Rage 1-2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
és kidob azonnal, ha videobeállítást módosítok....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
image_anisotropy 4
seta image_preload "1"
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 4096
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 4096
vt_pageimagesizeunique 4096
vt_pageimagesizevmtr 4096
vt_maxaniso 2
vt_restart
[merlinw.org]
elindítom a játékot, módosítani akarom a videobeállításokat 1024*768-ról, azonnal kidob.....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
In the \local folder create one called id software, then in that folder create on called rage (all lower case. When you start up the game it will create two files in that folder: filecache000.bin, and filecacheheader.bin.
This should also help with some visual issues.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Egyébként játékban nincs szaggatás és eleddig kilépés sem volt.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Vsyncet lehet ki-be kapcsolni? Meg ez a toggle zoom se jön be. Azt is ki lehetne kapcsolni valahogy?
Parasite Eve 2, best game EVER!
szerk: a hangja is nõies....de lehet pöcse van igazad van 😊
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
fotográfik kolomp edisön :D
ezért mondtam, hogy fogalmam nincs már honnan szedtem ezeket (innen a topikból vagy torrentoldalról 😊)
láttam másnál ilyen "méteres" konfigokat, azokban mi a plusz? nem kéne még beírnom esetleg további sorokat?
Bazinga!
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
mert eddig ezeket csináltam, a játék sokat javult, nincs már textúra szétesés, de néha-néha akadozik picit
1. felraktam a legújabb catalystot + ezt
2. létrehoztam a cache mappát
3. parancsikonom így néz ki: F:\Rage\Rage.exe +cvaradd g_fov 20 +com_allowconsole 1 +com_skipIntroVideo 1 +g_showplayershadow 1 +m_smooth 0
4. a rageconfig.cfg pedig így:
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192
vt_pageimagesizeunique 8192
vt_pageimagesizevmtr 8192
vt_maxaniso 4
vt_restart
image_anisotropy 4
a konfigom nem egy izom, 3800+ x2, ati hd 4670 512 ddr3, 3 gb ram
igazából nem is tudom melyik buhera mire való, már azt sem tudom honnan copyztam õket össze, ezért kérdezném egy hozzáértõtõl, hogy mit hagytam ki ill. mit írtam rosszul
thx elõre is!
Bazinga!
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
seta r_swapInterval 1 //VSYNC 1 enabled, 0 diabled
es megis hatarozottan tearinggel amikor forgolodok? nem ugy tunik mintha lenne vsync..
Türelem a hosszú élet ritka!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ezt nem én mondtam, hanem Dooku gróf a Star Wars-ból. <#idiota>#idiota>
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
A másik pedig mikor Hagar lakhelyére érünk, felül a táblára Mixom van írva... Na...? <#vigyor>#vigyor>
Így van, õk voltak az az UAC-nak dolgozó cég, amely a különbözõ irodai és technikai felszereléseket szállította a marsi bázisra... nem tévesztendõ össze a Moximmal, ami egy rivális cég volt hasonló üzletágra specializálódva. Egyenlõre ennyi de lehet lesz még hasonlóság...
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.