3817
-
Noodlee #2735 Itt van -
Noodlee #2734 A városban az emeleten, egy ajtó mögött. -
milos620 #2733 Sziasztok!
A feladat utasítása: Speak with Redstone!
Google fordító szerint beszéljek Redstone-val.
Megtudja nekem mondani hogy hol találom Redstone-t?
-
Feared #2732 Most értem el Wellspringbe, itt már elég szép a játék, és a hangulat is kezd helyére kerülni.
Azonban jó 30 perc után crash to desktop...megint.
Eddig kb fél óra volt a legtöbb amit le tudtam játszani mielőtt kivágott. Egyszerűen nem értem miért lehet, minden ati fix a helyén van, és a textúrák úgy ahogy jók, de ez a folyamatos játékból kihajigálás nem szűnik meg. És mindig a rage.exe hibára hivatkozik.
Valakinek ötlet? -
#2731 A textúrahibákra van már megoldás? -
Noodlee #2730 Amerről jöttél. -
MauroN #2729 És merre találom? Már ha ezt le lehet írni... -
SaGa Jr #2728 Utóbbi (neked kell visszamenni, akár még a következő városból is ha ahhoz van kedved). -
MauroN #2727 A statisztikában a legutolsó sor jelentené azt, hogy hol tartok a játékban?
A Mad TV Show-n voltam egyszer. Megcsináltam 2 fordulót. Többet nem lehetett. Azt mondta a faszi, hogy menjek vissza később. Megjelenik majd, ha lehet menni, vagy nekem kell visszamennem? -
#2726 elég gáz ez a video még 720p-ben is ... -
SaGa Jr #2725 Háromban (hatot találtam meg de csak négybe mentem le, ám az üzenőtáblán a kipucolás után ugyanoda szóló feladatokat inkább hanyagoltam). :)
Teljesen egysíkuak (mutánsok tömkelege, egyszerű elrendezés, sima agyatlan gyilkolás minimális loot-ért) és a lőszerpocsékoláson túl sok hasznuk szerintem ezeknek a helyeknek nincs (az a néhány extra cucc amni innen szerezhető nem hiányzik még nehezebb fokozaton sem).
Az a három bejárt helyszín nekem pont eléggé megerősített azon elhatározásomban, hogy a többi kihagyásával nem veszítek semmit. -
#2724 Kíváncsi lennék, akik már végigjátszották, hány csatornában voltak a kilencből?:) -
morzsi555 #2723 Wasteland Sewer Missions DLC? http://rage.wikia.com/wiki/Wasteland_Sewer_Missions_(DLC) -
MauroN #2722 Kösz. -
#2721 Akinek eredeti a játék, és az anarchy verzió van meg, és beregelte steam-.en a + küldiket, írja le nekem pls h azokat hol kell felvenni? -
#2720 1 eltérés van a tesztelők szerint, hogy pöcre ugyanolyan a 2 verzió (x360 és ps3), csak a PS3-nál mivel nem lehet feltelepíteni full lemezt, ezért vannak kisebb betöltési késedelmek, de nem drasztikus.
Szóval semmilyen HD meg HQ meg High-End pack nem létezik. -
#2719 Gyorsabb voltál. :) -
#2718 Félretekintetted kedves barátom.:DDDDDDDDD
Rage-SKIDROW 18.05 GB
VS
Rage.READ.NFO.PS3-CHARGED 17.34 GB
VS
Rage.PAL.XBOX360-SRT 21.38 GB
Csak érdekességképpen...vannak 40BG-os játékok PS3-ra de nem a Rage...:D -
morzsi555 #2717 Az mindig ott van a garázs alatt, abban a barlangban. -
morzsi555 #2716 pc 18.5 gb, xbox 360 22 gb, ps3 17.3 gb . ps3-ra 7.6 gb telepítve.. Nem értem milyen 40gb-ról beszélsz. A ps3 és a xbox360 is 4k textúrákat használja. HQ textúra pack meg csak pc-n lesz.
