Rage 1-2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Most legszívesebben végigjátszanám újra az 1-et, kicsit okosabban választva meg a küldetések sorrendjét 😄
Tetszik, hogy a tömeg mutánsok szinte egy az egyben stimmelnek a Rage-beliekkel.
Tetszik, hogy a tömeg mutánsok szinte egy az egyben stimmelnek a Rage-beliekkel.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nem arról volt szó, hogy nem lesz Rage 2 a Steam-en?
Ehhez képest 60 euróért elő lehet vásárolni.
Ehhez képest 60 euróért elő lehet vásárolni.
Rage 2 - kompromisszumos lesz a 60fps
"Legalábbis a konzolokon. Az ID Software tavaly nyáron még egyértelműen 60fps-t ígért a legújabb konzolok esetében, most azonban derült, hogy erre kizárólag 1080p-ben lesz lehetőség.
És még ott is csakis az Xbox One X és PlayStation 4 Pro gépeken. Míg a konzolok alapverzióin 1080p mellett 30fps-el fog üzemelni a játék, addig 4K képes masinákon választhatunk majd az 1080p 60fps és a 4K 30fps futtattatási módok közt."
"Legalábbis a konzolokon. Az ID Software tavaly nyáron még egyértelműen 60fps-t ígért a legújabb konzolok esetében, most azonban derült, hogy erre kizárólag 1080p-ben lesz lehetőség.
És még ott is csakis az Xbox One X és PlayStation 4 Pro gépeken. Míg a konzolok alapverzióin 1080p mellett 30fps-el fog üzemelni a játék, addig 4K képes masinákon választhatunk majd az 1080p 60fps és a 4K 30fps futtattatási módok közt."
Na, az első videó, ami tetszik, olyan mad max-es beütésű.
Ismét akcióba a Rage 2
"A játék PC-n kizárólag a Bethesda saját alkalmazásboltján keresztül lesz elérhető, így Steamen ne is keressétek majd."
"A játék PC-n kizárólag a Bethesda saját alkalmazásboltján keresztül lesz elérhető, így Steamen ne is keressétek majd."
Lol
Láttam tegnap svéd fejlesztő megerősítette hogy "APEX" engine.
Itt az eredménye hogy
szétnyerte magát a zenimax a VR perben a facebook ellen !
Itt az eredménye hogy
szétnyerte magát a zenimax a VR perben a facebook ellen !
(Ahhoz a probe cucchoz képest a pre-bake "igazibb" , de főleg olcsóbb ).
A Just Cause-ban kb. olyan probe alapú GI lehet mint a Far Cry ,meg Division-é,
szóval annál jöhet az indirect light abból, persze kanyarban nem lesz igazi GI-től , de jobb mint a semmi .
szóval annál jöhet az indirect light abból, persze kanyarban nem lesz igazi GI-től , de jobb mint a semmi .
Ottvan kettészedve a kettő,
hogy
direct lighting - realtime
vs.
indirect lighting - pre-bake ( ez jönne GI-ből)
Our lighting approach is a mix of real-time approximations and pre-computed components. For the indirect lighting, idTech 6 uses pre-baked indirect lighting for static geometry, mixed with an irradiance volumes approximation for dynamics. For indirect specular bounce we used an image based lighting approach.
https://80.lv/articles/doom-the-secret-of-60-fps/
hogy
direct lighting - realtime
vs.
indirect lighting - pre-bake ( ez jönne GI-ből)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Our lighting approach is a mix of real-time approximations and pre-computed components. For the indirect lighting, idTech 6 uses pre-baked indirect lighting for static geometry, mixed with an irradiance volumes approximation for dynamics. For indirect specular bounce we used an image based lighting approach.
https://80.lv/articles/doom-the-secret-of-60-fps/
Már miért fagyna be az adott napszak? DooM is megatexture-t használ, és abba már nincsenek az árnyékok beégetve, ha erre gondolnál.
WOW:
https://www.dsogaming.com/screenshot-news/first-official-screenshots-for-rage-2-released/
én ezt eddig 90% plusszos címnek nézem.
https://www.dsogaming.com/screenshot-news/first-official-screenshots-for-rage-2-released/
én ezt eddig 90% plusszos címnek nézem.
