3817
-
#2655 Most már a tököm tele van ezzel a szarral!
Az egész gépet újratelepítettem mindenből a legfrissebb van de még most is kifagy egy küldetés végén a játék.
Valaki tud küldeni egy mentést a Authority prison küldetés után?
[email protected]
Köszönöm!!! -
Pares #2654 Sokan vannak, akik agyatlanul végigrohanják/lövöldözik a játékot, aztán a végén meg se értik, miről is szólt. -
#2653 Most ezt miért kell mindig leírni: "aki azt irja hogy rovid az nem tudom mit csinált"
Bár lehet költői kérdés hiszen nem vártok rá választ mivel ti is tudjátok hogy csak a főküldi kb 7 órás.Bár így is több mint a mostani fps-ek amik 4-6 óra között vannak többnyire! -
ShaiHulud #2652 na vegig vittem, nekem nagyon tetszett. aki azt irja hogy rovid az nem tudom mit csinalt, nekem a vegigjatszas 23 ora 50 perc played time lett. es par mellek quest ki is maradt, mert nem talaltam tobbet, de a stat szerint meg kene legyen. -
Feared #2651 Kicsit jobban bele tudtam merülni. Első versenyen túlvagyok, marha jó hangulata volt. Megkaptam a sniper puskát, plusz vettem géppityut, fegyverhangok iszonyat jók. Erre első verseny után hibaüzenet és CTD!
Komolyan nekem nem kell már csúcs textúra, csak fusson korrektül ez a szerencsétlen játék!!! Egyszer 5 perc után kidob, másszor fél óra után, de mindig CTD a vége Rage.exe hibára hivatkozva. Jöhetne már az a második javítás. -
#2650 Én is csak érdekességképpen irtam barátunknak.
MAC gépeket meg lehet nézni. -
#2649 Jah elfelejtettem hogy nem szégyen a használt gép ha jo és megy.
De a celeron kicsit gyenguszka nem??? -
ratgab #2648 Elhiszem én neked (én nem néztem utána, de annyira nem is vonz ez a téma).
Egyébként is smiley volt a #2640-es hsz végén szóval csak vicceltem ám. -
#2647 Pedig érdemes. Nekem 1gb 4670-el, mellette a lenti procivel simán megy 1600*900 50+FPS -
#2646 Jó nem sértődök meg, mindenki gondol amit akar, de ezt nem én találtam ki hogy fix hardvereknél könyebb a melo.
Én is hallottam ezeket, ha én hazudok akkor a neten lévő cikekk, egyébb nyilatkozó fejlesztők is.
Akkor a nevükben is elnézést kérek.
Mondanám hogy nem így van de sajnos így van. -
#2645 Tárgytalan. Észrevettem, hogy van FAQ, az alapján megcsináltam a dolgokat, és hibátlanul (?) fut, mellette még gyönyörű is a játék! -
ratgab #2644 Nem rád értettem, de sokakra ráhúzható ez a dolog szerintem. -
#2643 Mindenhez nem értek de sok dolgot olvasgattam informáltam neten.
NEM állítottam hogy csak fix hardver a különbség a 2 szerkezet között, de PC-n sokat számítana és más tartalmakat kapnánk, nem telebugos játékokat. -
#2642 AA van konzolon nem minden játékban de van. -
#2641 Van persze de nyugodtan hidd el hogy baromi sokat számít.
Ha kevesebb hardverre optimalizálnak sokkal jobban fut, vagyis többet engedhetnek meg maguknak, illetve a bugmentesség is növekszik.
Ezt nem csak én mondom ne nekem hidj hanem ezt fogadd el mert ez TÉNY. -
ratgab #2640 Ha nem vetted volna észre még SG-n mindenki informatikus, szakértője a konzoloknak és napi aktualitással ismer minden újdonságot, ami a témával kapcsolatos... -
sakal6 #2639 512mb-al még a win7 is döglassú lenne.
Anti-aliasing na ilyen sose volt konzolon, HD 720p and 1080i: ahogy időben haladunk egyre közelednek a konzolok a kisebnél kisebb felbontásra. -
Bandris86 #2638 Miért kell okoskodni és oldalas specifikációkat bemásolni, ha nem értesz hozzá? PC és konzol között jóval több a különbség, mint hogy "fix-e a hardver". De NEKED elhiszem. -
#2637 Vicces mikor olvassa valaki hogy 512MB ram van a gépbe.
Próbálj meg PC-n 512MB DDR 3 rammal játszani, asszem ennyit jelent a fix hardverre való fejlesztés.
Még az én gépem is elvileg alázza, jó a procit azt nem. :D -
#2636 Nem.
Hanem ha fix configurációk lennének mint a konzolok, vagyis a pc is konzollá válna, akkor olyan csudákat lehetne mint a fittyfene...nekem elhiheted.
