3817
-
#2175 Új patchel megoldották, most már nincsen texture pop up:
-
#2174 Nem értem, miért nem lehetett volna ezeket alapból is belerakni. -
#2173 Patch note
Kibaszott hosszú. -
Gabe18 #2172 Valamit frissített az imént steamen. -
NovaTerra #2171 Én most játszottam végig. Vegyes érzelmeim vannak a játékkal kapcsolatban. Ez egy nagyon jó játék lehetett, de közepes lett. Alapvetően abból áll a játék, hogy felveszünk egy küldetést, elautózunk a helyszínre, megölünk mindenkit, majd visszamegyünk. Ez nem is lenne rossz. Viszont általában ezek a helyszínek lényegében egy egyenes folyosók, tehát lineáris nagyon. Az viszont pozitívum, hogy ezek a helyszínek elég hangulatosak és némileg változatosabbak is. Alapvetően három fajta ellenfél van, az ostoba mutánsok, a kicsit okosabb banditák, valamint az értelmesebb banditák és katonák. Utóbbi kettő már szépen használja a fedezéket, de kb. ennyiben ki is merül a gondolkodásuk. Sajnos az autós rész többnyire elég monoton, bár a szabad pálya elég kicsi, így nem fogunk órákig kocsikázni. 1-2 perc alatt mindenhova oda érünk. Ami kicsit idegesítő, hogy itt általában megtámadnak minket, ami eleinte még szórakoztató, később már unalmas. Elég kevés fejlesztés van, jó lenne, ha több fajta páncél lenne, és több módon változtathatnánk a fegyvereinket. Viszont sok fajta lőszertípus van, illetve rengeteg kütyüt össze lehet rakni. Az invertoriban lényegében bármennyi cuccot vihetünk, így gond nélkül felszedhetünk mindent. Ami csalódás számomra, hogy egy idő után hihetetlen mennyiségű lőszerünk lesz. Tehát nem az a Mad Max féle többet ér egy töltény, mint egy élet hangulatú játék. Ami nagy negatívum még, hogy könnyű. Nightmare fokozaton is túl könnyű. Főleg úgy, hogy speciális lőszerekkel a kemény ellenfelek is pillanatok alatt megfekszenek. És, mint mondtam alapanyag van bőven, így készítünk pár tucat fat mamma lőszert és lényegében a kezdő pisztollyal végig lehet vinni a játékot. Ami rossz, hogy a játékos terelgetése néha komikus. Értem ez alatt, hogy pár papírdobozt leraktak, így nem tudunk arra menni. Vagy van olyan, hogy tűz áll az utunkba, persze ilyenkor azt el kell zárni, teszünk egy kört. De mégis hülyén néz ki, hogy mellette el lehetne menni, ha kicsit is tudna mászni hősünk, vagy szétverni egy vékony lécet, ha már az óriási mutánsokkal boldogul. Meg egy térkép se lenne rossz, az autós részeknél. Az még tetszett, hogy minden helyszínen van külön kijárat, így nem kell többnyire visszamenni az elejére. Illetve, ha másodjára megyünk vissza, akkor a módosult helyszín, bár csak kis mértékben, de mégis más. A mni játékok jók lettek. A kártyajáték nagyon tetszett, amivel elég sok pénzt leeht keresni, de a többi is jó lett. A Rage számomra egy kihagyott ziccer, több rpg elemmel, testre szabhatóság, kicsit összetettebb küldetésekkel és jobb ai-val és egy tisztséges nehézséggel nagyon jó játék lehetett volna. Így viszont közepes lett. -
#2170 Vszinket bekapcsoltam.
Hogy lehet az egér gyorsítást ki kapcsolni? -
#2169 Nem.
Hanem előtte pár hónappal hazudott, amikor azt állította, hogy kár volt konzolra is megcsinálni a játékot. -
MrAndree #2168 Talán hazudott? -
destroyer91 #2167 Heló all!
Nemrég raktam fel a gammát,el is indul,ahogy kell,viszont maga a játék egy nagy textúrahiba halmaz gyakorlatilag,semmit nem látni,csak villodzó textúrák stb...
Xp-n futtatom egy 9800 GT-vel, (285.38 driver).
Aki tudja esetleg a megoldást írja le pls,előre is köszönöm! -
Bhalage #2166 amugy az AKt kicsit gyengenek erzem de a shotgun beadjaaaaaa
:D:D jee -
#2165 Kinek képzeli magát ez a szőke köcsög? Miért nem lazáskodott ezzel a bicskanyitogató pc-ócsárló dumájával a megjelenés előtt? Megveteti a rengeteg emberrel a szarját, utána meg jön ezzel a gagyi dumával? Szerintem itt le is húzta magát a budin ezzel a dologgal!
