Rage 1-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
kijött az új amd driver...
rage
Töltsd le a D3DOverridert
Állítsd be ezzel a Vsync on-t
Nekem a From Dust játékban a tiédhez hasonló problémában segített.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

azt már bekapcsoltam de továbbra is vsync probléma van. pedig már mindent bekapcsoltam maxra de továbbra is megmaradt a vízszintes csík... hátha jön majd valami javítás hamarosan és akkor megjavul.

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

Frank99
meg én is, Intkeys kulcs.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

MerlinW
Én is Steam, eredeti (intkeys.com-ról)

[merlinw.org]

Én steam-en játszok eredetivel.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

nvidia control panelben a v-sync-et rakd forced on-ra.

sziasztok!

nah nagy nehezen sikerült felupdatelni a játékot. leszedett magának vagy 700mega cuccot. nvidia driver betaval próbáltam ki, és nekem nincs textura betöltési hiba, viszont a vsync az nagyon hiányzik, mivel a tv közepébe folymatosan belehúz egy csíkot, és ez emiatt van. valaki tudna segíteni hogy tudom bekapcsolni?

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

Köszi a javaslatokat, a kicsit kivárok és lecserélem az egészet...
viziloitato
Nemrég kérdeztem, hogy steamen mikor lesz rage, de senki nem válaszolt. Most beírtam megint, hátha, de lehet, hogy itt mindenki kalóz verzióval játszik, és azért nem jön válasz.
CalebJoe
nem rohantam csak a tököm fog versenyezni ez egy fps
ja és egynéhány grafikai buggal no meg sok fagyással
killecske
Nem elég h szar még rövid is.
15 órát mondtak mellékküldetések nélkül!
Pf...

Shep
De látod, hogy csak végigrohant rajta.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kill3r21
8és fél óra? elég durva...
CalebJoe
Na végigvittem kemény 8:30 alatt a versenyeket nem csináltam meg, mit mondjak a hangulat nem volt rossz fõleg a vége felé, de amúgy az év csalódása a Duke-al egyetemben.
A vége teljesen Quake-Doom feeling lett, de nem rakok képet mert még spoiler lenne<#hamm>
Shep
Mi az égfülén lepõdött meg? Ez PC, nem konzol, itt szeretnek az emberek állítgatni meg kísérletezni, hogy az igényüknek meg a gépüknek megfelelõ legyen az élmény amit kapnak ezt nyilván õ ki akarta váltani az új csoda detektálóval ami nem is lett volna gond ha mûködne rendesen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kill3r21
Hát igen, ha nem lenne gond a kutya se szólt volna...
MerlinW
Nem lenne semmi baj a dologgal, ha normálisan mûködne az automata. Felõlem úgy ahogy van ki is hagyhatnák a graf beállításokat, ha okosan detektálna a játék.

[merlinw.org]

Fpocok
Carmack meglepõdött, hogy ennyire felháborodtak az emberek azon, hogy csak ilyen kevés videó beállítási lehetõség van.

Parasite Eve 2, best game EVER!

kill3r21
magyarul? 😄
Azt vágom, hogy kicsit elavult a cuccom de mivel egy ideje nem tartom a lépést az informatika fejlõdésével és nincsen idõm órákat olvasni a gép elõtt ezért tanácstalan lettem. Most jelenleg egy videókarit tudnék venni de ha azt mondod nincsen értelme mert az egészet cserélni kell, akkor most nem fektetek be csak egy kariba, hanem karácsony környékén cserélném az egészen. Nem tudom mennyire elavult a kétmagos procim...
"John Carmack, Rage's technical director, said he was a "bit surprised at the intensity of the reaction" to the low number of video options."

lol

kill3r21
soon soon, már ma ittlenne is késõ lenne
Fpocok
Kicsit elkúrtam a linkelést sry.

