Rage 1-2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki meg megvette ezt a szarságot fogadja õszinte részvétem!
a jatek alatt 2szer kaptam fel a fejem, hgoy vááá amikor tényleg volt textura keses (1mpes kb, de lehetett erzekelni) amugy faszaul fut az alapbeallitassal es leirom 1000redszerre is, sztem szep (a texture pakkra kivancsi leszek)
es baszotthangulatos kis gamma
a nemrovid install utan semmi baja nem volt, letoltottem meg a 2 DLCt , uj nvdiai drivert es azota tolom 😄 most 7 ora jatek es mennem kell a defib upgradeert a dead city hospitalba
kúrvára bejön gyönyörû játék. +like
anti hero
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ha cfg nélkül játszok, akkor high-on van a graf, de a késés szintén ott van.
Utálom ezt a játékot. Sokszor úgy fordítom a kamerát az egérrel, mint egy reumás csiga, hogy ne lássam a textúrák kirajzolódását... omg, játékfejlesztés magasfokon.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Nálam az install után fekete képernyõ és Win7-es üzenet pop up fogadott azzal, hogy "This program has stopped working"
Mindezt jogtiszta dobozos cuccal, és csak ma délutánra sikerült összeraknom úgy ahogy kb. mennie kéne. Szóval vagy kegyetlen mázlista vagy, vagy hazudsz 😛
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Next PC upgrade: 2022
anti hero
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Example 1: (g_fov defaults to 80, we are going to modify this)
cvaradd g_fov (this results in 80 + 15 = g_fov 95) All it is is adding to 80, so if you want a 90 fov you would add 10 to your fov line.
Example 2: cvaradd g_fov -15 (this results in 80-15=g_fov 65) That is just basic extraction from 80 or your 90.
1280-ban FIX 60FPS
Textúra betöltést alig lehet észrevenni.
FElvittem legmagasabb felbontásra. 1600*900 FIX 60FPS!
Parasite Eve 2, best game EVER!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Valaki egy mentést tud adni a Rage - Authority Prison küldetés legvégén mikor elhagyjuk a börtönt?
[email protected]
Next PC upgrade: 2022
2. visszaolvasol és próbálgatod a millió 1 cfg variációt
hasonló. kicsit többet vártam, de voltam már mással is így. egyre jobban tetszik.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak