3817
-
#2455 Ezt az egy gigát honnan töltöttétek le ?
Mert a Steamen biztos nem volt 1 gigás a javítás, mert kb 5 másodperccel a Steam elindítása után közölte, hogy Rage frissítés befejezve. A menüben ott vannak az újdonságok, először azt hittem, valami nem jó.
Ennyire gyors netem meg nincs :-) -
hegege #2454 Engem a "láthatatlan" falak zavarnak. Azaz pl a buggy is elférne a jobb oldalán az utnak de megakad, v pl a fegyverkereskedőhös is le lehetne "papíron" menni, hisz látszik a 2 oszlop között kényelmesen elférne ,de nem. V eléggé idegesítő mikor pl látsz lépcsőzetes felületetet és nem tudsz rá felugrani (v akár a lépcsőn a kolrátot nem tudod átugrani, muszály körbe lemenni,mert így álmodták meg). Ez mégjobban ráhuzza a bélyegét a kötött világra... -
#2453 Én fel sem raktam aptachet mert csak rosszabb lett töle !
Xp alatt játszhtatlan mert szétesik a textura minden egyes terület betöltésekor !
De Win7 alatt a cache mappával és a Rageconfig.cfg-vel tökéletesen megy a játék ! Textura késés minimális nem szaggat nem akad ! -
#2452 1 gigás pecs után se lehet játszani a játékkal, mert befagy/beakad ugyanúgy a kép hurrá! ez már tényleg no komment... -
#2451 Persze ez így van. Ezt én is írtam, hogy az öszhatás nagyon szép. Nekem tetszett, csak technikai oldaról írtam le, hogy nem csoda ha egy 8800GTS-en is elfut. Meg valahogy én vártam Carmacktól az csodát, de a csoda a grafikusoktól jött. Meg a lövöldözés dinamikája is nagyon jó. -
#2450 Ezek biztos így vannak, ennek ellenére nagyon ütős az összhatás szerintem. Főleg ha van egy jó masina alatta. Ritka szép és hangulatos az egész. Ez is csak egy vélemény. -
#2449 A nem 2d-s fűszál alatt azt értem, hogy nem ez a mindig feléd fordulok fajta amit még múlt évezredben használtak. -
Nos #2448 nekem 4850-em van és kimaxolva szépen fut
ha problémád van (például folyamatosan freezel, vagy bármi), akkor próbáld ki, amit linkeltem pár sorral lejjebb
igazán nagy erőforrásigénye nincs, hisz konzolra tervezték, csak borzasztóan van optimalizálva pc-re -
ImpersonatoR #2447 Ez a http://cdkulcsok.info/steam.html -os dolog nem kamu vett már valaki tőle? -
#2446 Technikai szemszögből ez az engine (vagy amit megmutat belőle) nagyon kevés szerintem. Ok, van egy megatexture ami szép és jó mert nem lehet letagadni, hogy még így is nagyon szép sok helyen a látvány. Igaz a legtöbb helyen jól áll neki a távolság mint a csúnya nőnek. Viszont az, hogy még mindig sima lightmapokkal dolgozik, ill szerintem még az sem, hanem egy az egyben rá van renderelve a diffuz textúrára az árnyék (mivel megatexurerrel ez is lehetséges) az nevetséges. Épen emiatt semmire nem vetül rá az árnyék. Ha megnézed a verdát mikor árnyékba megy látszik hogy az egész kocsi lesz sötétebb nem pedig az árnyék vetül rá, mivel statikus az egész. Az a pár árnyék ami meg mégis (pl egy ventilátor árnyéka) az meg sima texture projekció, az sem igazi árnyék. Technikailag ez még mindigy egy sima doom3 engine megatexturrel. Mit számit hogy ma már mindenben soft shadow van meg tessalation meg paralax mapping, dinamikus fények (igen az sincs a rage-ben) stb, olyan árnyék ami több ezres poligonszámú füves terlüeten is szépen rávetül a fűszálakra. Olyan fűre ami nem 2D-s. Nem akartam elhinni mikor észrevettem hogy még a 2 méteres akármilyen gaz is 2D-s!. így könnyű 60 FPS-t csinálni hogy ló@sz sem tud (vagy nem használták) az engine. A grafikusok mentették meg az egészet mert mind a story mind az engine kevés 2011-ben szerintem. -
#2445 hmm, amit árusnál lehetett venni fegyverekhez, azt megvettem. De nem érzékeltem h nagyobb lenne a shoti ára. Vagy máshol kell a fegyvert fejleszteni? -