Itt van a x360 specifikációja például:
Custom IBM PowerPC-based CPU
- 3 symmetrical cores At 3.2 GHz each
- 2 hardware threads per core
- 1 Vmx-128 vector links per core
- 1 MB L2 hides
CPU Game Math Performance
- 9 billion dowries per second
Custom ATI Xenos Graphics Processor
- 500 MHz
- 10 MB embedded DRAM
- 48-way parallel floating-point shader pipelines
- unified shader architecture
Memory
- 512 MB GDDR3 RAM
- 700 MHz GDR
Memory Bandwidth
- 22.4 GB/s memory interface drunk bandwidth
- 256 GB/s memory bandwidth to EDRAM
- 21.6 GB/s frontside drunk
HDD
- 20gb
- Upgradable
- Detachable
Memory card
- 64Mb
- 2 memory slots
Drive DVD
- 12X
- Dual to bush-hammer compatible
- Support DVD-video for, DVD-Rom, Dvd-r/rw, Cd-da, CD-Rom, Cd-R, Cd-rw, WMA CD, MP3 Cd, JPEG photo CD
- The Xbox360 will not run At full power when watching DVD' S so the console will make less noise
Drive Hd-dvd
- External
Video definition
- 16:9
- HD 720p and 1080i
- Anti-aliasing
- YUV, composite, S-video ports
Network and ports
- RJ45
- Wifi 802.11a, 802.11b, and 802.11g (external modulates)
- 3 USB 2.0 ports
Xbox Live
- Built-in and integrated XboxLive
Backward compatibility
- Enable for most xbox 1 games
Audio
- 5.1 Mulitchannel surround sond output
- Supports 48khz audio 16-bit
- 320 independent decompression channels
- 32 bit processing
- 256+ audio channels
Pad
- Wireless
- Support for 4 wireless controllers
Multi-media
- Xbox 360 Media Center Edition (streaming...)
- Ability to RIP music to the Xbox 360 hardware drive
- Custom playlists in every game
- Interactive, full-screen 3d visualizers
- Prepared for xbox 360 videocam (high resolution 1280-pixel width)
- Multi function remote control
- Transfer dated from ipod (and things of that natural) to xbox 360
********************************************************************* -
#2635 Sziasztok!
Olvasgattam vissza, de nem nagyon vágom a dolgokat. Nekem a játék patchel együtt alapból egyébként egész türhető, viszont a textúrák lassan töltődnek be (10-15 perc "játék" után csak ennyi hibát találtam). Tehát hogy is van ez rageconfig.cfg-s (próbáltam már valakiét, de igazából nagyon durva volt, mert igaz, hogy gyönyörű lett a játék, de 15 fps volt átlagban...) meg a cache mappa dolog? -
#2634 Hát jah, ez sajna elég sovány vas a mai játékokhoz:/ -
#2633 Én se vagyok nagy igényű, de carmack az. :) -
sakal6 #2632 Akkor ez a hardver gyártók hibája lenne? Ha 2004-be megált volna a pc-s hardver fejlesztés akkor most azon a gépen is minden fullon futna ilyen grafikán. -
gregtom6 #2631 Sapphire HD4670 512 Mb Vrammal
Intel Celeron E1400 2 ghz 2 mag :) (Nem nevetni, használtam vettem az alaplappal együtt)
Nekem a 25 fps is teljesen megfelel játékra, nem vagyok nagy igényű :) Procit vehetnék 4 magosat is az LGA775-ös foglalatomba, csak már 2 éves ez a config is, ha elszaródik a közeljövőben az alaplap, nem biztos, h ezt a foglalatot fogom továbbra is erőltetni. Magamtól meg nem biztos, h én most alaplapot+procit akarok venni(2 évig menne úgyis) -
#2630 Ez simán azt jelenti hogy gyenge a géped, vagy annak egyes része, eleme.
CFG-vel nem sokra jutnál mert leszedve a detailsokat egy olyan játékot kapnál ami elé nem valszeg hogy leülnél.
Jó gyenge géped lehet ha csak 25fps-ed van és ezt automatán a játék csinálja, nem buheráltál.
Vagy ha erős a géped, akkor vga driver hiba. -
#2629 De pont ezért van nagyobb gépigénye mert a PC nem fix hardver.
Van előnye is meg hátránya is mind2-nek.
Erősek a gépek, csak mint előbb írtam rengetek hardver és annak változataira kell belőni egy pc-s játékot a fejlesztéskor, és ennek ez az ára sajnos. -
gregtom6 #2628 Hát csak azzal az a gond, hogy még a 20-21 fps-em is lemegy 15-re, amikor fordulok egyet. Ha egy irányba nézek pár mp-ig, csak akkor megy fel 21-ig.
Nem lehet valami "köztes" cache-elést manuálisan a cfg-vel beállítani? -
Ez így van mindig szoik valamelyik társaság.
Akik csucsgéppel gyúrnak azoknak ez nem jó, de mivel a pc-s játékkat visszafelé kompatibillissé akarnák tenni sokszor, ezért mégsem lehet egy hűdeoptimalizált cucc. -
#2626 Állítsd vissza Smallra...akkor a large tul sok a gépednek... -
sakal6 #2625 pc-s azt is elvárja hogy ha egy 5 éves konzolon és egy pc-n ugyan olyan a grafika akkor ne legyen 2012-s pc hardveres gépigénye. -
#2624 "PC-s játékosok egy bizonyos %-ra nagyon jellemző, másokra még inkább jellemző, hogy elvárják egy játéktól a grafikai orgazmust. "
Igen, akinek van hozzá gépe, az elvárja. A többiek meg azt várnák el, hogy... tudod... elsőre működjön. Ne kelljen patchekre várni, ne kelljen várni driverre, mert anélkül használhatatlan. Ne kelljen konfigokat átirogatni, hogy elfusson rendesen egy olyan gépen, ahol el kéne futnia rendesen. -
#2623 "Egyesek itt a topikban/fórumban olyanok, mintha mazohisták lennének. Ott ülnek általuk elfogadhatatlan szoftverek előtt, kínlódnak, szenvednek, undorodnak tőlük, mégis órákat, napokat töltenek azzal, hogy fikázzák, megosszák (mások számára teljesen érdektelen) vágyaikat. "
Merlin! Ofkórz, igazad van! De erről eszembe jutott amikor megismerkedtem, meg akartam ismerkedni a Fallout3-al. Nagyon-nagyon vágytam már egy poszt-apokaliptikus játékra, ami közelebb van a Stalker játékélményhez, mint egy átlag FPS, 4-6 órás játékidővel és cső játékmenettel. Qrva nehezen sikerült a dolog, mert vmi állandóan nem tetszett benne és igen, többek között a grafika sem nagyon. De annyira csábítóak voltak a screen-ek, a nagy térkép, hogy gondoltam adok Neki újabb és újabb esélyt és Magamnak. Aztán pár hét alatt eljutottam oda, hogy mod-okkal sikerült olyanra pofozni a grafikát, ami már valóban tetszett. Nem kicsit, hanem nagyon. :) Ez a játékmenethez, játékélményhez semmi extra-t nem tesz hozzá, de az élvezeti értéket javítja.
Azt el kell ismerni, hogy igen sok-sok pro szól a Rage mellett, de sok-sok "tárgy" textúrája sajnos kritikán aluli. Ahogy mondani szoktam nincs pro, kontra nélkül - egy éremnek van legalább két oldala, ...
PC-s játékosok egy bizonyos %-ra nagyon jellemző, másokra még inkább jellemző, hogy elvárják egy játéktól a grafikai orgazmust. Konzolos talán jobban hozzá vannak szokva a butított verziókhoz. Erről az egészről qrva sokat lehetne hsz-elni, úgy állesz-cuzammen az egész PC-s játékiparról, vagy a játékiparról.
Akinek tetszik a RAGE, csak még inkább fog, vagy tetszene ha a Bethesda megdobná a felhasználókat egy HQ Textúra pakkal. Ergó, ha vkinek nem jön be a játék attól sem fog ha HQ textúra pack van hozzá.
Azonban mivel egy elég nagy cégről van szó egy HQ textúra pack legyártása nem egy megvalósíthatatlan feladat. Ugyanakkor akkor már jönnének a problémák, hogy nincs fix 60 FPS. Nem feltétlen, de elképzelhető, hogy vagy FPS-be, vagy egyéb anomáliába (több töltésbe) kerülne egy HQ(HD) textúra pack. -
gregtom6 #2622 Az mitől van, hogy ha large-ra állítom a texture cache-t menüben, betöltöm a mentést, akkor csak amit épp lát a karakter, annak a textúrája lesz betöltve, minden más textúrája pedig alapértelmezett "barna" marad?
Ati kártyám van, nincs cfg, se parancsikonos parancs, aminek a textúrához köze volna. -
#2621 Jogos, csak az a baj hogy kevesen gondolkodnak így. :P -
#2620 Sziasztok!
Ezzel mit lehet kezdeni? Update fenn van.
Rendszerem: 4GB DDRII, C2D 6550, 512MB ATI4850, Win7 x64 Ult. -
gregtom6 #2619 Az a legjobb megoldás szerintem, ha csak azt cseréljük :)
Hát most minek cseréljek le egy amúgy hibátlan hardvert? -
#2618 Jah akkor bocs, azt hittem hogy csak sima fejlesztéseket csinálsz, nem tudtam hogy tönkrement alkatrészekre gondolsz csak. -
gregtom6 #2617 Hát én nem épp direkt játékra fejlesztek, hanem mert 2 évnél tovább valahogy egy hardver se bírja a gépemben(nemtom, h mit csinálhatok rosszul), így ha már vmit lecserélek, akkor már újat, jobbat veszek, mint amilyen volt. -
#2616 Értem de a fejlesztések gépen a játék miatt történnek, mert másra egy alap 70ezres gép is megteszi, csak hogy tisztán lásd miért kérdeztem. :)