valaki?
Köszi.

ez fájt:

HeadHunter86
A lenti gépen nekem 60 FPS fixen, full HD-ben. Csak a kis config fájl kellett és minden jó. ATI-soknak nincs mit mondanom, õk megint szopnak 😄

Frank99
te mindig ezt mondod....

sorry....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

lol, ezt hozzáadtam a parancsikonhoz és megszûnt a lassan betöltõdõ textúra probléma:
+vt_maxPPF 16

Rageconfig.cfg-ben meg ez van:
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192
seta vt_pageimagesizeunique 8192
seta vt_pageimagesizevmtr 8192
seta vt_restart
seta vt_maxaniso 4
seta image_anisotropy 4

Frank99
ja....

így könnyû.....

DarkSector
Nem az volt a lényege az írásnak, hanem baszogatés jellege, a cél szentesíti az eszközt.😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kill3r21
senki nem vette meg aki most játszik....holnap jelenik meg. 😄
Frank99
Darc, te megint nem vetted meg? mégis leosztod a népet...
ccc...
így könnyû.

DarkSector
#1635-#1636 de õk elhanyagolhatóak a millios warez mellett. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kill3r21
de tudják, mivel nem csak európa van.....usában már kintvan pár napja...😊
de várj steam-esek is torrentet szednek?
Igen, érdekes ez. Õk maguk nem tesztelik vagy mi? <#pias>

Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT

XDDD
DarkSector
Most launchparty van...😄

Érdekes most ha nem lenne torrent, nem is tudnák megjelenés elõtt hogy milyen hibákat kell még javítaniuk.
Ürömben az öröm vagy hogy? 😄

<#pias>

Azért az vicces hogy a szerencsétlen AMD és NVIDIA kutyafuttában különbözõ driverekkel és egyéb trükkökkel próbálnak segíteni...
Az ID még fele ennyire se gyors..

Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT

MerlinW
10-12 ha nem csinálsz mellékküldetéseket. Azokból meg rengeteg van.

[merlinw.org]

Fpocok
Hol mondtak 25-t? Én mindenhol 10-12 t olvastam, hallottam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Avenger
11.4-el nem sikerült elindítanom a rage-t 😄 mert abban nem piszkáltam a vsync-t. 11.6 nekem jó most, adtam cache-t neki, és csak gyors fordulásoknál észrevehetõ a lassú textúrázás. Ahol meg jártam már ott jó marad, ha késõbb visszatérek. Nem láttam még széthulló textúrákat. Csak 1-2 óránként lefagy a játék 😊 de sûrûn kell menteni, és így legalább nem kapok trombózist, mert olyankor felállok a gép elõl, inni, wc meg ilyesmi 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

DarkSector
Textúrákkal nincsen gond, a shaderezést meg azt baszták el, hogy autobeállítás van, de hiába van 100x leírva a forumban leszarja mindenki.

Meg hogy azért homályossak a textúrák mert konzolokkon ennyit tud, nagy loszart, ezer meg 1 játék van ami szebb ettõl, csak Carmack-ék csinálták ilyenre.
De youtube-on nem láttam problémákat a textúrákban más platformokon...Érdekes.

Shep
10-12? Azt mondták 25. Amúgy a megatextúrás fícsör miatt 20 giga 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

akkor a 11.4-nél jobb a 11.6 végülis vagy semmi különbség nincs?
Avenger
Nekem 11.4 volt fent eddig, mert minden jól ment vele, a rage kedvéért raktam fel a rage optimisedet, de kár volt 😄 most visszament a 11.6 Az alap 11.4nél még így is elõrébb vagyok 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Persze, egyértelmû. Én is kisérletezgettem, de feleslegesen. SZtem több kárt csináltam mint hasznot...<#pias>

Valaki rájött már hogy mitõl 20 gigás ez a játék? Az IGN-en olvasott 10-12 órás végigjátszás idõ miatt nem hinném hogy olyan óriási lenne a map és hogy hatvanmillió különbözõ NPC nyüzsög rajta... Vagy a megatextúrák tömörítetlenek és minden hang lossless audio formátumban van??

Shep
Inkább patchre kell itt várni, nem a gépekkel van a gond.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Fõleg, hogy az sem oldja meg a hibát maradéktalanul.

Tatyla
aham most már csak 10 secenként áll meg 5 secre 😄
megvárom vele az új gépem addig felejtõs...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sztem felesleges drivereket cserélgetni, fõleg visszarakni a régieket...ezért az egy játékért. Majd csak lesz patch...

Shep
Amúgy az Atit ennyire le*ták, hogy ilyen gázul megy? Nvidián ok, hogy szar a textúra de legalább fix 60 fps a 3 éves core2duo-s gépemen.

<#eljen>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11