Rage 1-2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
anti hero
Többen szerintem különbet szerkesztenének paintbe ahogy az kinéz.
Nagyon ráférne egy ráncfelvarrás.
Next PC upgrade: 2022

Parasite Eve 2, best game EVER!
Bár mellette szól cfg-vel semmi gond!
Remélem addig megismerik a fizika törvényeit és lesz valami fizika a köv idtech5-ös gamebe!
De ezzel a patchel (is olvasom csak nem használom mert nekem jó) sem okés minden!Akkor mit ugat ja bocs még mindig szarok a driverek <#idiota>#idiota><#taps>#taps>
Nagyon remélem a Doom 4-re összeszedik magukat!
13 óra alatt játszottam végig, minden versenyt megcsináltam, mellékküldetésekbõl majdnem az összeset, csak egyet nem, de azt csak egy tervezési hiba miatt nem tudtam megcsinálni. A végét leszámítva jó volt. Ha a technikai hibákat nem nézem, akkor kap egy 80%-ot.
Az elsõ pillanattól borzalmasnak tûnt bill-rõl irányítani, mint a legócskább amatõr autós játékokban, ide-oda rángató irányítás,teljesen elnagyolt az egész.
Most délután rádugtam a Xbox gamepadot, és láss csodát, az autós irányítás teljesen megváltozik, finom, apró analóg karos mozdulatokra is szépen reagál. Ez erre lett kitalálva...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Gépfegyót kell majd vennem!
Annó videokban láttam azt a bumerángot mondom majd azzal adagolom végig hát a szart eltörik hamar 😞
ja es megegy dolog: az normalis hogy kozelrol iszonyatosan csunyak a texturak? es most nem csak arra gondolok h alacsony felbontasuak, hanem inkabb h minden egyes pixeluket tisztan latni, legalabb elmosna, mint a legtobb jatek...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Akkor te valami atompro lehetsz nekem kellett már vásárolnom egy raklappal hogy legyen.Bár elég balfasz/vak lehetek nem tudom melyik a kettõbõl de gépfegyvert még nem találtam azt mindjárt vége a játéknak kis pisztollyal meg elég komoly lõszermennyiséget el kell használnom hogy pl a páncélos köcsögöket kinyírjam.
512mb
GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb
Amúgy nem látom neked 512es vagy 1 gigás 4850-ed van?
patch felrakva, 11.10 v2 catalyst a gépen.
AI speciálisra állítva, nagyfelbontású textúrákra állítva a video-ban, a játék 60 fps-el megy hibátlanúl, textúra töltési késés kb annyi, hogy a monitor szélénél látszik gyors fordulásnál hogy pakolgatja.
Rage.exe +cvaradd g_fov 20 +com_allowconsole 1 +com_skipIntroVideo 1 +g_showplayershadow 1 +m_smooth 0 +jobs_numThreads 0 inditom.
GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb
Hát ennyi próbálkozás után janik 2241-es hsz-e sokat segített!
Szaggatás nagyon ritka a textúra betöltés kicsit késik, de nem zavaró!
Konfigom:
-AMD PhenomII x2 545 3GHz
-hd4850
-4 GB 1600MHz Ram
Janik kösz szépen!!!KIRÁLY VAGY!!!
Ja és nincs cache folder és config file se!
P5KC Core2Duo E8400 4Gb Geil ultra ddr2 800Mhz GIGABYTE HD6850 OC 1Gb Sound Blaster Audigy Chieftec 550W Hanns-G 19\"
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
-Must have most recent AMD drivers (preview2)
-Must have game patched
CCC:
-V-Sync - Always On
-OpenGL - Tripple Buffering - Checked
-Enable Catalyst A.I, this used to cause freezes (see below to fix), low-fps/performance, but fixed the Qbert issue
STEAM/Rage:
-Set Rage Launch Options: +jobs_numThreads 0 (this fixes the freezes from Cat A.I.)
Nekem így fut fagyás nélkül, igaz, hogy a legtöbb textúra most is utólag töltõdik be, de fele annyira sem feltûnõ, mint eddig.
Remélem jön hamarosan egy új patch.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Szerintem várni kell a következõ javításig. Nem csodálom, hogy sokaknak fut már gondtalanul, hiszen nem 3 videokártya van a piacon. Majd ha egy olyan ember írja, hogy hibátlan a játék, akinek pontosan olyan kártyája van mint nekem, akkor leszek dühös!
Ha large-ra állítom a texture cache-t, akkor pedig sakktábla effektus van.
A Catalyst Control Centert meg ezer éve nem tudom elindítani, úgyhogy valami helpet kérnék pls.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Ma vettem észre, hogy ha fut a Chrome akkor akadozik a játék. Ahogy kilövöm megjavul. (még nem rakta fel a patchet)
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Most elindul a játék, igaz késõbb töltõdnek be a textúrák, de ahogy próbálnék menteni, egybõl megfagy minden, és csak alt+ctrl+del kombóval lehet kilépni.
Semmi buhera nincs fent, csak a steamben írtam be az indítófájlba azt amit lentebb javasoltak.
Viszont ahogy látom egyre több embernek szûnnek meg a gondjai, én meg tombolok lassan. Akartam új videokártyát venni, de tuti nem fogok 1 játék miatt, amikor ez az 512-es is még szinte full beállításokkal visz mindent. Kapja be az ID és az AMD is együttesen!