Aki meg megvette ezt a szarságot fogadja őszinte részvétem! -
Bhalage #2164 pcn tolom termeszetesen, win7 64biten
a jatek alatt 2szer kaptam fel a fejem, hgoy vááá amikor tényleg volt textura keses (1mpes kb, de lehetett erzekelni) amugy faszaul fut az alapbeallitassal es leirom 1000redszerre is, sztem szep (a texture pakkra kivancsi leszek)
es baszotthangulatos kis gamma
a nemrovid install utan semmi baja nem volt, letoltottem meg a 2 DLCt , uj nvdiai drivert es azota tolom :D most 7 ora jatek es mennem kell a defib upgradeert a dead city hospitalba
kúrvára bejön gyönyörű játék. +like -
#2163 csk rövid -
morzsi555 #2162 Subway Town nagyon jól meg lett csinálva, nagyon hangulatos. -
#2161 Elején vagyok mégcsak, de a fegyverjáték nem rossz. -
#2160 Ok, kösz. Akkor teszek azzal is egy próbát :) -
Akra #2159 Nem teljesen oldotta meg a textura töltést,de lényegesebben csökkent. BF3 beta driver-el. -
Akra #2158 Mindenből van egy kicsi olyan FPS :) Border,Fallout,Mad Max, Book of Eli, Doomsday.. -
Akra #2157 én 1980x1080-hoz ezt cvaradd g_fov 20 használom. ezzel a legtökéletesebb...mintha én fognám a fegyvert -
#2156 Amúgy akinek a buhera után megjavult és Nvidiás melyik drivert használja, a Battlefieldes bétát? -
kanduhr #2155 FPS sivatagban. -
Ironman2 #2154 Valaki a játékmenetről/élményről is irhatna már. -
#2153 Nálam az a vicc, hogy bármilyen cfg-t csinálok hozzá, sokkal szarabb lesz a grafika, ilyen ultra low textúrákat nyom be, és a textúra betöltés ugyanúgy késik... szóval megmarad a késés is, és még hozzá a low grafika... kegyetlen szép.
Ha cfg nélkül játszok, akkor high-on van a graf, de a késés szintén ott van.
Utálom ezt a játékot. Sokszor úgy fordítom a kamerát az egérrel, mint egy reumás csiga, hogy ne lássam a textúrák kirajzolódását... omg, játékfejlesztés magasfokon. -
#2152 Persze, de te nyilván XBoxon játszol :P, vagy pedig szerencsés konfigod van.
Nálam az install után fekete képernyő és Win7-es üzenet pop up fogadott azzal, hogy "This program has stopped working"
Mindezt jogtiszta dobozos cuccal, és csak ma délutánra sikerült összeraknom úgy ahogy kb. mennie kéne. Szóval vagy kegyetlen mázlista vagy, vagy hazudsz :P -
#2151 Nem tudom mi az a sor csak benne volt hogy FOV és beraktam amúgy a automata cfg csináló adta ki minden maxra rakva benne! -
Bhalage #2150 nekem elejetol olyan, fura is olvasni itt aezt a sok nooboskodast, meg cfg baszkuralas, nalam a jatek install, dlc lotoltes es azota game game game kurva jo es kurva szep +like -
#2149 Venni bábukat hozzá. :) -
strebacom #2148 Ja már utánna néztem, hát jól elirta....
Example 1: (g_fov defaults to 80, we are going to modify this)
cvaradd g_fov (this results in 80 + 15 = g_fov 95) All it is is adding to 80, so if you want a 90 fov you would add 10 to your fov line.
Example 2: cvaradd g_fov -15 (this results in 80-15=g_fov 65) That is just basic extraction from 80 or your 90. -
#2147 keress rá hátha elhépelte, és a FOV-ot asszem úgy számolja, hogy 80-tól és, ha beírsz mondjuk 10-et, az 80+10=90-es FOV lesz. -
strebacom #2146 "cfg-be: r_sb_frustomFOV "xy" ez nem müködik 80-ra állítottam és ugyanolyan maradt!! -
#2145 HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLY FUCKING SHIT!!!!!!!!!!!!!!
1280-ban FIX 60FPS
Textúra betöltést alig lehet észrevenni.
FElvittem legmagasabb felbontásra. 1600*900 FIX 60FPS! -
#2144 Na felraktam. 60 FPS. Viszont sakkozni lehet mindegyik textúrán. Ilyenkor mit kell csinálni vazze? :D -
#2143 MEgvan. -
#2142 csak a preview et találtam, de van prev2 is nem? -
#2141 Linked van hozzá, mert nem találok. -
Droughert #2140 Nekem 11.10 prew2 vel megy rendesen. Sőt elvileg elég volt az ATI driver a futtatáshoz, a config file+cache folder a textura betöltésen javított, bár előtte sem volt rossz, de észre lehetett venni (6870-es kártyán) -
#2139 És melyik a jó ati driver? 11.6 ugye? -
#2138 na ezzel a beállítással már tudtam játszani de olyan szinten ronda még így is a játék hogy sírok,aki poszt apokaliptikus lövöldére vágyik annak továbbra is a borderlandsot ajánlom... -
#2137 rageconfig -
#2136 És milyen néven kell elmenteni azt a filet, amit azon a http://donotargue.com/cfg-makers/rage/ oldalon kapok?