Rage 1-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gideon Wieth
Köszönöm megpróbálom, mert tegnap este én még le is töröltem az illesztõprogit teljesen ((nem kellett volna aztán rájöttem, azóta rosszabb a helyzet 😄 )) Megpróbálom majd úgy ahogy te mondtad :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

joceruza
Távirányítós autóval kell robbantanod. Keress olyan helyet ahol te nem férsz be de az autó igen.

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

joceruza
A szokásos az mit jelent? Gt-m van.

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Egy kis segítség kellene. Bementem oda, ahol a robbanó kis kocsikat gyártják. Ott hol kell tovább menni? Mert az út el van torlaszolva, ugrani meg nem nagyon tudok.
Teljesen játszható semmi baj egetverõ baj nincs vele, kicsit túl van lihegve a dolog. Configolni lehet, az amd-s driver helyzet meg a szokásos...

fotográfik kolomp edisön :D

joceruza
Lehetett hallani olyan híreket hogy a pc-s változat nem igazán úgy sikeredett ahogy azt eltervezték. Ha valaki ilyet hall az megrendeli? Kemény pénzetekbe került az hogy ne tudjatok játszani....

Letoltottem, azzal van a problema.
Nekem a poszteren kívül a 3 DVD elhelyezésére alkalmas tok is tetszik, nem is láttam még ilyet asszem...
Mennyi nagyszerû dolog ~9000-ért. Kit érdekel a játék?<#vigyor0>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Udv, nekem is Sapphire kartyam van, ugyanezt csinalja. Nalam az volt a megoldas hogy device managerbol manualisan telepitettem, a have disk opcioval, ahol megadtam neki a kitomoritett driver foldert. Igaz ez csak a drivert teszi fel de utana mar felment magatol a catalyst is
bélanéni
Én imádom ezeket az utalásokat, apró poénokat. Hozzájárul a hangulathoz, nem egy száraz favágós iparosmunka, ez érzõdik. Persze ha valaki leszurkol 10 lepedõt, és kap egy képhibás, bugos verziót, az nem tud odáig eljutni hogy értékelje. (#1656)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Quake3-ban benne volt választható modellként.

nekem azzal nem vált be, inkább a 11.6 😉
bélanéni
Elõször Quake figurára asszociáltam, utána ugrott be, hogy nem is az, hanem Halo. Mondjuk szerintem arra is hasonlít, de amúgy biztos igazad van <#nyes>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

az nem HALO figura, hanem egy eredeti DOOM space marine 94-bõl talán 😄

lassabb lesz, de nem azért mert nem bírja, hanem azért mert vár, ergo pihen 😊

vsync on-nál max 60 fps-t kell kipumpálnia magából a vga-nak, vsync off-nál pedig a maximumot (persze ha nincs cpu limit)
így utóbbi esetben tekerhet akár 100%-on is

a vga-knál sok helyen ezért van cicergés, mert vsync OFF-on 99%-on jár a vga és közben 3000fps-t nyom egy játék menüjében, miközben elég lenne 30%on tekernie és meglenne a 60fps

bélanéni
Én eddig 1 órát nyomtam, szerintem eszméletlenül ott van a hangulat, és a kivitelezés is állat, hangok, zene, grafika, minden. Engem beszippantott.

bélanéni
Rögtön az elején amikor beszállsz a megmentõd mellé a dzsipbe, ott van egy "bólogató" HALO-figura, ha jól láttam. Az is vicces <#hehe>

Töltsd le a 11.9 RAGE performance drivert, és megoldódik a problémád!
MerlinW
Negatív😊

Ha van VSync, a VGA minden frame esetében bevárja a monitort, ergo lassabb lesz valamivel. A tearing/képelcsúszás azért van, mert a monitor még nem rajzolta ki az adott frame-et, míg a VGA már egy újabbat küld neki.
A VSync ezt szabályozza le (a monitor képfrissítési frekvenciája alapján 1 frame/Hz ütemezéssel).

[merlinw.org]

a bekapcsolása pont hogy csökkenti a vga terhelését....

am nagyon jó a játék, cfg-zve, 8K-s textúrákkal fix 60fps egy 8800gts512-õn, phenom2 mellett, lag és textúra késés nélkül
vicces

Irna ide valaki akinek ATI HD6xxx sorozatu kartyaja van es a 11.9-es drivert hasznalja es fut neki akadozas mentesen? Nekem 60 fpst produkal (amikor produkal...) de masodpercenkent megfagy 1 pillanatra.
Gideon Wieth
Sziasztok!

Egy Sapphire Radeon 4890 vapor-xes kártyám van és egy Win7 van a gépemen. Eddig semmi problémám nem volt, sem driverrel sem semmi mással, most viszont a Rage miatt gondoltam frissítek egyet a driver-en. Na most az a problémám, hogy lefut a telepítõ, a végén viszont kiírja, hogy Üzeneteket adott a gép vagy mi és egy sárga kérdõjel... Megnézem, és ebbõl kiderül, hogy SE A DRIVERT se a CATALYST programot nem tette fel a program. Miért lehet ez ? van valakinek ötlete?

Több verziót is megpróbáltam, és mindig ugyanez jön ki... driver és catalyst nuku :S 😞

Ugye ez azért baj, mert e-nélkül csak a console dobódik fel és el se indul a játék :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Valszeg azért lett tõle lag, mert a vertikális szinkron bekapcsolása még jobban igénybe veszi a vga-t, ezért csökken az fps... már az effektíve gyengébb kártyákon persze.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

lolSL
vsync tényleg csodákat tett, pedig soha életemben semmiben nem javított még, csak egér lag lett tõle régen..
mintha egy más játék lenne, olyan folyamatos lett a kép most hogy ráerõltettem ati driverbõl.

