Rage 1-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Akkor mi van, ha ez a path: c\users\(your user name)\AppData\Local
nekem nincsen? A user nevem alatt nincs local könyvtár.

Win 7 Ultimate 64 bit.

Kreáljam meg azt is? Vagy van valami más elérés?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Gideon Wieth
Most mentem be a Wasteland garageba, (ha errõl van szó) Minek kéne történnie kifagy ott a játék vagy mi ?

Vérpocok, azt a cfg fájl csinálos parancsikonos dolgot megcsináltad ? mert nekem az van meg a perf driver az AMD-tõl és tökély eddig 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

vérpocok
És azt tudni mikor jön egy normális patch? Mert ez amit az AMD kiadott a játékhoz nekem kalap hernyót nem ér.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Gideon Wieth
Még csak most kezdtem a játékot, éppen a kocsis küldetést csinálom, most kaptam fatboy töltényeket :-)

Ott van valami probléma ?

Jut eszembe, Köszönöm az illetõnek aki segített a driver telepítésbe, csak úgy sikerült feltenni, sajnos azonban a CATALYST Control Center sehogyse megy fel :-) Nincs véletlenül erre is valami tipped, mert konkrétan a HD felbontás kicsúszik a monitoromból :S

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Pretorian
A wasted garage-be és ghost town-ba is bejutottál?

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

kill3r21
valaki help, egyszerûen nemtudom hova kell menni
Gideon Wieth
Na hát akkor, új perfdriver, és a leírt CFG fájl, parancsikon és mappalétrehozással elsõre, hibátlanul megy a játék, nem szaggat, mindent betölt rendesen nem kell várni 😊

pisztácia
Hát de idegesítõ ez... megint új helyszín.. erre fagyás. Pedig nagy reményeket szõttem a játéknak...
Na de majd pár patch, és jó lesz. Mint anno a COD:BO nál.
Van túl optimista lennék?<#nemtudom>

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

killecske
Helló

Nem tudna valaki egy mentést küldeni onnantól:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mikor kiszabadítjuk a fószert a börtönbõl és a legvégén el kell hagyni a börtönt egy csatornán keresztül. Itt fagy ki folyton és ez után kérnék egy mentést! [email protected]

Pretorian
Carmack már rég kiesett a játékból akármekkora koponya is. Biztos a rakétakutatás miatt. Quake 3 óta nem tudott elõjönni semmi igazán komoly dologgal. Epicék lenyomták õket az Unreal Engine-el.

Magnum PI
Nekem igen és ahogy észrevettem a csoda configgal még gyakrabban

Armagedown
Azért érdekes hogy Carmack a driver készitõket hibáztatja mert szar játékot csinált.
Nem tûnt fel neki hogy sok olyan játék van amelyik szebb , a játékélmény is jobb és persze sokkal alacsonyabb a gépigénye ?

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Shep
Azért az is durva (szerintem), hogy kijött 4 napja a játék (USA) és még mindig nincs megoldva egy ilyen óriási hiba.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Pretorian
Nvidiásoknak nem csinálja. Elvileg lesz hozzá fix hamarosan.

fery02
Oké, csak ha esetleg valamennyit mégis befolyásolna, akkor ez lehetne az elsõ játék, amit SSD-re telepítenék (mert eddig olyan játékokkal személy szerint nem találkoztam még, amik nagyon igényelték volna).
Bár ha tényleg 20 GB-ot telepít a játék fel, akkor egyelõre még mégse SSD-re települne itthon. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Shep
Üdv a klubban 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

pisztácia
Másnak is kifagy állandóan, ha más várot tölt be?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

itt a fõ probléma, hogy egy olyan technológiát erõltett, amit kb 1999 óta senki nem használ játékokba. Valószinûleg valami memoria kezelési gondok vannak.

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

grebber

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Hááát.
Csak a szar marketingesek szerint: A negatív reklám is reklám.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Egy valamire jó volt ez az egész textúra probléma, most mindenki a Rage-rõl beszél.

Seth
Valószínûleg nem a hdd sebességével van itt a gond.

