3817
  • DarkSector
    Ez most mondom hogy kevert.
    A renderelt 3d-t vegyítették a rajzos grafikával, ezt irták is régebben.
  • DarkSector
    Pedig az.
    Félig rajzolt, ez tisztán látszik....
  • CalebJoe
    Igaz le próbálják utánozni a valóságos környezetet de csak műnek hat még mindig, ha majd CGI szinten lesz akkor azt mondom na ez az, de még az soká lesz.
    Ilyen volt annó a XIII is na az tényleg full rajz volt és mégis mai napig az egyik legjobb fps pedig nem csillogott villogott vagy a Borderlands.

Sajnos ez a Rage se nem élethű se nem rajzos hanem egy fos design szerintem valami nagyon egyedit akartak de nem jött össze.
  • Shep
    Hát szerintem ezen hülyeség vitázni, mert mindkettő jó az, hogy neked valamelyik nem tetszik csak egyéni ízlés kérdése.
  • MerlinW
    De mit szeretnél eltüntetni?:) Nincs cell-shading effekt a játékban:)
  • mester1987
    hát szó-szó
  • mester1987
    vagy valaki remélem majd tud valami parancsot adni a játékhoz hogy eltűntesse teljes egészében...
  • MerlinW
    Akarták = nem az lett, ergo nem kell kikapcsolni. Egyébként 100x többet ér egy stílusos/művészi képvilág, mint egy krájzisz féle élettelen valóságutánzat.
  • mester1987
    azt mondod rajzolta akarták csinálni?! hát remélem ki lehet kapcsolni majd mert egy percig sem akarok a borderlands-re emlékezni
  • BoneDragon
    Visszagondolva anno milyen parás játék volt, most meg szemrebbenés nélkül végigtolnám...
  • KranaZoli #2525
    Én akkor kifejezetten szerettem a fegyverek hangját. :D
  • Magnum PI
    De szar hangja volt a fegyvereknek :D. A Rage-ben az nagyon jó.
  • meteoreső
    Az IPON teszt a játékra vonatkozik és hangsúlyozták NEM PC-n tesztelték a felmerülő nehézségek miatt.
    ez a :
    rage.exe +jobs_numThreads 0
    valóban működik ATI -ra nagyon köszönöm !
  • KranaZoli #2522
    Értem. DOOM 3-ból van átemelve, ha emlékeztek rá:

kb. 2 percig bele kell tekerni.
  • MerlinW
    Én. Mondjuk nekem egy szál problémám sincs a játékkal hál'isten.
  • Hunor1
    ok, thx! egyelőre csak olyan 1300 lóvém van...Ezek szerint még nem kell minden cucc. gondolom lesz még ide komolyabb küldetés is.
  • morzsi555
    Boltból kell megvenni a tervrajzokat és akkor tudsz készíteni robotot, meg mindent. Igazából faék egyszerűségű a játék, boltból mindent meg tudsz majd venni, amit meg nem azt meg megkapod majd. A legnagyobb mutáns kivételével igazából mindennel meg lehet ölni mindent. Ököllel, verekedve is végigjátszhatod.
  • Hunor1
    #2497....kár hogy a topik 99%-ban csak a grafikáról szól.
    volt pár kérdésem a kampánnyal kapcsolatban..de mindegy.
  • Feared
    Ezt én is aláírom. A környezet, és a karakter animáció kiváló.
    Én is azt hittem csak a sok kötözködő troll pampog a tárgyak miatt, de annyi van mindenütt, hogy lehetetlen nem rájuk közelíteni, amikor másodpercenként elhaladsz egy szék, asztal, hordó, roncs mellett és látod milyen ősrégi minőséget idéznek. Megint csak azt mondom nézzük meg a Bulletstormot, hasonló játék, ezerszer jobb látványvilággal, szerintem...
    De mindegy, majd egyszer veszek új vgat, talán valamit az is fog segíteni...
  • DarkSector
    Igen ezt mondom énis, szép a Crysis, csak legyen géped hozzá.
  • Magnum PI
    Ahogy a #2446-ban is leírtam, maga az engine nem nagy cucc és semmi meglepő nincs benne hogy 60fps-t tud. Minden előre ki van számolva, le van renderelve textúrára. Ne hasonlítsuk már össze cryenginnel könyörgöm. Nagyságrendekkel több poligont mozgat és sokkal több effektet használ. Technikai értelembe az cryengine sokkal fejlettebb és kész. Az unreal engine is az. Az hogy melyik játék a jobb vagy szebb az már szubjektív
  • DarkSector
    Nemtudom csak belelestem a neten mik lesznek később. :) nekem bejön a látványvilág, pedig rühellem a cell-shaded keverék grafikákat.
    És ez nem rendes rendelt 3d grafika, tudtommal hanem a rage elvileg kicsit direkt ilyen rajzoltra akarták csinálni, hogy ez bejön-e valakinek vagy nem hát embere válogatja.
  • KranaZoli #2513
    Hát az qrva jó a kis robot. :) Lehet majd ilyet is?! Cool! :D
  • DarkSector
    Nah beidőzitettem ezt a részt nézd meg, most nyomj a videóra.
  • DarkSector

