Rage 1-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Bal klikk az aktuális fegyver. Az a raksi.

Parasite Eve 2, best game EVER!

pisztácia
És ha van rajta? Akkor hogy kell? A pajzsra rájöttem. De rakétát nem tudok lõni:S

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Fpocok
Kell venned rá raksit elõbb.

DarkSector
GeoW3.
A GoW3 nemtudom milyen motort használ.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

pisztácia
Hogy lehet a kocsival rakétát lõni? Még nem sikerült rájönnöm.:S

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Fpocok
Mármint a GoW3?

DarkSector
Jah igen Unreal 4 lehet, nagy eresztés elhiheted van teszt is róla.
Max a stílus ha nem jön be.
De az eddigi legszebb Unreal cucc.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Nehezen mivel azt az új konzolgenerációra tartogatják szerintem!Unreal Engine 4 vagy akármi is lesz a számozása!
Gow 3 meg nem nagy eresztés grafban (legalábbis szerintem)

Next PC upgrade: 2022

DarkSector

Fpocok
Még nem. Még fel kell dolgoznom...

vagy low textúrára rakod és jó lesz, vagy nálam ai-t speciálra rakva nagy textúrákat is rendesen betölti

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

DarkSector
Már odavág....nem akarom részletezni.

grebber
Majd az új unreal engine odavág.Csak hát legyenek belõle pc-s címek is majd!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Elkezdtél sakkozni vagy mi? 😊

Synchronous
Ekkora patch-tól nem is lehet csodát várni... alig pár mega lehetett az egész mert rohatt gyorsan felupdatolta.
Ha a Doom 4-re nem lesz valami elfogadható teljesítmény, azt mondom meg kell lincselni ezt a bandát... én speciel még mindig szívok vele, nem is lesz ez tökéletes, van akinek majdnemhogy jó, de ez is a vga-tól függ. Csak azt mondja meg nekem valaki, hogyha egyszer megvan a javasolt követelményekhez szükséges hardverem, mind vga, mind memória és minden más fronton és meg is vettem pénzért, akkor miért ezt a szemetet kapom az arcomba? Ahhoz hogy itt valami történjen ahhoz minimum 1 gb-os patch kéne, mert ez az update elég gyengécske volt. Nem bízok most már ebben a csapatban, Doom 4-el már most kétségeim vannak... azt mondom kijöttek már õk a gyakorlatból, legalább is PC-re nem tudnak elfogadhatót alkotni, inkább engine gyártók mint játékgyártók... Jobban örülnék ha a Doom 4-et a Raven csinálná, az õ játékaikkal sose volt semmi gondom, és még igényesek is.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Az abszurd helyzetekre kapott reakció váltja ki az endorphinja termelõdését.

Te nem helyi hülye vagy ugye? Ez már legalább a 3. alreged és minddel ilyen faxságokat írogatsz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tatyla
akarsz róla beszélni? 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fpocok
Húúú, de felhúzott ez a játék most!
Inkább unatkozom magamban, mint sem hogy ezzel játszak.

És akkor a bal felsõ sarokban: Find the buggy parts xDDD

Bocs, nem szórakozok, 11.10 prev2 driver, jobs-os sor a parancsikonba, patcheld fel, és nekem low texture cache-el jó.

Tatyla
neki már az is öröm hogy valaki reagál rá pont ezért csinálja...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nálam is ez van '-.-
Nem azt mondtam, hogy rossz játék, csak minden rövidre sikeredett benne.
Pl. a versenyeket sem lehet nagyon kiélvezni, mert nincs elég verseny.

Doc Hooliday
Veled kapcsolatban 3 dologra tudok gondolni!<#zavart1>

1.)Túl régóta várod a Rage-t és amikor elkezdted jáccani és rádöbbentél hogy egy ku..va nagy átbaszás az egész játék és szart sem ér, akkor egyszerûen megõrültél!

2.)Nem kéne ennyi elvont filmet nézned este lefekvés elõtt! (nem tesz jót neked!)

3.)Valami spéci anyagot kipróbáltál amitõl elszállt az agyad és teljesen más dimenziókban mozgolódsz mostanában! (mi a szart vettél be?)

nincs %.

pisztácia
Azt tudom h ott vannak a statisztikák, de melyik sor az?

Tatyla
nem is olyan rossz játék most hogy már így tudok vele játszani csak egyszerû mint a fa csipesz...

tommygear
igen
#2329 most ez komolyan normális?!
Elég karcsó lett az egész.
Igazából semelyik része nem tart kellõ ideig a játéknak.

Tatyla
TAB és utolsó fül a karakter tulajdonságai

pisztácia
Hol lehet megnézni, hogy a teljes játék hány %-ánál tartok?

Sajnos nagyon elbaltázták a játék végét. 😞

PSN ID: Lord_Mortanius

yay, ez megoldotta
akor kell az ai meg ez +jobs_numThreads 0

May the force serve you well!

killecske
Valaki tud egy mentést adni a A Authority Prison küldetés végérõl?

naja ha bekapcsolom az it jok a texturak viszont 10mpkent van 1 fps :S

jó játék lehet

Jó estét! A nevem Szigfrid. Meg kell osszak veletek egy dolgot, amelyet már nem bírok magamban tartani. A múlt héten szemtanúja lettem egy nagyon furcsa tettnek, de ne szaladjunk ennyire elõre, kezdjük a legelejétõl. Megkaptam az új Androidos telefonomat a 32. születésnapomra. Felmentem a Market-re és letöltöttem egy játékot, melynek neve: Furit ninja. Nagyon megkedveltem és a vélemények között felfedeztem, hogy létezik egy baráti társaság, mely szintén hatalmas rajongója eme remek játéknak. Megbeszéltünk egy idõpontot és egy helyet ahol találkozhatnánk. Eljött a napja, egy számítástechnikai boltban gyûltünk össze. A vezetõnk egy sármos úriember volt. Furcsa mosoly volt az arcán, de nem érdekelt, hisz csak a játékra gondoltam. Ekkor megszólalt ez a férfi, hogy ki kell mennie wc-re. Ezek után hatalmas füst vett körül minket és elájultam. Mikor magamhoz tértem azt láttam, hogy rajtam kívül 4 ember van felkötözve egy nagy rúdra és a heregolyóink egy jól ismert USB-kábellel voltak elszorítva és majd kicsattantak a zacskókból.
Gonosz kacaj tetézte félelmünket e hideg, csípõs éjszakán és hatalmas fémes hang rémített meg mindenkit. A vezetõ egy hatalmas szamurájkardot húzott elõ egy érdes, munkásövbõl kialakított tokból, majd így szólt:
- Ti! Fruit Ninja fanok! Egész nap játszottatok, rekordokat döntöttetek, nem volt életetek! Most megmutatom nektek mi is az igazi Fruit Ninja. Ekkor az összes heregolyót egy csapással levágta és ordította:
- FÁJV KOMBÓ FÁJV KOMBÓÓ JEEE!!!!!!! HÁJJ SZKÓRR!!! ÁJEM DÖ KING OF DÖ VÖRLD BÉJBII!!
Ezek után sokkos állapotba kerültünk, majd ismét elájultunk. Mikor észhez tértünk, egy nagy asztal volt elõttünk, rajta 5 tányér, az étel pedig töltött káposzta volt . Mindenki jóízûen habzsolta, de furcsa volt, hogy mindenkinek csak 2 gombóc jutott, ekkor jöttünk rá a szörnyû gaztettre! A saját golyóinkat ettük meg!!!!! Hatalmas hányások közepette elégedett vigyorral az arcán maszturbált a tányérunkba a vezér, de szerencsére ezek után szabadon eresztett minket, és azt mondta:
- El lehet ezen gondolkozni, mi ebbõl a tanulság!!!

Ez az én történetem, tanuljatok a hibámból és kerüljétek az ilyen szektákat!
Üvd: Szigfrid

Ui: Itt egy kép a játékból:
keves a loszered -.-

anti hero

tescodr
omg nálam ezt nem produkálta bár én a catalyst ai-t nem is bántottam xD

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

DarkSector
Olyan mint a Transformers filmben az a nagy kocka ami összecsukodik a végén....😄

Fpocok
Kapcsold be Catalyst AI-t.

na most ?

tescodr
én mindent meg hallgattam sok érdekes dolgot meg lehet tudni a storyról

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

yay, megcsinaltak mostmar egyetlen helyes textura sincs hurra
11.10 pre 2 meg patch 4850el

Fpocok
Ja, amúgy rájöttem, hogy lehet elpörgetni a sok dumát. Pillanatok alatt adom le a questeket meg veszem fel.

tescodr
mondom v2 es beta driver után semmi gond ahogy mondod atom stabil nem vagy nem szaggat

lekopogom a jatek sztem atomstabil, nekem egyszer se szallt el sehova.
alapvetoen szerencses vagyok, mert a texturakesest eszre se vettem, mondjuk nvidia
(aki atit hasznal sikeres ember nem lehet :o) ((j/k))

anti hero

tescodr
egyébként egy kis tipp: a pisztoly az egyik legerõsebb fegyver a játékban preparált lõszert lehet hozzá venni és a páncélozott börtönõrökre rádurrantasz 2õt és végük a bumerángos cucc pedig instant kill fejre