Rage 1-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Majdnem 10óra játékidõ csak a fõ küldiket tolva, szerintem nem olyan rossz egy FPS-nél...
Félve vettem meg sok sírást olvasva, de kellemesen csalódtam a játékban. Nem vártam tõle csodát, engem leköt, grafika tetszik, harcok eddig nagyon bejönnek.
grebber
cfg-be: r_sb_frustomFOV "xy"

Next PC upgrade: 2022

A FOV értéket milyen paranccsal változtatom meg? valamit elállítottam 😄 túl messzirõl mutatja most a fegyver fogást :S

pisztácia
Az mitõl van, hogy bárkivel dumálok, melléküldi, akkor elmond valamit, és utánna nem történiksemmi. De egyfolytába ír még valamit a játék, vmi act 20 meg 18. Ez mi??

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

A mi pénzünkbõl telik neki akkora monitorra?

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

grebber
Igen ez sajna így van pláne hogy itt ennél legalább az 1/4-e azzal telik AB-ból B-be mész és szinte nem történik semmi!

Next PC upgrade: 2022

a mayor a garázzsal szemben van ahol egy kocsi áll kint a fölött, pont ahogy belépsz a városba
Köszönöm.

Idõközben megtaláltam a Mayort.

benőmenő
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ahogy bemész kicsit egyenesen, majd az elsõ alkalomnál jobbra, ami egy ilyen zsákutca szerûség lesz és a végén egy hunter nevû csóka áll. Ha szembe állsz a azzal az emberrel akkor jobbra ás ott lesz egy marha nagy tábla, ami az iroda felé mutat

A v-syncet pedig a gaming -> 3d applications -> alulról a harmadik csúszka és húzd teljesen jobbra!
Rayden02
Jah,pláne carmack-nak!<#idiota><#email>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Ez mondjuk jogos!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Üdv!

Segítséget kérnék.
Azt írja Wellspring, Locate the Mayor office, bejártam a várost oda vissza, de nem találom.
Ati catalystba hol találom a vsync-et hol találom?
Csak összetett szinkronizálást találtam, de akkor csak fekete képernyõ fogad.
Köszi.

Ryder62
Pedig kéne ezek után. <#violent>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Shep
Hát pedig egy ilyen szar munka után illene nekik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hétvégén õk sem dolgoznak.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Azt fent is fog, azon nem segít 100%-an ilyen cfg buhera. Néhányaknak megoldódik de a többségnek nem. várni kell, vagy beletörõdni és úgy játszani. Én inkább a várakozásra szavazok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

watto
Az a baj hogy ezzel még mindíg fent áll a textúrarpobléma.

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Rayden02
Íme egy kép a beállításról,nem egy full config,de az én gépemen ez bõven elég!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02
Na nekem most megoldódott ez a fagyás dolog,mikor a wasteland-ot tölti!
Próbált ki ezt a cfg-t ezzel már nem fagy ki nekem,am a cfg full deafult beállításokat tartalmaz!
http://www.mediafire.com/?6g9p20nvm6jmg9d

alph4
Egy újabb játék amit kár volt elkészíteni PC-re. Most komolyan hány évig fejlesztették ezt a szart PCre? Több idõ elmegy azzal hogy utána nézzek hogy tudom egyáltalán elindítani hogy ne fagyon/akadjon stb ki. Meg konfigolni meg minden apámfasza. Komolyan nem értem minek is készítenek egyáltalán pc-re játékot hogyha még elindítani se lehet. Meg utána is egy bughalmazt kapunk, ráadásul azt is szarul optimizálva.

Rage = játék nélkül is totál ideges leszel...

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

watto
Lehet inkább hagyom cfg nélkül, úgy simán játszható. 60fps , csak hát e-2 tetura késõn tölt be.

watto
Nekem is ugyan ez, ugyan ezzel a vga-val 😊

Shep
Szerintem egyébként jövõ hétig már tuti nem lesz se patch, se driver szarnak ezek ránk.

