Rage 1-2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Rage-hez ajánlott.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb
ha nagyon õszinte vagyok, nekem az atival sem volt soha semmi bajom, mindig ment rajta minden (egy 9800 volt), de sûrûn olvasgtava a fórumot, mindig csak az jön le, hogy a legtöbb új játéknál az ati-kártyások szívnak. most lehet mondani, hogy mert az nvidia lejáratja, meg jobban nyomul...ki nem szarja le? ha minden az nvidián megy jobban, akkor nem szívatom magam atival.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Gideon: nekem teljesen megoldotta a problémákat 😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Ebbõl következõen nem a GPU-t hajtja, hanem valahol másutt vannak a problémák.
Ráadásul ezen a részleten pontosan látszódik, mi a baj: Az egész játék egy kurvanagy szürkeség.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Új unreal engine milyen, vesd össze a képpel. 😊
Most ezután meg nézd meg a (ID Tech 5 motort. :S) Rage-et, nem kis eltérés van. 😊
Erõssen Spoilerveszély!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Annyi kérdésem lenne, hogy hol találom a mentéseket,illetve üzletelni miként lehet?
Amúgy elõfordulhat hogy a tesztelõk printscreen-eztek és javították valami programmal a képeket.
Megnézem. Thx a tippet.
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit
anti hero
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
Adok neki még1 végigjátszási esélyt! 😊
Ott folyton kifagy és nem találok rá megoldást. Valakinek van valami ötlete a kifagyásra? Újratelepítettem 2x, pacheltem meg mindet amit csak tudtam megcsináltam de nem jó!
Személy szerint nagyon nem tetszik, hogy az NVIDIA ennyire erõszakosan próbálja lejáratni a konkurenciát: Ez nekem nem tetszik. Maradok ATIval... mellesleg a mostani ATIm eddig nagyon megbízható volt.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
Idén én még csak a Witcher 2-vel szívtam, azon kívül semmivel (Rage-t még nem raktam fel, de majd tesztelem).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
kép alá mi van írva?
Nagyon könnyen eldönthetjük, csak súgd meg hányadik fejezetnél van ez a csaj, és megnézzük....😊
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.