Egyelõre vedd meg a VGA-t, az biztos fog egy jelentõs javulást hozni. A 2 magos proci egyelõre kompromisszumokkal még szinte mindenre elég. Persze elõbb-utóbb aut is cserélni kell.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

MerlinW
Ha ezzel, illetve tervezel játszani a jövõbeli játékokkal is, akkor az egészet.

[merlinw.org]

Fpocok
Ha azt mondanám, hogy nem elég csak a VGA, akkor lecserélnéd az egészet 35K-bõl? Csak mert én úgy értelmezem, hogy elég-e a VGA, vagy mást is vegyél abból a pénzbõl.

Sziasztok!

Lehet nem ez a legalkalmasabb topik de itt van a legnagyobb pörgés, ezért megkérdezek egy hozzáértõt hogy segítsen.
van egy ASUS m2n4-es alaplapon egy AMD X2 6000+ procival + egy nvidia 8600gts karim. Gondolom ezen nem futna ez a cucc. Cseréljem az egészet vagy elég egy videókarit ( pl. radeon hd6850-est) beletolni a gépbe, hogy korunk finomságai is menjenek rajta.
Elõre is köszi a segítséget...
killecske
Én azon már túl vagyok ott nem volt nekem semmi gond!
Esetleg próbáld meg ezzel a crackkel :http://gf.wiretarget.com/rage.htm

viziloitato
Steamen mikor lesz Rage?
Fpocok
Itt egy újabb elégedett vásárló 😄

A vége érdekes.

Pretorian
Kapcsold ki a Catalyst AI-t.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Nekem is kifagy a szponzorjáték végén...Bash tv asszem..
killecske
Nem elég h szar a textúra de most nem tudok tovább haladni mert a küldetés végén folyton kifagy!

Frank99
megoldódott, CSÖKKENTETT módban kellet drivert cserélnem.....

basszák meg.

3Error
qrva anyátokat id software, nem volt elég idõtök normális tesztelésre ?!!?!!?!! <#vigyor5>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Frank99
Phenom X4 965
4 giga Geil Ram
GTS450

csabush
off: igencsak hasonlít egy roxy taggart névre hallgató 18+ leányzóra 😄

Na csak sikerült aránylag jóvá tenni. Bár megfogadtam korábban hogy nem variálom már... <#whatever>

Rage AMD Driver, plusz amit a #1294-ben írnak minden.

Nem mondom hogy 100%, mert egy-egy utolsó kis elem vagy árnyék néha így is egy szempillantással késõbb kerül oda ahogy fordulok hirtelen, de így már nem zavaró.
Hát legalábbis az elsõ helyszínen jó, ahol kijövünk a fényre, aztán ki tudja késõbb mi lesz...<#vigyor5>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Solid Snake
Dehogynem <#banplz><#nevetes1>
MerlinW
Milyen vasad van? (ezért célszerû aláírásba írni, én sem azért írom oda, hogy a mellemet verjem😊)

[merlinw.org]

Nálam minden megoldódott végre rájöttem a csavarra.... Boxon kell játszani 😄
Ettõl mi változik majd? Én most ati 4850-el és a rage driverrel játszok és a lassabb textúra betöltés az egyedüli zavaró tényezõ. Más driverrel kevés fps és szétesõ kép fogad.
pisztácia
Köszi, létre is jöttek, de valamiért most is töltögeti lassan a textúrákat:S nem alapból jó:S

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Frank99
attól fekete képernyõ.....

bélanéni
C:\Falhasználók\USERNEV\AppData\local mappában hozz létre egy "id software" nevû mappát (" nélkül), ezen belül egy "rage" nevût (" nélkül) kis betûvel mindkettõt. Amikor elindítod a játékot, 2 fájlt létrehoz ebben a rage mappában: filecache000.bin, and filecacheheader.bin.
Ezek a cache fájlok. Jó próbálkozást!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

pisztácia
Igen de hova kell?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

bélanéni
Én azt hittem "cache" nevû mappát kell létrehozni, folyamatosan arról írtatok. Legalábbis én úgy értelmeztem.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

pisztácia
Hopl kell létrehozni?