3817
-
kanduhr #2775 Nálam teljesen jól, szaggatás mentesen, fix 60 FPS-sel és bugok nélkül ment a játék. A gépem: e8400 3ghz, 9800 GT, 3 gb ram.
Persze meg kellett csinálnom a cache mappát, és felraktam a patchet is. A mosottas közeli textúrákkal csak az első 1-1.5 órában foglalkoztam, aztán már észre se vettem, és magába szippantott a játék:)
A legnagyobb bajom, hogy nem teljes értékű játék. Konkrétan, nem fejezték be:D (milyen szar már a vége, istenem...) -
kanduhr #2774 Autóversenyekből talán 13-14-et csináltam meg, minijátékokból pedig minden helyet 3-4x próbálkoztam. A mapot pedig annyira jártam be, amennyire a küldetések rákényszerítettek, vagy ha megláttam valami érdekeset. -
Evoluti0N #2773 Nem csak jó lenne az atmoszférája, hanem az is :) Emígy semmi bajom a játékkal, sőt tetszik. A hangulat számomra a legfontosabb egy játékban és itt az meg van. Azonban ettől függetlenül tény és való, h téged idézve: "közelről iszonyat igénytelen" :S -
#2772 Jah hogy steam-es. -
who am I 7 #2771 szerintem meg mondjuk ki konkrétan, h okádék.2011-ben, 18GB-ban...ez hogy??????közelről iszonyat igénytelen, nem is értem.Pedig az atmoszférája jó lenne.. -
#2770 Mit csesztem el... nekem nincs semmilyen cfg-m meg más sem... eddig textúra hibával toltam, aztán a steam automatikusan frissítette és azóta ezzel a hibával kidob mióta be akarom tölteni a játékot: idPixelUnpackBuffer::Map Buffer: failed.
Na mit csesztem el? -
#2769 Ennyi. -
#2768 érdekes, nekem nincs erőművem, mégis tökéletesen fut a játék, baromi jól belőtte a grafikai beállításokat, hogy folyik is meg szerintem nagyon szépen is néz, nincsenek késő textúra betöltések, a játékmenet pedig kiváló...nem a hiba a sok, hanem a jó magyar-féle "minden szar" mentalitás! -
#2767 Buheráltál? -
#2766 Meg is látszik. -
#2765 Én megvettem, és egy percig sem bántam. Doom 4-et is meg fogom venni, ha nem hasonlít a Doom 3-ra. Ennyi.
Hogy miért adják ki PC-re? Direkt olyan lett az Id5, hogy egyszerűen portolható bármire, ergo kevés energiát kellett beleölni, és az aprópénz is pénz. -
Ironman2 #2764 ÉS akkor ilyen szöveg után ki fogja megvenni? VAgy miért adták ki pc-re akkor? -
#2763 Tömören:egy kalap szar lett ez a játék,csak kalap nélkül.Patch és Rage performance driver után is olyan durva textúrahibák vannak,hogy az nem igaz. -
vzajcev #2762 -
Pares #2761 IGEN. Megpróbáltam minden parancsot, cfg-t, MINDENT, amit a neten lehet találni, és semmi, SEMMI nem eliminálta a megakadásokat... -
Bagoly81 #2760 parancs ikonban tetted hozzá ezt a parancsot?
-
Pares #2759 Hát rajtam ez nem segített... -
#2758 ecsesztél akkor valamit. annak mennie kell...ha meg még buheráltál rajta cfg vagy valami akkor nem csoda ha nem megy. -
Bagoly81 #2757 +jobs_numThreads 0 ez a parancs oldja meg az akadást, triple buffer legyen kikapcsolva a.i legyen bekapcoslva a többi nekem teljesitmény centrikus, és úgy már játszható -
#2756 Az tényleg megoldja a textúra problémát... nekem azóta nem indul, így textúra gond megoldva. -
Pares #2755 Hogy? Nekem is elindul, megy is akadás nélkül úgy fél perc-10 percet, de mindig megakad garantáltan. -
Bagoly81 #2754 nekem is ez volt a bajom, sikerült elindítani akadás nélkül -
#2753 Nem rossz játék ez, ráadásul nem is túl rövid. 6,5 órám van eddig benne de még mindig Wellsprings lakóinak próbálok segíteni :) -
#2752 Volt a gondja, a pecs ota már nincs. -
Pares #2751 Egy csomó embernek szintén ez a gondja. Nem vagy egyedül. -
El Brujo #2750 Leszálltam az alvilágba.
Subway Town alulról.
-
#2749 Még egy kérdés lenne, textúrákat, miért olyan tetű lassan tölti be? -
MauroN #2748 Igen, az megvan. De utánna? Mert kocsikázni kell, de nem tudom hova. -
#2747 Köszi :) -
mester1987 #2746 11.6-ossal próbáld: tuti lesz ;-) -
#2745 Az miért van, hogy szaggat a játék elindulásnál? 3-4 másodpercenként megakad, AMD kártyám van 11.9-es Catalyst van fent. -
mester1987 #2744 hát reméljük...addig nem játszok a game-el... -
#2743 biztosan lesz, meg a következő vga driverek is segíthetnek még. -
mester1987 #2742 avassatok csak be... -
mester1987 #2741 Lesz még valami patch/frissítés tudtok valamit? -
#2740 patch -
#2739 Mert video??? -
milos620 #2738 Kösz a segítséget! -
Noodlee #2737 #2735
Arra indulj, amerről indul a video.
A garázsban a "titkos" járaton menj le, és ott a figura visszavisz a léghajóval. -
MauroN #2736 Subway Cityben vagyok. Nem tudom honnan jöttem...