Rage 1-2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyelõre leszedtem a ATI-s Rage drivert, meg a VSync-et bekapcsoltam Catalyst-ban, ennyit ért. Ja meg a Cache mappát megcsináltam.
Én tovább nem tákolom, csinálják meg õk. De gyorsan...<#rolleyes>#rolleyes>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
[merlinw.org]
régebbivel több embernek is megy normálisan
fotográfik kolomp edisön :D
menü új driver nélkül: 37 fps, driverrel: 15 fps, játékból menübe lépve driverrel: 60 fps
játék új driver nélkül: 8-10 fps, driverrel: 16 fps
menü új driver nélkül: nem vibráltak a textúrák, új driverrel: villog az egész menü
Na jó, mivel sokáig tart telepíteni, ezért rajta hagyom a gépen, hátha jön erre valami mentõöv még.
Mellesleg a drivert magát csak most tettem fel, most már vibrálnak is a textúrák, már a menü is szar, habár talán pár fps-sel gyorsabb lett, de még szintén játszhatatlan.
Még 5 percig szarakodok vele, és uninstall...
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
[merlinw.org]
am nem hiszem el, hogy én tudok róla miközben nem is amd vga-m van
ugyanezt a totyikot olvasom
fotográfik kolomp edisön :D
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Menüben kemény 36 fps-em van(még az se sok ahhoz képest, h valakinek az is 60 fps-el megy, a játék közben meg ha fordulok, lemegy 8 fps-re, amikor megállok egy irányba nézve, 3-4 másodperc alatt felugrik kemény 11 fps-re is.
Tény, h nem mai gépem van, de azért nem akadozott még ennyire semmi...
Intel Celeron E1400 2 magos 2 Ghz-es proci
Sapphire Radeon HD4670 512 MB vrammal
2 Gb DDR2 RAM
Ezen a gépen még semmi sem akadozott így...
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Próba szerencse <#wave>#wave>
Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Innen jön a kérdés van a pc-set tesztelték-e? Vagy csak kitolták nesztek jó lesz ez nektek úgyse fizettek érte!
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
Kösz
Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)
Ahol a "sajatneved" a user neved a win7ben.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Mert ugye neten van vagy 10 féle ilyen leírás miket kell berakni.
Én is mint a hülye raktam bele egybe mindent.Azt baszta a csörömet hogy szaros mentett állás betöltés 2-3percig tart meg mire a game kilép a windowsba majd onnan magához tér megint sok idö.
Találomra elkezdtem törölgetni sorokat.És máris megtáltosodott alig 20 sec a mentés betöltés és a kilépés is kurva gyors.Szóval nem kell minden szart bemásolni.
Next PC upgrade: 2022
Igaz nekem nem ez a kedvenc stílusom, vagyis szeretném csak nincs rá sok idõm.
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192
seta vt_pageimagesizeunique 8192
seta vt_pageimagesizevmtr 8192
seta vt_restart
seta vt_maxaniso 4
seta image_anisotropy 4
így már nem kell parancsikonhoz adni, ha nem megy akkor 16 helyett próbáld a 8-at is, vagy más értéket. De lehet, hogy atinál nem mûködik.
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192
seta vt_pageimagesizeunique 8192
seta vt_pageimagesizevmtr 8192
seta vt_restart
seta vt_maxaniso 4
seta image_anisotropy 4
+ a parancsikonhoz is ezt:
+vt_maxPPF 16
De nekem ez nem oldotta meg a textúra késést... sõt kiláthatatlanul kockás minden. Lécci másold már be hogy néz ki a teljes cfg fájl, mert elrontottam itt valamit.