Rage 1-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

seta vt_maxPPF 16
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192
seta vt_pageimagesizeunique 8192
seta vt_pageimagesizevmtr 8192
seta vt_restart
seta vt_maxaniso 8
seta image_anisotropy 8

ezt meg ugye létre van hozva?:

c:\Users\ide az user neved\AppData\Local\id software\rage

ide nyom vagy 1gigányi textúra cache fájlt

8800gts-nél ez minden textúra töltési gondot megoldott, hibátlan a játék, fix 60fps 1680-ban

fotográfik kolomp edisön :D

kill3r21
bazzki, közbe meg a végére értem, 9óra 52 perc....ebben volt egy csomo minijáték, viszont mellékküldi nem....
Tisztára kezdtem volna belejönni erre vége...
mostmár dugják fel a patchüket...
nesze neked 20óra játékidõ....
nah majd a Skyrim...😊
sehol, neked kell létrehoznod

fotográfik kolomp edisön :D

Husimoto
A cfg fájlt hol lehet megtalálni win7 nél?

KranaZoli
Hát Én csak most 7vgén tudtam feltenni, hozzátenném kölcsönzött verzió. De ahogy olvasom a Számomra(!) grafikailag legnagyobb probléma egyaránt igaz eredeti és virágbolti verzióra is. Készítettem vele minden Very High Setting-es cfg fájlt. A pusztasággal kinti terepen különösebb problémám nem is lenne. De a beltéri textúrák ritka ocsmányak. Nem tudom mikor láttam ennyire csúnya textúrákat. Visszaolvastam és ha jól emléxem Merlin írta, hogy ha lesz hozzá hd textúra pack Bethesda-tól. Jelen állapotában ahogy Én tapasztalom az alap nVidia is által ajánlott cfg módosításon kívül minden mással hangyaf*sznyi a különbség, de ezek a beltéri tetxúrák kritikán aluliak. Dead Island mögött elbújhat. Szigorúan Magánvélemény!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

DarkSector
Jah mert a vga-d kevéske karmakk gépeihez nézve. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kill3r21
nem nagyon érdekel az fps....nem is figyeltem....highon is menne szépen, engem a textura betöltés késése zavar....de azt semmi nem oldja meg sajnos
DarkSector
Ja értem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
A minden medium, az a default, vagyis ahogy fut a gépeden. 😊

Armagedown
több fps ed is van így ?

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Fpocok
Nekem nincs meg. Csak érdekelne, hogy milyen. egy kép.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
<#nemtudom>

DarkSector

Fpocok
Hehe... csinálnál egyet minden miden ?

DarkSector
Very low cfg

kill3r21
nem ilyen lett a cfg makerrel minden lowra álltitottam 😄
Fpocok
Most escet nyomtál, ezért ilyen homáros? homályos?

pisztácia
Jóval kevesebb van. Sõt..sokkal

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

DarkSector
= Doom 1

kill3r21
Mûködik, ez a VERY LOW xD
kill3r21
Rage CFG Maker
http://donotargue.com/cfg-makers/rage/

elég hasznos cumó...😄
Pretorian
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ahogy beszéltél a csajjal Haggard town-ban, és megcsináltad a minijátékot.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

DarkSector
Ha textúra betöltés meg szaggatás van akkor miben segített, mert tudtommal pont ez ellen van ez az eljárás...😄

pisztácia
Még egy olyan kérdésem van, hogy mikor lesz a bumeráng?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Hmm,szerintem segített is. A lenti configomon, most h van cache mappa, rage catalist, paraméter, cfg fájl abszolúte jó. Néha kis hibák vannak, (textúra betöltés, akadozás) de játszható patchig. köszi a segítséget

Gideon Wieth
Oksa majd megnézem köszönöm, igazából most ahogy találtam monitoron egy beállítást, feltettem HDba a felbontást, a monitoron túllogott, de most beigazította magától szal rendben vagyok :-) Megyek is vissza játszani :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Bokafix2
Bele van írva a kódba h miben segít... csak olvasd el. <#smile>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

DarkSector
Majd a VGA-tól függ hogy segít vagy csak FPS drop lesz.

Pretorian
Próbáltad magát az install manager-t uninstallálni? És utána tedd fel újra az egész pakkot. Nekem is volt hasonló gondom, és csak ez oldotta meg.

pisztácia
Oks, köszi a segítséget. Meglesem most milyen lett. Ám ezek mit segítenek?

Bokafix2
Hagyj mindent úgy csak tegyél egy szóközt és másold be a kódot.

pisztácia
Exe után van egy ". Azt hagyjam vagy töröljem?

DarkSector
Nah szóval ezek a képek szépek!

DarkSector
Bocs Grebber képeire akartam írni...tied is szép de nem annyira. 😄
Sorry 😄

Bokafix2
Parancsikon-on jobb gomb/ tulajdonságok és a cél mezõbe az exe után szóköz és ezt:

+cvaradd g_fov 20 +com_allowconsole 1 +com_skipIntroVideo 1 +g_showplayershadow 1 +m_smooth 0

pisztácia
MEgcsináltam az ikont. A paramétert hova kell írni? Meg mi a paraméter?

kill3r21
Az a gépem ami az aláírásban van 😊
pisztácia
Leírnád a paramétereket is? Megköszönném.

DarkSector
Jó géped lehet, itt szép a játék...

Bokafix2
Létrehozol egy parancsikont... jobb gomb az exe-n, listában parancsikon létrehozása, és paraméterezed az itt leírtak szerint.

DarkSector
ROSSZ a kérdés!

Nem milyen DRIVER-rel a kérdés! Hanem hogy milyen CONFIG-on?

Direkt írtam egyesszámba!!!!!

Gideon Wieth
autodetectre kiírja h nem találja a termékem és OS-em :S

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Hát akkor indítsd parancsikonról... mit gondolsz mire való...? <#nevetes1>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Gideon Wieth
Hát ha a wasted garage -nál arra gondolsz ahol az alkatrészeket szedjük össze, nekem tökéletesen végig ment, most jöttem ki onnan :-)

pisztácia
parancsikonnal mit kell csinálni? Eleve nekem nincs is. Steambõl indítom.

Gideon Wieth
megpróbálom azzal 😊

A cikk szerint egyeztetett az AMD mérnökeivel és õk mondták hogy nyugodjon meg, a driver-eik alkalmasak lesznek a játék normális futtatására PC-n. Nem lettek azok.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Magnum PI
Én nem akarok védeni Carmack-ot, de olyan szempontból igaza lehet, hogy a VGA-t egy API-n át programozzák. Ennek a API-nek el kéne fednia minden fajta hardware és szoftware különbségeket. Vagyis ha tisztességesen van használva az API (szerintem Carmack tud programozni és úgy van) akkor onnantól kezdve, hogy az egyik gépen jó akkor a többin és jónak kéne lennie. Sajna ez nem így van, mert ugye driverek+windows+sok faszom másik háttérben futó program bekavar PC-n. Mivel van olyan PC amin jól megy a többin is jónak kéne lennie. Szóval ilyen szemszögbõl értem mit mond Carmack

Ezeket a hibákat persze utólag lehet orvosolni de amíg nem jönnek elõ addig nem. Egyértelmû hogy nem lett jól letesztelve PC-n és ezért nem futottak bele a hibákba.

vérpocok
Megcsináltam... sõt többet is kipróbáltam, de Pély Barnásan szólva: nem jön át, nagyon nem jön át...

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Pretorian
Az említett helyeken hajlamos leállni a játék a töltõképernyõnél ha AMD kártyád van.
Azt auto detect and install megoldással sem tudod a CCC-t telepíteni?