Rage 1-2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mond ez valamit? Mintha összeakadna valamivel, de mi a kutyaszarral? Mit indít még el, a III. Világháborút?
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
NE a Rage.exe-vel indítsátok a játékot, hanem a Skidrow mappában található Launcher.exe-vel!!!
FONTOS: nekem XP-m van, GeForce 9800 GT-m és 275.27-es driverem.Semmi cfg.file-t vagy konzolos okosságot nem használok.A játék remekül fut, még a textúrakipakolás is alig észrevehetõ.<#eljen>#eljen>
Remélem, segítettem valakinek.
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Külön nem tudom kioffolni egyiket sem.
A véleményem kicsit eltér az általános internetes fórumokon - fõleg nVidiás fórumokon - megszokottól.
Elnézést a pofátlanságomért, de nem kártyát-drivert kell egy játékhoz készíteni, hanem fordítva.
Bocsi, cimbi itt egy tükör, csinálj 'má hozzá egy Bömöst, mert pofán váglak, 'kocsog, vazze!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Az elsõ 3xDVD-vel is ez volt, és a mostani 3xDVD5-tel is.
Még soha nem indult el.
Úgyhogy megint törölhetem, ha csak nem tudjátok a megoldást.
Lehet, hogy volt róla szó, de hagy ne olvassak vissza ennyit.
Ráadásul, egy ideig a topikkal tartottam, de addig senki nem szólt errõl semmit.
(Ja, Dx, ++, driverek, még a rage driver is fent volt, mert miután ez sem ment, visszaraktam a legfrissebbet. ATI, 4 magos proc, 4 gig ram, XP frissítve. Még az Office-t is hagytam neki.)
Minden más játék, warez, eredeti, tökéletesen mûködik,...kizárólag ez a játék nem megy.
Elõre is köszönöm, ha valaki tud segíteni, mert kíváncsi vagyok rá, de így pláne nem veszem meg!
Laci.
anti hero
[merlinw.org]
Mert a Steamen biztos nem volt 1 gigás a javítás, mert kb 5 másodperccel a Steam elindítása után közölte, hogy Rage frissítés befejezve. A menüben ott vannak az újdonságok, elõször azt hittem, valami nem jó.
Ennyire gyors netem meg nincs :-)
Xp alatt játszhtatlan mert szétesik a textura minden egyes terület betöltésekor !
De Win7 alatt a cache mappával és a Rageconfig.cfg-vel tökéletesen megy a játék ! Textura késés minimális nem szaggat nem akad !
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
ha problémád van (például folyamatosan freezel, vagy bármi), akkor próbáld ki, amit linkeltem pár sorral lejjebb
igazán nagy erõforrásigénye nincs, hisz konzolra tervezték, csak borzasztóan van optimalizálva pc-re
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Komolyan mit gondoltak ezek? Technikai gondokban fulladozik a játék, és ez utóbbit már végképp nem kenhetik a driverekre. Komolyan az utoljára ilyen beragadós f@szságot még a generáció elején voltak az oblivionban. Szégyen.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
fotográfik kolomp edisön :D
ATi HD4850,Intel Core 2 Duo CPU,4 GB RAM
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
ha lesz authority gepfegyvered lezerrel, akkor a gepfegyveres harc is fincsi lesz :o) puttyputty
anti hero
[merlinw.org]
Nekem a max config-gal 1680x1050-ben diavetítés.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
fotográfik kolomp edisön :D
GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb
[merlinw.org]
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly2 4096
vt_pageimagesizeuniquediffuseonly 4096
vt_pageimagesizeunique 4096
vt_pageimagesizevmtr 4096
[merlinw.org]
Nekem most max grafikán rezzenéstelenül fut 1920*1080-on.
Bár még csak pár percet mászkáltam.
MEGOLDÁS
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
Sehogy, néhány részen magától leereszti (ha haverra ránézel, vagy Wellspringben eleve nem lehet fegyvert elõvenni).
(\__/) ( X.x) ( } . { )
idegesít, hogy mindig vagy a kezem, vagy a fegyver van elõttem
köszi
KATT
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Since the original publication of this article we've been chatting to our engineers and can now share new information about GPU Transcoding variables that can increase your frame rates, improve in-game visual fidelity, and reduce texture streaming issues.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360