3817
  • kanduhr
    Nálam teljesen jól, szaggatás mentesen, fix 60 FPS-sel és bugok nélkül ment a játék. A gépem: e8400 3ghz, 9800 GT, 3 gb ram.
    Persze meg kellett csinálnom a cache mappát, és felraktam a patchet is. A mosottas közeli textúrákkal csak az első 1-1.5 órában foglalkoztam, aztán már észre se vettem, és magába szippantott a játék:)
    A legnagyobb bajom, hogy nem teljes értékű játék. Konkrétan, nem fejezték be:D (milyen szar már a vége, istenem...)
  • kanduhr
    Autóversenyekből talán 13-14-et csináltam meg, minijátékokból pedig minden helyet 3-4x próbálkoztam. A mapot pedig annyira jártam be, amennyire a küldetések rákényszerítettek, vagy ha megláttam valami érdekeset.
  • Evoluti0N
    Nem csak jó lenne az atmoszférája, hanem az is :) Emígy semmi bajom a játékkal, sőt tetszik. A hangulat számomra a legfontosabb egy játékban és itt az meg van. Azonban ettől függetlenül tény és való, h téged idézve: "közelről iszonyat igénytelen" :S
  • DarkSector
    Jah hogy steam-es.
  • who am I 7
    szerintem meg mondjuk ki konkrétan, h okádék.2011-ben, 18GB-ban...ez hogy??????közelről iszonyat igénytelen, nem is értem.Pedig az atmoszférája jó lenne..
  • vérpocok
    Mit csesztem el... nekem nincs semmilyen cfg-m meg más sem... eddig textúra hibával toltam, aztán a steam automatikusan frissítette és azóta ezzel a hibával kidob mióta be akarom tölteni a játékot: idPixelUnpackBuffer::Map Buffer: failed.

Na mit csesztem el?
  • MerlinW
    Ennyi.
  • Vraaanyek
    érdekes, nekem nincs erőművem, mégis tökéletesen fut a játék, baromi jól belőtte a grafikai beállításokat, hogy folyik is meg szerintem nagyon szépen is néz, nincsenek késő textúra betöltések, a játékmenet pedig kiváló...nem a hiba a sok, hanem a jó magyar-féle "minden szar" mentalitás!
  • DarkSector
    Buheráltál?
  • Ryder62
    Meg is látszik.
  • MerlinW
    Én megvettem, és egy percig sem bántam. Doom 4-et is meg fogom venni, ha nem hasonlít a Doom 3-ra. Ennyi.

Hogy miért adják ki PC-re? Direkt olyan lett az Id5, hogy egyszerűen portolható bármire, ergo kevés energiát kellett beleölni, és az aprópénz is pénz.
  • Ironman2
    ÉS akkor ilyen szöveg után ki fogja megvenni? VAgy miért adták ki pc-re akkor?
  • highlander15
    Tömören:egy kalap szar lett ez a játék,csak kalap nélkül.Patch és Rage performance driver után is olyan durva textúrahibák vannak,hogy az nem igaz.
  • vzajcev
  • Pares
    IGEN. Megpróbáltam minden parancsot, cfg-t, MINDENT, amit a neten lehet találni, és semmi, SEMMI nem eliminálta a megakadásokat...
  • Bagoly81
    parancs ikonban tetted hozzá ezt a parancsot?
  • Pares
    Hát rajtam ez nem segített...
  • DarkSector
    ecsesztél akkor valamit. annak mennie kell...ha meg még buheráltál rajta cfg vagy valami akkor nem csoda ha nem megy.
  • Bagoly81
    +jobs_numThreads 0 ez a parancs oldja meg az akadást, triple buffer legyen kikapcsolva a.i legyen bekapcoslva a többi nekem teljesitmény centrikus, és úgy már játszható
  • vérpocok
    Az tényleg megoldja a textúra problémát... nekem azóta nem indul, így textúra gond megoldva.
  • Pares
    Hogy? Nekem is elindul, megy is akadás nélkül úgy fél perc-10 percet, de mindig megakad garantáltan.
  • Bagoly81
    nekem is ez volt a bajom, sikerült elindítani akadás nélkül
  • Shep
    Nem rossz játék ez, ráadásul nem is túl rövid. 6,5 órám van eddig benne de még mindig Wellsprings lakóinak próbálok segíteni :)
  • DarkSector
    Volt a gondja, a pecs ota már nincs.
  • Pares
    Egy csomó embernek szintén ez a gondja. Nem vagy egyedül.
  • El Brujo
    Leszálltam az alvilágba.
    Subway Town alulról.
  • adam46
    Még egy kérdés lenne, textúrákat, miért olyan tetű lassan tölti be?
  • MauroN
    Igen, az megvan. De utánna? Mert kocsikázni kell, de nem tudom hova.
  • adam46
    Köszi :)
  • mester1987
    11.6-ossal próbáld: tuti lesz ;-)
  • adam46
    Az miért van, hogy szaggat a játék elindulásnál? 3-4 másodpercenként megakad, AMD kártyám van 11.9-es Catalyst van fent.
  • mester1987
    hát reméljük...addig nem játszok a game-el...
  • lolSL
    biztosan lesz, meg a következő vga driverek is segíthetnek még.
  • mester1987
    avassatok csak be...
  • mester1987
    Lesz még valami patch/frissítés tudtok valamit?
  • DarkSector
    patch
  • DarkSector
    Mert video???
  • milos620
    Kösz a segítséget!
  • Noodlee
    Arra indulj, amerről indul a video.
    A garázsban a "titkos" járaton menj le, és ott a figura visszavisz a léghajóval.
  • MauroN
    Subway Cityben vagyok. Nem tudom honnan jöttem...