3817
  • Fpocok
    Mazohisták vagyunk baszod :D

Személy szerint nagyon nem tetszik, hogy az NVIDIA ennyire erőszakosan próbálja lejáratni a konkurenciát: Ez nekem nem tetszik. Maradok ATIval... mellesleg a mostani ATIm eddig nagyon megbízható volt.
  • pisztácia
    Köszi
  • sublimaze
    Amiért valaki nvidiaval szivatja magát. Az ati felkínál valamit az nvidiaval szemben ami meggyőz valakit, és annak tudatában(persze vannak hogy ennek nincs tudatában) választja az adott terméket, hogy annak vannak hátrányai is. És persze ez ugyanúgy igaz az nvidia-ra is. Szivatni az szivatja magát aki csodát vár valamitől azért mert az épp ati vagy nvidia, ahelyett, hogy megvizsgálná, hogy melyik mit kínál(tesztek/tapasztalatok alapján pl.) és ez alapján választana.
  • ratgab
    Hát mert jó, csak a driverekkel szoktak problémák lenni, de az se sűrűn.

Idén én még csak a Witcher 2-vel szívtam, azon kívül semmivel (Rage-t még nem raktam fel, de majd tesztelem).
  • koschwarz
    sosem értettem, miért szivattyák magukat az emberek ati-amd-vel.
  • Frank99
    aki megvette, annak van joga itt ugatni.
  • DarkSector
    Jah rossz verziót nyomtál, olvasd el ezt:

kép alá mi van írva?

Nagyon könnyen eldönthetjük, csak súgd meg hányadik fejezetnél van ez a csaj, és megnézzük....:)
  • Fpocok
    Görgő
  • pisztácia
    De nekem azzal a minigun lő:S Vagy valahol ki kell választani az elsődleges fegyvert? De hogy kell?
  • kill3r21
    azért ez a kép erősen utándolgozott, végigtoltam a geow3mat, ez a néni soxor van benne de nem néz ki igy mint a képen :)
  • Fpocok
    Bal klikk az aktuális fegyver. Az a raksi.
  • pisztácia
    És ha van rajta? Akkor hogy kell? A pajzsra rájöttem. De rakétát nem tudok lőni:S
  • Fpocok
    Kell venned rá raksit előbb.
  • DarkSector
    GeoW3.
    A GoW3 nemtudom milyen motort használ.

• pisztácia
    Hogy lehet a kocsival rakétát lőni? Még nem sikerült rájönnöm.:S
  • Fpocok
    Mármint a GoW3?
  • DarkSector
    Jah igen Unreal 4 lehet, nagy eresztés elhiheted van teszt is róla.
    Max a stílus ha nem jön be.
    De az eddigi legszebb Unreal cucc.
  • grebber
    Nehezen mivel azt az új konzolgenerációra tartogatják szerintem!Unreal Engine 4 vagy akármi is lesz a számozása!
    Gow 3 meg nem nagy eresztés grafban (legalábbis szerintem)
  • DarkSector
  • Fpocok
    Még nem. Még fel kell dolgoznom...
  • sakal6
    vagy low textúrára rakod és jó lesz, vagy nálam ai-t speciálra rakva nagy textúrákat is rendesen betölti
  • DarkSector
    Már odavág....nem akarom részletezni.
  • grebber
    Majd az új unreal engine odavág.Csak hát legyenek belőle pc-s címek is majd!
  • DarkSector
    Elkezdtél sakkozni vagy mi? :)
  • Synchronous
    Ekkora patch-tól nem is lehet csodát várni... alig pár mega lehetett az egész mert rohatt gyorsan felupdatolta.
    Ha a Doom 4-re nem lesz valami elfogadható teljesítmény, azt mondom meg kell lincselni ezt a bandát... én speciel még mindig szívok vele, nem is lesz ez tökéletes, van akinek majdnemhogy jó, de ez is a vga-tól függ. Csak azt mondja meg nekem valaki, hogyha egyszer megvan a javasolt követelményekhez szükséges hardverem, mind vga, mind memória és minden más fronton és meg is vettem pénzért, akkor miért ezt a szemetet kapom az arcomba? Ahhoz hogy itt valami történjen ahhoz minimum 1 gb-os patch kéne, mert ez az update elég gyengécske volt. Nem bízok most már ebben a csapatban, Doom 4-el már most kétségeim vannak... azt mondom kijöttek már ők a gyakorlatból, legalább is PC-re nem tudnak elfogadhatót alkotni, inkább engine gyártók mint játékgyártók... Jobban örülnék ha a Doom 4-et a Raven csinálná, az ő játékaikkal sose volt semmi gondom, és még igényesek is.
  • gregtom6
    Az abszurd helyzetekre kapott reakció váltja ki az endorphinja termelődését.
  • ratgab
    Te nem helyi hülye vagy ugye? Ez már legalább a 3. alreged és minddel ilyen faxságokat írogatsz.
  • Tatyla
    akarsz róla beszélni? :D
  • Fpocok
    Húúú, de felhúzott ez a játék most!
    Inkább unatkozom magamban, mint sem hogy ezzel játszak.
  • gregtom6
    És akkor a bal felső sarokban: Find the buggy parts xDDD

Bocs, nem szórakozok, 11.10 prev2 driver, jobs-os sor a parancsikonba, patcheld fel, és nekem low texture cache-el jó.
  • Tatyla
    neki már az is öröm hogy valaki reagál rá pont ezért csinálja...
  • cserewarrior
    Nálam is ez van '-.-
  • Noodlee
    Nem azt mondtam, hogy rossz játék, csak minden rövidre sikeredett benne.
    Pl. a versenyeket sem lehet nagyon kiélvezni, mert nincs elég verseny.
  • Doc Hooliday
    Veled kapcsolatban 3 dologra tudok gondolni!

1.)Túl régóta várod a Rage-t és amikor elkezdted jáccani és rádöbbentél hogy egy ku..va nagy átbaszás az egész játék és szart sem ér, akkor egyszerűen megőrültél!

2.)Nem kéne ennyi elvont filmet nézned este lefekvés előtt! (nem tesz jót neked!)

3.)Valami spéci anyagot kipróbáltál amitől elszállt az agyad és teljesen más dimenziókban mozgolódsz mostanában! (mi a szart vettél be?)
  • morzsi555
    nincs %.
  • pisztácia
    Azt tudom h ott vannak a statisztikák, de melyik sor az?
  • Tatyla
    nem is olyan rossz játék most hogy már így tudok vele játszani csak egyszerű mint a fa csipesz...
  • tommygear
    igen
  • mester1987
    #2329 most ez komolyan normális?!
  • Noodlee
    Elég karcsó lett az egész.
    Igazából semelyik része nem tart kellő ideig a játéknak.