3817
  • Empty
    Nálam még szarabb mint volt eddig! Ugyanaz a textúrahiba! Uninstall az egészre!
  • NovaTerra
    Én egy ideig azt hittem, hogy Stalker szerű lesz. Nagy bejárható terület, a tárgyaknak van értéke és súlyuk. Például az vicc, hogy nightmare-en több fegyverhez is ezer lőszerem volt. A történetet is szarul mesélik, mert amikor felébredünk első percben. Kapunk két mondatot, majd 5. percnél már fegyvert nyomnak a kezünkben és autózunk gyilkolni. Kicsit összetettebb történet mesélés se ártana. Az se ártana, ha főszereplőnk tudna beszélni.
  • keepernext
    Az ékezeteteket Magyarországon érdemes bekapcsolni,ha írsz valahova.
  • Shep
    De mégis mit vártál? Aki azt hitte, hogy nem egy cső játék lesz az nagyon botor volt.
  • aknakukac96
    Na gyerekek SKIDROW bá feltörte a Patchet.Lehet élvezkedni rajta.
  • killecske
    Majd nemsokára fogsz kapni egy olyan küldetést h valakit ki kell hozni egy börtönből. Annak a küldetés befejezése után nem tudnál küldeni egy mentést? Nekem ott folyton kifagy és így nem tudok tovább haladni.
  • Kongy
    Jah, ezt benéztem, már voltam is nála korábban, de nem emlékeztem rá. :S
  • Pretorian
    Én se.
  • Fpocok
    Nem nevezném RPGnek. Ahhoz nem elég "mély".
  • Pretorian
    Az a gáz, hogy nem tudták eldönteni hogy ez most shooter legyen, vagy rpg, vagy verseny, úgyhogy lett benne mindenből egy kicsi, csak hát finoman szólva egyikben sem kiemelkedő. Ez a jack of all trades dolog bejött a Falloutban, bejött a Borderlandsben, de itt aztán rohadtul nem jött be semmi.
  • nasum
    Udv! Megvettem, de hal istennek elore lebeszeltem hogy 8k-t visszaveszik jovoheten igy nem annyira keseru a szajiz. Csak idokitoltes miatt ruhaztam be ra, de tobbet nem is erdemel a jatek.

Komolyan ez jo jatek? @ napja tolom, es nem hiszem hogy sokkal jobb lesz. Biztos szep, de nem dobom el tole az agyamat semmi extra, nem erdekel hany evig csinaltak mivel nem vartam, de ha ez 6 vagy 7 ev gratula. Csojatek az egesz. Elso nap majdnem az elejen letettem, amikor fel kell menni a radiotornyban es en a lathato lepcson szerettem volna felmenni, volt elotte terdmagasagig egy betonterelo es nem lehet atugrani. Hiaba a "nagy jatekter" egy kurva folyosba megy az egesz amin 2 sziklara nem lehet felugrani.

Mondom biztos jobb lesz, masnap folytatom, megcsinalom az osszes kocsis versenyt, komolyan ezt most elvezni kene? A dead island 6x elvezetesebb volt. Ket erj el 50 pontot versenyt nem sikerult elsore megcsinalni minden mas csak padlogaz ehhezz kepest a mario kart a SZIMULATOROK ISTENE, ez a resze is a jateknak pont felesleges.

Targy osszerakas, van 12 es fel alaktresz, meg sok szemet minek raktak be sulytalan az egesz, semmi ertelme a dead island ujfent 100X jobb ezen a teren. A varos wellspring 4 egyenes 2 bal es jobb kanyar komolyan semmi, azt hinned, hogy mint egy falloutban kersni kell mindent kiismerni ehhez kepest 3 perc es korbemesz mindenen.

Bejutottam dead citybe mondom ez biztos vegre szabadon bejarhato terulet lesz vicc nelkul a vegigjatszasa ( elore elore balra jobbra elore balra elore jobbra jobbra balra elore es kesz) ez egy jo jatek ???
    Lehetetlen eltevedni es jott a foellenseg, bazd+ sort ittam kozbe mikor kozeljott es lecsapott vegtelen raketa es lovod 3 percig nem halsz meg mindezt HARDON! felvettem a cuccot es kikapcsoltam ez a jatek egy rakasz szar.

Meg jo hogy fixen visszaveszik.

Bocs hogy a dead islandhoz hasonlitam, de azzal elvoltam 50 orat egy hihetetlen hangultaos, merfoldekkel komplexebb lootolas receptek stb jatek. A bejarhatosag, az dimenziokkal felette van, a Rageba ez bassza leginkabb a csoromat ( elore balra jobbra elore) es kozbe a sivatag kozepen vagyok, minek dolgoztak a grafikusok amikor csak folzosok vannak, minek tettek bele kereskedelminek nevezett rendszert meg epitheto dolgokat amikor semmi sulya az egesznek.

