3817
-
#2335 TAB és utolsó fül a karakter tulajdonságai -
#2334 Hol lehet megnézni, hogy a teljes játék hány %-ánál tartok? -
Louis Cyphre #2333 Sajnos nagyon elbaltázták a játék végét. :( -
Dns5000 #2332 yay, ez megoldotta
akor kell az ai meg ez +jobs_numThreads 0 -
#2331 Valaki tud egy mentést adni a A Authority Prison küldetés végéről? -
Dns5000 #2330 naja ha bekapcsolom az it jok a texturak viszont 10mpkent van 1 fps :S -
lili198 #2329 jó játék lehet
Jó estét! A nevem Szigfrid. Meg kell osszak veletek egy dolgot, amelyet már nem bírok magamban tartani. A múlt héten szemtanúja lettem egy nagyon furcsa tettnek, de ne szaladjunk ennyire előre, kezdjük a legelejétől. Megkaptam az új Androidos telefonomat a 32. születésnapomra. Felmentem a Market-re és letöltöttem egy játékot, melynek neve: Furit ninja. Nagyon megkedveltem és a vélemények között felfedeztem, hogy létezik egy baráti társaság, mely szintén hatalmas rajongója eme remek játéknak. Megbeszéltünk egy időpontot és egy helyet ahol találkozhatnánk. Eljött a napja, egy számítástechnikai boltban gyűltünk össze. A vezetőnk egy sármos úriember volt. Furcsa mosoly volt az arcán, de nem érdekelt, hisz csak a játékra gondoltam. Ekkor megszólalt ez a férfi, hogy ki kell mennie wc-re. Ezek után hatalmas füst vett körül minket és elájultam. Mikor magamhoz tértem azt láttam, hogy rajtam kívül 4 ember van felkötözve egy nagy rúdra és a heregolyóink egy jól ismert USB-kábellel voltak elszorítva és majd kicsattantak a zacskókból.
Gonosz kacaj tetézte félelmünket e hideg, csípős éjszakán és hatalmas fémes hang rémített meg mindenkit. A vezető egy hatalmas szamurájkardot húzott elő egy érdes, munkásövből kialakított tokból, majd így szólt:
- Ti! Fruit Ninja fanok! Egész nap játszottatok, rekordokat döntöttetek, nem volt életetek! Most megmutatom nektek mi is az igazi Fruit Ninja. Ekkor az összes heregolyót egy csapással levágta és ordította:
- FÁJV KOMBÓ FÁJV KOMBÓÓ JEEE!!!!!!! HÁJJ SZKÓRR!!! ÁJEM DÖ KING OF DÖ VÖRLD BÉJBII!!
Ezek után sokkos állapotba kerültünk, majd ismét elájultunk. Mikor észhez tértünk, egy nagy asztal volt előttünk, rajta 5 tányér, az étel pedig töltött káposzta volt [legalábbis ekkor még azt hittük]. Mindenki jóízűen habzsolta, de furcsa volt, hogy mindenkinek csak 2 gombóc jutott, ekkor jöttünk rá a szörnyű gaztettre! A saját golyóinkat ettük meg!!!!! Hatalmas hányások közepette elégedett vigyorral az arcán maszturbált a tányérunkba a vezér, de szerencsére ezek után szabadon eresztett minket, és azt mondta:
- El lehet ezen gondolkozni, mi ebből a tanulság!!!
Ez az én történetem, tanuljatok a hibámból és kerüljétek az ilyen szektákat!
Üvd: Szigfrid
Ui: Itt egy kép a játékból:
-
Bhalage #2328 keves a loszered -.- -
#2327 omg nálam ezt nem produkálta bár én a catalyst ai-t nem is bántottam xD
-
#2326 Olyan mint a Transformers filmben az a nagy kocka ami összecsukodik a végén....:D -
#2325 Kapcsold be Catalyst AI-t. -
Dns5000 #2324 na most ?
-
#2323 én mindent meg hallgattam sok érdekes dolgot meg lehet tudni a storyról -
Dns5000 #2322 hmm a kep nem latszik, lehet tul nagy? -
Dns5000 #2321 -
Dns5000 #2320 yay, megcsinaltak mostmar egyetlen helyes textura sincs hurra
11.10 pre 2 meg patch 4850el
-
#2319 Ja, amúgy rájöttem, hogy lehet elpörgetni a sok dumát. Pillanatok alatt adom le a questeket meg veszem fel. -
#2318 mondom v2 es beta driver után semmi gond ahogy mondod atom stabil nem vagy nem szaggat -
Bhalage #2317 lekopogom a jatek sztem atomstabil, nekem egyszer se szallt el sehova.
