3817
-
#2495 Azért mert van néhány homályosabb rész attól még kurvajól fest a nyilt világ.
Nézd meg Crysis elfut-e a gépeden fix 60 FPS-el.... -
#2494 De vajon hogy nézne ki max textúrával ?
-
Feared #2493 Most stabilan fut a játék minimális textúra betöltésekkel, ellenben a látvány az tragikus. Hol itt a forradalmian szép grafika...?
Iszonyat low res textúrák mindenütt. Kb. 5-6 éves szintű látványvilág, vagy még régebbi. Elvileg majd egyszer lesz egy high texture pack, de a fejlesztők szerin az valami 70-80GB méretű lesz. Pff. kész vicc, nézzük csak meg a Crysis 1-et, az 4 éves játék és köröket ver a Rage-re.
Na mindegy, lényeg, hogy fut a cucc rendesen, de 9 ezer forintot nem ért meg sajnos, sem látvány, sem játékmenet terén.
Igy két óra után 10/6 körül adnék rá. -
#2492 #2468 :P -
#2491 Ipon teszt 88% -
#2490 Nagyon köszönöm, hogy ezt így leírtad. Nekem tetszett a játék. -
#2489 Na jó de ki az a hülye aki egy szarért pénzt ad? Ez a szarakodás is nyilván használ a PC-s eladásoknak. -
#2488 én xbox360ra nem vettem meg a játékot és nincs vele (technológiai) gond, de valahogy igazi régi id hangulat (vagy lehet hogy ma már engem nem érdekelnek az ilyenek, akkor sem ha id), de "mindegy" az egyik legszebb játék a gépre. -
#2487 Nem hiszem, hallod AMD mondta nekik hogy ez így jó lesz, és ők ebben a hitben volta. -
#2486 Sally a legjobb csaj a játékban :D -
#2485 Akik ezért pénzt adtak azok többsége konzolos ott meg nincs ilyen sírás.
Majd Carmack kitalálja hogy pc-s sirások miatt nem is lesz doom 4 pc-re! -
#2484 Azta kurva...még mindig nem jó ez a szar? Látom még ezerrel megy az ini. buherálás!
Ennek a carmack-nak nem sül le a pofájáról a bőr hogy egy több éve készülő játéknál a játékosoknak kell már szinte átprogramozni az egészet hogy egyáltalán tudjál vele jáccani? Sokan ezért pénzt adtak ki a kezükből hogy tudjanak ezzel a tákolmánnyal játszani! Ez óriási pofátlanság!! -
strebacom #2483 Köszi..nézem!! -
#2482 Térkép ha segít:
-
#2481 Csak ezt így csinálták, amire koncentrál a játékos arra kell fordítani a több energiát.
Karakterek+fegyverek -
#2480 azon az emeleten egyik ajtó, rávan irva, énis nehezen találtam, de ott lesz -
#2479 Ezzel én is szívtam. A felső emeleten keress egy kék ajtót amin szép homályos textúrával :) rá van írva hogy Management Office :) -
strebacom #2478 Segitsetek már:
EZT hol találom...
Köszi!! -
#2477 Igen
A parancsikont megcsináltad úgy, ahogy utánad is írják ? -
#2476 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az a lényeg, hogy az Authority -t irányító parancsnok még az Ark program indítása előtt "megpiszkálta" azokat az Ark -okat amelyekben a saját emberei voltak úgy módosítva a kiemelkedés időpontját, hogy jóval a többi előtt aktiválódjanak. Ezután megtartva saját magának a csúcstechnikát nekiállt uralkodni a földön. Ráadásul a "Nanotrites" segítségével emberkísérletekbe kezdett és létrehozta a mutánsokat bár természetesen nem egészen ez volt a cél... :) Az embereknek "hivatalosan" persze azt mondták, hogy az Apophis meteor és a benne található érc a felelős a mutánsokért.
Mivel az Ark -ok úgy vannak programozva, hogy egymástól eltérő időpontokban emelkedjenek ki, az Authority módszeresen megkeresi és levadássza őket. A néhány ritka túlélő alapítja meg az ellenállást amihez aztán mi is csatlakozunk. Mivel minden Ark -ban van egy kódolt adattároló amikből eleget összegyűjtve megtudható minden egyes Ark pontos helyzete és aktiváló kódja ezekből szerezzük meg az utolsót a végén. Aztán a kódok segítségével betörünk egy Authority bázisra és a nagy teljesítményű adója segítségével aktiváljuk egyszerre az összes még megmaradt Ark -ot. -
mester1987 #2475 jaja! -
#2474 Az lenne az igazi ha a többi textúra kidolgozottsága egyenes arányban lenne a karakterek kidolgozottságával!
-
#2473 Nekem is így ment amíg ezt meg nem csináltam:
AMD/ATI-nál. - update1-et kell felrakni rá - utána a drivert a 11.10 previev 2est - majd csinálunk egy új parancsikont és ezt hozzá tenni--> +jobs_numThreads 0 -
#2472 Rage\base\rageconfig.cfg-be
levettem a
seta image_anisotropy "0"
meg
seta r_multiSamples "0"
Így is azonnal leáll.
