Rage 1-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi!

Találkoztatok olyan problémával, h az árnyékban álló karaktereken villognak a textúrák?

Beraktam egy rage cfg fájlt, lehet az okozza a dolgot, mert elõtte nem volt ez a probléma (viszont volt 1001 másik).
Catalyst Ai-t standardba van és nincs kipipálva.

catalyst Ai -t kiapcsoltad?

May the force serve you well!

Gondolom ezt nekem szántad.
Gyors mellett döntenék!
Rage pefrormance driver-t már próbáltam, de rosszabb volt mint a 11.6-al.

Használok, megpróbáltam már úgy is , újra is telepítettem, de mikor ki akarok lépni watelandba, megáll az egész játék......Nem tudna valaki adni egy mentést wellsprings-böl....nagyon megköszönném....

Írd már le légyszi, milyen beállításokkal játszol (config, stb.).

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

benőmenő
Aki tud játszani milyen nehézségen tolja? Én nightmare-en és eddig 1x kellett összesen a defibrillátor wellspring elõtt.
Voltan
Az is jó ebben a játékban, hogy mire sikerül rendesen mûködésre bírni, addigra már olyan tapasztalatunk van, hogy elmehetünk programozónak bármelyik nagyobb játékfejlesztõhöz 😄

Komolyan, mindenki írja bele a CV-jébe: Succeeded to make Rage run properly 😄 Kapkodni fognak majd utánunk.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Dency
Használsz cfg-t? Mert nekem az volt hogy a Wasted Garage-ba ha be akartam menni nekem ott crashelt. Letöröltem a rageconfig.cfg-t és jó lett.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

rakd fel rage pefrormance driver vagy a 11.10 pre 2ot es akkor 40 fps
csak kockazodik 😛
gyorsat vagy kockasat akarsz?😄

May the force serve you well!

Mi a fasz baja lett lett ennek a szarnak, ha wellsprigsbe vagyok tökéletes, de ha ki akarok lépni onnan, wastelanba, vagy akár egy autós futamra megáll az egész játék a vinyó megy de a játék áll, mikor a vinyó megáll akkor is áll a játék, mintha töltöne..de eddig nem csinált ilyet....
<#falbav><#falbav>

Shep
Akkor ez is egy szar rövid játék lett, gyakorlatilag ott tartunk ,hogy ha mondanak a készítõk egy játékidõt akkor azt felezni kell és nagyjából az lehet a realitás.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Voltan
Az ellenfelek találat érzékelésével tévedtem, nálam is megy, és igen látványos tud lenni. Az elsõ küldetésben fõleg ököllel nyomultam, és ott ez annyira nem jött elõ, azért gyanakodtam 😄
Épp a Wasted Garage-ban vagyok, és most, hogy nagy nehezen sikerült kb. olyan mûködésre bírni a játékot, ahogy azt eredetileg gondolták, azt kell mondjam, hogy kifejezetten jó, sõt! Ez ellenfelek egész intelligensek, fedezéket keresnek, ha onnan kifüstölöd õket, akkor bukfenceznek, vetõdnek egy másik mögé. A hangulat pedig nagyon jó. Kezd olyan lenni, mint ey igazi ID Soft játék (igen, a Doom 3 -at is imádtam), és kezdem úgy érezni, hogy nem húztam le 9 ropit a vécén.

Már szerencsés vagy, ha 5 órát tudtál vele játszani.

Nvidiám van de már vagy 5 órát toltam eddig nem volt gond....csak most!!És csak ha wastelandba akrok menni..miért??

Hali!

A játékkal egy problémám van hogy szaggat.A menüben 60 fps azon kívûl 10 a frissítési frekvenciám.Textúra betöltés javítva.

Cfg fájlt létrehozva az alábbi adatokat másoltam be: seta image_usecompression "0"
seta image_anisotropy "16"
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 "8192"
seta vt_pageimagesizeuniquediffuseonly "8192"
seta vt_pageimagesizeunique "8192"
seta vt_pageimagesizevmtr "8192"
seta vt_maxppf "24"
seta vt_maxlockedpages "256"
seta vt_minlod "-2"
seta vt_lodBias "-2"
seta vt_maxaniso "2"
seta vt_qualityhdplossless "1"
seta vt_qualityhdppower "1"
seta vt_qualityhdpspecular "1"
seta vt_qualityhdpnormal "1"
seta vt_qualityhdpdiffuse "1"
seta vt_qualitydctpower "100"
seta vt_qualitydctspecular "100"
seta vt_qualitydctnormal "100"
seta vt_qualitydctchroma "100"
seta vt_qualitydctluma "100"
seta vt_restart
Majd létrehoztam egy cache mappát,a CCC-ben a Catalist AI nincs kipipálva csúszka pozíciója Standard ,vsync on,tripla buffer off.
Gépem:
-AMD PhenomII x2 545 3 GHz
-ATI 4850 512MB ram 11.6 driverrel
-Kingmax 4 GB ram 1600MHz

Ha tudna valaki segíteni a szaggatás kiküszöbölésében, annak örök hála!

vérpocok
mert vannak töltési gondjai is... fõleg ati-nál

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Hmm eddig tökéletes volt a játék, most meg a garázyból ki akarok lépni wastelandba oszt megáll az egész, az exxe nem válaszol..mi lehet az oka??

Frank99

Nem olyan rossz ez....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

kill3r21
nem.
grebber
Fõsztori után lehet szabadon mellékküldiket csinálni?

Minden rész betöltésénél ezt kapom!Ezt nem lehet eltüntetni valahogy kurvára irritál?

Másik topikban ezt irták: "szedd ki a cfgbõl a konzol engedélyezési parancsot (vagy a parancsikonból)."

Se exénél se cfg-be nincs benne semmi ilyen. Más ötlet?

Next PC upgrade: 2022

kill3r21
nah már teis a végefelé vagy...😊
grebber

vérpocok
Nekem is hasonló gondom volt. Elmondjam hogy sikerült? Elõször uninstallálj minden ati-s dolgot, driver, sys fájlok a win32 mappán belül, Program files-on belül minden ati könyvtár... ha kell használj revo unistallert, vagy van egy külön ati uninstall program is asszem, ami még a registry-bõl is kiszedi... sajnos a telepítõ uninstallja nem tüntet el mindent. Ha valamit nem enged törölni akkor a feladatkezelõben állíts le minden ati folyamatot. Utána indítsd újra a géped és válaszd a custom telepítést.
Elõször csak az ati drivert tedd fel semmi mást... utána ha ez kész külön tedd fel a catalyst-ot.

Nekem így sikerült mûködésre bírni.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

üdv
nem tudom szóba került-e már, de nálam az a gond, hogy a szinkron hangok helyett ilyen sercegõ zaj van, zene, hang effektek mûködnek, de mikor rámugrik az a bigyó az elején, meg utána mikor a fószer beszél akkor ilyen érdekes hang hatás hallható, és így enyhén játszhatatlan a game
ha másnál is volt ilyen és tudjátok rá a megoldást plz osszátok meg velem thx

Voltan
Fura, nálam az ellenfelek fizikája mintha nem lenne ennyire jó...

Gameplay:
Voltan
Na, mostanra sikerült 99%-ban megszüntetni a textúra pop-upot, stabil, jó a frame rate, és csak ritkán fagy 😄

ATI Rage driver, Cache directory a Users folderben, és itt egy jó lista a CFG file beállításaira, van elõgyártott beállítás High-mid és low end gépekre is.
Itt

A configom Phenom 2 X4 965, Asus Radeon 5850 1 gig ram, 4 gig system ram.

Remélem, ez segít.

És hát nem értem, hogy volt pofájuk ezt így kiadni, egy ID Softtól nem ezt várta volna az ember. Reméljük, a patch is érkezik hamarosan. Nekem most a fentiekkel jó.

pisztácia
aha, siker.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

benőmenő
nem tudom. régebben nekem is volt ilyen xp alatt, de aztán újrahúztam az os-t és megszûnt. Win 7 meg vista alatt nem volt ilyenem, de esetleg megpróbálhatnád driver sweeperrel, vagy kérdezz a radeon HD series topikba. Ott valszeg tudnak segíteni és ott vann link a driver sweeperhez is.
De én meg miért nem tudom a Catalystot elindítani? Már jó ideje nem indul el(jobb klikk, Catalyst), akármelyik drivert teszem is fel. Letörlöm, újraindítom, felteszem, és nem indul el...
Nem tudom, mióta, de elég rég nem láttam a catalyst felületét, az biztos.

benőmenő
Nah végre úgy mûködik, ahogyan elvárható és egész jó a game, de nemtudom ti hogy vagytok vele, de nightmare-en olyan nehéz kb., mint a doom 3 normalon.
Nekem az alábbiak után mûködött:
-AMD 11.10 preview driver
-A catalyst-ben a beállításaim:
AA Anizo-t az alkalmazás vezérli, catalyst A.I. normal, tripla buffer NINCS kipipálva, v-sync mindig be, a többi teljesítményen
-megcsináltam a cache mappát
-parancsikonban: +r_swapInterval 1
-cfg-m: vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192
vt_pageimagesizeunique 8192
vt_pageimagesizevmtr 8192
vt_maxaniso 4
Jó játékot, ha eddig a textúra kockák miatt okádtál, mert az is megszûnt végre!
woy
nyah akkó öröm é bódottá

fotográfik kolomp edisön :D

semmi köze ahhoz, hogy hová telepítetted/települt

XP-nél is van appdata könyvtár, de már nem emlékszem hol (valahol a documents and settingsben)

Mellesleg miért használsz XP-t? Win7 azonos konfigon gyorsabb.

grebber
Full egyszerû körül kell nézni hol vannak lyukak a falon.Eltévedni nem igen lehet!

pisztácia
Elakadtam:S

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most kélne a kis játék autóval a második robbantást megcsinálni, de nem tudom, hova kell bemenni a kis autóval. Vki help pls.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

nekem a local könyvtáron belül nincs semmilyen id softvare mappa. ami azt illeti a rage.exe-t sem találtam meg... a steam könyvtáron belül lehet valahol mivel az 20giga. a játék eredeti, és a rejtett fileok mutatása be van kapcsolva.

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

kill3r21
akkor még úgy 2-3 van hátra 😊
bocs, így pontos:

"c:\Users\ide az user neved\AppData\Local\id software\rage"

ez gondolom csak win7-re igaz ugye?

mert XP-n nekem ide rakta magát a játék: C:\Documents and Settings\Default User\Dokumentumok\My Games\id Software\rage\base

Nem kellett létrehoznom semmit, magától rakra be a rage mappát. azon belül viszont csinált egy "base" mappát ahol a mentés ill egy picsányi video.cfg -t rakott.....
killecske
Most vagy a börtönbe? Mikor ki kell szabadítani egy fószert?
Ha igen mikor végeztél a küldetéssel nem küldenéd el a mentést? [email protected]
Nekem a küldetés végén folyton kifagy és nem tudok tovább haladni.

"c:\Users\ide az user neved\AppData\Local\id software\rage"

ez gondolom csak win7-re igaz ugye?
mert XP-n nekem ide rakta magát a játék. Nem kellett létrehoznom semmit, magától rakra be a rage mappát. azon belül viszont csinált egy "base" mappát ahol a mentés ill egy picsányi video.cfg -t rakott.....
MerlinW
Én 7 óránál járok és most kaptam meg az EMP gránátot.

[merlinw.org]

Bokafix2
*elnézést nem cache fájlt, hanem cache mappát

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Bokafix2
Megcsináltam ott a rage mappát, azon belül a cache fájlt, és nem a cache-n belül hota létre a fájlokat hanem a rage-n belül... a cache mappa meg üres.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

pisztácia
Na, bemásoltam a te soraidat is, és most nekem simán fut. Semmi textúra késés, semmi akadás hibátlanul megy.

5c0rp330n
erre senki nem tud semmit? masnal tenyleg jo a vsync? mit csinalok rosszul? gtx560 ti-m van 285-os beta driverrel es akarmit force-olok vagy allitok be a konfigban, nagyon csunyan tearinggel, oldalazo mozgasokal szinte folyamatosan.

kill3r21
Minden tekintetbe bukta az ID
Ez egy középszerû játék és még sokat is mondtam....
Nem éri meg az árát....
pisztácia
Én csak ezeket a sorokat raktam be a cfg fájlba.
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192
vt_pageimagesizeunique 8192
vt_pageimagesizevmtr 8192

A többit én is másoljam be? jobb lesz?

LOL, akkor storno 😄DDDD