nemtudom a környezetet nézem. :)
  • rage
    Lehet ha kijön a high texture pack PC-re, utána már minden téren megüti az elvárásokat.
  • DarkSector
    Tudom megértelek titeket is, de ha nyomulsz a játékban belátja mindenki, (persze ha erős a géped és automatán mindent enged a játék látványra) hogy kurvaszép az összhatás.
    Gondolom érted mire gondolok.
  • grebber
    LOL hogy lehet végig "gugolva" játszani
  • grebber
    Vannak igen, de nem ennyire szembetűnőek!

• DarkSector
    10 éves ciki technika 60FPS-el...hát jah.
    Nemtudom én nem sírnék, mert ahhoz képest ilyen hogy RPG-FPS!
    Crysis nem az.

Szerintem a gond a nagy elvárásokban rejlik, Doom 4 nem ilyen lesz mert az nem nyílt világú RPG-FPS lesz ott elbír a gép többmindent, de itt ez volt a megfelelő hogy mindenkinek fusson jól, nem pedig egy techdemo. Szerintem.

• DarkSector
    Ez csak példa, mert sok más szépen van megcsinálva, a többi játékban is vannak trükközések...
  • DarkSector
    jah oks értem...
  • rage
    A környezettel semmi baj, a házakban lévő tárgyak azonban sok évvel ezelőtti minőséget idéznek.
  • grebber
    Shoti az elég jó mindenre!Később meg lesz rakétavetőd!
  • grebber
    2-3 váza meg autamaták.
    Akkor te ebben a játékban vakon mész mert mocskos mod sok tárgy (közel sem 2-3 )kidolgozatlan fos szarkupac kb 2003-as graf szintet ha megütik.
  • rage
    Úgy értettem, hogy szerintem ő állította be cfg fileban
    Vagy mondjuk a játék videobeállításain belül a texture cache-et
    (Small vagy Large)
    Már ha fent van nála a patch.
  • DarkSector
    CFG

Witcher 2-nek brutál a gépigénye maxon ezt tegyük hozzá azért. :)
  • Feared
    Én simán beáldoznék 20-25 fps-t a jobb látváby oltárán.
    A Witcher 2 elfutott stabil 30-35 fps magasságában, és tökéletesen jó volt, emellett gyönyörű.
    Szerintem jönni fog itt még egy textúra patch, egyszerűen nem hiszem el, hogy 2011-ben így kell kinéznie bármilyen tereptárgynak, ez már 10 éve is ciki lett volna. Persze az én kártyám is 3 éves, mondhatnánk, hogy elavult technológia, na persze, de a legfrisebb játákok is csodásan futnak rajta, hibátlan látvánnyal.
  • Hunor1
    Dead Citybe kellene mennem. Sok skuló kell hozzá? Ja és még nincs ez a pókféle robot ami mindenre lő /vagy nem is kell még?/ kórházba kell a defiblillátorhoz cucc. De gondolom a városba más küldetésekkkor is kéne menni nem?
    A nagyobb mutánsok/dead cityben/ ellen mi a jó fegyver?
    köszi.
  • DarkSector
    Nincsen olyan hogy max textura ba+ nemtudom ki indította el ezt a baromságot, de maxtextúra van a játékban ha erős a géped de direkt van így hogy gyors legyen a játék, és 60FPS meglegyen ezt fogjátok már fel, mert 2-3 váza meg sörautomata haloványabb de részletes a környezet, szép változatos helyszínek.

A házak nem 5-6 lemezből épülnek fel mint a Crysis-ban. Tiszteletem a Crysis-nak de ez az igazság.
    A Crysis egy sik terep meg 600 kókuszfa.