“The consoles are limited because they don’t have enough memory and on the PS3 you can’t go larger than a 4096 squared texture. There’s a lot of scenes that really need more than that on there, so a lot of scenes sort of hit an upper limit on the consoles, where on the PC where we can use an 8k by 8k texture for that we can bring in higher fidelity. So even if you’re running the PC version at 720p resolution you’ll get crisper graphics on there, and if you crank it all the way up to run at 1080p or higher then you can push twice, probably closer to three times the unique pixels the consoles can.” -
stady #2715 Az tény, hogy a játék szép. Ha összehatást nézem akkor nagyon jól néz ki. Viszont pont itt van az ellentét.... ha közelről nézelődünk akkor iszonyat ronda. Pedig engem mindig érdekel a grafika, de ennek a játéknak úgy megfogott a feeling-je, hogy nem érdekel a grafika. Iszonyat nagy játék. Eddig 6 órát vertem bele és még sehol nem tartok. Nézelődök a világban, csinálom rendesen a mellék küldetéseket és rengeteg időt eltöltök a mini játékokkal. Nekem nagyon bejött, és nem bánom hogy megvettem. Sőt....... idén eddig ez volt számomra a legjobb vétel. -
MauroN #2714 Valaki segítsen!
Subway cityben vagyok, és a Gaining Influence küldetést megcsináltam, és most vissza kell mennem a marsallhoz, de nem találom. Valaki megmondaná merre kell keresnem? -
#2713 PS3-ra gondolom kitömöríti a textúrákat ne kelljen menet közben elvenni vele a számítási teljesítményt, tehát sohasem lesz itt sokszor 10 GB-os textúra pack...amúgy a textúrák részletességére is van config parancs amelynek alap értéke 4096 aztán lehet 8192-re állítani és akkor már nem mosott sz.r semmi...kicsit tovább írogatva nincs szükség semmiféle nagy-nagy textúra pakkra. A memóriátlan szerencsétlen konzolokra meg nagyobb HD textúra van mint PC-re? Röhög a vakbelem. El sem bírnák. Mindegy milyen megatextúrázás. -
#2712 A video mást mutat és a 40GB PS3-as helyfoglalást sem én találtam ki:) -
morzsi555 #2711 twitter:
@ID_AA_Carmack
John Carmack
@belkheldar the texture are exactly the same on all platforms. -
Evoluti0N #2710 Igen, ez az az ominózus mikroszkóp :D -
#2709 Ha ez így van, akkor ez egy kurva nagy vicc. Nem is vicc, inkább azt mondanám, hogy kurva szar az engine... ekkora fileok. -
#2708 PS3 a HQ pakkot kapta
Viszont ott 40GB a játék, ergo, ha kiadják PC-re az még 20-40GB lesz, függően attól hogyan tudják cserélni. -
vzajcev #2707 Itt a mikroszkóp :)
-
#2706 A "legenda" megalkotta a motort. A játékot nem ő készítette.. Valamint konkrétan elmondta hogy a PC harmadlagos volt, nem tekintenek rá mint komoly platformra. Konzolra így oldották meg, a PC pedig minimális módosítással ugyanazt kapta. -
#2705 Hát engem egyáltalán nem vettél meg kilóra ezzel a képpel... csak halványzöldes barnás színeket látni... kb. 2005-ös színvonal. -
ratgab #2704 Legendás nem egyenlő Godlike, tehát nem tudhat mindent tökéletesre alkotni.
Játékfejlesztők is emberek, bármilyen hihetetlen is. -
#2703 Jó sok száz ember meg igen!Mert nem tudok elsuhanni amelett ami kiszúrja a szemem!Pláne nem akkor amikor egy "legendásnak" becézett ember is a fejlesztők között van! -
#2702 Ami egem speciel egyáltalán nem zavart. -
#2701 Mert pont hogy nem 1-2 jelentéktelen tárgy mert bármerre mész a pofádba röhög a paintes textúra! -
MauroN #2700 Tudom. Láttam azokat a textúrákat. Sajnos. 2 kérdésem lenne:
A statisztikában a legutolsó sor jelentené azt, hogy hol tartok a játékban?
A Mad TV Show-n voltam egyszer. Megcsináltam 2 fordulót. Többet nem lehetett. Azt mondta a faszi, hogy menjek vissza később. Megjelenik majd, ha lehet menni, vagy nekem kell visszamennem? -
Evoluti0N #2699 Az összhatása valóban szép. Vagy úgy is mondhatjuk, h messziről szép minden. Azonban FPS játékról lévén szó sokszor, sok helyen közelről látok tárgyakat és háááát, akkor már annyira nem szép :S -
ShaiHulud #2698 osszhatasa nagyon szep, az hogy egy-ket jelentektelen targy szarul nezki az hol erdekel? -
Evoluti0N #2697 Ha majd hazaérek a munkából majd belinkelek 1 képet, amit tegnap csináltam. Egy bicskával faragott mikroszkóp van rajta. Azután mondd majd, h szép a játék :D -
#2696 Ööö...melyik fotoshopot használod?