Szerintem ez tech demonak is szar, vagy agyatlan lovlde lenne vagy 10x melyebb a rendszer igy egyik se sikerult es szar az egesz a toltesrol nem is beszelve x360 minden kocsivereny stb elott kozott ....

Akinek tetszik jatszon vele nem lebeszeles, velemeny, lehet ott csesztem el, hogy a sokat emlegetett Dead island utan 2 nappal kezdtem el, de ez egy kozepes jatek kozep alatti jatekelmennyel lasd teruletbejarhatosag foellenseg harc.

Ha nincs felesleges penzd keruld!
  • killecske
    Nem ott található hanem ki kell menni a városból autóval és onnantól mutatja a térkép!
  • Feared
    Ez az a config fájl, amit létre kell hozni ilyen trükközős módon, vagy magában a steam mappában van?
  • Kongy
    Üdv! Nem tudjátok véletlenül, hogy Dr. Kvasir hol található Wellspringen belül?
  • pisztácia
    Valaki aki végigvitte, megmondaná, h subwaytown-ba most érttem, és hogy innen még sok van?
    meg hol látom h eddig hany %-nal tartok a storyban?
  • Fpocok
    Jajj, f*szom. De bírom, amikor a készítőknek fogalma sincs, hogy miért van az, hogy csak egy vállvédője van valakinek. Elhiszem, hogy "dizájnos" meg minden, de ebben a kontextusban CSAK NEVETNI TUDOK RAJTA.
  • pisztácia
    Ja, meg azt szeretném kérdezni, hgy az anarchy verzió van meg, amit aktiváltam is. A fegyverek, ruha megvan, de a + küldiket, hol lehet felvenni?
    köszönöm.
  • pisztácia
    Na szuper, megjött a patch. Jobb lett a játék most? A régi változtatásokat vissza lehet állítani? (Cache mappa, parancsikon parancsok, cfg fájl) ??
  • sakal6
    Patch Changes / Fixes
    •Implemented workaround for AMD driver crash right after intro cinematic on Win 7 32-bit systems.
    •Disabled UBOs because they are causing animation issues with AMD drivers.
    •Don't allow swap-tear to be enabled on AMD while the extension is not exposed because it may crash.
    •Support for new video settings: "texture cache", "vsync" and "anisotropic filter"
    •Automatically adjust vt_maxPPF based on the number of available cores.
    •Improved performance for SLI cards when GPU transcode is enabled.
    •Fix for GPU Transcoding option being disabled after exiting gameplay.
    •Added safe mode to restore video settings to default values.
    •Allow g_fov to be changed from the RAGE launch options in Steam.
    •Server now forwards text chat from clients to all other clients while in-game.
  • Nagylaci
    Közben én is végigjátszottam. Én is a szerencsésebbek közé tartozom mert gyakorlatilag mindenféle technikai probléma nélkül azonnal tudtam futtatni tökéletesen. Ellenben nekem is inkább csalódás lett a játék összességében. A meglehetősen érdekes alapszituációból végül szinte semmit sem hoztak ki ami azért is hiba mert biztos vagyok benne, hogy egy játéknál nagyon fontos az érdekes, izgalmas történet. Na ebből itt nem kapunk semmit. Annyira, hogy kb. a feléig gőzünk sincs, hogy egyáltalán mi a fene folyik körülöttünk. Aztán se nagyon kerekedik egy óriási történet az egészből egyetlen pofon egyszerű szál az egész oszt' jónapot. Az utolsó pálya már konkrétan iszonyat gyenge, messze a játék legvacakabb pályája! Befejezés helyett is csak egy összecsapott semmit kapunk kb. 30mp semmitmondó videó egy amúgy is elég nyilvánvaló történésről.
    A vicc az, hogy maga a lövölde egészen elképesztően jó lett! Amikor végre abbahagyhatjuk a tök felesleges autózást, túrázást a játék megmutatja az igazi értékeit amiben az id mindig is erős volt. Azt, hogy lehet iszonyú élvezetes arcade shootert is készíteni nem kell feltétlenül agyonerőltetni mindenféle taktikai elemet. A gond az, hogy amivel megpróbálták feldobni a játékot semmiféle eredetiséget nem tartalmaz. A világ, a történet, a játékmenet elemei főleg a Fallout -ból és a Borderlands -ból lettek "újrahasznosítva".
    Egy videó tőlem, ahol a config fájl segítségével minden grafikus bizbassz maximumra van húzva:

• lolSL
    ne varezoljál ,már van patch.
  • Magiszter
    Üdv.

Két napja nyúzom a Rage-t és belefutottam pár érdekes hibába. Ahogy nézem a fórumot nem vagyok egyedül, de azért leírom én is:

- Textúra betöltési sebesség. Nos ez nincs a toppon, ahogy fordulok látom hogy húzza rá a "mintát" a felületre. Kicsit illúzió-romboló. Szerencsére a neten talált tonnányi kódsor megoldotta a problémát nálam. Így csak egyszer kell végignéznem ahogyan textúrázza a pályát.
    - Kifagyás/asztalra dobás. Eddig csak 2x találkoztam ilyen problémával. Az első a Mutant Bash TV küldetés végén volt. A töltőképernyőnél mindig kirakott az asztalra hibával. Ugye menteni közben nem lehet így vagy 8x végigcsináltam mire rájöttem hogy a felbontás minimumra vételével és az AA kikapcsolásával megoldható a gond.
    Ezt a hibát még egy helyen megkaptam, de második visszatöltésre ott is tovább engedett.
    - ATI, Rage drivere. Feltettem kínomban a MBTV pályán, hátha. Nos az első amit észre vettem hogy simábban fut a játék. A második az érdekes grafikai hibák. A tár a fegyver mellett lebeg néha, az NPC-k remegnek olyan gyorsan hogy csak egy elmosódott foltot látok, a lövések nyomai késve jelennek meg...stb.

Szóval van mit javítani. Alig várom már a pecst, mert amúgy egy igen érdekes, élvezetes játék aminek magával ragadó a világa és az atmoszférája.
  • sakal6
    http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU122AMDCat1110PreDriverV2.aspx innen letudod szedni a rage-hez kiadot xp drivert, úgy vettem észre sakktábla, széteső textúra akkor van ha AI-t letíltod catalyst-ba. Azért fagy ki, mert a Vga-d 512mb-rammal rendelkezik és a játék 8192 textúraméretet állít be amit ati 4xxx szérián nem jól kezel a driver, cfg-be állísd át 4096-ra és nem fog leálni, nálam így csinálja.
  • Fpocok
    ATI drivernél kapcsold be a caralyst AI-t.
  • Fpocok
    Ez NEM ÉN VAGYOK. Hanem valaki a STEAMről, akinek eredeti van.
  • Pretorian
    Win 7 alatt igen.
  • Pretorian
    Ahhoz nincs szerintem.
  • Tatyla
    aham,csak nekem a virágboltihoz kéne :)
  • Droughert
    Steam alatt leszedi magától.
  • Feared
    Üdv!

Hátha valaki tud segíteni. Megvettem a játékot, és persze nekem is tele van borzasztó textúra hibákkal, sakktábla effektekkel, és ilyesmi.
    11.9 rage fixet nem tudom felrakni, mivel winxp van a gépen, és ez csak win7-re van. 11.10 drivertől már betöltéskor kifagy a Rage, és visszadob az asztalra. Config fájlt letöröltem, drivereket is visszapörgettem, de mindegyikkel szétfagyott. Patch semmit sem javított. Steamben is megcsináltam a szokásos műveleteket (game cache, defrag), de az se javított.
    Ati 512MB HD4850 kártyám van, 4GB Ram, Q6600 4 magos proci, és ha nagy nehezen fut is a játék, akkor is egy tragédia ahogy kinéz a rengeteg fekete kockával és futkosó textúra csíkokkal.
    Valaki 4xxx ati kártyával működésre tudta bírni?
  • Tatyla
    valaki egy linket dobna a patchez?
  • Droughert
    Nálam patch sokat javított. Rageconfig fileokat töröltem, cache folder maradt+az ATI driver és tökéletesen megy.
  • benőmenő
    *Jak 3
  • benőmenő
    Keress rá youtube-on a ps2-es hak 3-ra. Ua., csak a rage fps és nincsenek benne platform elemek sem repülo jármûvek.
  • hiper KOCKA
    Ennyit ért az update: idPixelunpackBuffer::Mapbuffer: failed

Ezt írja ki nekem a konzol miután kidobott betöltés közben... most már el sem indul. Köszönjük iD, áldott legyen a nevetek.
  • Pretorian
    Régen láttam már ilyen szép, részletes vizuális megjelenítésű játékot.
  • kill3r21
    Reggelt! Most olvasom, patch van, újabb 10% embernek javult a dolog, másnak nem....
    nah 100ból már 20 játszani is tud gond nélkül.....vicc :D
  • vérpocok
    Tényleg frissíti a játékot a steam, most néztem és patcheli. Na kíváncsi leszek rá, viszont nem olyan nagy méret az update.
  • Bokafix2
    Most mi a franc?? Gyönyörű grafikád van!

De most akkor már ki is jött a patch? Nekem végig be volt nyomva a steam délutántól mostanig és semmit nem frissített.
    De sztem azért olyan neked mert nem törölted ki a barkácsolt cfg-det. Patch után már sztem nem kell.
  • Fpocok
    Egyáltalán :D