Rage 1-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milyen drivert tettél fel? Ennek az XP változatát? http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU122AMDCat1110PreDriverV2.aspx

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Na, én is feltettem a javítást, és most már minden tökéletesen mûködik, nincs akadozás, 60 fps környéke, csak a vsyncet kell még megoldani...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Most letöröltem mindent manuálisan ami ati mappa maradt, plusz registry törlés is volt. Újra 11.10 driver fent, most ment a new game-el a játék, viszont texture pop in megmaradt. Kimentem menübe, átállítottam a memóriaméretet large-ra, akkor elkockásodott azonnal az egész játék. Visszaállítottam small-ra, semmi sem változott. Megint lareg --> CTD.
Komolyan mondom, hülyét kapok ettõl a játéktól!!
Fpocok
Arra neked kell rájönni, mi a kényelmes neked, mi az, amin játszható.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tatyla
de attól még lesz :D

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Bokafix2
A patch óta van olyan a videobeállításokban, hogy vsync, textura, AA, ezeknél nálatok hogy van beállítva? vsync on vagy off, textura méret large vagy small, és az AA small vagy high-re van állítva...?

Csak hogy tudjam hogyan érdemes belõni.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Empty
Vsyncet miért állítja offra magától?

Örülj neki, nálam update óta el sem indul a játék.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Fpocok
Akkor mégsem lesz új gép? :D

Tatyla
omg,lol,az update bebizonyította hogy nem a gépem a szar,full beállításokkal szakít mint állat és textura is van :D

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nálam is jól néz ki,pedig egy mezei Geforce9600gt-n tolom

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

JimKirk
Umad?
kill3r21
gondolom ez a lényeg : "+jobs_numThreads 0"
kipróbálom köszi :)
Azért így már picsa jól néz ki, az én kis régi konfigomon.....ha kezdetektõl igy indult volna, top3as játék lehetett volna :)

- majd csinálunk egy új parancsikont és ezt hozzá tenni--> +jobs_numThreads 0

megszünteti a beakadásokat

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Én csináltam egy batch file-t így indítom és minden tökéletes(ahogy már lentebb írtam):

Rage.exe +cvaradd g_fov 20 +com_allowconsole 1 +com_skipIntroVideo 1 +g_showplayershadow 1 +m_smooth 0 +jobs_numThreads 0

szeva

bocs a hülye kérdésért. pontosan mit jelent az, hogy hozzáadni a parancsikonhoz? pontosan hova illesszem be a sort?
köszi
kill3r21
Nah így már mindjárt más a helyzet kedves ID!

Mostmár csak 1 gondom van, 2 percenként 5-6sec teljes fagyás, még a hang is leáll egy pillanatra, valaki 5let?
Fpocok
Ne etessétek a trollt.

Ekkora marhaságot összehordani!!!!!

Te beteg vagy.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

killecske
Egy mentést tud adni? A Authority Prison küldetés után. Felraktam a pach-t de ugyan úgy kifagy. Vagy van erre valami megoldás?

Új játékot kezdtem, nem fagyott ki azonnal, viszont kb. úgy néz ki mint egy Atari játék 30 évvel ezelõttrõl. :)
Jaja így simán megy, még a 3870es atimon is :)

Nem próbáltam új játékot kezdeni.
És sajnos a Rage Perf. Drivert nem tudtam feltenni, mivel az csak Vista és Win7-re jó, nekem 32bit Xp van a gépen, így csak a 11.10 driver ment fel, de az is ugye lefagyaszt mindent.
kösz testvér már végre megy.

AMD-nél.
- update-et kell felrakni rá
- utana a drivert a 11.10 previev 2est
- majd csinálunk egy új parancsikont és ezt hozzá tenni--> +jobs_numThreads 0

S lõm Textúúra.

BlastR
Minden buhera kitörölve 11.10v2 update1 + az ikonnál a célmezõbe ez hozzáadva +jobs_numThreads 0
Emiatt a parancs miatt semmi akadozás semmi késés és stabil 45 fps :D

MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB

mooo
Érdekes dolog,hogy mennyi AMD usernek van még problémája,nekem a patch és a Version 2 Preview Driver,minden problémámat megoldotta:nincs fps ingadozás,nem akad már be a kép se,nincs textura betöltési probléma sem és fix 60 fps.Na meg még crash se volt.
pisztácia
Hoppáá:S Akkor vele nem beszéltem. Na majd visszamegyek, mert a csaj nagyon ott van:)

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Dency
Legelsõ város XD
Ahol van az öreg fószer szerel valamit, mellette ottvan a csaj.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Rögtön az elején ott van a bázison, a mûhely mellett.
Nos, azoknak akiknél a pecs után is akad 3-4 másodpercenként, van megoldás:
+jobs_numThreads 0
ezzel a paraméterrel kell indítani a játékot, nálam megszüntette az akadást teljesen.
changelog:
"- If you have an AMD graphics card with a dual core CPU system you may
experience severe hitching and low frame rates. This has been
identified as a driver problem. We are actively working with AMD on
a solution to this problem. As a temporary workaround you may add the
following to the RAGE launch options in Steam:

+jobs_numThreads 0

The launch options can be found by right-clicking on RAGE in Steam
and selecting "Properties". Then click on "Set Launch Options" in
the dialog that pops up."

pisztácia
A bumerángos csajjal mikor találkozunk? Én már subway townba vagyok, és eddig nem találkoztam vele...:S de bumerángozni tudok.