Rayden02
Na viszont ha visszamásolom a rageconfig.cfg-t akkor minden tökéletes,viszont akkor már ez fogad általában:

A cfg-m így néz ki:
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192
vt_pageimagesizeunique 8192
vt_pageimagesizevmtr 8192

Nyugi, rossz beállításokkal nekem a menüben is így villognak az elvileg nem ott lévõ textúrák.
Most már találtam olyan cfg-t, amivel 60 fps villogásmentesen meg van menüben(korábban 37 fps-em volt menüben), de a játék még játszhatatlan számomra.

Rayden02
Ne ijesztgess töki!<#hehe>

f5 utána f9 nálam megoldja az ilyet.

Shep
Tökéletesen olyan, mint mikor annak idején kezdett meghalni a 9700-am 😊

wesker24
Na nekem is pont ugyanez a játék hibája ha új területet akar betölteni !
Húú ez tényleg faxa!!
<#shakehead><#fejvakaras>

Rayden02

Rayden02
LOL!
Nálam így néz ki a játék rageconfig.cfg nélkül!<#buck><#bdead>
De a bevan másolva a cfg,akkor meg kifagy,mikor a wasteland-ot tölti,
cfg nélkül pedig nem!<#ticking>

Nem baj küld el légyszi a save game mappát a c:\Users\Rendszergazda\Saved Games\id Software\Rage\base\savegame\
Köszi!!!

Ezt a config fájlt amirõl mindenki beszél hogy kell létrehozni és hova kell berakni? Vagy csak simán 1 txt-be beírom és ezt a nevet adom neki, a fõ könyvtárba?

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

Shep
Hát a legelején vagyok úgyhogy szerintem nem sokat érnél vele 😊 Nem akartam addig belemerülni a játékba amíg nincs minden normálisan megoldva, nem akarok bugos vacakkal játszani. A legelején sikerült megcsinálni minden jó volt de másnap betöltöttem és már akadt meg popupolt is, ma meg csak poup. Szerintem random generálja a hibákat a játék, mikor milyen kedve van 😊

Mentésed van küldj már egyet légyszi....

Shep
Á hülye ez a játék most meg megint eltánt a megállok pár mp-re móka marad a fix 50-60 fps viszont elõjött megint a textúra pop-up. Jöhetne már az a patch, vagy driver, vagy akármi!

Dency

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Viktorr
Ezt hol lehet megtenni?

watto
Hali!
Olyan problémám lenne hogy a kép a kamera mozgatásánál 1 kis csíkban elcsúszik, és a textúrák is késéssel töltenek be.
Van konkrétan 60-70fpsem közbe, nem tudom miért csinálja.
Geforce 9800gt-m van (tudom nem 1 mai darab).
Grafikai beállításoknál csak felbontás meg élsímítást találok ...

Tud valaki alami megoldást esetleg?

'most kezdek visszaovlasni...

catalyst ai kipacsolas

May the force serve you well!

Lusta voltam kiírni.
Hát valószínû megvárom a patch-et azt majd meglátjuk.
Amúgy köszi a segítséget!

Kb ugyanez a gépem van, csak quad core intel proci. Rage performance drivert használom + a cache mappát megcsináltam, és elfogadhatóan megy vele a játék.
Viktorr
Hello.
Játék akadásra mi is a megoldás?
Intro után 5 másodpercenként megakad a játék.

Itt járok, innen kellene (illetve erröl a "környékröl") mentés:

Itt minden tökéletes,viszont ha akár Wastelandba, vagy Futamra akrok menni lefagy az egész, hihetetlen eddig faxa volt...

es nics 11.10 csak 11.10 pre 2

ugyanolyan minta a rage performance

És a 11.10 driverre mit mondasz, azzal mit tudnák javítani?

piplad ki es rakd vissza a rage performance drivert
aztan nezheted a kockakat,de leagalabb gyors