Rage 1-2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Komolyan mondom, hülyét kapok ettõl a játéktól!!
Parasite Eve 2, best game EVER!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Csak hogy tudjam hogyan érdemes belõni.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
kipróbálom köszi :)
Azért így már picsa jól néz ki, az én kis régi konfigomon.....ha kezdetektõl igy indult volna, top3as játék lehetett volna :)
- majd csinálunk egy új parancsikont és ezt hozzá tenni--> +jobs_numThreads 0
megszünteti a beakadásokat
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Rage.exe +cvaradd g_fov 20 +com_allowconsole 1 +com_skipIntroVideo 1 +g_showplayershadow 1 +m_smooth 0 +jobs_numThreads 0
bocs a hülye kérdésért. pontosan mit jelent az, hogy hozzáadni a parancsikonhoz? pontosan hova illesszem be a sort?
köszi
Mostmár csak 1 gondom van, 2 percenként 5-6sec teljes fagyás, még a hang is leáll egy pillanatra, valaki 5let?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
És sajnos a Rage Perf. Drivert nem tudtam feltenni, mivel az csak Vista és Win7-re jó, nekem 32bit Xp van a gépen, így csak a 11.10 driver ment fel, de az is ugye lefagyaszt mindent.
AMD-nél.
- update-et kell felrakni rá
- utana a drivert a 11.10 previev 2est
- majd csinálunk egy új parancsikont és ezt hozzá tenni--> +jobs_numThreads 0
S lõm Textúúra.
Emiatt a parancs miatt semmi akadozás semmi késés és stabil 45 fps :D
MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Ahol van az öreg fószer szerel valamit, mellette ottvan a csaj.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
+jobs_numThreads 0
ezzel a paraméterrel kell indítani a játékot, nálam megszüntette az akadást teljesen.
changelog:
"- If you have an AMD graphics card with a dual core CPU system you may
experience severe hitching and low frame rates. This has been
identified as a driver problem. We are actively working with AMD on
a solution to this problem. As a temporary workaround you may add the
following to the RAGE launch options in Steam:
+jobs_numThreads 0
The launch options can be found by right-clicking on RAGE in Steam
and selecting "Properties". Then click on "Set Launch Options" in
the dialog that pops up."
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
bocsi, ez kikívánkozott
Persze, sokan úgy gondolkodnak, ahogy Te is írtad, ennek köszönhetõen van minden játéknak X része, s kicsit ennek is köszönhetõ, hogy utána a fórumok másról sem szólnak, mint hogy mekkora csalódás, sehol sincs az elõzõ részhez. (Ami meg sehol sem volt az azt megelõzõhöz)
:-)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
példa: Fable-t anno nem tartottam nagy játéknak (eleve nem vagyok annyira RPG-s, megunom õket), de mivel már lassan a 4. része készül, így már sokkal inkább elkezdeném az elsõ részt, mint anno.
Bízzunk benne, hogy amikor majd készítesz egy programot, akkor nem úgy állnak hozzá majd akik kipróbálják, hogy "ezt meg se nézem, mert aki csinálta, még nem tett le semmit az asztalra"
:-)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szóval nem tudom ezt mi fogja megoldani, de remélem hamarosan jön rá valami.
P5KC Core2Duo E8400 4Gb Geil ultra ddr2 800Mhz GIGABYTE HD6850 OC 1Gb Sound Blaster Audigy Chieftec 550W Hanns-G 19\"
Emberek, 1 baki miatt nem kellene megkövezni egy programozót, mert én is az leszek, és már elõre félek, h 1 hiba után eláshatom magam xD
Én a Dead Island-ot elvbõl el se kezdtem, mert a fejlesztõi számomra nem csináltak érdemleges dolgot. Meg nem tûnt nekem élvezetes játéknak az elõzeteseibõl sem.
Ez meg Id. Ebben ha nyulakat kellene 3 órán át kergetni, és kockákból állna a játék, akkor is végigjátszanám, mert ez id, ez divatjáték, ezt nagy arcok készítették. Lehet, h most technikai gondokkal küzd, de ez van, én is programozónak tanulok, és megértem valamilyen szinten.
Õk már bizonyítottak elõttem, szóval ezt az egy hibát elnézem nekik.
Én most telepítettem fel másodjára +11.10-es ati driver, és az új patch. Végeredmény = azonnali CTD amint betölt a játék.
Hát azt hiszem Doom4 megmarad majd warezban, mert tõlem az ID több pénzt nem lát az biztos...
Pedig drivert sem cseréltem (11.8)