Rage 1-2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Találkoztatok olyan problémával, h az árnyékban álló karaktereken villognak a textúrák?
Beraktam egy rage cfg fájlt, lehet az okozza a dolgot, mert elõtte nem volt ez a probléma (viszont volt 1001 másik).
May the force serve you well!
Gyors mellett döntenék!
Rage pefrormance driver-t már próbáltam, de rosszabb volt mint a 11.6-al.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Komolyan, mindenki írja bele a CV-jébe: Succeeded to make Rage run properly 😄 Kapkodni fognak majd utánunk.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
csak kockazodik 😛
gyorsat vagy kockasat akarsz?😄
May the force serve you well!
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Épp a Wasted Garage-ban vagyok, és most, hogy nagy nehezen sikerült kb. olyan mûködésre bírni a játékot, ahogy azt eredetileg gondolták, azt kell mondjam, hogy kifejezetten jó, sõt! Ez ellenfelek egész intelligensek, fedezéket keresnek, ha onnan kifüstölöd õket, akkor bukfenceznek, vetõdnek egy másik mögé. A hangulat pedig nagyon jó. Kezd olyan lenni, mint ey igazi ID Soft játék (igen, a Doom 3 -at is imádtam), és kezdem úgy érezni, hogy nem húztam le 9 ropit a vécén.
A játékkal egy problémám van hogy szaggat.A menüben 60 fps azon kívûl 10 a frissítési frekvenciám.Textúra betöltés javítva.
Cfg fájlt létrehozva az alábbi adatokat másoltam be: seta image_usecompression "0"
seta image_anisotropy "16"
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 "8192"
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly "8192"
seta vt_pageimagesizeunique "8192"
seta vt_pageimagesizevmtr "8192"
seta vt_maxppf "24"
seta vt_maxlockedpages "256"
seta vt_minlod "-2"
seta vt_lodBias "-2"
seta vt_maxaniso "2"
seta vt_qualityhdplossless "1"
seta vt_qualityhdppower "1"
seta vt_qualityhdpspecular "1"
seta vt_qualityhdpnormal "1"
seta vt_qualityhdpdiffuse "1"
seta vt_qualitydctpower "100"
seta vt_qualitydctspecular "100"
seta vt_qualitydctnormal "100"
seta vt_qualitydctchroma "100"
seta vt_qualitydctluma "100"
seta vt_restart
Majd létrehoztam egy cache mappát,a CCC-ben a Catalist AI nincs kipipálva csúszka pozíciója Standard ,vsync on,tripla buffer off.
Gépem:
-AMD PhenomII x2 545 3 GHz
-ATI 4850 512MB ram 11.6 driverrel
-Kingmax 4 GB ram 1600MHz
Ha tudna valaki segíteni a szaggatás kiküszöbölésében, annak örök hála!
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Nem olyan rossz ez....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Minden rész betöltésénél ezt kapom!Ezt nem lehet eltüntetni valahogy kurvára irritál?
Másik topikban ezt irták: "szedd ki a cfgbõl a konzol engedélyezési parancsot (vagy a parancsikonból)."
Se exénél se cfg-be nincs benne semmi ilyen. Más ötlet?
Next PC upgrade: 2022
Elõször csak az ati drivert tedd fel semmi mást... utána ha ez kész külön tedd fel a catalyst-ot.
Nekem így sikerült mûködésre bírni.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
nem tudom szóba került-e már, de nálam az a gond, hogy a szinkron hangok helyett ilyen sercegõ zaj van, zene, hang effektek mûködnek, de mikor rámugrik az a bigyó az elején, meg utána mikor a fószer beszél akkor ilyen érdekes hang hatás hallható, és így enyhén játszhatatlan a game
ha másnál is volt ilyen és tudjátok rá a megoldást plz osszátok meg velem thx
ATI Rage driver, Cache directory a Users folderben, és itt egy jó lista a CFG file beállításaira, van elõgyártott beállítás High-mid és low end gépekre is.
Itt
A configom Phenom 2 X4 965, Asus Radeon 5850 1 gig ram, 4 gig system ram.
Remélem, ez segít.
És hát nem értem, hogy volt pofájuk ezt így kiadni, egy ID Softtól nem ezt várta volna az ember. Reméljük, a patch is érkezik hamarosan. Nekem most a fentiekkel jó.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Nem tudom, mióta, de elég rég nem láttam a catalyst felületét, az biztos.
Nekem az alábbiak után mûködött:
-AMD 11.10 preview driver
-A catalyst-ben a beállításaim:
AA Anizo-t az alkalmazás vezérli, catalyst A.I. normal, tripla buffer NINCS kipipálva, v-sync mindig be, a többi teljesítményen
-megcsináltam a cache mappát
-parancsikonban: +r_swapInterval 1
-cfg-m: vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192
vt_pageimagesizeunique 8192
vt_pageimagesizevmtr 8192
vt_maxaniso 4
Jó játékot, ha eddig a textúra kockák miatt okádtál, mert az is megszûnt végre!
fotográfik kolomp edisön :D
XP-nél is van appdata könyvtár, de már nem emlékszem hol (valahol a documents and settingsben)
Mellesleg miért használsz XP-t? Win7 azonos konfigon gyorsabb.
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV
"c:\Users\ide az user neved\AppData\Local\id software\rage"
ez gondolom csak win7-re igaz ugye?
mert XP-n nekem ide rakta magát a játék: C:\Documents and Settings\Default User\Dokumentumok\My Games\id Software\rage\base
Nem kellett létrehoznom semmit, magától rakra be a rage mappát. azon belül viszont csinált egy "base" mappát ahol a mentés ill egy picsányi video.cfg -t rakott.....
Ha igen mikor végeztél a küldetéssel nem küldenéd el a mentést? [email protected]
Nekem a küldetés végén folyton kifagy és nem tudok tovább haladni.
ez gondolom csak win7-re igaz ugye?
mert XP-n nekem ide rakta magát a játék. Nem kellett létrehoznom semmit, magától rakra be a rage mappát. azon belül viszont csinált egy "base" mappát ahol a mentés ill egy picsányi video.cfg -t rakott.....
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Ez egy középszerû játék és még sokat is mondtam....
Nem éri meg az árát....
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192
vt_pageimagesizeunique 8192
vt_pageimagesizevmtr 8192
A többit én is másoljam be? jobb lesz?