Rage 1-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doc Hooliday
Kinek képzeli magát ez a szõke köcsög? Miért nem lazáskodott ezzel a bicskanyitogató pc-ócsárló dumájával a megjelenés elõtt? Megveteti a rengeteg emberrel a szarját, utána meg jön ezzel a gagyi dumával? Szerintem itt le is húzta magát a budin ezzel a dologgal!

Aki meg megvette ezt a szarságot fogadja õszinte részvétem!

pcn tolom termeszetesen, win7 64biten
a jatek alatt 2szer kaptam fel a fejem, hgoy vááá amikor tényleg volt textura keses (1mpes kb, de lehetett erzekelni) amugy faszaul fut az alapbeallitassal es leirom 1000redszerre is, sztem szep (a texture pakkra kivancsi leszek)
es baszotthangulatos kis gamma

a nemrovid install utan semmi baja nem volt, letoltottem meg a 2 DLCt , uj nvdiai drivert es azota tolom 😄 most 7 ora jatek es mennem kell a defib upgradeert a dead city hospitalba

kúrvára bejön gyönyörû játék. +like

anti hero

kill3r21
csk rövid
Subway Town nagyon jól meg lett csinálva, nagyon hangulatos.

Fpocok
Elején vagyok mégcsak, de a fegyverjáték nem rossz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Ok, kösz. Akkor teszek azzal is egy próbát 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem teljesen oldotta meg a textura töltést,de lényegesebben csökkent. BF3 beta driver-el.

Mindenbõl van egy kicsi olyan FPS 😊 Border,Fallout,Mad Max, Book of Eli, Doomsday..

én 1980x1080-hoz ezt cvaradd g_fov 20 használom. ezzel a legtökéletesebb...mintha én fognám a fegyvert <#violent>

Shep
Amúgy akinek a buhera után megjavult és Nvidiás melyik drivert használja, a Battlefieldes bétát?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

FPS sivatagban.
Valaki a játékmenetrõl/élményrõl is irhatna már.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Bokafix2
Nálam az a vicc, hogy bármilyen cfg-t csinálok hozzá, sokkal szarabb lesz a grafika, ilyen ultra low textúrákat nyom be, és a textúra betöltés ugyanúgy késik... szóval megmarad a késés is, és még hozzá a low grafika... kegyetlen szép. <#idiota>
Ha cfg nélkül játszok, akkor high-on van a graf, de a késés szintén ott van.
Utálom ezt a játékot. Sokszor úgy fordítom a kamerát az egérrel, mint egy reumás csiga, hogy ne lássam a textúrák kirajzolódását... omg, játékfejlesztés magasfokon.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Voltan
Persze, de te nyilván XBoxon játszol 😛, vagy pedig szerencsés konfigod van.

Nálam az install után fekete képernyõ és Win7-es üzenet pop up fogadott azzal, hogy "This program has stopped working"

Mindezt jogtiszta dobozos cuccal, és csak ma délutánra sikerült összeraknom úgy ahogy kb. mennie kéne. Szóval vagy kegyetlen mázlista vagy, vagy hazudsz 😛

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
Nem tudom mi az a sor csak benne volt hogy FOV és beraktam amúgy a automata cfg csináló adta ki minden maxra rakva benne!

Next PC upgrade: 2022

nekem elejetol olyan, fura is olvasni itt aezt a sok nooboskodast, meg cfg baszkuralas, nalam a jatek install, dlc lotoltes es azota game game game kurva jo es kurva szep +like

anti hero

DarkSector
Venni bábukat hozzá. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ja már utánna néztem, hát jól elirta....

Example 1: (g_fov defaults to 80, we are going to modify this)

cvaradd g_fov (this results in 80 + 15 = g_fov 95) All it is is adding to 80, so if you want a 90 fov you would add 10 to your fov line.

