Rage 1-2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magnum PI
Ahogy a #2446-ban is leírtam, maga az engine nem nagy cucc és semmi meglepõ nincs benne hogy 60fps-t tud. Minden elõre ki van számolva, le van renderelve textúrára. Ne hasonlítsuk már össze cryenginnel könyörgöm. Nagyságrendekkel több poligont mozgat és sokkal több effektet használ. Technikai értelembe az cryengine sokkal fejlettebb és kész. Az unreal engine is az. Az hogy melyik játék a jobb vagy szebb az már szubjektív

DarkSector
Nemtudom csak belelestem a neten mik lesznek késõbb. 😊 nekem bejön a látványvilág, pedig rühellem a cell-shaded keverék grafikákat.
És ez nem rendes rendelt 3d grafika, tudtommal hanem a rage elvileg kicsit direkt ilyen rajzoltra akarták csinálni, hogy ez bejön-e valakinek vagy nem hát embere válogatja.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

KranaZoli
Hát az qrva jó a kis robot. 😊 Lehet majd ilyet is?! Cool! 😄

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

DarkSector
Nah beidõzitettem ezt a részt nézd meg, most nyomj a videóra.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
<#nevetes1>
nemtudom a környezetet nézem. 😊

rage
Lehet ha kijön a high texture pack PC-re, utána már minden téren megüti az elvárásokat.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

DarkSector
Tudom megértelek titeket is, de ha nyomulsz a játékban belátja mindenki, (persze ha erõs a géped és automatán mindent enged a játék látványra) hogy kurvaszép az összhatás.
Gondolom érted mire gondolok.

grebber
LOL hogy lehet végig "gugolva" játszani <#levele>

Next PC upgrade: 2022

grebber
Vannak igen, de nem ennyire szembetûnõek!

DarkSector
10 éves ciki technika 60FPS-el...hát jah.
Nemtudom én nem sírnék, mert ahhoz képest ilyen hogy RPG-FPS!
Crysis nem az.

Szerintem a gond a nagy elvárásokban rejlik, Doom 4 nem ilyen lesz mert az nem nyílt világú RPG-FPS lesz ott elbír a gép többmindent, de itt ez volt a megfelelõ hogy mindenkinek fusson jól, nem pedig egy techdemo. Szerintem.

DarkSector
Ez csak példa, mert sok más szépen van megcsinálva, a többi játékban is vannak trükközések...

DarkSector
jah oks értem...

rage
A környezettel semmi baj, a házakban lévõ tárgyak azonban sok évvel ezelõtti minõséget idéznek.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

grebber
Shoti az elég jó mindenre!Késõbb meg lesz rakétavetõd!

grebber
2-3 váza meg autamaták.
Akkor te ebben a játékban vakon mész mert mocskos mod sok tárgy (közel sem 2-3 )kidolgozatlan fos szarkupac kb 2003-as graf szintet ha megütik.

rage
Úgy értettem, hogy szerintem õ állította be cfg fileban
Vagy mondjuk a játék videobeállításain belül a texture cache-et
(Small vagy Large)
Már ha fent van nála a patch.

DarkSector
CFG

Witcher 2-nek brutál a gépigénye maxon ezt tegyük hozzá azért. 😊

Én simán beáldoznék 20-25 fps-t a jobb látváby oltárán.
A Witcher 2 elfutott stabil 30-35 fps magasságában, és tökéletesen jó volt, emellett gyönyörû.
Szerintem jönni fog itt még egy textúra patch, egyszerûen nem hiszem el, hogy 2011-ben így kell kinéznie bármilyen tereptárgynak, ez már 10 éve is ciki lett volna. Persze az én kártyám is 3 éves, mondhatnánk, hogy elavult technológia, na persze, de a legfrisebb játákok is csodásan futnak rajta, hibátlan látvánnyal.
Dead Citybe kellene mennem. Sok skuló kell hozzá? Ja és még nincs ez a pókféle robot ami mindenre lõ /vagy nem is kell még?/ kórházba kell a defiblillátorhoz cucc. De gondolom a városba más küldetésekkkor is kéne menni nem?
A nagyobb mutánsok/dead cityben/ ellen mi a jó fegyver?
köszi.
DarkSector
Nincsen olyan hogy max textura ba+ nemtudom ki indította el ezt a baromságot, de maxtextúra van a játékban ha erõs a géped de direkt van így hogy gyors legyen a játék, és 60FPS meglegyen ezt fogjátok már fel, mert 2-3 váza meg sörautomata haloványabb de részletes a környezet, szép változatos helyszínek.

A házak nem 5-6 lemezbõl épülnek fel mint a Crysis-ban. Tiszteletem a Crysis-nak de ez az igazság.
A Crysis egy sik terep meg 600 kókuszfa.

DarkSector
Azért mert van néhány homályosabb rész attól még kurvajól fest a nyilt világ.
Nézd meg Crysis elfut-e a gépeden fix 60 FPS-el....

rage
De vajon hogy nézne ki max textúrával ?

Most stabilan fut a játék minimális textúra betöltésekkel, ellenben a látvány az tragikus. Hol itt a forradalmian szép grafika...?
Iszonyat low res textúrák mindenütt. Kb. 5-6 éves szintû látványvilág, vagy még régebbi. Elvileg majd egyszer lesz egy high texture pack, de a fejlesztõk szerin az valami 70-80GB méretû lesz. Pff. kész vicc, nézzük csak meg a Crysis 1-et, az 4 éves játék és köröket ver a Rage-re.
Na mindegy, lényeg, hogy fut a cucc rendesen, de 9 ezer forintot nem ért meg sajnos, sem látvány, sem játékmenet terén.
Igy két óra után 10/6 körül adnék rá.
DarkSector
#2468 😛

grebber

pisztácia
Nagyon köszönöm, hogy ezt így leírtad. Nekem tetszett a játék.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Shep
Na jó de ki az a hülye aki egy szarért pénzt ad? Ez a szarakodás is nyilván használ a PC-s eladásoknak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zola2000
én xbox360ra nem vettem meg a játékot és nincs vele (technológiai) gond, de valahogy igazi régi id hangulat (vagy lehet hogy ma már engem nem érdekelnek az ilyenek, akkor sem ha id), de "mindegy" az egyik legszebb játék a gépre.

A

DarkSector
Nem hiszem, hallod AMD mondta nekik hogy ez így jó lesz, és õk ebben a hitben volta.

Tatyla
Sally a legjobb csaj a játékban 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

grebber
Akik ezért pénzt adtak azok többsége konzolos ott meg nincs ilyen sírás.
Majd Carmack kitalálja hogy pc-s sirások miatt nem is lesz doom 4 pc-re!

Doc Hooliday
Azta kurva...még mindig nem jó ez a szar? Látom még ezerrel megy az ini. buherálás!<#zavart1>
Ennek a carmack-nak nem sül le a pofájáról a bõr hogy egy több éve készülõ játéknál a játékosoknak kell már szinte átprogramozni az egészet hogy egyáltalán tudjál vele jáccani? Sokan ezért pénzt adtak ki a kezükbõl hogy tudjanak ezzel a tákolmánnyal játszani! Ez óriási pofátlanság!!

Köszi..nézem!!

Nagylaci
Térkép ha segít:

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

DarkSector
Csak ezt így csinálták, amire koncentrál a játékos arra kell fordítani a több energiát.
Karakterek+fegyverek

kill3r21
azon az emeleten egyik ajtó, rávan irva, énis nehezen találtam, de ott lesz
Magnum PI
Ezzel én is szívtam. A felsõ emeleten keress egy kék ajtót amin szép homályos textúrával 😊 rá van írva hogy Management Office 😊

Segitsetek már:
EZT hol találom...
Köszi!!

rage
Igen
A parancsikont megcsináltad úgy, ahogy utánad is írják ?

Nagylaci
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az a lényeg, hogy az Authority -t irányító parancsnok még az Ark program indítása elõtt "megpiszkálta" azokat az Ark -okat amelyekben a saját emberei voltak úgy módosítva a kiemelkedés idõpontját, hogy jóval a többi elõtt aktiválódjanak. Ezután megtartva saját magának a csúcstechnikát nekiállt uralkodni a földön. Ráadásul a "Nanotrites" segítségével emberkísérletekbe kezdett és létrehozta a mutánsokat bár természetesen nem egészen ez volt a cél... 😊 Az embereknek "hivatalosan" persze azt mondták, hogy az Apophis meteor és a benne található érc a felelõs a mutánsokért.
Mivel az Ark -ok úgy vannak programozva, hogy egymástól eltérõ idõpontokban emelkedjenek ki, az Authority módszeresen megkeresi és levadássza õket. A néhány ritka túlélõ alapítja meg az ellenállást amihez aztán mi is csatlakozunk. Mivel minden Ark -ban van egy kódolt adattároló amikbõl eleget összegyûjtve megtudható minden egyes Ark pontos helyzete és aktiváló kódja ezekbõl szerezzük meg az utolsót a végén. Aztán a kódok segítségével betörünk egy Authority bázisra és a nagy teljesítményû adója segítségével aktiváljuk egyszerre az összes még megmaradt Ark -ot.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

jaja! <#alien2>
grebber
Az lenne az igazi ha a többi textúra kidolgozottsága egyenes arányban lenne a karakterek kidolgozottságával!

Gubberx
Nekem is így ment amíg ezt meg nem csináltam:
AMD/ATI-nál. - update1-et kell felrakni rá - utána a drivert a 11.10 previev 2est - majd csinálunk egy új parancsikont és ezt hozzá tenni--> +jobs_numThreads 0

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Batmanci
Rage\base\rageconfig.cfg-be
levettem a
seta image_anisotropy "0"
meg
seta r_multiSamples "0"
Így is azonnal leáll.
Jó helyen van a fájl?

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Ja nekem is ATI 4000 széria van
Update 1
11.9 legújabb driver de semmi
5 másodpercbõl 4 ben áll a játék.

az update1 ben van vsync meg még vagy 4 beállítás
de nem oszt nem szoroz
máshol van a hiba forrása
azt a mondatot bírom a játék gyártói a videókártya gyártókat okolják... 😊
minek ennyiféle kártyát gyártani ejj
mindenki vegye meg a 120 ezreset és kész 😊)

grebber

rage
A config fileban ki lehet ezeket kapcsolni

DarkSector
Ezt olvassátok el! Érdekes teszt, sok mindent kiveséznek benne.

Rage - a harag napja! (teszt)

Valaki mutatta egyszer ps3-on hogy picit ott is lassan tölt be a textúra.
Akkor jól tippeltem hogy azért mert a full játékot nem lehet telepíteni a vinyóra.

"A két konzolon egyébként meglepõen egyformán muzsikál a játék, bár PS3-on néha lassabban töltõdnek be a textúrák, mint Xbox 360-on (de ehhez utóbbin kell egy teljes install)"

pisztácia
Na, én is végigvittem. Nem volt 8 óra se. Mondjuk nem sok mellékküldit csináltam:S
Aki végigvitte, spoilerbe leírná végül is mi a vége? nem teljesen értettem:S
Ám nekem bejött, szerintem kezdem is el elõrõl, de most minden küldit megcsinálva.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Batmanci
Ja, utána kiírja, hogy a mûveletet nem sikerült végrehajtani, de azért a futó exét kiveszi.

@Tibbor!
Sajna, indítottam már berugókarral is. Akkor sem indult.
De köszi, gondolom, nem csak nekem szántad.
Laci.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki