3817
  • gregtom6
    Dehogynem, de a gépen mást is csinálok, viszont konzolon csak játszani lehet( jó, filmet nézni, netezni, de az nem olyan)
  • DarkSector
    Nálad más játék is futna nativ felbontáson.
    Ez nem jó hasonlat. :)
  • DarkSector
    Értem te meg azt nem érted hogy nem lesz olcsóbb nézd meg mennyi egy ps2, ps2 30ezer környékén van, akkor majd egy ps3-at meg ingyen megkapsz,, ha erre vársz akkor hibernáld le magad. :)

Gépedre nem költöttél még soha ennyi pénzt?
  • Sir Quno Jedi
    nem a rageről beszélek még mindig... :D
  • gregtom6
    Hát én speciel nem nagyon költök semmire magamnak. Most vehetnék konzolt, de minek? Lemegy ennek is az ára, mint a PS2-nek, akkor majd meg fogja érni megvenni, addig viszont számomra nem, mert ez akkor is csak egy szórakozásra kitalált eszköz, és ilyen áron csak bizonyos játékokkal számomra nem éri meg.
    Ugyanis lenne egy rakás Xbox exkluzív játék is, amik érdekelnének, de két konzolt meg nem fogok venni annyiért, amennyibe jelenleg kerülnek.
  • DarkSector
    Nem hurrogtak le.
    Miért max felbontásban neked szaggat?
    Mert nekem 1680x1050-ben vigan elfut.
  • DarkSector
    Ettől inygenebben nem kapsz mint most. :)
  • DarkSector
    Persze. De a te vga-d kevés embernek van.
  • gregtom6
    Én türelmes vagyok, várok addig, amíg ingyen hajítják utánam a PS3-at/Xbox360-at :D

De mégis, kinél bankolsz? xD
  • Sir Quno Jedi
    Ez kb. olyan, mintha szólnék, hogy vaze, nem megy 2560x1440-ben egy gáma, erre leugatnának, hogy toljam 640x480-ban, mer abban fut?!? Én hibám, őszintén, hogy natívban akarom tolni?!? :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Nekemse, ne aggódj. DE azért az x360-amnál, vagy a ps3-mamnál nagyságrenddel jobb. :D
  • DarkSector
    akkor hajrá. :)
    van ellenben 65-70%-a játékosknak meg nem rendelkezik NoCompromisszumos géppel! :)
  • Sir Quno Jedi
    Örülök, hogy ti beéritek bármivel lelkesen, de én pl. a Sacred 2-höz is leszedtem a HQ textúra packot stb. Hamár van, használjuk is! :D Gondolom ez önmagában nem bűn, hogy jobban tetszik ÍGY a program, mint amúgy? Vagy de? Ha "csak" ugyanazt a textúrát kapom, minta konzol verzióban, joggal lehetek szvsz. feháborodva egy-egy játék gépigényén és minőségén, elvégre akkor mire verik a nyálukat, hogy DX11, meg 8csiga RAM, meg 2GB vram meg horror árú VGA kell hozzá, meg hasonlók. (nem feltétlenül a Rage-ről beszélek, mielőtt nekemestek) :DDD
  • MerlinW
    Nem fogod elhinni:) Még úgy is, hogy tudom a levegőbe beszélek:) Evvan:)
  • strebacom
    Légyszi valaki segitsen-2586-
  • Fpocok
    Most hogy kijött, kicsit jobb, nem? :D
    Amúgy lehet az ügyfél még sem volt olyan elégedett :D :D (viccelek)
  • bajgunar
    Engem meg ez a "Ütősebb gépem van, mint neked!" stílus sem tetszik!
    Aztán meg itt szenved az atomerőművével, hogy nem megy rendesen, meg max grafon a leWAREZ-olt tört game-je!
    Aztán meg fel van háborodva!
    Ha meg fikázod, ne játsz vele! De ne is írj róla 20 oldalas esszét ide a topic-ba, mert senki (SENKI) sem kíváncsi rá! Ott a warez topic!
    Az meg h kinek milyen gépe van és miért kellett neki, legyen a maga dolga!
    Lejárt lemez már ez a fajta rajoskodás!

