3817
-
#2295 Jelenleg ezek vannak: kis pisztoly, shoti,rövidcsőrű shoti,rakétavető (ezt a a böllerekre tartogatom) ,nyílpuska és ennyi.
Gépfegyót kell majd vennem!
Annó videokban láttam azt a bumerángot mondom majd azzal adagolom végig hát a szart eltörik hamar :( -
#2294 az uj patch javit valamin a vsync probleman amit az istenert se tudtam megoldani barmit csinaltam, force-olassal sem? be lehet allitani rendesen es tenyleg mukodik ugy?
ja es megegy dolog: az normalis hogy kozelrol iszonyatosan csunyak a texturak? es most nem csak arra gondolok h alacsony felbontasuak, hanem inkabb h minden egyes pixeluket tisztan latni, legalabb elmosna, mint a legtobb jatek... -
PunkZoli #2293 na igen, de nem csak az a 4 fegyver van nálad ami éppen a gyorsválasztóban, amik esetleg üresek, 1-9 ig gombokkal simán találhatsz még olyat amiben van -
#2292 Azokhoz kevés a lőszer a gameben is olyan vagyok mint a valóságban nem szivesen költök :D -
#2291 kis pisztollyal? hát azon kívül van egy csomó más fegyver... -
#2290 "Ami csalódás számomra, hogy egy idő után hihetetlen mennyiségű lőszerünk lesz."
Akkor te valami atompro lehetsz nekem kellett már vásárolnom egy raklappal hogy legyen.Bár elég balfasz/vak lehetek nem tudom melyik a kettőből de gépfegyvert még nem találtam azt mindjárt vége a játéknak kis pisztollyal meg elég komoly lőszermennyiséget el kell használnom hogy pl a páncélos köcsögöket kinyírjam. -
#2289 nekem sem ér semmit ez a parancs, 1-2 másodpercenként akad -
sakal6 #2288 kivettem.
512mb -
mester1987 #2287 sajnos úgy kockázik a kép bármely beállítás mellett, hogy az Pulitzer-díjat érdemelne -
#2286 Ismerősnél működik. De ha meghal akkor load last checkpointnál exe hibával leáll! Erre van valami? -
Feared #2285 A console beállítással óvatosan, azt hallottam, hogy az első patch után annak aki ezt beállította nem jönnek az achievementek!
Amúgy nem látom neked 512es vagy 1 gigás 4850-ed van? -
sakal6 #2284 Egy kis helyzetjelentés.
patch felrakva, 11.10 v2 catalyst a gépen.
AI speciálisra állítva, nagyfelbontású textúrákra állítva a video-ban, a játék 60 fps-el megy hibátlanúl, textúra töltési késés kb annyi, hogy a monitor szélénél látszik gyors fordulásnál hogy pakolgatja.
Rage.exe +cvaradd g_fov 20 +com_allowconsole 1 +com_skipIntroVideo 1 +g_showplayershadow 1 +m_smooth 0 +jobs_numThreads 0 inditom. -
gregtom6 #2283 Hát olyan géppel ne csodálkozz, nekem negyedannyi gépem van kb... -
milos620 #2282 Sziasztok!
Hát ennyi próbálkozás után janik 2241-es hsz-e sokat segített!
Szaggatás nagyon ritka a textúra betöltés kicsit késik, de nem zavaró!
Konfigom:
-AMD PhenomII x2 545 3GHz
-hd4850
-4 GB 1600MHz Ram
Janik kösz szépen!!!KIRÁLY VAGY!!!
-
newman26 #2281 Nekem a Rage Performance fix (az első amit kiadtak ,nem a V2) + a szokásos indítási parancsok és megvan végre a 60Fps fix ,semmi akadás textura pop stb.
Ja és nincs cache folder és config file se! -
Feared #2280 Semmi sem fut a háttérben, de egyelőre ez jó megoldás, amíg nem jön valami erősebb javítás rá. -
#2279 Esetleg ha fut a háttérben valami vírus vagy spyware írtó, azt kapcsold ki, csodákat tehet. -
#2278 Bocsi hogy ezért írok de tudna vki segíteni az offtopikban (#1234-es hsz)? Vagy beírhatom ide is? Úgylátom nem én lennék az egyetlen... :D CSak gondoltam ha már van warez topik akkor inkább írom oda csak hát oda meg kevesebben járnak. -
gregtom6 #2277 Emlékeztem, h írtad, de nem vagyok biztos benne, h ott kell állítgatnom ahhoz, h ne történjen az, amit írtam. Persze ha az bizonyítottan megoldja, akkor szenvedek majd a driverrel. -
hiper KOCKA #2276 Asszem nem kínlódok tovább vele... sehogy sem sikerül. Van vagy 30 eredeti játékom + jónéhány warez, de soha egyikkel sem volt gondom, nem fagyott nem szaggatott, pöccre indult, bugok sem voltak, ezzel meg nem sikerül dűlőre jutni... persze az én gépem a rossz, nyilván. Carmack-ot rákötném a rakétájára és kilőném a Marsra, oda ahol a Doom 3 játszódik. -
Feared #2275 Úgy tűnik ha nem is 100%-ban, de megoldódott a gond, leírom ha valakinek 4xxx szériás kártyája van:
-Must have most recent AMD drivers (preview2)
-Must have game patched
CCC:
-V-Sync - Always On
-OpenGL - Tripple Buffering - Checked
-Enable Catalyst A.I, this used to cause freezes (see below to fix), low-fps/performance, but fixed the Qbert issue
STEAM/Rage:
-Set Rage Launch Options: +jobs_numThreads 0 (this fixes the freezes from Cat A.I.)
Nekem így fut fagyás nélkül, igaz, hogy a legtöbb textúra most is utólag töltődik be, de fele annyira sem feltűnő, mint eddig.
Remélem jön hamarosan egy új patch. -
#2274 Nem tudom, de egyáltalán nem olvasol vissza? Már a #2042-ben le lett írva neked. -
Feared #2273 Nekem is ilyen bajom volt nemrég. Úgy sikerült elindítani a CCC-t, hogy nem csak az új driver telepítés előtt szedtem le minden előző ati cuccot, de még az ATI nevű mappákat is töröltem manuálisan a C:\ és a program files mappából is. Utána frissen felment a 11.10 és már megnyílik a CCC, de haszna nincs, mivel kifagy a játék megállás nélkül.
Szerintem várni kell a következő javításig. Nem csodálom, hogy sokaknak fut már gondtalanul, hiszen nem 3 videokártya van a piacon. Majd ha egy olyan ember írja, hogy hibátlan a játék, akinek pontosan olyan kártyája van mint nekem, akkor leszek dühös! -
gregtom6 #2272 Na, azzal a kis dologgal a parancsikonba téve most már jó volna a játék, most már csak későn tölti be a textúrákat.
Ha large-ra állítom a texture cache-t, akkor pedig sakktábla effektus van.
A Catalyst Control Centert meg ezer éve nem tudom elindítani, úgyhogy valami helpet kérnék pls. -
hiper KOCKA #2271 Nekem 2 gb-os a kari és ugyanúgy fagy, csak nekem nem mentéseknél, hanem mikor indítani akarom a játékot. Ha nagy nehezen be is töltődik, akkor is pixeles, csíkos minden. Update előtt legalább nem fagyott. -
#2270 Hátha mást is érint.
Ma vettem észre, hogy ha fut a Chrome akkor akadozik a játék. Ahogy kilövöm megjavul. (még nem rakta fel a patchet) -
Ironman2 #2269 Igen müködik -
#2268 Hali a patch után ugye működnek a régi mentések? Mert újrakezdeni nem akarom, de néha le tud esni az fps, szal tennék vele egy próbát. -
Feared #2267 Igen, ennek az xp változatát raktam fel.
Most elindul a játék, igaz később töltődnek be a textúrák, de ahogy próbálnék menteni, egyből megfagy minden, és csak alt+ctrl+del kombóval lehet kilépni.
Semmi buhera nincs fent, csak a steamben írtam be az indítófájlba azt amit lentebb javasoltak.
Viszont ahogy látom egyre több embernek szűnnek meg a gondjai, én meg tombolok lassan. Akartam új videokártyát venni, de tuti nem fogok 1 játék miatt, amikor ez az 512-es is még szinte full beállításokkal visz mindent. Kapja be az ID és az AMD is együttesen! -
#2266 Ezt amúgy hogy kell feltenni? Az előző drivert le kell törölni, vagy pedig csak rátelepítem és kész. -
hiper KOCKA #2265 Milyen drivert tettél fel? Ennek az XP változatát? -
Pares #2264 Na, én is feltettem a javítást, és most már minden tökéletesen működik, nincs akadozás, 60 fps környéke, csak a vsyncet kell még megoldani... -
Feared #2263 Most letöröltem mindent manuálisan ami ati mappa maradt, plusz registry törlés is volt. Újra 11.10 driver fent, most ment a new game-el a játék, viszont texture pop in megmaradt. Kimentem menübe, átállítottam a memóriaméretet large-ra, akkor elkockásodott azonnal az egész játék. Visszaállítottam small-ra, semmi sem változott. Megint lareg --> CTD.
Komolyan mondom, hülyét kapok ettől a játéktól!! -
#2262 Arra neked kell rájönni, mi a kényelmes neked, mi az, amin játszható. -
#2261 de attól még lesz :D
-
#2260 A patch óta van olyan a videobeállításokban, hogy vsync, textura, AA, ezeknél nálatok hogy van beállítva? vsync on vagy off, textura méret large vagy small, és az AA small vagy high-re van állítva...?
Csak hogy tudjam hogyan érdemes belőni. -
#2259 Vsyncet miért állítja offra magától? -
hiper KOCKA #2258 Örülj neki, nálam update óta el sem indul a játék. -
#2257 Akkor mégsem lesz új gép? :D -
#2256 omg,lol,az update bebizonyította hogy nem a gépem a szar,full beállításokkal szakít mint állat és textura is van :D