Example 2: cvaradd g_fov -15 (this results in 80-15=g_fov 65) That is just basic extraction from 80 or your 90.

benőmenő
keress rá hátha elhépelte, és a FOV-ot asszem úgy számolja, hogy 80-tól és, ha beírsz mondjuk 10-et, az 80+10=90-es FOV lesz.
"cfg-be: r_sb_frustomFOV "xy" ez nem müködik 80-ra állítottam és ugyanolyan maradt!!

Fpocok
HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLY FUCKING SHIT!!!!!!!!!!!!!!

1280-ban FIX 60FPS
Textúra betöltést alig lehet észrevenni.
FElvittem legmagasabb felbontásra. 1600*900 FIX 60FPS!

Fpocok
Na felraktam. 60 FPS. Viszont sakkozni lehet mindegyik textúrán. Ilyenkor mit kell csinálni vazze? 😄

Fpocok
MEgvan.

Fpocok
csak a preview et találtam, de van prev2 is nem?

Fpocok
Linked van hozzá, mert nem találok.

Nekem 11.10 prew2 vel megy rendesen. Sõt elvileg elég volt az ATI driver a futtatáshoz, a config file+cache folder a textura betöltésen javított, bár elõtte sem volt rossz, de észre lehetett venni (6870-es kártyán)
Fpocok
És melyik a jó ati driver? 11.6 ugye?

Tatyla
na ezzel a beállítással már tudtam játszani de olyan szinten ronda még így is a játék hogy sírok,aki poszt apokaliptikus lövöldére vágyik annak továbbra is a borderlandsot ajánlom...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
rageconfig

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fpocok
És milyen néven kell elmenteni azt a filet, amit azon a http://donotargue.com/cfg-makers/rage/ oldalon kapok?

Shep
Nvidia azt mondta 2014-re a PC lesz a vezetõ játékplatform 😊

Már rég nem az a vezetõ platform...õ legalább õszinte.

Fpocok
MUHAHA. Egy rossz konzol port is elszégyelné magát. A legmagasabb és legalacsonyabb felbontás között kb 5!FPS különbség van.

Már nem a PC a vezetõ platform

Ha az id Software mondja már ezt...

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Rayden02
Hát nem!<#idiota>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Megcsináltam az id könyvtárat de nekem tök üres nincs abba cache ...
ja és mondjuk a kódolás sem mindegy szerintem.ANSI kódolással nálam CTD. Ti melyiket használjátok?
Rage/Base könyvtárba

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Arra figyeljetek azért, hogy ne csak úgy nevezzétek át, h cfg-t írtok a végére, mert sokszor rageconfig.cfg.txt lesz belõle. Total Commanderbõl átírhatjátok.

killecske
Helló

Valaki egy mentést tud adni a Rage - Authority Prison küldetés legvégén mikor elhagyjuk a börtönt?
[email protected]

Fpocok
Hova kell másolni a cfgt?

látom nem unatkoztok <#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>
grebber
Értelme van mivel a küldetésért mész 😄 csak hát ja,de mondjuk ezt mondták is hogy szinte 50-50% lesz az fps és autós részek aránya.

Next PC upgrade: 2022

Az elsõ küldetésnél tiszta GOW deja vu-m volt.

Fpocok
Azért fasza az olyan játék, ahol próbálgatni kell millió cfg filet, hátha valamelyik mûködik lawl 😄

Shep
1. vársz a javításra
2. visszaolvasol és próbálgatod a millió 1 cfg variációt

Shep
Egyik haver pl, pont ezért mondta vissza a rendelését (xbox), mert olvasta a cikkeket és kiderült, hogy értelmetlenül küldözgetnek jobbra, balra.

Viktorr
Arra mi is a megoldás,amikor a játék lassan tölti be a textúrákat?

Frank99
<#eljen>

hasonló. kicsit többet vártam, de voltam már mással is így. egyre jobban tetszik.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
config fileom nincs.

nvidia vezérlõpultban bekapcsoltam a vsyncet (elõtte volt vízszintes csík nekem is...)

nvidia gts 450, 4 giga Geil ram, Phenom II X4 965, Gígabyte 850 UD3.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak