Rage 1-2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
seta com_videoRam "1024" //sets the Video Card memory Set this to the amount you have in MB
seta com_maxfps "60" //limits the frames to 60 can be changed to what you desire
seta image_anisotropy "2" //Using the highest setting here but you can set as 2, 4 or 8
seta image_usecompression 0
seta image_filter "GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR" //filtering for light maps
seta image_preload "1" //Use preload images when ever possible
seta image_lodbias "-1" //LoD settings
seta image_ignoreHighQuality "0" //Sets up for using HQ gfx
seta image_ignoreLowQuality "1" //ignores the low textures
seta image_useCache "1" //Enabled Cache to allow the textures to load properly without popping
seta image_cacheMegs "125" //Cache size in Megabytes
seta image_cacheMinK "50" //Cache minimum size in kilobytes
seta r_fullscreen "1"
seta r_aspectRatio "1" // 0=4:3, 1=16:9, 2=16:10, 3=5:4 TFT, -1 custom
seta r_swapInterval 1 //VSYNC 1 enabled, 0 diabled
seta r_useHighQualityPostProcess "1" //Fore High Quality post proccessing
seta r_shadowsHighQuality "1" //Fore High Quality shadows
seta r_displayRefresh "0" //keep it so the engine doesn't double render a frame
seta r_renderer "best" //highest rendering options
seta r_multiSamples "32" //Set this to 16 or 8 if you're having low-fps as 32 is the Max Multi-sampling
seta r_useHBAO "1" //Ambient occlusion
seta r_useRenderThread "0" // 0 Disable or 1 Enable threaded rendering useful for newer cards to increase performance.
seta r_visDistMult "1"
seta r_useMotionBlur "1" //use blur
seta r_skipBump "0"
seta r_skipSpecular "0"
seta r_skipNewAmbient "0"
seta r_shadows "1"
seta r_cgFragmentProfile "best"
seta r_cgVertexProfile "best"
seta vt_lodBias "-1" //LoD settings
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 "8192"
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly "8192"
seta vt_pageimagesizeunique "8192"
seta vt_pageimagesizevmtr "8192"
seta vt_maxaniso "2"
seta vt_qualityhdplossless "1"
seta vt_qualityhdppower "0"
seta vt_qualityhdpspecular "0"
seta vt_qualityhdpnormal "0"
seta vt_qualityhdpdiffuse "0"
seta vt_qualitydctpower "100"
seta vt_qualitydctspecular "100"
seta vt_qualitydctnormal "100"
seta vt_qualitydctchroma "100"
seta vt_qualitydctluma "100"
seta vt_maxlockedpages "256"
Így meg a parancsikon:
Rage.exe +cvaradd g_fov 20 +com_allowconsole 1 +com_skipIntroVideo 1 +g_showplayershadow 1 +m_smooth 0
Emellett beállítva a cache mappa a local-ba, s egész jó az egész.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
De igazából, én is megyek, sodródok az eseményekkel, elég jól leköti az embert. Még állítgattam egy kicsit a cfg file-on, most szinte egyáltalán nem is volt textura pop-up sem.
Viszont beperelem õket, mert lekoppintották a nevem :-D
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
De amúgy egyetértek. Én is most léptem ki egy 30-40 perc után. Kár ezért a textúra malõrért, mert így sokakban ez marad majd meg, még ha rövidesen orvosolják is. Pedig ha ez nem lenne, és csak a játékot kéne értékelni szerintem sokkal elégedettebb vélemények lennének.
A grafika ha az összképet nézzük, szerintem nagyon szép, és részletes. Persze ha kiemelünk egy-egy közeli tárgyat akkor bizony elõjönnek gyengeségek. Reménykedjünk a HQ textúrákban, bár nem értem, azt miért külön kell kiadni utólag?
A játékmenet meg nekem tetszik, az fps harc része élvezetes, az ellenfelek már itt az elején se hülyék. A kézikönyv szerint a viselkedésük függ a nehézségi szinttõl is. Persze lehet ez csak marketing duma szokás szerint, de nem rossz amit eddig tapasztaltam.
Ami kifejezetten gyengeség szerintem az a tárgyak fizikája. Az tényleg nem 2011 színvonal hogy egy széket, vödröt, semmit nem lehet arrébb lökni vagy bármilyen hatást gyakorolni rá.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Megmondom õszintén, sokkal rosszabbra számítottam az eddigiek alapján.
