3817
-
#2415 Ez engem is érdekelne. -
#2414 Ennek az update -nak semmi értelme nem volt, a grafika ugyanolyan sz&r maradt -
Boroskóla #2413 Letölthető a Catalyst 11.10 Version 2 Preview
Rage-hez ajánlott. -
MauroN #2412 A beállításoknál a GPU transcode az mi lenne, vagy mire való? -
#2411 nem -
#2410 Ha felteszem azt az updatét, akkor a mentéseim nem vesznek el ugye??? -
sakal6 #2409 Lassan 3 éve van ATI-m de a rage az első játék aminél gondok voltak, ezek csak hülye lejárató szövegek az nvidiától. Azt hogy a Rage nem sikerült nekik a legjobban nem lehet annyira hibáztatni őket, Opengl ma már senki nem használ játékok megjelenítésére pc-n. Arról már ne is beszéljünk, hogy Carmack szerint így hibás úgy hibás Ati-nál patch előtt játszahatatlan volt a játék, patch után meg teljesen tökéletes. Akkor ki is a hibás? Ez egy fizetet lejárató szöveg volt az Nv-től Carmackon keresztűl. -
#2408 Rage esetében ez eléggé téves, énis szívtam vele, hiába nvidia -
#2407 volt nekem is már mindkét kártya, sőt még voodoo-m is 100.000 évvel ezelőtt :DDD
ha nagyon őszinte vagyok, nekem az atival sem volt soha semmi bajom, mindig ment rajta minden (egy 9800 volt), de sűrűn olvasgtava a fórumot, mindig csak az jön le, hogy a legtöbb új játéknál az ati-kártyások szívnak. most lehet mondani, hogy mert az nvidia lejáratja, meg jobban nyomul...ki nem szarja le? ha minden az nvidián megy jobban, akkor nem szívatom magam atival. -
#2406 Szép szép, de vagy kurvajó xboxuk van egy kurvajó print scr-el vagy azért rádolgoztak egy kicsikét, de szép :)
Gideon: nekem teljesen megoldotta a problémákat :) -
#2405 Na milyen az új patch??? Működik, mert a trükközésekkel nekem továbbra is faszán megy a játék, csak néha néhány karakter berezonál vagy mi a szösz, tudjátok, amikor egyszerre 2-3 pózban akarja nekem megjeleníteni őket :-) De annyira nem zavaró, haveroknál ritka, de elviselhető, ellen meg nem él annyi ideig, hogy zavarjon :D -
#2404 Akkor nekem nem azt patch-elte, mivel 5 mbit-es nettel nem jöhetett volna le 4 perc alatt 955 Mb. -
SaGa #2403 Az a fura ebben a játékban, hogy jól láthatóan hiányos az optimalizáció, ellenben a videokártyámat egyáltalán nem "hajtja". Az összes mostanság (utóbbi 4-5 év)kijött játéktól pörög a GPU hűtő mint állat, és mégis 70 fok fölött van, ennél meg alapjáraton megy a hűtő és a GPU is 55-58 fokos, mintha nem is játék menne a gépen, csak böngésznék vagy olvasnék rajta...
Ebből következően nem a GPU-t hajtja, hanem valahol másutt vannak a problémák. -
#2402 Nem azért, de én ettől nem dobtam el az agyam.
Ráadásul ezen a részleten pontosan látszódik, mi a baj: Az egész játék egy kurvanagy szürkeség. -
#2401 Boxon lehet hogy álleejtősen néz ki, de PC-n azért vannak komolyabban kinéző címek már jó ideje. Mondjuk a Rage pont nincs köztük :D -
Odikeee #2400 Szerintem Pro. -
#2399 955 mega -
#2398 az Arkham City is unreal engine mégis rondábbnak tűnik az eddigi videókból mint ez a GEOW3 -
#2397 Asszem felteszem a win7-t a Rage-hez, mert XP elég problémás már. Melyik a jobb verzió játékhoz/szórakozáshoz? Én a professional és a home prémium közt dilemmázok. -
#2396 Az a csaj valami brutálissan néz ki. -
#2395 Nézd meg újra.
Új unreal engine milyen, vesd össze a képpel. :)
Most ezután meg nézd meg a (ID Tech 5 motort. :S) Rage-et, nem kis eltérés van. :)
Erőssen Spoilerveszély!!!
-
milos620 #2394 Hali!
Annyi kérdésem lenne, hogy hol találom a mentéseket,illetve üzletelni miként lehet? -
#2393 A legutolsó változata fut az Unreal 3-nak...de még nem a 4. -
#2392 Oks megnézem.
Amúgy előfordulhat hogy a tesztelők printscreen-eztek és javították valami programmal a képeket.
Megnézem. Thx a tippet. -
#2391 Rohadtul remélem! :) -
#2390 Nem hittem el! :-) Köszi a választ -
gregtom6 #2389 El ne hidd már neki, Fraps-ot letöltöd, elindítod, és ott az fps... -
#2388 Aha... Az fasza -
#2387 Fps-t kijelző szemüveget kell venned..ebay-en megtalálod. -
#2386 Hello! Azt hogy tudom megnézni, hogy hány fps van? -
#2385 ACT5, azthiszem ő az utolsó főellen....:)
Mester: nem jön PC-re.... -
mester1987 #2384 az a UE3-nak egy továbbfejlesztett változata már nem? -
mester1987 #2383 OFF: gondolom ez sem jön PC-re? -
Bhalage #2382 bumerang baby a legjobb <3 -
mester1987 #2381 nagyon remélem én is! -
Nwis86 #2380 Kösz! Így sok gond nálam is megoldodott! Most már végre játsznható, eddig fél percig állt a kép! Most meg fullon megy!:) -
#2379 hát még nincs,de csak lesz nem? -
#2378 Van új nvidia driver? a 285.38-estől újabb? -
#2377 Nya, beállítgattam a gamet, mint látjátok, semmi akadás sem megállás, textúra betöltési hiba max akkor van ha nagyon hirtelen fordulok, mérfölkövekkel jobb mint előtte, smart textura cache fokozaton meg semmi gond nincs, de így szebb, most átlag 30-35 fps, nekem bőségessen megfelel....még jön egy új nvidia driver és még jobb lehet szerintem!
Adok neki még1 végigjátszási esélyt! :) -
#2376 A Authority Prison küldetés végéről tud valaki adni egy mentést?
Ott folyton kifagy és nem találok rá megoldást. Valakinek van valami ötlete a kifagyásra? Újratelepítettem 2x, pacheltem meg mindet amit csak tudtam megcsináltam de nem jó!