Becsüld is meg <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Bokafix2
Megjött... és itt az ajándék poszter:

Sztem ez lesz a csomag legértékesebb darabja. <#hehe>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Szasztok, ha már írták, bocsi, de nekem segített, úgyhogy leírom. ATI-sok! Az AMD oldaláról tölthetõ némi böngészés után a "RAGE performance driver".
Korábban írtam, hogy igen szarul fut 19-20FPS. Az említett driver felrakása után fix 60 FPS, v-sync a CCC-ben bekapcsolva, faszán mûködik. Körbenézéskor
megszûntek a textúra eltûnések.
Most, hogy jól fut a játék, már oda tudtam figyelni a részletekre,csak egy bajom van, a közeli textúrák rondák, DOOM3 minõségi szintet sem ütik meg egy két helyen. Innentõl kezdve 1-2 patch és jó lesz.
Frank99
most decryptel a steam :-)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

lolSL
nem PC-re álmodták úgyhogy sose lesz semmilyen

Itt már írnak patchröl, reméljük hamarosan olyan lesz, ahogy megálmodták( v 1 2 év múlva😊.
kill3r21
ugyanaz a szitu eredetivel is, de ma vagy holnap jön a javitás...
Fpocok
ATId van. Szopás lesz <#pias><#hehe>

Legalább is atival panaszkodtak sokat a steam forumon. De elõbb utóbb javítják.

Parasite Eve 2, best game EVER!

pisztácia
Értem, és a lenti konfigomon (ATI HD 5770 1Gbyte) azért menni fog?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Fpocok
Eredetinél is vannak. De gépfüggõ, vagy inkább VGA függõ.

Parasite Eve 2, best game EVER!

pisztácia
Ma vehetem át végre a játékot 576-ba. Olyan kérdésem lenne, hogy akinek eredetibe van meg, az mit tapasztalt? Pl. textúra betöltési gondok eredetinél is vannak? Bug sok van?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Mindenesetre most a Rage úgy fut a gépemen, mint a régi gépemen a Doom 3. Rosszul...

MerlinW
"mivel a model- és pályatervezésért õ volt a felelõs, és sztem jól végezte a dolgát."
Pont ezzel a két dologgal nincs semmi baj sõt, kiemelkedõek.

[merlinw.org]

7 év fejlesztésbõl 3 év azzal mehetett el, h csinálták a motort.
2-3 év a tervezéssel. Maradt 1-2 év, h gyorsan lefejlesszenek valamit.

Voltan
Kíváncsi lennék, hogy ilyenkor hány vásárló tér vissza másnap a boltba azzal, hogy hibás, meg nem indul. Szerintem elég sok...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Hát nekem személy szerint nem tetszik a játék, biztos csak az erõs akadozás miatt...
Nehogy én vegyek már gépet, amiért tényleg nem tették ennyire felhasználóbaráttá....

Synchronous
Hiába, bugos mint a dög, el lett rontva, nem a te gépedben van a hiba. Anno még ha John Romero az id-nél maradt volna tán nem lenne ez a bughalmaz, amit most kiadtak, mivel a model- és pályatervezésért õ volt a felelõs, és sztem jól végezte a dolgát... Nem kétlem hogy maradt elég tehetséges ember a cég berkein belül, de biztos szabadságon voltak, mikor ez készült.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Igaz, virágbolti verzió, de nekem a gyengébb textúrák ellenére csak két gondom van a játékkal: 10 másodpercenként 5 másodpercekre megakad a játék, meg a vsync, amit egyszerûen nem tudok ráerõltetni. A játékmenet nagyon állat eddig, bár csak pár percet tudtam játszani, és csak pár banditát lõttem, de az összhatás remek (lenne, ha a fentebb említett problémák nem lennének).

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Jó kérdés, anno a Dragon Age 2t is lehetett már kapni szerdán, aztán a release date check ott is megfogta a népeket péntekig ugye.

Why so serious?

CalebJoe
igy 5óra játék után szerintem a nincs baj a játékélménnyel, mondjuk én a Serious Sam-et is élveztem hiába csak egy céllövölde
Voltan
Szó sincs róla, megveszem akkor is, ezt már eldöntöttem, csak akor nem kezdek neki felinstalálgatni, meg izgulgatni ma. Csak majd vasárnap, mikor újra gépközelben leszek.

Többnyire nem idióták amúgy, általában még a gépigényekre is felhívják a figyelmet, de ez a fószer egy szót sem szólt. Mintha 10 deka párizsit vettem volna. Az én hibám, nem néztem a pontos megjelenést elõzõleg, betévedtem, megvettem.

Mellesleg nem vagyok hülye, a Dead Spaxe 2-t is a hivatalos idõpont elõtt vettem meg szintén 576-ban, fel is hívták a figyelmemet rá, de ott az amerikai verzió exe-je kikerült, és azzal elindult, ezt tudtam is, ki is használtam. Sajna a Steam-et viszont nem lehet csak így megkerülni.
Felmerül a kérdés, hogy minek kezdik el árulni a hivatalos idõpont elõtt.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Azok nem fontosak. Legyen grafika, a többi másodlagos...

Why so serious?

shaddam
Sztori, játékélmény?Annyira elkeserítõek vagytok...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Bokafix2
Mert olyan dolgokról nem lehet témázni, ami nincs... pl. fizika.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

shaddam
Miért van az hogy a grafikán kívül semmi másról nincs téma?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Mert ha szól akkor esetleg nem veszed meg, amit õ nem szeretne. Meg mert idióták.

Why so serious?