Én nem tapasztaltam vsync problémát, szaggatást, másodperces leállásokat, recsegést, hangproblémát, errort vagy asztalra kidobást sem. Pedig kb ezekre készültem fel 😊
Ami volt a textúrák pop-upja, de az sem annyira sûrûn, hogy a játékmenetet megzavarja.
Merlin cfg beállításait használom, kivéve hogy az anisotropicot csak 2*-esen hagytam, de minden mást átmásoltam.
Cache mappákat beállítottam, s játszottam vele egy bõ félórát.
Mivel egyáltalán nem cseréltem drivert (11.8) és még a javítás sincs kint, szerintem ha ezt a textúra késleltetést kijavítják, teljesen jó lesz ez. Mondjuk a HQ textúrák nem ártanak majd, mert fõleg a belsõ terek tereptárgyai kb a Half Life-ot idézik (az elsõ részt)
Egyébként meg hangulatos lövölde :-)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
Ezzel kapcsolatban annyi kérdésem lenne, hogy így is jól jártam-e el?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
nekem jol fut egy regebbi gepen D:
anti hero
múltkor a helyi számtek boltban vettem egy nyomtatót. otthon vettem észre, hogy nincs hozzá úesbé kábel, vissza is mentem a boltba, hogy kiverjem a hepajt. belépve a boltba, éreztem az eladó szúrós tekintetét, egybõl mondtam, hogy hívja a fõnököt, mert engem itt csúnyán átvertek. a fõnök egy kopasz 40es éveiben járó traktorbuzi volt, kirúgták a pénzszállítóktól mert állítólag mindig ráverte a tízezresekre. elõadva a panaszom csak ennyit mondott: szóval usb kábelre van szükséged, kövess engem a pincébe. belépve a pincébe egyszerrre csapott meg a dohos valamint a szarszag, ettõl meg is szédültem, elestem és bevertem a fejem. felébredve nagyon fájt a pöcörõm, ekkor a fõnök felkapcsolta a lámpát, majd elszörnyedtem mivel a farkam fel volt állítva és el volt szorítva egy usb kábellel, melynek a vége a fõnök segglukába volt bedugva. ekkor elõvett egy gainward gtx 580-as videókártya dobozt, de sajnos egy pénsizpumpát húzott ki belõle. addig pumpálta a péniszem amíg fel nem robbant, majd pedig felém állt, kihúzta az usb kábelt a seggébõl és ezzel a lendülettel rámfosott vagy 10-15 liter ürüléket. sietve távoztam a boltból a helyi kórházba ahol kinevettek, mert a héten már a negyedik ilyen esettel találkoztak. de egy kedves nõvérke mégis szóba állt velem, behívott egy kezelõbe. csak annyit tudtam elolvasni a ruhájáról, hogy katának hívták, egybõl megfordított és mondta, ánuszvizsgálatot kell végeznie rajtam. nem értettem a dolgot, ott álltam egy tátongó lyukkal a felrobbant péniszem helyén, nyakig fosban. benyúlt a seggembe kata, ám valami fura volt, nem olyan mint amilyenek a prosztatavizsgálatok eddig, hátrakukucskáltam és az az állat kata kesztyû nélkül, puszta kézzel nyúlkált a seggembe majd mikor kihúzta a bélsáros kezét elkezdte nyalogatni róla a szart. ekkor elfutottam, de találtam mindkét illetõrõl képet, és úgy tudom ezen a fórumon is jelen vannak, kérem jelentkezzenek, mivel miután hazaértem akkor esett le, hogy ekkora élményben még nem volt részem sose.
ne vásároljatok nyomtatót usb kábel nélkül
történt már veletek hasonló? fdg
Nem sokkal elõtte jött ki.
"szokásos" videós dolgokat megcsináltam, ezek a grafikát teljesen meg is javították, már csak ezzel a fagyással szopok
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Illetve hozd létre a két mappát a cache-nek.
nekem ATI kártyám van, szóval nem az nvidiával van gond az biztos
Bazinga!
Nagyon késve illetve ha elfordulok vhova akkor betölti a textúrákat,máshova nézek akkor azokat tölti be és ha megint visszanézek ahova elõzõleg akkor azokat újra be kell töltenie.
Van vmi megoldás vagy patch erre a problémára?
Nvidia 9800Gt karim van!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
csak így nem annyira szép illetve a textúrákat késve tölti be
mind1. 😊 örülök neki, hogy ezen a csotrogányon egyáltalán játszhatóan megy
Bazinga!
( http://www.mediafire.com/?u8153rflr4y7war )
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/