Rage 1-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

285.38 driver fent van?

MerlinW
Passz, engem még egyszer sem dobott ki 6 óra játék alatt (kopp-kopp), illetve bármit babráltam elindult.

[merlinw.org]

Frank99
nekem geforce gts450-em van....
és kidob azonnal, ha videobeállítást módosítok....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

MerlinW
Az maga a cache mappa te..😊 Azt kell létrehozni üresen.

[merlinw.org]

MerlinW
Azzal a vassal így próbáld:
image_anisotropy 4
seta image_preload "1"
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 4096
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 4096
vt_pageimagesizeunique 4096
vt_pageimagesizevmtr 4096
vt_maxaniso 2
vt_restart

[merlinw.org]

Frank99
urak, azért ez nem semmi!

elindítom a játékot, módosítani akarom a videobeállításokat 1024*768-ról, azonnal kidob.....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

zorrobomber
Olyan gondja nem volt valakinek hogy nem az a baj hogy szaggat, hanem gyakorlatilag másodpercekre beakad, megáll, aztán fél másodpercig tudok mozogni, látszik hogy nem szaggat, aztán megint beakad. Próbáltam már több drivert is minddel csinálta eddig.

Azt dugnám én is. Többször is mentem hozzá dobálni, majd szemezgetni. Gyönyörû az a nõ. Az a legjobb az egészben, hogy alig látni szép nõket számítógépes játékokban, itt meg egybõl szerelem az elsõ látásra. Hehe.
bélanéni
Ez azt írja, hogy neked kell létrehoznod a Local-on belül a "id software" és azon belül a "rage" nevû mappát. Semmiféle cache mappa nem kell.

In the \local folder create one called id software, then in that folder create on called rage (all lower case. When you start up the game it will create two files in that folder: filecache000.bin, and filecacheheader.bin.

This should also help with some visual issues.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

C:\Felhasználók\USERNEV\Local\AppData <-- Létrehozol egy id software mappát és azon belül egy Rage mappát és annyi! 😊
HeadHunter86
Nekem a legelején a kiscsaj jobban bejön. Akinél dobálni lehet. Szerintem sokkal aranyosabb, szexibb.

bélanéni
Leírhatnátok NAGYON pontosan, hova kell létrehozni a "cache" nevû mappát. Win7 64 bitesem van. C:\Felhasználók\USERNEV\Local\AppData\Local alatt semmiféle IdSoftware mappa nincs!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

5c0rp330n
emelle a shortcut-ba betettem ugyanezt a parametert, nvidia driverben triplebuffer es force vsync bekapcs, es... TEARINGGEL MINT AZ ALLAT! :S wtf??

Shep
És ez most mindkét olvasatban igaz 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bokafix2
Mit mondjunk, kicsit iD-tlenre sikeredett. <#hehe>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Shep
Én feladtam a próbálkozást, ma már egyrészt szórakozik a textúra másrészt meg már nekem is elõjött ez a pár mp-re megáll az egész dolog. Jól megcsinálták ezt a játékot, na 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rayden02
Én például folyamatosan ezzel szívok!<#gonosz3>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Synchronous
Nekem mikor megcsináltam az elsõ küldetést és vissza kell menni Hagarhoz hibával kilép. Mármint mikor indulok vissza és kilépek az ajtón, bejön a töltõképernyõ és minden alkalommal ott kilép, és nem tudom folytatni. Más is járt így?

Egyébként játékban nincs szaggatás és eleddig kilépés sem volt.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

pisztácia
Van valami hivatalos fórum a várható patch-rõl?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Na igen, eddig ssoe volt semmivel se gondom, de most ezzel van. Patchig pihentetem.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

bélanéni
Valami olyasmit írtál, hogy neked biztos hogy jól fog menni, semmi gond nem lesz. Ahhoz képest le vagy sújtva látom <#ravasz1>

Solid Snake
Kinek mi, nálam hál istennek nem.
pisztácia
Másnak is villog a kép? 😄

kill3r21
megvárjuk a nuke patchet, hátha....
pisztácia
Hát igen. Tényleg idegesítõ ez a textúra késés. Meg néha eltûnik egy másodpercre az ember, vagy egy rész a háttérbõl...:S Na meg azért akad is kicsit, pedig 50 FPS-t ír, demégis az az érzésem:S
Vsyncet lehet ki-be kapcsolni? Meg ez a toggle zoom se jön be. Azt is ki lehetne kapcsolni valahogy?

Fpocok
Úgy hallottam a játékban vannak mutánsok <#dumcsi><#szomoru1>

Parasite Eve 2, best game EVER!

kill3r21
Elég nagy mellei vannak ahhoz képest...😄
szerk: a hangja is nõies....de lehet pöcse van igazad van 😊
Fpocok
Ez egy faszi. Jani...

