Rage 1-2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Félve vettem meg sok sírást olvasva, de kellemesen csalódtam a játékban. Nem vártam tõle csodát, engem leköt, grafika tetszik, harcok eddig nagyon bejönnek.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A v-syncet pedig a gaming -> 3d applications -> alulról a harmadik csúszka és húzd teljesen jobbra!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Segítséget kérnék.
Azt írja Wellspring, Locate the Mayor office, bejártam a várost oda vissza, de nem találom.
Ati catalystba hol találom a vsync-et hol találom?
Csak összetett szinkronizálást találtam, de akkor csak fekete képernyõ fogad.
Köszi.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Próbált ki ezt a cfg-t ezzel már nem fagy ki nekem,am a cfg full deafult beállításokat tartalmaz!
http://www.mediafire.com/?6g9p20nvm6jmg9d
Rage = játék nélkül is totál ideges leszel...
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
A cfg-m így néz ki:
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 8192
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 8192
vt_pageimagesizeunique 8192
vt_pageimagesizevmtr 8192
Most már találtam olyan cfg-t, amivel 60 fps villogásmentesen meg van menüben(korábban 37 fps-em volt menüben), de a játék még játszhatatlan számomra.
<#shakehead>#shakehead><#fejvakaras>#fejvakaras>

Nálam így néz ki a játék rageconfig.cfg nélkül!<#buck>#buck><#bdead>#bdead>
De a bevan másolva a cfg,akkor meg kifagy,mikor a wasteland-ot tölti,
cfg nélkül pedig nem!<#ticking>#ticking>
Köszi!!!
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Olyan problémám lenne hogy a kép a kamera mozgatásánál 1 kis csíkban elcsúszik, és a textúrák is késéssel töltenek be.
Van konkrétan 60-70fpsem közbe, nem tudom miért csinálja.
Geforce 9800gt-m van (tudom nem 1 mai darab).
Grafikai beállításoknál csak felbontás meg élsímítást találok ...
Tud valaki alami megoldást esetleg?
'most kezdek visszaovlasni...
May the force serve you well!
Hát valószínû megvárom a patch-et azt majd meglátjuk.
Amúgy köszi a segítséget!
Itt minden tökéletes,viszont ha akár Wastelandba, vagy Futamra akrok menni lefagy az egész, hihetetlen eddig faxa volt...
aztan nezheted a kockakat,de leagalabb gyors