alapvetoen szerencses vagyok, mert a texturakesest eszre se vettem, mondjuk nvidia
(aki atit hasznal sikeres ember nem lehet :o) ((j/k)) -
#2316 egyébként egy kis tipp: a pisztoly az egyik legerősebb fegyver a játékban preparált lőszert lehet hozzá venni és a páncélozott börtönőrökre rádurrantasz 2őt és végük a bumerángos cucc pedig instant kill fejre -
#2315 Az a vicc, hogy 5850-es kártyával a 11.8-as driverrel sincs semmi baja... -
#2314 hát nem tudom ti hogy vagytok vele de nálam egy szál akadás nem sok annyi sincs mióta feltettem v2es drivert se szaggatás se fagyás,se bug köszönhetően a spéci cfg-nek amit szedtem hozzá :D kb 60fps kiakad és mondom se texture drop semmi amd driver volt a ludas a bugokban.. -
Bhalage #2313 en konkretan a authority gepfegyvert nem vettem meg wellspringben viszont voltam valahol, ahol egy grindelos ajto mogott volt egy "authority cache" kinezetu szoba es onnan vettem fel ^^ azt hiszem abban a bunkerben ahol az RC autok vannak de lehet hogy elotte. az a baj hogy nem emlekszem, mert ugy altalaban ezek a geargrindelos ajtok lofaszt lootot tartalmaznak a fent emlitett geppityun kivul semmi jot nem talaltam ilyen szobaban. -
#2312 Hát van baja rendesen.Nagyon de nagyon sok ilyen van pl Wellspringben is a garázsnál az asztalon azok a csavaros dobozok édes istenem.
Többen szerintem különbet szerkesztenének paintbe ahogy az kinéz.
Nagyon ráférne egy ráncfelvarrás. -
#2311 MEGATEXTURES FUCK YEA! (Ott állok előtte egy ideje, szóval nem az a gond, hogy nem töltötte be.
-
Hunor1 #2310 feltettem az updatét. kivettem a cfg filét.azonban az indításkor nem látom a menüben az új video beállítási opciókat /v-sync. stb,/, mert ugye elvileg lennie kellene nekik..vagy nem ?????????? -
#2309 Ha ezt az okádék "majd a game beállitja magának hogy jól fussos" faszságot erőltetik akkor inkább ne is adják ki pc-re azt sem!Mert csak megint heves anyázások lesznek!
Bár mellette szól cfg-vel semmi gond!
Remélem addig megismerik a fizika törvényeit és lesz valami fizika a köv idtech5-ös gamebe! -
mester1987 #2308 amúgy meg van egy sanda gyanúm, hogy nehéz vagy csak több időbe telik a hibákat teljesen orvosolni azért van ez a gebasz -
morzsi555 #2307 Már ha lesz ezek után pc-s doom 4 :D -
mester1987 #2306 könnyebb a driverekre fogni egy ilyen nagy cégnek... -
#2305 Faszé spoilerezel bazmeg. -
#2304 Carmack bácsi mérges a drivergyártokra mert szarul megy a game!
De ezzel a patchel (is olvasom csak nem használom mert nekem jó) sem okés minden!Akkor mit ugat ja bocs még mindig szarok a driverek
Nagyon remélem a Doom 4-re összeszedik magukat! -
morzsi555 #2303 lol mi a fasz, ez a vége?? Még egy kurva boss fight sincs a végén, beszarás.
13 óra alatt játszottam végig, minden versenyt megcsináltam, mellékküldetésekből majdnem az összeset, csak egyet nem, de azt csak egy tervezési hiba miatt nem tudtam megcsinálni. A végét leszámítva jó volt. Ha a technikai hibákat nem nézem, akkor kap egy 80%-ot.
-
Gabe18 #2302 Amúgy hogy mennyire konzolra is lett ez a játék tervezve azt szerintem nagyszerűen bizonyítja az autó viselkedése.
Az első pillanattól borzalmasnak tűnt bill-ről irányítani, mint a legócskább amatőr autós játékokban, ide-oda rángató irányítás,teljesen elnagyolt az egész.
Most délután rádugtam a Xbox gamepadot, és láss csodát, az autós irányítás teljesen megváltozik, finom, apró analóg karos mozdulatokra is szépen reagál. Ez erre lett kitalálva... -
#2301 Csak a föküldit csinálják ennyi az egész!Én pár mellékküldivel vagyok ott 5 óra pár percnél! -
Luciferke #2300 A legújabb driver van fent? -
#2299 9 óra alatt eljutottam Subway-be, úgy hogy csak háromszor versenyeztem. Nem tudom mit csinálnak azok, akik 7-8 óra alatt végigjátszák:) -
#2298 alapvetoen amugy nem tunik rossznak a grafika, illetve tobb dologban baromira eloremutato amit semmilyen jatekban nem lattam meg, csak van nehany dolog ami nagyon illuziorombolo benne.. -
#2297 Pedig két fahta géppityu is van. Egy AK szerű és egy modernebb távcsöves automata - Wellspring-ben a boltban veheted meg őket. Ja és sniper is van, de azt főküldetésben megkapod. -
Feared #2296 Elvileg lesz egy high texture pack, talán ennek hiánya miatt ilyen bénák a textúrák. Én már arra is gondoltam, hogy a videokarim régi és ezért ilyen ratyi a minőség. Összességében abszolút nem vágtam hanyatt magam a Rage grafikájától. Hasonló kategóriában a Bulletstorm köröket rávert erre.