Rage 1-2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az uccsó misszión lőttem néhányat az új fegyverrel aztán 2000 AK töltény tett a végére pontot :D
RPG szerűség jót tett volna a játéknak, sajnos nem lehet azonosulni a karakterrel. igazából a végén is úgy érzem jó volt, de olyan érzésem van, hogy egy kicsit kellett volna hozzátenni, hogy szinte korszakalkotó legyen
ha már a fegyvereknél tartok, eléggé eltalálták, hogy annyira ki van egyensúlyozva, hogy tényleg nem tudok mivel menni, Fat Boyos revolverrel AR ekkel megyek talán legtöbbet. Sniper egyelőre nem nagyon használható :( Nektek melyik volt a kedvenc fegyveretek?
Felpakolom rá innen a magyarításokat (DLC-jét is), de ugyanúgy angol marad minden.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
akinek lenne kedve multizni, vagy akinek nincs meg , de szeretné kipróbálni a multit, de nincs kivel -> írjon privátot (de csak ha tutira)!!!
http://tesztgep.blogspot.co.at/
de így sem mûködik.
(jól írtam be)
Anarchy Edition van meg. Feltelepíteném de a Steam-en a termékkódot a játék dobozáról nem fogadja el. Valaki meg tudná adni? Vagy Privátba elküldeni?
Úgy tudnék írni róla egy cikket a blogomon. Meg lehet, hogy tudnék énis segíteni. Van leírásom a textúra õrület-re és van kódom az anarchy edition packra és az Ödland-Kanalisation- Missionen -ra. Ezt csak így tudtam beírni. Németûl tudók elõnyben.
Plusz itt van egy két hsz, ezeket olyan emberek írták egy "nem írom le a nevét" fórumon akik 6850-rõl váltottak 7770-re:
6850-rõl váltottam, amit majd 2 évig használtam. Mindkettõrõl vannak tesztjeim. DX9-ben kb egyforma a 2 vga, de dx11-ben a 7000-es széria jobb lett a jobb tesszellációs tudása miatt.
Az 5850-esnek kb 2.5x kellene gyorsabbnak lennie a fizikai felépítése alapján, ennek ellenére semmivel sem jobb a 7770-esnél. :D
vagy
Tudom, hogy te rengeteg vga-t teszteltél, és sajnálom, hogy az oldalad fejlesztését is abbahagytad, mert nagyon jó volt, és ugye rengetegen példálóztunk vele. De tény, hogy nagyon nem bántam meg a 6850-esem 7770-esre való cseréjét. :K
Pedig mindenki azt írta, írja, hogy közel azonos a 2 vga. De pl. a 7770 memória vezérlõje még a 128 bit ellenére is gyorsabb, mert amelyik játék telepakolta a 6850-es memóriáját, ott a vga hajlamos volt laggolni, de a 7770-esre ez totál nem jellemzõ. Én is olyat néztem mikor a Warfightert elkezdtem tolni a 6850-es után a 7770-esen, hogy az valami vicc.
6850-rõl váltottam, amit majd 2 évig használtam. Mindkettõrõl vannak tesztjeim. DX9-ben kb egyforma a 2 vga, de dx11-ben a 7000-es széria jobb lett a jobb tesszellációs tudása miatt.
Az 5850-esnek kb 2.5x kellene gyorsabbnak lennie a fizikai felépítése alapján, ennek ellenére semmivel sem jobb a 7770-esnél. :D
vagy
Én 6850-rõl váltottam 7770-re. Egyrészt mert a 6850-nek lejárt a garanciája, másrészt meg a driverek mindig az új vga-knak kedveznek. A teljesítményük kb egyforma. van olyan játék aminek kell a nagy mem sávszél, ott a 6850-es jobb, van ahol a 7770 újabb architektúrája jön ki gyõztesként.
Ha lecseréled semmiképp nem fogod megbánni, én a Sapphire OC-t ajánlom. Nem ezt a kis, butított verziót, hanem a rendes hõcsövest.
Dirt3-ban és F1 2012-ben konkrétan agyonveri a 6850-est. :K
Egy másik:
Én is 6850-rõl váltottam 7770 OC-re! Mind a kettõ Sapphire, én se bántam meg a cserét és ez fõleg nyáron kamatozik majd amikor 10-15 fokkal hûvösebb a 7770! Battlefield 3-nál is gyorsulást eredményez!
Errõl ennyit
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
pecs?
vagy egyátalán nem fog menni?
Unreal Development Kit: ~1.8GB
És azt hiszem mindkettõben vannak források, sõt az UDK-ban van egy teljes mintajáték is.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha igen akkor hol?
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Egy ûrhajón kezd ,egy hibernálóba,ahol mindenki hallott .
Ez nem az alap game?
Next PC upgrade: 2022
Nem tudom, vegyem ki a RAMjaimat meg kukázzak valami 3-4 éves ratyi ATI VGA-t, butítsam le a gépemet, hogy jól fusson rajta ez a játék? <#whatever>#whatever>
Amúgy meg az is érdekes, hogy megjelenés után pont ATI tulajok panaszkodtak arra, hogy játszhatatlan, várni kellett a 2. peccsre hogy elinduljon ez a hulladék. GJ ID! :D
Én Hard-on vittem és mindig a legjobb fegyvert használtam (távcsöves karabély ill. robbanós íj), bár idõvel picit könnyû volt így is.
Faterom gépében egy régebbi 2 magos proci van (enyémben Core i7 2600), nála 4GB RAM (nálam 8GB), HDD-rõl futtatja a játékot (én SSD-rõl), egy generációval jobb VGA-m van OC kiadásban és nálam játszhatatlanul undorító ezzel a textúrabetöltéssel, addig õ nála elviselhetõen muzsikál.
Szóval igen, Carmackék hülyék és ez egy fos. Nincs még egy olyan játék ami ennyire játszhatatlan lenne az ostoba, kiforratlan újítások miatt, talán ha nem különcködtek volna jobb eladásokat produkált volna a játékuk.
Next PC upgrade: 2022
Jó kis játék, de a hosszú fejlesztési idõ miatt többet várt az ember róla, aki meg nem is tudott róla, annak szerintem fel sem tûnt. Így jár aki sokat tud :D
Waiting 4 DOOM
volt benne egykét laposabb rész és kissé furcsán olyan félbefejezése volt sztem a dolognak, de azt hiszem hogy jön majd a történet folytatása vagy vmi. néhány dolog volt csak kiforratlan, minden más hozta azt a szintet, ami nemhogy elvárható, hanem meglepõ és van benne újdonság is. a motor nagyosz szépen dolgozik, egyedüli kivétel a szûk belsõ tereknél ami ahol kissé torzít, de nem vészes mert ilyen alig van pl: a prof laborja sivatagban
a bumeráng eszméletlen ötlet, nem mintha más játékban nem lett volna hasonló, de akkor is nagyon illik az egészbe, és elég brutál, nem csak egy kacat.
az utolsó küldetést 3x vittem végig hogy emlékezetes maradjon, igazából ha tudja a játékos mire kell számítani, hardon megse tudtak karcolni már 2.ra sem. pl a poprocket a legjobb a félpáncélos ugrálós mutik ellen.
kissé indiana joneszos fílingem volt pár részén a játéknak, pl a koponyánál a tûzteremben meg még pár helyen, szégyenszemre elsõre megégtem, de akkor már vagy 8 órája játszottam nonstop és fáradt voltam :)
aki még nem próbálta tegye meg, lejjebb leírtam hogyan. a singularity-t, a timeshif-tet meg pár hozzjuk hasonlót most vissza kellett néznem hogy emlékezzem rájuk mi volt benne, ez a játék sokáig megmarad akárkiben...
amúgy kb. a felénél járhatok úgy érzésre a játéknak. nagyon bejövõs, aki nem próbálta az ne hagyja ki. de egyébként két hónapja vettem vidkarit a 7770-et, és hát egy értelmes ember nem volt a vidkari topicokban hogy szóljon hogy inkább a 2 GB vramosat vegyem. mindenki lebeszélt róla hogy lassabb meg drágább meg felesleges meg ilyenek. hát a faszom pont jól jött volna pár ezer pluszért hogy fusson rajta szépen ez.
egyébként biztos vagyok benne hogy direkt így fejlesztették a játékot, hiszen lehetett volna úgy is hogy kisebb területhatáronként tõtizik mint a többi, az sokkal kevésbé zavaró ha néha ott megakat, mintha állandóan "keresi" a textúrákat. bár nálam SSD-rõl egész gyorsan megcsinálja, alig látható, de akkor is
a bumeráng hatalmas 5let, az autók irányítása is jó, hiába szidtam, de akkor még nem volt kifejleszve csak alap kocsik. azok tényleg bénán irányíthatóak, sokkal bénábban mint kellene, de utólag mindegy. a fegyverek tökéletesek a sokféle lõszerrel, nagyon jó kombinációkat ki lehet találni a túlélésre. nálam a kalasnyikovszerúség a shotival, dual barrel sho(r)tival és a farmer pistollal a nyerõ néhány helyszínt leszámítva. kala alap középhatótávolsági sok lõszerrel, páncélozott ellenek ellen is van lõszere, shoti normál lõszer épületharcra, pistol fat mammassal+binokularral nagyobb távolságra, de közelre is jó ha épp lerohannak, duplacsövû pop rockettal boss ellen, vagy tömegoszlatásra néhány helyszínen
hardon kell játszani, vagy ha elég jó a gép a tökéletes futtatáshoz akkor nightmarén. ott van már esély meghalni, ritkán kell menteni a program által ajánlottal ellentétben, és akkor van tétje a meghalásnak. nagyon jó helyszínek vannak, ahogy szinte érezhetõ hogy kb. mikor és hol fognak lecsapni a mutik, de ugye a gyarkolati megvalósulás elsõ játékra mindig okoz meglepetéseket vagy átgondolandó taktikát.
\"Why do we fall ? So might we learn how to pick ourselves up.\"