PSN ID.: Beegabor

Ha olyan faszán futot nekik pc-n azokkal a driverekkel, akkor miért nem közlik sehol se, hogy õk milyen verziójú driverekkel tesztelték hibátlanúl, vagy náluk ezt jelenti a hibátlan?

fery02
Ha SSD-re telepítõdik a játék, akkor is pop-olgat?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

DarkSector
Hallod, AMD lezsírozta.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Carmack minden felelõsséget másra próbál háritani, az id tech 5 engine van elcseszve és egyedül xbox-n fut rendesen. Ps3-n is csak SSD meghajtón megy rendesen.
Lemerném fogadni, hogy pc-n 1 percet se volt tesztelve.

DarkSector
X-en nem hallottam ilyet.
Irtam is hogy régebben rinyáltak hogy PS3 verzával gondok voltak, elvileg azt írták kb 1-2 hete hogy megoldották...lehet mégse teljessen.

Mondjuk ez még oké a nálam lévõ text betöltéshez képest itt még csak felületi pop-up-olást látok, de pc-n nekem ba+ rossz nézni....igaz probálok úgy játszani vele és nem odafigyelni de nehéz....:S

"PS3-on nem lehet telepíteni a full játékot" lehet ennek is köze van a hibákhoz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kill3r21
ps3mon is van gond, akkor mégis csak a játék szar...
DarkSector
Amit én linkeltem ott nincs ilyen gond...😊

DarkSector
Igen nem fosport, hanem SOKAT AKART A SZARKA és nem bírja a farka...nem tudja sok ember gépe megjeleníteni rendessen a játékot, és ebbõl vonnak le sokan téves következtetést...

benőmenő
A gk-s cikk után visszaszívom sry, mert csak a kiragadott mondatot olvastam. Bírom az ilyen cikk címeket. :S
extra sensory
LoL... Carmack "szétbaszott"-nak nevezte a helyzetet... Sztem a játékra gondolt. <#hehe>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

DarkSector
Mijazhogy az AMD szerint a régi karikon lehetnek bajok?
Bazdmeg, talán ezt le is jegyezhették volna egy gépigénybe nem?

Fpocok
Tisztára mint egy politikus: áttolja felelõséget.
Carmack megkért minden PS3 felhasználót, hogy frissítsék a PS driverüket.

DarkSector
Gondolom erre célzott hogy majd mindenki sírni fog. 😊

Fpocok
Júniusban meg azt mondta, hogy hiba volt a RAGE-t konzolra is megcsinálni.

benőmenő
Azért ahhoz kell arc, hogy kijönnek ezzel a fosporttal, majd utána rögvest szemrebbenés nélkül szembeköpi a sok millió doom, quake, wolfenstein és commander keen rajongót egyszerre. Remélem Carmacknek ez a rage, vagy a kövi doom lesz a daikatana-ja. <#duhos2>
BoneDragon
Ezek után a doom 4 se fog nagyot durranni grafikailag, kár érte...

j0nNyKa
igen ez vicces, ugyanúgy bunnyzol, mint cs-ben, csak minden jump elején nyomsz egy rövid futás gombot, és száguldozik a karakter.. 😊

nem tudom, hogy ez direkt van-e így, de perpill elég imba

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

tommygear
szégyen, szánalom
lolSL
<#levele>
szánalmas hogy a végtelen pénzét lecserélte még végtelenebbre és konzolos promóter csicska lett.

pisztácia
Lenne pár kérdésem: A vsyncet hol lehet álltani? Célkeresztet ki lehet kapcsolni? Meg ezt a toggle zoom-ot valahogy? Miért van az hogy a lenti cfg-men úgy látom h akad? Cache mappa megvan, cfg fájlt csináltam, ezzel a sorokkal:
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192
vt_pageimagesizeunique 8192
vt_pageimagesizevmtr 8192

Mit lehetne még csinálni h jobban menjen?

Fpocok

kill3r21
7óra 42percnél tartok, subway town-ban, most kellet valami plutóniumot megszerezni, aki végigvitte, sok van még?
cfg file-alt el se indul rögtön error az elején..
fuck 11.10 pre 2 be is van textura kockazodas :S

May the force serve you well!

grebber
Le van írva már rakás cfg.Próbálkozni próbálkozni semmi + várni a rendes patchre!

Next PC upgrade: 2022

Ahhoz ,hogy ne 2 mp töltés 4 mp esemény legyen vmit lehet tenni?