3817
-
Ironman2 #2255 Nálam is jól néz ki,pedig egy mezei Geforce9600gt-n tolom -
#2254 Umad? -
#2253 gondolom ez a lényeg : "+jobs_numThreads 0"
kipróbálom köszi :)
Azért így már picsa jól néz ki, az én kis régi konfigomon.....ha kezdetektől igy indult volna, top3as játék lehetett volna :) -
Ironman2 #2252 #2241
- majd csinálunk egy új parancsikont és ezt hozzá tenni--> +jobs_numThreads 0
megszünteti a beakadásokat -
Luciferke #2251 Én csináltam egy batch file-t így indítom és minden tökéletes(ahogy már lentebb írtam):
Rage.exe +cvaradd g_fov 20 +com_allowconsole 1 +com_skipIntroVideo 1 +g_showplayershadow 1 +m_smooth 0 +jobs_numThreads 0 -
worship the sun #2250 szeva
bocs a hülye kérdésért. pontosan mit jelent az, hogy hozzáadni a parancsikonhoz? pontosan hova illesszem be a sort?
köszi -
#2249 Nah így már mindjárt más a helyzet kedves ID!
Mostmár csak 1 gondom van, 2 percenként 5-6sec teljes fagyás, még a hang is leáll egy pillanatra, valaki 5let? -
#2248 Ne etessétek a trollt. -
Ironman2 #2247 Ekkora marhaságot összehordani!!!!! -
Pares #2246 Te beteg vagy. -
#2245 Egy mentést tud adni? A Authority Prison küldetés után. Felraktam a pach-t de ugyan úgy kifagy. Vagy van erre valami megoldás? -
Feared #2244 Új játékot kezdtem, nem fagyott ki azonnal, viszont kb. úgy néz ki mint egy Atari játék 30 évvel ezelőttről. :) -
Luciferke #2243 Jaja így simán megy, még a 3870es atimon is :) -
Feared #2242 Nem próbáltam új játékot kezdeni.
És sajnos a Rage Perf. Drivert nem tudtam feltenni, mivel az csak Vista és Win7-re jó, nekem 32bit Xp van a gépen, így csak a 11.10 driver ment fel, de az is ugye lefagyaszt mindent. -
janik #2241 kösz testvér már végre megy.
AMD-nél.
- update-et kell felrakni rá
- utana a drivert a 11.10 previev 2est
- majd csinálunk egy új parancsikont és ezt hozzá tenni--> +jobs_numThreads 0
S lőm Textúúra. -
#2240 Minden buhera kitörölve 11.10v2 update1 + az ikonnál a célmezőbe ez hozzáadva +jobs_numThreads 0
Emiatt a parancs miatt semmi akadozás semmi késés és stabil 45 fps :D -
#2239 Érdekes dolog,hogy mennyi AMD usernek van még problémája,nekem a patch és a Version 2 Preview Driver,minden problémámat megoldotta:nincs fps ingadozás,nem akad már be a kép se,nincs textura betöltési probléma sem és fix 60 fps.Na meg még crash se volt. -
#2238 Hoppáá:S Akkor vele nem beszéltem. Na majd visszamegyek, mert a csaj nagyon ott van:) -
#2237 Legelső város XD
Ahol van az öreg fószer szerel valamit, mellette ottvan a csaj. -
NovaTerra #2236 Rögtön az elején ott van a bázison, a műhely mellett. -
Luciferke #2235 Nos, azoknak akiknél a pecs után is akad 3-4 másodpercenként, van megoldás:
+jobs_numThreads 0
ezzel a paraméterrel kell indítani a játékot, nálam megszüntette az akadást teljesen.
changelog:
"- If you have an AMD graphics card with a dual core CPU system you may
experience severe hitching and low frame rates. This has been
identified as a driver problem. We are actively working with AMD on
a solution to this problem. As a temporary workaround you may add the
following to the RAGE launch options in Steam:
+jobs_numThreads 0
The launch options can be found by right-clicking on RAGE in Steam
and selecting "Properties". Then click on "Set Launch Options" in
the dialog that pops up." -
#2234 A bumerángos csajjal mikor találkozunk? Én már subway townba vagyok, és eddig nem találkoztam vele...:S de bumerángozni tudok. -
mester1987 #2233 egyáltalán minek kellett textura cache beállítást beletenni, mi a sz*rt segít az: kb a 100%-nak a 15%-át teszi ki, egyre több esély van rá, hogy törlöm ezt a ganédombot...
bocsi, ez kikívánkozott -
gregtom6 #2232 Jó, a legújabb AMD driverrel, és a patchhel még mindig játszhatatlan a játék. A textúra még most is később tölt be, és megáll néha a játék. -
#2231 Pedig az igazán nagy durranások általában egy-egy sorozat első részei (nem véletlen lett belőlük utána második is) illetve néhány addig ismeretlen csapat első, nagy áttörést hozó címe volt. :)
Persze, sokan úgy gondolkodnak, ahogy Te is írtad, ennek köszönhetően van minden játéknak X része, s kicsit ennek is köszönhető, hogy utána a fórumok másról sem szólnak, mint hogy mekkora csalódás, sehol sincs az előző részhez. (Ami meg sehol sem volt az azt megelőzőhöz)
:-) -
morzsi555 #2230 Hát ez egy elég hülye logika. -
gregtom6 #2229 Hát szerintem senki sem úgy kezeli azokat a dolgokat, amik még nem ismertek, mint azokat, amiket mindenki ismer.
példa: Fable-t anno nem tartottam nagy játéknak (eleve nem vagyok annyira RPG-s, megunom őket), de mivel már lassan a 4. része készül, így már sokkal inkább elkezdeném az első részt, mint anno. -
gregtom6 #2228 Próbáltál már új játékot kezdeni? Van olyan játék, ahol a patch-el használhatatlanok lesznek a mentések. -
#2227 "Én a Dead Island-ot elvből el se kezdtem, mert a fejlesztői számomra nem csináltak érdemleges dolgot"
Bízzunk benne, hogy amikor majd készítesz egy programot, akkor nem úgy állnak hozzá majd akik kipróbálják, hogy "ezt meg se nézem, mert aki csinálta, még nem tett le semmit az asztalra"
:-) -
#2226 Ha kockásodik, akkor kapcsold be catalyst AI-t. Nekem megoldotta. -
Feared #2225 Ez a driver van fent nálam, és amikor betöltöm azt a részt, ahova kb. 3 perc játék után jutottam, azonnal kapok egy Rage.exe hibaüzenetet, és crash to desktop. Config file ide, patch oda, mindig CTD a vége, vagy ha megy is a játék, akkor is kockásodik de úgy, mintha egy 30 éves comodore játék lenne amire ötször ráültek és kirántották a kutya szájából.
Szóval nem tudom ezt mi fogja megoldani, de remélem hamarosan jön rá valami. -
#2224 Köszönjük. -
Droughert #2223 ati prew2 rage driver -
newman26 #2222 Egy linket légyszi ehhez a v2-eshez! -
gregtom6 #2221 Mondok valami félelmeteset: Én a Duke Nukem Forevert még ÉLVEZTEM is...alkossatok már véleményeket rólam is... -
gregtom6 #2220 Hát ha így állsz hozzá, és nem jön többet egy ID játék sem PC-re, akkor nem fogok örülni...
Emberek, 1 baki miatt nem kellene megkövezni egy programozót, mert én is az leszek, és már előre félek, h 1 hiba után eláshatom magam xD -
Nekrofil #2219 tedd fel a Rage Performance Driver v2-őt -
gregtom6 #2218 Velem egy gond van:
Én a Dead Island-ot elvből el se kezdtem, mert a fejlesztői számomra nem csináltak érdemleges dolgot. Meg nem tűnt nekem élvezetes játéknak az előzeteseiből sem.
Ez meg Id. Ebben ha nyulakat kellene 3 órán át kergetni, és kockákból állna a játék, akkor is végigjátszanám, mert ez id, ez divatjáték, ezt nagy arcok készítették. Lehet, h most technikai gondokkal küzd, de ez van, én is programozónak tanulok, és megértem valamilyen szinten.
Ők már bizonyítottak előttem, szóval ezt az egy hibát elnézem nekik. -
Feared #2217 Irigylem aki már tudott játszani vele.
Én most telepítettem fel másodjára +11.10-es ati driver, és az új patch. Végeredmény = azonnali CTD amint betölt a játék.
Hát azt hiszem Doom4 megmarad majd warezban, mert tőlem az ID több pénzt nem lát az biztos... -
#2216 Nálam szinte teljesen jó lett, pop-up szinte alig.
Pedig drivert sem cseréltem (11.8)