#2444 Fegyver fejlesztés --> bolt -
#2443 Áááá seggem, ennyit az update-ről. Most kezdhetek előről egy háromnegyed órás küldit, mert egy kib@szott ajtó nem nyílt ki, amikor kellett volna
Komolyan mit gondoltak ezek? Technikai gondokban fulladozik a játék, és ez utóbbit már végképp nem kenhetik a driverekre. Komolyan az utoljára ilyen beragadós f@szságot még a generáció elején voltak az oblivionban. Szégyen. -
#2442 Hogy érted azt h +tarat vegyek hozzá? -
rumkola #2441 a másik sorba írd :D -
#2440 hy. nekem is HD 4850-em van. a játékot még nem raktam fel. ne várjak sokat mi? amúgy maga a játék milyen lett? még nem volt időm cikkeket olvasgatni róla -
#2439 Semmi! Csinálj egy fotót ha tudsz! Köszi! -
#2438 a sor végén tegyél szóközt elé! -
#2437 Elképzelésem sincs, hogy írjátok a parancsikon utáni dolgokat a cél mezőbe! Nálam érvénytelen elérési utat ír XP alatt! -
milos620 #2436 Hogy lehet vásárolni? -
Bhalage #2435 hat igen az eleg harmatos, de ott a shotgun (+tarat vegyel hozza a gyors ujratoltes erdekeben) D: az nem gyenge.
ha lesz authority gepfegyvered lezerrel, akkor a gepfegyveres harc is fincsi lesz :o) puttyputty -
#2434 Elkúrtam
-
-
#2432 Engem az idegesít egy kicsit, hogy az ellenfelekbe túl sok golyót kell lőni.:S Pl a sima gépfegyvert alig használom, mert 1 tár kell egy emberbe...:S A vége felé vannak azok az indián szerű emberek, azokon semmi páncél nincs, de majdnem egy tár kell bele a sima géppisztolyból:S -
#2431 Wasteland Garage-ban vagyok. Ezeket a lakatos ajtókat, hogyan lehet kinyitni? Kösz! -
#2430 A már említett sovány videómemória miatt, valamint a 4850 már lassan alsó kategóriának számít sajna (2008-as technológia). AA-t nem bírta soha, próbáld nélkül, ha eddig nem nézted volna úgy. -
#2429 Jah, nem a GPU-t zabálja, hanem a procit és a két memóriatárat. -
#2428 Full HD, Max grafika 4850-esen, az szép, grat.
Nekem a max config-gal 1680x1050-ben diavetítés. -
rumkola #2427 legviccesebb hogy 1680-ban 50%-on tekeri a 8800gts-t és fix 60fps -
sakal6 #2426 512MB-s VGA-val is mennek a 8mb-s textúrák. -
#2425 Egyébként ezeket a paramétereket pont kihagyhatod, mert a javítással bekerült a játékba a beállítása (texture cache). -
#2424 512MB-os VGA-val ne használj 8MB-os texturákat, ha kressel a játék, próbáld 4MB-osakkal:
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 4096
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 4096
vt_pageimagesizeunique 4096
vt_pageimagesizevmtr 4096
-
Nos #2423 Egy ATI 4850 megoldás.:) :) :)
Nekem most max grafikán rezzenéstelenül fut 1920*1080-on.
Bár még csak pár percet mászkáltam.
MEGOLDÁS -
#2422 csak a warez patch 900mb, sztem a steames máshogy települ, a warez patchbe meg szerintem belerakták az egyész felupdatelt fileokat.... -
#2421 Ez a 900 megás peccs az volt amit pár napja frissített a steam? Mert nekem nem tűnt 900 megának. -
MauroN #2420 Kösz. -
#2419 Idegesít a kezed? :D
Sehogy, néhány részen magától leereszti (ha haverra ránézel, vagy Wellspringben eleve nem lehet fegyvert elővenni). -
Nos #2418 hogy lehet eltenni a fegyvert (PC)
idegesít, hogy mindig vagy a kezem, vagy a fegyver van előttem
köszi -
#2417 Elvileg amúgy a cuda támogatást engedélyezi. És csak Nvidia kártyával működik.
KATT -
#2416 Rage GPU Transcoding
Since the original publication of this article we've been chatting to our engineers and can now share new information about GPU Transcoding variables that can increase your frame rates, improve in-game visual fidelity, and reduce texture streaming issues.