Merlin-nek meg teljes mértékben IGAZA van! És nem kell bocsánatot kérni!
    Értelmesebbek meg megértik a hsz-ét és nem veszik magukra!
  • MerlinW
    Én választottam ki az ajándékot, ő csak a pénzmagot szórta a kezembe. Így hát köszönöm:)
  • bélanéni #2597
    Üzenem az elégedett ügyfelednek, hogy remek ízléssel és kellő körültekintéssel választotta ki az ajándékot!
  • MerlinW
    Ha ennyire érdekel, többek között mert ingyen volt. Egyik elégedett ügyfelem fizette az egész konfigomat, grátiszként a munkámért. Ennyi. Egyébként jó hatással van a grafikai alkalmazásokra, miután a legtöbb támogatja a GPU segítségét is (Maya, PS, stb).
  • bélanéni #2595
    Sajnos ezt most én is elloptam, de vissza lehet tekerni bármelyik fórumtémát (mondjuk nem sok helyen szóltam hozzá), amit megvettem, ott sem fikáztam semmit azért, mert nem tetszett. Jobban tenné mindenki ha a játékon kívül értelmes tevékenységet is végezne (munka, olvasás, családalapítás, tanulás, stb...), és akkor meglenne a türelem is az esetleges bosszantó hibákat kijavító patch-ek kivárásához.
  • bélanéni #2594
    Hozzáteszem ez a játék (szerintem) baszott jó!
  • bélanéni #2593
    Engem egyetlen dolog idegesít fel, nagyon nem, mert annyit nem ér számomra az egész játék-téma, az pedig az amikor olyanok verik a nyálukat naphosszat a fórumon, akik nem vették meg a programot. Ennek a rétegnek legfeljebb egy "de bosszantó" vagy hasonló kaliberű mérgeskedést kellene magában(!) megengednie, és legfeljebb egy "hála Istennek hogy nem vettem meg" imát elmormolnia. Ennél többre egyszerűen nincs joga, a több éves fejlesztési munkát ellopta, nem tisztje hogy kiossza a fejlesztőket/kiadót/stb... Természetesen ha valaki súlyos ezreket leszurkolt a sarki boltban, attól teljesen jogos a türelmet és toleranciát is tanusító(!) reklamáció. Azt hiszem ez utóbbi 2-ből van a legkevesebb ebben az országban nagyon sajnálatos módon.
  • bélanéni #2592
    Én speciel megbocsátok, egyenesen tetszik az utolsó 2 bekezdésed (2589), tökéletesen egyetértek / így vagyok ezzel én is.
  • Sir Quno Jedi
    Szinte biztos voltam benne, hogy azzal fogsz jönni, hogy melóra van a vas, nem játékra. Így legyen ötösöm a lottón. ÁMDE akkor minek az a VGA bele??? Hmmm... :D
  • MerlinW
    Bocs mindenkitől a litániáért, nem támadó célja volt, csak kijött, mert vannak dolgok, amiket tényleg nem értek néha:)
  • MerlinW
    Ha arra gondolsz, hogy játék miatt vettem ezt a gépet tévedsz. A nyáron reklámanimációt kellett készítenem, ahhoz kellett a vas. Egyébként semmi szükségem rá, lévén ahogy írtam, ritkán játszom mai játékokkal, illetve azokkal is keveset (az utóbbi 5-6 évben 10 játékot sem játszottam végig. pl. Dead Island-et is megvettem elővételben és van benne max 5 órám).

Kicsit átfogalmazom, csak a példa kedvéért:
    - Nekem meg engedtessék már meg, hogy a LEHETŐ legjobb minőségben élhessem az életemet ebben az országban. Nos, vágyak mindig voltak, vannak és lesznek. Azonban vannak dolgok, amiket nem tudunk befolyásolni.

Azonban vannak lehetőségeid:
    - nem veszed meg, mert nem vagy megelégedve vele. Én sem veszek olyan dolgot ami nem tetszik.
    - ha esetleg lopok valamit (nem tudom te megvetted-e, ha igen akkor ugord át ezt a pontot), nem fikázom, hanem halkan meghúzom magamat
    - ha nem szeretnél kompromisszumokat kötni, keresel egy olyan játékot, ami megfelel az igényeidnek. Senki sem erőlteti hogy ezzel játsz. Tényleg nem.

Egyesek itt a topikban/fórumban olyanok, mintha mazohisták lennének. Ott ülnek általuk elfogadhatatlan szoftverek előtt, kínlódnak, szenvednek, undorodnak tőlük, mégis órákat, napokat töltenek azzal, hogy fikázzák, megosszák (mások számára teljesen érdektelen) vágyaikat. Ahelyett, hogy értelmesebb dolgokkal foglalkoznának. Tegyük fel - ha ontopik akarok lenni - játszanának valamivel, amit élveznek is.

Tényleg nem értelek néha titeket, miért viselkedtek úgy, mintha a törvény írná elő, hogy játssz mindennel ami csak megjelenik. Oké a csalódottság nem jó, de egy pár mondattal tudja írni magából mindenki, majd elfelejteni az adott témát. Hiszen egy fórumban többnyire az értékes vélemények érdeklik az olvasókat és nem a szubjektív csalódott őrjöngés. Mindenki ugyanazzal játszik, mint te, tisztában vagyunk mi a probléma, nem kell napokon keresztül ezen lovagolni.
  • Kongy
    Hát a BF3 is olyan valósághű akar lenni, de valójában csili-vili, eltúlzott grafikája van, olyan effektekkel, amik inkább egy LSD-s látomásra emlékeztetnek mint a valóságra...
  • pisztácia
    Az anarchy edition-ba van aktiválható küldetés. Azt hogy lehet elkezdeni?
  • strebacom
    Ebben tudnátok segíteni hol találom??
    Köszi szépen!!
  • Pretorian
    Nekem is tuti vétel a Borderlands 2, most is az első résszel játszok
    Már nagyon sok órám van benne (majdnem 2 éve játszom), de valahogy sosem válik statikussá a játék, sosem unom meg. Olyan mint a Diablo az akció RPG-k világában. Ez egy igazi társasjáték, időtlen, és pont a cell shaded grafika miatt sosem lesz elavult technikailag sem. Nem sok ilyen játék van.
  • Sir Quno Jedi
    Elnézve a konfigodat, picit bullshit amit írsz. :D Nekem meg engedtessék már meg, hogy a LEHETŐ legjobb minőségben élvezhessem a játékot (már ami egyáltalán lehetséges). Ha kompromisszumokat akarnék kötni a grafika terén, van elég konzolom, azokon tolnám a Rage-et is. :D
  • DarkSector
    +1 #2581-2582
  • MerlinW
    Miért ne lenne értelme? A játék jó. Az pedig rég rossz, ha valaki a pengeéles textúrák miatt játszik egy játékkal. Legalábbis pont azért tart ott a játékipar, ahol. Crysis-ok, stb 0 tartalommal. Én a mai napig többet játszom a '90-es, 2001-2-es évek játékaival, mint a mai vackokkal. Doom 1-2-őt pl minden évben végigjátszom 1x-2x lassan 20 éve.
  • Magnum PI
    Egyetértek, hogy nem a textúra felbontása határozza meg a teljes kép szépségét (de van egy szint amire azért szükség lenne). Sökkal többet számítanak a fények, a helyes színhasználat a kompozíció. A fényképes analógiát úgy mondanám hogy egy profi fotós egy kompakt 5megapixeles géppel sokkal szebb képet csinál mint én egy drága tükörreflexessel géppel, de alapvetően ja, egyetértek veled
  • pisztácia
    Magyarosítás várható?
  • DarkSector
    Én végignyomtam nem 1 játékot mert megjelent más platformra.
    Ez engem nem gátol meg.

Brutális változásra ne számíts...ebben a játékban ne, majd ha újrakezdenek egy új címet ott esetleg ujrarajzolva megalkotnak egy olyan textúrát, hogy a játék minden része éles legyen.
    Itt most van ami élesebb meg van ami nem.
    De hiába növelik a textúrák felbontását.

Mint a fényképezőknél.

Van egy 3 megapixeles géped meg egy 8...
    A 8 megapixeles gép nem feltétlen fog szebb képet fényképezni mert nagyobb a kép felbontása...Gondolom érted mire célzok.
  • Sir Quno Jedi
    Inkább azt mondanám, hoyg KÉTSZER nem játszanék végig egy FPS-t, csak mert jött jobb textúra, így érdemes megvárni míg tényleg jön és csak utána nekiesni. Mondjuk kérdés ez mennyire komoly és mennyit kell várni.
  • DarkSector
    Jaja nincs hát, mert ha nem éles a kólaautomata akkor nem tudsz továbblépni. Érted nem? :)

+1
  • Sir Quno Jedi
    Pedig kéne jobb textúra csomag, mert addig nincs is értelme vele játszani, nem?