Videóban a svédek jönnek előbb . A shooter rész az legalább olyan lesz , meg egy open world játékon azért nem nagyon van mit elrontani,
látszik ilyen frakció alapú dolog lehet benne az szerintem 5/5-ös setting.
Hát ez most lehet kihúzza a BL3 alól a szőnyeget. Múltkor fordítva volt 😄 .
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2018.05.15. 18:25:05
látszik ilyen frakció alapú dolog lehet benne az szerintem 5/5-ös setting.
Hát ez most lehet kihúzza a BL3 alól a szőnyeget. Múltkor fordítva volt 😄 .
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2018.05.15. 18:25:05
"Open world first-person shooter in development by Id Software with the help of Avalanche Studios."
Tehát főként Id cucc, így van remény. Ha beletolják a Doom dinamikát a harcokba, még jó is lehet.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.05.15. 17:06:26
Tehát főként Id cucc, így van remény. Ha beletolják a Doom dinamikát a harcokba, még jó is lehet.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.05.15. 17:06:26
[merlinw.org]
Igazából ez nem feature , mert erről szólna a 3D renderelés hogy hihető a kép , ettől van mélysége,és eleve nem lehetett volna lentebb adni / eltérni ha korrekten csinálják. Stilizálással egy ideig el lehet lenni de végsősoron még ahhoz is kell korrekt bevilágítás / GI.
Tech-ben nem utolsó az avalanche, elvileg akkor ez egy nvidias játék lesz. Elvileg VXAO legalább lesz 😄 .
Tech-ben nem utolsó az avalanche, elvileg akkor ez egy nvidias játék lesz. Elvileg VXAO legalább lesz 😄 .
A napszak váltás fontos dolog lehet, de a többi grafikai fícsör engem nem érdekel, számomra nem az a lényeg. Avalanche-al kapcsolatban meg, Mad Max-en kívül még nem csináltak jó játékot és ma már az is kevés. Szóval semmi jóra nem számítok :/
[merlinw.org]
Még ez az egyszerű jelenet is megtáltosodik a VXGI-től , ez a framerate reális ára annak hogy korrekten vonul a fény/ árnyék meg valódi villanás / bevilágítás / sötétedés van.
Majd felhozzák valahogy.
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2018.05.15. 10:18:26
Majd felhozzák valahogy.
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2018.05.15. 10:18:26
Pont a megatexture miatt nem jó rá , mert egy adott napszak befagy ami kissé irreális.
Majdhogynem a legbonyolultabb dolog is, ilyenekkel lehet gurítani hogy world scale ambient occlusion , meg world space global illumination ,
amit jelenleg max. az nvidia féle vxgi tud. A quantom break-es remedy ígérgette de nem tellt tőlük csak screen space-re a qb-ben.
Ellenkező esetben nem feltűnésmentes, hanem "hack" .
Úgytűnik a just cause enginnel fog menni és az avalanche csinálja .
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2018.05.15. 00:59:53
Majdhogynem a legbonyolultabb dolog is, ilyenekkel lehet gurítani hogy world scale ambient occlusion , meg world space global illumination ,
amit jelenleg max. az nvidia féle vxgi tud. A quantom break-es remedy ígérgette de nem tellt tőlük csak screen space-re a qb-ben.
Ellenkező esetben nem feltűnésmentes, hanem "hack" .
Úgytűnik a just cause enginnel fog menni és az avalanche csinálja .
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2018.05.15. 00:59:53
2 éve nem láttuk az aktuális id tech motort, mára simán tudhat bármit, amit eddig nem tudott. Megjegyzem, a napszak váltás majdhogynem a legegyszerűbb dolog, szimpla szín/fény állítgatás, meg skybox csere/animáció, semmi több.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.05.15. 00:18:27
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.05.15. 00:18:27
[merlinw.org]
Hivatalosan is bemutatkozott a Rage 2
"A Bethesda emellett megerősítette, hogy holnap az első részleteket is ismertetik, illetve a legelső játékmenet-ízelítőt is aznap mutatják be."
"A Bethesda emellett megerősítette, hogy holnap az első részleteket is ismertetik, illetve a legelső játékmenet-ízelítőt is aznap mutatják be."
Akkor ez nem hogy nem ID game még csak nem is idtech, mert az nem csinálja meg a feltűnésmentes nappal éjszaka váltást.
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2018.05.14. 20:46:31
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2018.05.14. 20:46:31
RAGE 2 brings together a true open world FPS experience where you can go anywhere, shoot anything, and explode everything.
Egy baki folytán lelepleződtek a "nagy" E3-as címek.
Érkezik a RAGE 2 <#eljen>#eljen> <#worship>#worship><#taps>#taps> <#eljen>#eljen> <#worship>#worship><#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.05.10. 09:47:36
Érkezik a RAGE 2 <#eljen>#eljen> <#worship>#worship><#taps>#taps> <#eljen>#eljen> <#worship>#worship><#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.05.10. 09:47:36
Végére értem.
A játék címe azt takarja, mit fog érezni a végén a játékos?
Könyörgöm, az utolsó pálya csak azért jelentett gondot, mert olyan unalmas volt, hogy direkt nem megfelelő fegyverrel mentem, és körbevettek egy ponton, a minigunos fickó meg nem kérdez.
A játék címe azt takarja, mit fog érezni a végén a játékos?
Könyörgöm, az utolsó pálya csak azért jelentett gondot, mert olyan unalmas volt, hogy direkt nem megfelelő fegyverrel mentem, és körbevettek egy ponton, a minigunos fickó meg nem kérdez.
"erősséget visszavettem hard-ra"
Most érezzem magam nyápicnak, hogy normal-on nyomom? 😄
Amúgy fura, de amióta a Sewers küldetéseket megcsináltam, azóta a Mutie-kat csak simán puskatussal agyonverem, pedig pisztolyból a fél tárat megeszik. Meg a lőfegyvertelen banditákba is három golyó, aztán egy jól irányzott ütés, következőt! 😊
Most érezzem magam nyápicnak, hogy normal-on nyomom? 😄
Amúgy fura, de amióta a Sewers küldetéseket megcsináltam, azóta a Mutie-kat csak simán puskatussal agyonverem, pedig pisztolyból a fél tárat megeszik. Meg a lőfegyvertelen banditákba is három golyó, aztán egy jól irányzott ütés, következőt! 😊
én is játszottam vagy kétórácskát vele hétvégén. még mindig jó játék. erősséget visszavettem hard-ra. felesleges erősebb fokozaton, mert úgy már sztem élvezhetetlen, túl könnyű meghalni de a játékélmény rovására
Ja, most szerencsétlenkedek vele.
Legnehezebb achievement: kidobni a négy keresztet abban a nyüves táblajátékban 😄
Legnehezebb achievement: kidobni a négy keresztet abban a nyüves táblajátékban 😄
<#eljen>#eljen>
játszik még ezzel vki ?
újra akarom játszani egy már tökéletes konfigon, lehetőleg legmagasabb erősségi fokozaton, hogy legyen benne kihívás
erős géppel már jók a tűzharcok, amikor kissé akadt azért idegesítő volt ha a gép gyengesége miatt lőttek le, és nem saját hibából
az érdekelne, hogy az Anarchy edition-ba már integrálva van e a Rebalanced mod, vagy külön azt is kell hozzá telepíteni ?
újra akarom játszani egy már tökéletes konfigon, lehetőleg legmagasabb erősségi fokozaton, hogy legyen benne kihívás
erős géppel már jók a tűzharcok, amikor kissé akadt azért idegesítő volt ha a gép gyengesége miatt lőttek le, és nem saját hibából
az érdekelne, hogy az Anarchy edition-ba már integrálva van e a Rebalanced mod, vagy külön azt is kell hozzá telepíteni ?
Tedd újra akár többször is ,fájlok ellenőrzése is mehet.
A game mappájában minden szar feltelepítése frissitése,esetleg új vga driver.Egyszóval kb mindent probálj ki.
A game mappájában minden szar feltelepítése frissitése,esetleg új vga driver.Egyszóval kb mindent probálj ki.