Jó helyen van a fájl? -
meteoreső #2471 Ja nekem is ATI 4000 széria van
Update 1
11.9 legújabb driver de semmi
5 másodpercből 4 ben áll a játék.
az update1 ben van vsync meg még vagy 4 beállítás
de nem oszt nem szoroz
máshol van a hiba forrása
azt a mondatot bírom a játék gyártói a videókártya gyártókat okolják... :)
minek ennyiféle kártyát gyártani ejj
mindenki vegye meg a 120 ezreset és kész :))
-
-
#2469 A config fileban ki lehet ezeket kapcsolni -
#2468 Ezt olvassátok el! Érdekes teszt, sok mindent kiveséznek benne.
Rage - a harag napja! (teszt)
Valaki mutatta egyszer ps3-on hogy picit ott is lassan tölt be a textúra.
Akkor jól tippeltem hogy azért mert a full játékot nem lehet telepíteni a vinyóra.
"A két konzolon egyébként meglepően egyformán muzsikál a játék, bár PS3-on néha lassabban töltődnek be a textúrák, mint Xbox 360-on (de ehhez utóbbin kell egy teljes install)" -
#2467 Na, én is végigvittem. Nem volt 8 óra se. Mondjuk nem sok mellékküldit csináltam:S
Aki végigvitte, spoilerbe leírná végül is mi a vége? nem teljesen értettem:S
Ám nekem bejött, szerintem kezdem is el előről, de most minden küldit megcsinálva. -
#2466 Ja, utána kiírja, hogy a műveletet nem sikerült végrehajtani, de azért a futó exét kiveszi.
@Tibbor!
Sajna, indítottam már berugókarral is. Akkor sem indult.
De köszi, gondolom, nem csak nekem szántad.
Laci. -
#2465 Tehát, amint elindítom, szinte azonnal leáll, de a feladat kezelőben bent marad, és nem tudom a rage.exe-t folyamat leállítással leállítani, csak folyamatstruktúra leállítással.
Mond ez valamit? Mintha összeakadna valamivel, de mi a kutyaszarral? Mit indít még el, a III. Világháborút? -
Tibbor #2464 Csak egy tipp, hátha néhányan nem próbálták és gondjuk van a Skidrow patch után(textúra szétesés, diavetítés szerű FPS):
NE a Rage.exe-vel indítsátok a játékot, hanem a Skidrow mappában található Launcher.exe-vel!!!
FONTOS: nekem XP-m van, GeForce 9800 GT-m és 275.27-es driverem.Semmi cfg.file-t vagy konzolos okosságot nem használok.A játék remekül fut, még a textúrakipakolás is alig észrevehető.
Remélem, segítettem valakinek. -
#2463 Csak "Use Application Settins" van.
Külön nem tudom kioffolni egyiket sem. -
#2462 Látom, írtok az ATI Driver, kontra játékról.
A véleményem kicsit eltér az általános internetes fórumokon - főleg nVidiás fórumokon - megszokottól.
Elnézést a pofátlanságomért, de nem kártyát-drivert kell egy játékhoz készíteni, hanem fordítva.
Bocsi, cimbi itt egy tükör, csinálj 'má hozzá egy Bömöst, mert pofán váglak, 'kocsog, vazze! -
#2461 Anisotropic filtering, Antialiasing legyen OFF, illetve a Catalyst beállításokkal próbálj meg játszani. -
#2460 Ja értem, a warez javítás ennyi. Az más.
-
#2459 "A Rage hibát észlelt és leáll!"
Az első 3xDVD-vel is ez volt, és a mostani 3xDVD5-tel is.
Még soha nem indult el.
Úgyhogy megint törölhetem, ha csak nem tudjátok a megoldást.
Lehet, hogy volt róla szó, de hagy ne olvassak vissza ennyit.
Ráadásul, egy ideig a topikkal tartottam, de addig senki nem szólt erről semmit.
(Ja, Dx, ++, driverek, még a rage driver is fent volt, mert miután ez sem ment, visszaraktam a legfrissebbet. ATI, 4 magos proc, 4 gig ram, XP frissítve. Még az Office-t is hagytam neki.)
Minden más játék, warez, eredeti, tökéletesen működik,...kizárólag ez a játék nem megy.
Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni, mert kíváncsi vagyok rá, de így pláne nem veszem meg!
Laci. -
#2458 Figyu a legdurvább láthatatlan fal az ott van ahogy mész vissz arra ahol a játék kezdődött. Az a nagy lerobbant gáz vagy nem tudom már mi az. Szóval ahonna már csak gyalog tudsz menni van egy láda amire rá van támasztva két faléc és a faléc átlóg a korlát felett. De nem lehet átsétálni mert ahogy mész a deszkán a korlát felett megakadsz, de a vicc az hogy a másik oldaról simán oda lehet menni -
Bhalage #2457 nem tudom mi volt a neve de a combat shotgun upgrade, az a lenyeg, hogy nem egyesevel toltogeted utana a shotiba a skulot, hanem tarcserevel ! -
#2456 A warez update akkora. Gondolom a komplett módosított csomagokat rakták bele. Maga a patch egyébként 200MB alatt volt.