3817
  • Sir Cryalot
    Igazából ez nem feature , mert erről szólna a 3D renderelés hogy hihető a kép , ettől van mélysége,és eleve nem lehetett volna lentebb adni / eltérni ha korrekten csinálják. Stilizálással egy ideig el lehet lenni de végsősoron még ahhoz is kell korrekt bevilágítás / GI.

Tech-ben nem utolsó az avalanche, elvileg akkor ez egy nvidias játék lesz. Elvileg VXAO legalább lesz :D .
  • MerlinW
    A napszak váltás fontos dolog lehet, de a többi grafikai fícsör engem nem érdekel, számomra nem az a lényeg. Avalanche-al kapcsolatban meg, Mad Max-en kívül még nem csináltak jó játékot és ma már az is kevés. Szóval semmi jóra nem számítok :/
  • Sir Cryalot
    Még ez az egyszerű jelenet is megtáltosodik a VXGI-től , ez a framerate reális ára annak hogy korrekten vonul a fény/ árnyék meg valódi villanás / bevilágítás / sötétedés van.

Majd felhozzák valahogy.

Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2018.05.15. 10:18:26
  • Sir Cryalot
    Pont a megatexture miatt nem jó rá , mert egy adott napszak befagy ami kissé irreális.

Majdhogynem a legbonyolultabb dolog is, ilyenekkel lehet gurítani hogy world scale ambient occlusion , meg world space global illumination ,

amit jelenleg max. az nvidia féle vxgi tud. A quantom break-es remedy ígérgette de nem tellt tőlük csak screen space-re a qb-ben.

Ellenkező esetben nem feltűnésmentes, hanem "hack" .

Úgytűnik a just cause enginnel fog menni és az avalanche csinálja .

Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2018.05.15. 00:59:53
  • MerlinW
    2 éve nem láttuk az aktuális id tech motort, mára simán tudhat bármit, amit eddig nem tudott. Megjegyzem, a napszak váltás majdhogynem a legegyszerűbb dolog, szimpla szín/fény állítgatás, meg skybox csere/animáció, semmi több.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.05.15. 00:18:27
  • grebber
    Hivatalosan is bemutatkozott a Rage 2

"A Bethesda emellett megerősítette, hogy holnap az első részleteket is ismertetik, illetve a legelső játékmenet-ízelítőt is aznap mutatják be."
  • Sir Cryalot
    Akkor ez nem hogy nem ID game még csak nem is idtech, mert az nem csinálja meg a feltűnésmentes nappal éjszaka váltást.

Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2018.05.14. 20:46:31
  • Akra
    RAGE 2 brings together a true open world FPS experience where you can go anywhere, shoot anything, and explode everything.
  • grebber
    Rage 2 leaked trailer
  • grebber
    Egy baki folytán lelepleződtek a "nagy" E3-as címek.

Érkezik a RAGE 2
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.05.10. 09:47:36
  • RelakS
    Végére értem.
    A játék címe azt takarja, mit fog érezni a végén a játékos?

Könyörgöm, az utolsó pálya csak azért jelentett gondot, mert olyan unalmas volt, hogy direkt nem megfelelő fegyverrel mentem, és körbevettek egy ponton, a minigunos fickó meg nem kérdez.
  • RelakS
    "erősséget visszavettem hard-ra"

Most érezzem magam nyápicnak, hogy normal-on nyomom? :D

Amúgy fura, de amióta a Sewers küldetéseket megcsináltam, azóta a Mutie-kat csak simán puskatussal agyonverem, pedig pisztolyból a fél tárat megeszik. Meg a lőfegyvertelen banditákba is három golyó, aztán egy jól irányzott ütés, következőt! :)
  • steweee
    én is játszottam vagy kétórácskát vele hétvégén. még mindig jó játék. erősséget visszavettem hard-ra. felesleges erősebb fokozaton, mert úgy már sztem élvezhetetlen, túl könnyű meghalni de a játékélmény rovására
  • RelakS
    Ja, most szerencsétlenkedek vele.

Legnehezebb achievement: kidobni a négy keresztet abban a nyüves táblajátékban :D
  • steweee
  • MerlinW
    Külön kell, - lehet tévedek de - tudtommal az egy fan mod, nem hivatalos.
  • steweee
    játszik még ezzel vki ?

újra akarom játszani egy már tökéletes konfigon, lehetőleg legmagasabb erősségi fokozaton, hogy legyen benne kihívás

erős géppel már jók a tűzharcok, amikor kissé akadt azért idegesítő volt ha a gép gyengesége miatt lőttek le, és nem saját hibából

az érdekelne, hogy az Anarchy edition-ba már integrálva van e a Rebalanced mod, vagy külön azt is kell hozzá telepíteni ?
  • ffxi
    Csiga lassú a netem :( kihagynám az újratelepítést. A többi próbálkozás folyamatban.
  • grebber
    Tedd újra akár többször is ,fájlok ellenőrzése is mehet.
    A game mappájában minden szar feltelepítése frissitése,esetleg új vga driver.Egyszóval kb mindent probálj ki.
  • ffxi
    Napot!

Steam-es a játékom. Egyszerűen nem indul el, semmi hibaüzi :( Megoldás létezik hozzá?

ASRock Z77 Pro4 || i3-3220 Ivy NO TUNING || XFX7870 2GB Ghz Edition DDR5 || G.SKiLL RiPJAWS 2x4GB 1600Mhz || Corsair Vengeance 1x4GB 1600Mhz || Chieftec 600W CTG-600-80P
  • Palinko
    kipróbáltam tényleg jó, 10,5 órával befejeztem. nagyon vegyesek az érzéseim, elején tetszett, úgy éreztem soha nem lesz vége és de jó is lesz ez így, a végén meg úgy elharapták, az utolsó kivezető film is olyan rövid.

az uccsó misszión lőttem néhányat az új fegyverrel aztán 2000 AK töltény tett a végére pontot :D

RPG szerűség jót tett volna a játéknak, sajnos nem lehet azonosulni a karakterrel. igazából a végén is úgy érzem jó volt, de olyan érzésem van, hogy egy kicsit kellett volna hozzátenni, hogy szinte korszakalkotó legyen
  • lordbalu
    Bumerang elég táp volt :)
  • Palinko
    igen köszi már megy, igaz, hogy csak 1 et tudok a bal négyszögbe betenni, és nem tudom forgatni a quick barról mint a fegyvereknél.

ha már a fegyvereknél tartok, eléggé eltalálták, hogy annyira ki van egyensúlyozva, hogy tényleg nem tudok mivel menni, Fat Boyos revolverrel AR ekkel megyek talán legtöbbet. Sniper egyelőre nem nagyon használható :( Nektek melyik volt a kedvenc fegyveretek?
  • lordbalu
    Ha jól emlékszem, akkor ki kell választani a gránátot ahol van a kötszer bumeráng stb aztán Q.
  • Palinko
    tudom hogy béna lesz a kérdésem, de hogyan kell gránátot dobni? :D
  • mester1987
    Aki majd most venné meg a játékot, kapott 64 bites támogatást a The Scorhers DLC óta (nem nagy szám, de hátha valakit akit érdekel).
  • fery02
    Valaki tudja mi lehet a probléma nálam magyarítás téren?

Felpakolom rá innen a magyarításokat (DLC-jét is), de ugyanúgy angol marad minden.
  • Ombika
    Kiegeszitovel egyutt ingyenes?
  • mester1987
    Ma még ingyenes este 10-ig a Rage steamen, bár most olvasom alapból nem is olyan drága, csak 5 €

akinek lenne kedve multizni, vagy akinek nincs meg , de szeretné kipróbálni a multit, de nincs kivel -> írjon privátot (de csak ha tutira)!!!
  • Örült kutya
    Értem. Na majd valamit kitalálok.
  • totya4
    Olyan nincs, a termékkódot ha nem fogadja el, akkor azt már valaki nyilván felhasználta. Én visszakérném a pénzt simán.
  • mester1987
    Rebalance Mod v1.3
  • Fehercsoki
    Supportnak írj...
  • Örült kutya
    Az a baj hogy már egyszer visszacseréltem és többször már nem lehet
    de így sem működik.
  • mester1987
    Kétlem, hogy visszanéz :)
  • totya4
    A vásárlás lényege a szériaszám. Ha ez nem működik, sürgősen cseréltesd ki. Butaság mástól elkérni a megvásárolt kódját.
  • Örült kutya
    Üdv mindenkinek. Az a problémám hogy megvettem eredetibe a játékot hogy teszteljem. Na most a termékkód is van hozzá csak valamiért nem működik.
    (jól írtam be)
    Anarchy Edition van meg. Feltelepíteném de a Steam-en a termékkódot a játék dobozáról nem fogadja el. Valaki meg tudná adni? Vagy Privátba elküldeni?
    Úgy tudnék írni róla egy cikket a blogomon. Meg lehet, hogy tudnék énis segíteni. Van leírásom a textúra őrület-re és van kódom az anarchy edition packra és az Ödland-Kanalisation- Missionen -ra. Ezt csak így tudtam beírni. Németűl tudók előnyben.
  • ntex
    Tudod nem mindehol a tesztek a mérvadóak, pláne hogy a legújabb 13.1-es Catalyst kb 15-20%-ot dobott a GCN kártyák (7xxx széria) átlagos teljesítményén, és gyanítom hogy az ott lévő teszt még nem ezzel készült.

Plusz itt van egy két hsz, ezeket olyan emberek írták egy "nem írom le a nevét" fórumon akik 6850-ről váltottak 7770-re:

6850-ről váltottam, amit majd 2 évig használtam. Mindkettőről vannak tesztjeim. DX9-ben kb egyforma a 2 vga, de dx11-ben a 7000-es széria jobb lett a jobb tesszellációs tudása miatt.
    Az 5850-esnek kb 2.5x kellene gyorsabbnak lennie a fizikai felépítése alapján, ennek ellenére semmivel sem jobb a 7770-esnél. :D

vagy

Tudom, hogy te rengeteg vga-t teszteltél, és sajnálom, hogy az oldalad fejlesztését is abbahagytad, mert nagyon jó volt, és ugye rengetegen példálóztunk vele. De tény, hogy nagyon nem bántam meg a 6850-esem 7770-esre való cseréjét. :K
    Pedig mindenki azt írta, írja, hogy közel azonos a 2 vga. De pl. a 7770 memória vezérlője még a 128 bit ellenére is gyorsabb, mert amelyik játék telepakolta a 6850-es memóriáját, ott a vga hajlamos volt laggolni, de a 7770-esre ez totál nem jellemző. Én is olyat néztem mikor a Warfightert elkezdtem tolni a 6850-es után a 7770-esen, hogy az valami vicc.

6850-ről váltottam, amit majd 2 évig használtam. Mindkettőről vannak tesztjeim. DX9-ben kb egyforma a 2 vga, de dx11-ben a 7000-es széria jobb lett a jobb tesszellációs tudása miatt.
    Az 5850-esnek kb 2.5x kellene gyorsabbnak lennie a fizikai felépítése alapján, ennek ellenére semmivel sem jobb a 7770-esnél. :D

vagy

Én 6850-ről váltottam 7770-re. Egyrészt mert a 6850-nek lejárt a garanciája, másrészt meg a driverek mindig az új vga-knak kedveznek. A teljesítményük kb egyforma. van olyan játék aminek kell a nagy mem sávszél, ott a 6850-es jobb, van ahol a 7770 újabb architektúrája jön ki győztesként.
    Ha lecseréled semmiképp nem fogod megbánni, én a Sapphire OC-t ajánlom. Nem ezt a kis, butított verziót, hanem a rendes hőcsövest.

Dirt3-ban és F1 2012-ben konkrétan agyonveri a 6850-est. :K

Egy másik:
    Én is 6850-ről váltottam 7770 OC-re! Mind a kettő Sapphire, én se bántam meg a cserét és ez főleg nyáron kamatozik majd amikor 10-15 fokkal hűvösebb a 7770! Battlefield 3-nál is gyorsulást eredményez!

Erről ennyit
  • totya4
    Attól hogy hülyeséget írsz, még nem lesz igaz, gyengébb kártya mint a 6850. Példa: link
  • ntex
    Gondolom volt már 7770-ed hogy ezt így ki mered jelenteni? Csak szólok hogy lazán hozza a 6850-es teljesítményét, majdnem fele annyi fogyasztással. Tehát állításod közel sem állja meg a helyét. Talán nézz körül előbb mielőtt ilyen bullshiteket írsz