Rage 1-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bélanéni
Ez engem is érdekelne.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

HoReSz1975
Ennek az update -nak semmi értelme nem volt, a grafika ugyanolyan sz&r maradt <#boxer>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

A beállításoknál a GPU transcode az mi lenne, vagy mire való?

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Solid Snake
nem
deestroy
Ha felteszem azt az updatét, akkor a mentéseim nem vesznek el ugye???

Lassan 3 éve van ATI-m de a rage az elsõ játék aminél gondok voltak, ezek csak hülye lejárató szövegek az nvidiától. Azt hogy a Rage nem sikerült nekik a legjobban nem lehet annyira hibáztatni õket, Opengl ma már senki nem használ játékok megjelenítésére pc-n. Arról már ne is beszéljünk, hogy Carmack szerint így hibás úgy hibás Ati-nál patch elõtt játszahatatlan volt a játék, patch után meg teljesen tökéletes. Akkor ki is a hibás? Ez egy fizetet lejárató szöveg volt az Nv-tõl Carmackon keresztûl.

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

kill3r21
Rage esetében ez eléggé téves, énis szívtam vele, hiába nvidia
koschwarz
volt nekem is már mindkét kártya, sõt még voodoo-m is 100.000 évvel ezelõtt 😄DD
ha nagyon õszinte vagyok, nekem az atival sem volt soha semmi bajom, mindig ment rajta minden (egy 9800 volt), de sûrûn olvasgtava a fórumot, mindig csak az jön le, hogy a legtöbb új játéknál az ati-kártyások szívnak. most lehet mondani, hogy mert az nvidia lejáratja, meg jobban nyomul...ki nem szarja le? ha minden az nvidián megy jobban, akkor nem szívatom magam atival.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

kill3r21
Szép szép, de vagy kurvajó xboxuk van egy kurvajó print scr-el vagy azért rádolgoztak egy kicsikét, de szép 😊
Gideon: nekem teljesen megoldotta a problémákat 😊
Gideon Wieth
Na milyen az új patch??? Mûködik, mert a trükközésekkel nekem továbbra is faszán megy a játék, csak néha néhány karakter berezonál vagy mi a szösz, tudjátok, amikor egyszerre 2-3 pózban akarja nekem megjeleníteni õket :-) De annyira nem zavaró, haveroknál ritka, de elviselhetõ, ellen meg nem él annyi ideig, hogy zavarjon 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Synchronous
Akkor nekem nem azt patch-elte, mivel 5 mbit-es nettel nem jöhetett volna le 4 perc alatt 955 Mb.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Az a fura ebben a játékban, hogy jól láthatóan hiányos az optimalizáció, ellenben a videokártyámat egyáltalán nem "hajtja". Az összes mostanság (utóbbi 4-5 év)kijött játéktól pörög a GPU hûtõ mint állat, és mégis 70 fok fölött van, ennél meg alapjáraton megy a hûtõ és a GPU is 55-58 fokos, mintha nem is játék menne a gépen, csak böngésznék vagy olvasnék rajta...
Ebbõl következõen nem a GPU-t hajtja, hanem valahol másutt vannak a problémák.

Fpocok
Nem azért, de én ettõl nem dobtam el az agyam.
Ráadásul ezen a részleten pontosan látszódik, mi a baj: Az egész játék egy kurvanagy szürkeség.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Pretorian
Boxon lehet hogy álleejtõsen néz ki, de PC-n azért vannak komolyabban kinézõ címek már jó ideje. Mondjuk a Rage pont nincs köztük 😄

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Szerintem Pro.
Tatyla
955 mega

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

CalebJoe
az Arkham City is unreal engine mégis rondábbnak tûnik az eddigi videókból mint ez a GEOW3
Bokafix2
Asszem felteszem a win7-t a Rage-hez, mert XP elég problémás már. Melyik a jobb verzió játékhoz/szórakozáshoz? Én a professional és a home prémium közt dilemmázok.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

DarkSector
Az a csaj valami brutálissan néz ki.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nézd meg újra.
Új unreal engine milyen, vesd össze a képpel. 😊
Most ezután meg nézd meg a (ID Tech 5 motort. :S) Rage-et, nem kis eltérés van. 😊

Erõssen Spoilerveszély!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hali!

Annyi kérdésem lenne, hogy hol találom a mentéseket,illetve üzletelni miként lehet?

DarkSector
A legutolsó változata fut az Unreal 3-nak...de még nem a 4.

DarkSector
Oks megnézem.
Amúgy elõfordulhat hogy a tesztelõk printscreen-eztek és javították valami programmal a képeket.
Megnézem. Thx a tippet.

DarkSector
Rohadtul remélem! 😊

serkov
Nem hittem el! :-) Köszi a választ

Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit

El ne hidd már neki, Fraps-ot letöltöd, elindítod, és ott az fps...

serkov
Aha... Az fasza

tviktor91
Fps-t kijelzõ szemüveget kell venned..ebay-en megtalálod.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

serkov
Hello! Azt hogy tudom megnézni, hogy hány fps van?

kill3r21
ACT5, azthiszem õ az utolsó fõellen....😊
Mester: nem jön PC-re....
az a UE3-nak egy továbbfejlesztett változata már nem?
OFF: gondolom ez sem jön PC-re?
bumerang baby a legjobb <3

anti hero

nagyon remélem én is!
Kösz! Így sok gond nálam is megoldodott! Most már végre játsznható, eddig fél percig állt a kép! Most meg fullon megy!😊

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

kill3r21
hát még nincs,de csak lesz nem?
DarkSector
Van új nvidia driver? a 285.38-estõl újabb?

kill3r21
Nya, beállítgattam a gamet, mint látjátok, semmi akadás sem megállás, textúra betöltési hiba max akkor van ha nagyon hirtelen fordulok, mérfölkövekkel jobb mint elõtte, smart textura cache fokozaton meg semmi gond nincs, de így szebb, most átlag 30-35 fps, nekem bõségessen megfelel....még jön egy új nvidia driver és még jobb lehet szerintem!

Adok neki még1 végigjátszási esélyt! 😊
killecske
A Authority Prison küldetés végérõl tud valaki adni egy mentést?
Ott folyton kifagy és nem találok rá megoldást. Valakinek van valami ötlete a kifagyásra? Újratelepítettem 2x, pacheltem meg mindet amit csak tudtam megcsináltam de nem jó!

Fpocok
Mazohisták vagyunk baszod 😄

Személy szerint nagyon nem tetszik, hogy az NVIDIA ennyire erõszakosan próbálja lejáratni a konkurenciát: Ez nekem nem tetszik. Maradok ATIval... mellesleg a mostani ATIm eddig nagyon megbízható volt.

pisztácia
Köszi

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Amiért valaki nvidiaval szivatja magát. Az ati felkínál valamit az nvidiaval szemben ami meggyõz valakit, és annak tudatában(persze vannak hogy ennek nincs tudatában) választja az adott terméket, hogy annak vannak hátrányai is. És persze ez ugyanúgy igaz az nvidia-ra is. Szivatni az szivatja magát aki csodát vár valamitõl azért mert az épp ati vagy nvidia, ahelyett, hogy megvizsgálná, hogy melyik mit kínál(tesztek/tapasztalatok alapján pl.) és ez alapján választana.

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Hát mert jó, csak a driverekkel szoktak problémák lenni, de az se sûrûn.

Idén én még csak a Witcher 2-vel szívtam, azon kívül semmivel (Rage-t még nem raktam fel, de majd tesztelem).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

koschwarz
sosem értettem, miért szivattyák magukat az emberek ati-amd-vel.<#shakehead><#whatever><#gonosz3>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Frank99
aki megvette, annak van joga itt ugatni.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

DarkSector
Jah rossz verziót nyomtál, olvasd el ezt:

kép alá mi van írva?

Nagyon könnyen eldönthetjük, csak súgd meg hányadik fejezetnél van ez a csaj, és megnézzük....😊

Fpocok
Görgõ

pisztácia
De nekem azzal a minigun lõ:S Vagy valahol ki kell választani az elsõdleges fegyvert? De hogy kell?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

kill3r21
azért ez a kép erõsen utándolgozott, végigtoltam a geow3mat, ez a néni soxor van benne de nem néz ki igy mint a képen 😊