Parasite Eve 2, best game EVER!

kill3r21
Ejj ha ez a suna igazi lenne, elnyalnám....illetve elkapnám....xD
Én nem szarakszom ilyenekkel, jó nekem a patch is nem sietek sehova.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

hát a buhera majdnem 1 percet vett igénybe 😊

fotográfik kolomp edisön :D

precision
köszi, megpróbálom 😊
ezért mondtam, hogy fogalmam nincs már honnan szedtem ezeket (innen a topikból vagy torrentoldalról 😊)

láttam másnál ilyen "méteres" konfigokat, azokban mi a plusz? nem kéne még beírnom esetleg további sorokat?

Bazinga!

Avenger
Esetleg a 8192-t felezd meg mindenhol, mert úgy látom 512mb-s a videókártyád. Csak tipp amúgy 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

precision
valaki összefoglalná nekem a legfontosabb optimalizációs beállításokat?
mert eddig ezeket csináltam, a játék sokat javult, nincs már textúra szétesés, de néha-néha akadozik picit

1. felraktam a legújabb catalystot + ezt
2. létrehoztam a cache mappát
3. parancsikonom így néz ki: F:\Rage\Rage.exe +cvaradd g_fov 20 +com_allowconsole 1 +com_skipIntroVideo 1 +g_showplayershadow 1 +m_smooth 0
4. a rageconfig.cfg pedig így:

vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192
vt_pageimagesizeunique 8192
vt_pageimagesizevmtr 8192
vt_maxaniso 4
vt_restart
image_anisotropy 4

a konfigom nem egy izom, 3800+ x2, ati hd 4670 512 ddr3, 3 gb ram

igazából nem is tudom melyik buhera mire való, már azt sem tudom honnan copyztam õket össze, ezért kérdezném egy hozzáértõtõl, hogy mit hagytam ki ill. mit írtam rosszul

thx elõre is!

Bazinga!

pisztácia
pfff, nõjj már fel te gyerek...😄

Solid Snake
"készülj a harcra és vele a kudarcra" <#vigyor3>
Avenger
Én egy nap 4 órát áldoztam rá, másnap meg már a 11.6-al egybõl ment jól. Szóval nem kellett igazán sokat kísérleteznem 😊 Még azt a maxPPF-t kipróbálom ha hazaérek, mert néhány tizedmásodpercig látszanak a csúnya textúrák gyors forduláskor. De így sem vészes.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

5c0rp330n
miert van az h a cgf-ben be van allitva ez:
seta r_swapInterval 1 //VSYNC 1 enabled, 0 diabled

es megis hatarozottan tearinggel amikor forgolodok? nem ugy tunik mintha lenne vsync..

Hogy van nektek ehhez a buherához (CFG meg anyámtyúkja) türelmetek? Egyszerûbb várni egy patch-et addig meg parkolópályára rakni a játékot. Addig a drivergond is megoldódik (witcher 2-t én 2 hónapig nem kezdtem el, amíg csak 16:9-ben volt lehetõség teljes képernyõben futtatni a játékot, pedig megjelenéskor már megvettem).

Türelem a hosszú élet ritka!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

pisztácia
😊) majd meglássuk. Lényeg h lassan úgyis patch.

Avenger
Ezzel én is pont így voltam eddig mindennel, de a rage egy másfél napig bírta ellenem a küzdelmet 😄

"Minél nagyobb a gõg, annál nagyobb a bukás..."

Ezt nem én mondtam, hanem Dooku gróf a Star Wars-ból. <#idiota>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

pisztácia
Tuti nem az lesz. Nekem minden jól ment eddig, akor is mikor másoknak semmise. Tudni kell kezelni a pc-t😊

Avenger
Csak nehogy az elsõ indításig tartson a lelkesedés, utána meg jön az FFFUUUU 😄 és a megfelelõ diavetítést kiküszöbölõ driver keresése 😊

pisztácia
Na haza is értem és most látom, hogy steam-en kell aktiválni. Már most tudom, hogy nagy game lesz...😊

Okés rájöttem! 😊
Egyébként fegyvereket hol tudok venni? Van ez a Halek Hager srác! Tõle kaptam egy jó kis AK47-et. Aztán felvettem a rakétavetõt de ez a stukker már nem kell jó lenne a régi AK47et visszakapni.... 😊
vérpocok
Ami egyezést rögtön találtam a Doom 3-mal (a kocsin levõ Doom bábún kívül) mikor elkezdtem tolni: a csaj hangja a kamrában egy az egyben a Doom 3 elején a nõi géphang, mikor egy monitort mutat amin kezdenek megjelenni az adatok.
A másik pedig mikor Hagar lakhelyére érünk, felül a táblára Mixom van írva... Na...? <#vigyor>
Így van, õk voltak az az UAC-nak dolgozó cég, amely a különbözõ irodai és technikai felszereléseket szállította a marsi bázisra... nem tévesztendõ össze a Moximmal, ami egy rivális cég volt hasonló üzletágra specializálódva. Egyenlõre ennyi de lehet lesz még hasonlóság...

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

MerlinW
Vsync bekapcs; inditási paraméternek: +r_swapInterval 1

[merlinw.org]

neozed
Carmack egyszer azt nyilatkozta valahol, hogy szerinte a videókártya gyártók nem tudnak jó drivereket írni.
Lehet, hogy igaza van😊