Rage 1-2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
fotográfik kolomp edisön :D
Mennyi nagyszerû dolog ~9000-ért. Kit érdekel a játék?<#vigyor0>#vigyor0>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
vsync on-nál max 60 fps-t kell kipumpálnia magából a vga-nak, vsync off-nál pedig a maximumot (persze ha nincs cpu limit)
így utóbbi esetben tekerhet akár 100%-on is
a vga-knál sok helyen ezért van cicergés, mert vsync OFF-on 99%-on jár a vga és közben 3000fps-t nyom egy játék menüjében, miközben elég lenne 30%on tekernie és meglenne a 60fps
Ha van VSync, a VGA minden frame esetében bevárja a monitort, ergo lassabb lesz valamivel. A tearing/képelcsúszás azért van, mert a monitor még nem rajzolta ki az adott frame-et, míg a VGA már egy újabbat küld neki.
A VSync ezt szabályozza le (a monitor képfrissítési frekvenciája alapján 1 frame/Hz ütemezéssel).
[merlinw.org]
am nagyon jó a játék, cfg-zve, 8K-s textúrákkal fix 60fps egy 8800gts512-õn, phenom2 mellett, lag és textúra késés nélkül
vicces
Egy Sapphire Radeon 4890 vapor-xes kártyám van és egy Win7 van a gépemen. Eddig semmi problémám nem volt, sem driverrel sem semmi mással, most viszont a Rage miatt gondoltam frissítek egyet a driver-en. Na most az a problémám, hogy lefut a telepítõ, a végén viszont kiírja, hogy Üzeneteket adott a gép vagy mi és egy sárga kérdõjel... Megnézem, és ebbõl kiderül, hogy SE A DRIVERT se a CATALYST programot nem tette fel a program. Miért lehet ez ? van valakinek ötlete?
Több verziót is megpróbáltam, és mindig ugyanez jön ki... driver és catalyst nuku :S 😞
Ugye ez azért baj, mert e-nélkül csak a console dobódik fel és el se indul a játék :-)
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
mintha egy más játék lenne, olyan folyamatos lett a kép most hogy ráerõltettem ati driverbõl.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Sztem ez lesz a csomag legértékesebb darabja. <#hehe>#hehe>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Korábban írtam, hogy igen szarul fut 19-20FPS. Az említett driver felrakása után fix 60 FPS, v-sync a CCC-ben bekapcsolva, faszán mûködik. Körbenézéskor
megszûntek a textúra eltûnések.
Most, hogy jól fut a játék, már oda tudtam figyelni a részletekre,csak egy bajom van, a közeli textúrák rondák, DOOM3 minõségi szintet sem ütik meg egy két helyen. Innentõl kezdve 1-2 patch és jó lesz.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Legalább is atival panaszkodtak sokat a steam forumon. De elõbb utóbb javítják.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Pont ezzel a két dologgal nincs semmi baj sõt, kiemelkedõek.
[merlinw.org]
2-3 év a tervezéssel. Maradt 1-2 év, h gyorsan lefejlesszenek valamit.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nehogy én vegyek már gépet, amiért tényleg nem tették ennyire felhasználóbaráttá....
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Why so serious?
Többnyire nem idióták amúgy, általában még a gépigényekre is felhívják a figyelmet, de ez a fószer egy szót sem szólt. Mintha 10 deka párizsit vettem volna. Az én hibám, nem néztem a pontos megjelenést elõzõleg, betévedtem, megvettem.
Mellesleg nem vagyok hülye, a Dead Spaxe 2-t is a hivatalos idõpont elõtt vettem meg szintén 576-ban, fel is hívták a figyelmemet rá, de ott az amerikai verzió exe-je kikerült, és azzal elindult, ezt tudtam is, ki is használtam. Sajna a Steam-et viszont nem lehet csak így megkerülni.
Felmerül a kérdés, hogy minek kezdik el árulni a hivatalos idõpont elõtt.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Why so serious?
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Why so serious?