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

egyáltalán minek kellett textura cache beállítást beletenni, mi a sz*rt segít az: kb a 100%-nak a 15%-át teszi ki, egyre több esély van rá, hogy törlöm ezt a ganédombot...

bocsi, ez kikívánkozott
Jó, a legújabb AMD driverrel, és a patchhel még mindig játszhatatlan a játék. A textúra még most is késõbb tölt be, és megáll néha a játék.

rage
Pedig az igazán nagy durranások általában egy-egy sorozat elsõ részei (nem véletlen lett belõlük utána második is) illetve néhány addig ismeretlen csapat elsõ, nagy áttörést hozó címe volt. :)

Persze, sokan úgy gondolkodnak, ahogy Te is írtad, ennek köszönhetõen van minden játéknak X része, s kicsit ennek is köszönhetõ, hogy utána a fórumok másról sem szólnak, mint hogy mekkora csalódás, sehol sincs az elõzõ részhez. (Ami meg sehol sem volt az azt megelõzõhöz)
:-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Hát ez egy elég hülye logika.

Hát szerintem senki sem úgy kezeli azokat a dolgokat, amik még nem ismertek, mint azokat, amiket mindenki ismer.
példa: Fable-t anno nem tartottam nagy játéknak (eleve nem vagyok annyira RPG-s, megunom õket), de mivel már lassan a 4. része készül, így már sokkal inkább elkezdeném az elsõ részt, mint anno.

Próbáltál már új játékot kezdeni? Van olyan játék, ahol a patch-el használhatatlanok lesznek a mentések.

rage
"Én a Dead Island-ot elvbõl el se kezdtem, mert a fejlesztõi számomra nem csináltak érdemleges dolgot"

Bízzunk benne, hogy amikor majd készítesz egy programot, akkor nem úgy állnak hozzá majd akik kipróbálják, hogy "ezt meg se nézem, mert aki csinálta, még nem tett le semmit az asztalra"
:-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Fpocok
Ha kockásodik, akkor kapcsold be catalyst AI-t. Nekem megoldotta.

Ez a driver van fent nálam, és amikor betöltöm azt a részt, ahova kb. 3 perc játék után jutottam, azonnal kapok egy Rage.exe hibaüzenetet, és crash to desktop. Config file ide, patch oda, mindig CTD a vége, vagy ha megy is a játék, akkor is kockásodik de úgy, mintha egy 30 éves comodore játék lenne amire ötször ráültek és kirántották a kutya szájából.
Szóval nem tudom ezt mi fogja megoldani, de remélem hamarosan jön rá valami.
pisztácia
Köszönjük.

Egy linket légyszi ehhez a v2-eshez!

P5KC Core2Duo E8400 4Gb Geil ultra ddr2 800Mhz GIGABYTE HD6850 OC 1Gb Sound Blaster Audigy Chieftec 550W Hanns-G 19\"

Mondok valami félelmeteset: Én a Duke Nukem Forevert még ÉLVEZTEM is...alkossatok már véleményeket rólam is...

Hát ha így állsz hozzá, és nem jön többet egy ID játék sem PC-re, akkor nem fogok örülni...

Emberek, 1 baki miatt nem kellene megkövezni egy programozót, mert én is az leszek, és már elõre félek, h 1 hiba után eláshatom magam xD

tedd fel a Rage Performance Driver v2-õt
Velem egy gond van:
Én a Dead Island-ot elvbõl el se kezdtem, mert a fejlesztõi számomra nem csináltak érdemleges dolgot. Meg nem tûnt nekem élvezetes játéknak az elõzeteseibõl sem.
Ez meg Id. Ebben ha nyulakat kellene 3 órán át kergetni, és kockákból állna a játék, akkor is végigjátszanám, mert ez id, ez divatjáték, ezt nagy arcok készítették. Lehet, h most technikai gondokkal küzd, de ez van, én is programozónak tanulok, és megértem valamilyen szinten.
Õk már bizonyítottak elõttem, szóval ezt az egy hibát elnézem nekik.

Irigylem aki már tudott játszani vele.
Én most telepítettem fel másodjára +11.10-es ati driver, és az új patch. Végeredmény = azonnali CTD amint betölt a játék.
Hát azt hiszem Doom4 megmarad majd warezban, mert tõlem az ID több pénzt nem lát az biztos...
rage
Nálam szinte teljesen jó lett, pop-up szinte alig.
Pedig drivert sem cseréltem (11.8)